» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
1127 / 1180
»»

VoidRay ::

No,jaz budala sem zbrisal na D: nek autorun.ini in zdaj mi ne prepozna cdja..kako to popravim?

__Devil__ ::

hec mora bit če ni mira

Spreglejte moj prejsni post.
Tu ie kot na pokopaliscu.Tisina.

Ja včasih je bla ta nakladalnica bolj pestra.

The Doors ftw

Zgodovina sprememb…

mtosev ::

ni več nakladačev haha
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

sem si sestavil en pc na agt.si na socketu 1366 pa ni našlo nobene matične o.0 verjetno sem rame napačne izbral

IvoJan ::

__Devil__ je izjavil:

sem si sestavil en pc na agt.si na socketu 1366 pa ni našlo nobene matične o.0 verjetno sem rame napačne izbral

verjetno nimajo nobene 1366 plate več na netu.
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

hojnikb ::

__Devil__ je izjavil:

Yo so 2008 or just trolling...
#brezpodpisa

listje123 ::

Ok da nebo tema preveć pusta in da damo besedo tudi "stokovnjakom" me zanima v čem je prednost linuxsa pred windowsom.

Lp

listje123 je izjavil:

Ok da nebo tema preveć pusta in da damo besedo tudi "stokovnjakom" me zanima v čem je prednost linuxsa pred windowsom.

Lp

Prvič slišim za Linuxs .. 8-O

//
Če sprašuješ to, potem je bolje da si na win..
#brezpodpisa

Predlagam windows.

Mogoče kdo ve, če se v Mariboru brez večjih komplikacij v kateri izmed šol da "kupit" status, če veš kaj mislim :D

galu ::

WHAT THE F*CK?
Tako to gre.

bluefish ::

Ja, Friday all over again.

listje123 je izjavil:

Lp

Lazji wifi hacking. Pa baje so .sh skripte dosti bolj uporabne od batov.
Pa za android razvijalce je boljsi. Vsaj meni :) Pa se za serverje itd.

Mesar ::

Nekdo ma nick Jamac? :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Your turn to burn!

Dynamo ::

in

Robi :P ::

Nekdo ma nick Jamac? :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

Janac? :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Robi :P ()

janac: GTA III se nepricakovano ustavi
kaj pomeni warez
jaz: piratski stuff
janac: alo
ni
jaz: jop je
janac: ni

----------
from facebook

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

a smo že v lucidnih sanjah?

pa vedno, še vedno se sprašujem zakaj vedno številka 69, 11:11;12:12;13:13 itd..

Zgodovina sprememb…

a smo že v lucidnih sanjah?

pa vedno, še vedno se sprašujem zakaj vedno številka 69, 11:11;12:12;13:13 itd..

Skratka. Verjame kdo v lucidne sanje? V nekaj kar bi naj obstajalo, nekaj kar bi naj bila druga, mogoče tista prava "realnost". Nisem strokovnjak, ampak razmišljam v tej smeri, ker me zelo navdušuje. Se še komu ponavljajo enake številke večkrat, neprestano, ko pogledate na uro, vedno isto, vedno najdem za vsako številko nek smisel. Je s tem kaj narobe ali ste vsi razen mene mnenja, da sem psycho? No tudi prav. Sicer sem že veliko govoril o depresiji, ampak, če človek ne občuti sreče, prave sreče, ne more biti živ. Zgolj fizično. O čem pa se bi dalo veliko predebatirat in razmišljat. Ni vse vedno tak lepo kot zgleda pa kot kolega pove na njegov kul način. Nikoli ne dopusti drugemu ,da ti pove kar si. Sprejmi zgolj in izključno svojo definicijo življenja oz. to kar si. mnenja drugih niso pomembna. Itak pa ugotoviš, da si na koncu vedno sam. Kakor nastaneš tako izgineš. Stvar, ki jo hočeš naredit, napisat ali na kakršenkoli način nekomu izrečt si jo moraš vedno najprej zamislit kako bo izgledalo, da lahko stisneš gumb "pošlji" oz. biti pripravljen to izrečt osebi v obraz brez slabe vesti. Brez slabe vesti priznam, da tole pišem rahlo pod vplivom psihoaktivnih substanc in se zavedam, da bi to znalo biti proti pravilom foruma zaradi katerega post bom dobil neopravičene ure, ki jih bom težko zapolnil, preživeti v bolečini nebo lahko, ko bom persona rudar. Prije tak, se navadiš z cajtom, ko dejansko ugotoviš da si nisi tega sam izbral ampak, da je to samo tvoja predstava. Imagination. Nekaj kar obstaja tvojih mislih. Človeške misli so vsemogoče, tega se redkokdo zaveda. Če misliš lahko uspeš. Težko je mislit brez gradiva volje in same motivacije. V mojem primeru bi motivacija prispevala velik delež mojega uspeha v življenju. No, da nebom pretiraval o vseh zadevah preveč bom nadaljeval s tem, da je bil danes zelo prijeten sproščen ter predvsem dobro preživet dan kot lahko tudi sam prebereš mi je bil zelo dolgčas v sobi v kateri se nahajam sam in nič hudega sluteč sem kakšno malenkost pripisal še semkaj, saj je le tale nakladalnica z namenom, da se naklada. V kolikor se motim me naj nekdo popravi in nova pravila pripravi. Sicer pa me ne jemlji preveč resno, veš da nakladam in se hecam. btw res vam more bit dolgčas tistim ko berete moje poste. Mislim halo, ja prosim? zdravo gordana pri telefonu, jaz bi pa objavla to, ja 200, eh šala hec vic potegavščina. Moram končat z mojim poetom, bajko, pripovedjo, zgodbo? kdo bi vedel, naj si vsak razlaga po svoje :)

pa lep večer vsem, še posebej pa tebi zbog dobre volje

hahaha +3 za jamac, pijte boljšo vodo

Bananovec ::

listje123 je izjavil:

Lp

Igre tečejo hitreje kot na Winsih
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Bananovec je izjavil:

listje123 je izjavil:

Lp

Igre tečejo hitreje kot na Winsih

Tistih 5? Tisti ki uporablja linux za igre je res...

Prosim nehajte z debato Linux(!!) vs Windows če se vam niti ne sanja o čem se pogovarjate..
#brezpodpisa

OS X ftw :)

Just.trollin'

janac mi pravi kak hoče ubit svoj cpu

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Mentalist ::

Nakladalnica je zaradi različnih računov Janaca, Jamaca in Diynamota, postala kurac že davno nazaj. just sayin, nacejam se z kapučinotom...
Lool.

Eeeey,sexy lady.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Dynamo ()

Nekaterim tukaj očitno preveč škodi sladkor in spare time ..
#brezpodpisa

make more do less

einstein :P ::

Mentalist je izjavil:

Nakladalnica je zaradi različnih računov Janaca, Jamaca in Diynamota, postala kurac že davno nazaj. just sayin, nacejam se z kapučinotom...

meni tudi nekaj teži ta dynamo... le kdo bi bil???
STAY OUT OF MY TERRITORY!

Zgodovina sprememb…

Junfr ::

jizz

jizz

Tako to gre.

Mesar ::

kateri cpu pa ima jamac? celerona ne more ubit

Od princa na belem kolu, do pubca s črnim kolom.
Your turn to burn!

Zgodovina sprememb…

Mesar je izjavil:

Intel i5 661...
#brezpodpisa

Dynamo ::

hojnikb je izjavil:

Mesar je izjavil:

Intel i5 661...

do forget As a free registered user you will see NO ADVERTISEMENTS and have faster access to our streaming servers ;-)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Dynamo ()

komaj čakam da bo Hitman doli!! = D

Bv :) Raje se DDosaj.

VoidRay je izjavil:

Bv :) Raje se DDosaj.

what u just said makes no sense..
#brezpodpisa

V nek crappy ddos tool das svoj ip pa je.

Tero ::

lp.
In kaj se tu dogaja?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Tero je izjavil:

lp.
In kaj se tu dogaja?

marsikaj ;)

Btw rpi je dobu dinamično allocate-anje memory-a med gpu in cpu ;)
Pa x.org driver naj bi zdej celo pršo v open beto :))
#brezpodpisa

Opera Turbo pomaga

Moram narediti poročilo za ekskurzijo, na kateri nisem bil prisoten.

Great!:))
Tako to gre.

dolgi časek mi je

h4x0r ::

pojedel sem 3 trde diske in dva procesorja. kaj naj zdaj? bo vse v redu?

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: mtosev ()

h4x0r je izjavil:

pojedel sem 3 trde diske in dva procesorja. kaj naj zdaj? bo vse v redu?

razn smrti te ne bo doletel kej hudga odvisn kok terabajtov si požrl in kolk jeder si prelukno

Slisal za besedo h4x0r pa je ze ves hacker haha :))

škoda pa glih ko je heker rato bo umrl :DDD

hekerji so plačani :D

einstein :P ::

hahahaahahahahahahahahhaahahahahhahahahahaahhaahhahahahahahahahahahahaahhaahhaahahahahahahahahaha :))

kakšna dobra grozljivka za ponoči gledat? :D
STAY OUT OF MY TERRITORY!
««
1127 / 1180
»»