Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi
Zeratul ^^ ::
Se spozna kdo na to kako na phpbb spremenit permissione da mi bo šlo inštalirat forum? Please :) Pa če veste lahko ZS
#yolo
hojnikb ::
What you just said makes no sense...
Dovoljenja morš spremenit na serverju, najlažje preko filezille ..
Dovoljenja morš spremenit na serverju, najlažje preko filezille ..
#brezpodpisa
To tudi nameravam.
Imam phpBB in negre inštalirat dokler nima dovoljenj. Samo ''777'' v permissionih ne pomaga... Nevem kaj bi..
Imam phpBB in negre inštalirat dokler nima dovoljenj. Samo ''777'' v permissionih ne pomaga... Nevem kaj bi..
#yolo
http://just4ninjas.zymichost.com/ Še en chat :) Prevelik da bi kaj dodal..
Aja pa tisto spodaj (kao login) je neuporabno
Aja pa tisto spodaj (kao login) je neuporabno
#yolo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zeratul ^^ ()
Matjaž Lojen ::
Nisem satanist, sem Kristjan. Vedno bil in bom. Tisto je bilo karneki, brezveze. Poslušal sem pač heavymetal, to je pa tud vse. Nimam nobenih tatoojev, nisem se bavil z nobeno magijo, nisem nobenih teh knjig čital al pa kaj.
Pa kliknil sem na uno temo o nostradamusu ko me je en prosil, sam ne vem, al pod starim al pod novim nicknameom.
Give me a chance.
Mir z vami Muslimani.
Pa kliknil sem na uno temo o nostradamusu ko me je en prosil, sam ne vem, al pod starim al pod novim nicknameom.
Give me a chance.
Mir z vami Muslimani.
Pero je močnejše od meča.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matjaž Lojen ()
Jaz se nebi pritoževal Raje kot puško bi pa kakih 10/20 knjig o HTMLju,CSSju in JS
#yolo
draciel ::
Zakaj so teme od janaca / neaktivnega15 tako hitro izbrisane? Tip se mi zadnje čase prav smili. Mogoče se zadnje čase skuša malo popraviti vendar mu ne uspeva ravno dobro. Sicer na začetku teme je prijazen, ko pa negre po njegovo malo "vzkipi". Nevem no, ali so še kakšne šanse za njega? XD
edit: Sicer tudi teme v elektrotehniki jo ne najdem več ki jo je odprl včeraj se mi zdi. ali je bila tudi ta izbrisana? XD
edit: Sicer tudi teme v elektrotehniki jo ne najdem več ki jo je odprl včeraj se mi zdi. ali je bila tudi ta izbrisana? XD
Zgodovina sprememb…
- spremenil: draciel ()
Mentalist ::
Tiho svetloba budi, korake in lepe poti, ne vemo kaj doletelo nas bo, ko paštete bo zmanjkalo.
Lool.
S svojimi psihološkimi mentalističnimi sposobnostmi sem ugotovil, da misliš da sem bogat, čeprav nisem, ampak ti mi ne verjameš, ker pijem Burn. Tako bom lažje rešil primer :)
Lool.
S svojimi psihološkimi mentalističnimi sposobnostmi sem ugotovil, da misliš da sem bogat, čeprav nisem, ampak ti mi ne verjameš, ker pijem Burn. Tako bom lažje rešil primer :)
You must be very smart
#yolo
oemdzi ::
Pri AMD vision enegine control center imam pri CPU power nastimano prvi slider na 800 mhz in drugega na 3000mhz, ali tej preskoki delovanja kaj opocasnjujejo racunalnik recimo pri FPSjih v igrah (predvsem mislim kaksni dropi fpsjev za se ne sekundo, zamrzovanje slike(nisem ziher, lahko da je spil za 1 drek narejen( CrimeCraft GangWars), samo zadnje case ne spilam glih dost iger, tko da ne morem zanesljivo rect kaj je krivo ) )?
mtosev ::
kaj se novega dogaja? sn malo pozabil oz zanemaril slotech:)
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zakaj si zanemaril ST? To ni ravno lepo od tebe. *cry*
#yolo
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: Gandalfar ()
Danes mi je admin serverja pogledal iz katere drzave sem ter me se vprasal in rekel da je cudna drzava..Tista fora "You mean Slovakia?" :P
#yolo
plaz21 ::
bluefish ::
Bean Bag oz. vreča za sedenje. Prodajajo jih v vseh večjih pohištvenih centrih.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Okej, najlepša hvala. Eden mi je rekel, da sem hepan, ker piše how to buy in ne najde košarice in ga ne morem prepričati...
Lool.