» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
658 / 1180
»»

Bananovec ::

Pravkar pogledal Fight Club. Nevem zakaj takega dobrega filma nisem že prej videl, omg omg omg!

;-) ::

Zaj pa podirat rekord iz smeri trije kralji-slov.bistrica

__Devil__ ::

kak mi je slabo :S

whatever ::

Preveč alkohola?
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

galu ::

Takrat bom jaz v Grčiji...:))
Tako to gre.

IvoJan ::

dej prvo komp slikaj pa daj fotke :P
|TUF X670E plus WIFI|9800X3D|arctic LF3 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

Meh...:))
Tako to gre.

iNooby ::

Najcenejši apartma Novalja-Zrće za 6 oseb..any suggestions?
Haters gonna hate...

PrimozR ::

Mamo ampak ti ne bo pomagalo :D

Kdaj greš?

tx-z ::

Ohh, jutr pa ARS2 izpit..edn težjih na FRI....držte pesti=D
tx-z

@PIPI zakaj nebi pomagalo?

01.08.10
Haters gonna hate...

YaN-cH ::

Začetek avgusta je največja štala v Zrčah, sam pedras Italjan.

Nooby ker je od firme :D

Mi pa lepo nasledn teden pičimo \o/

aja :/ zrče?
Haters gonna hate...

Ta net na letališču pa je kr hiter... :)

Let's download some pr0n... xD

lp
Tako to gre.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: galu ()

nuclear ::

Jaz imam že probleme s to insomnio.. Ponavadi med vikendi grem spat ob 2 do treh, zdej zadnje čase ob enih, če sem res uničen.. Ampak finta je, da si zjutraj vedno rečem, da morem prej iti spat, ker tak ne bo šlo več, ker komi ustajam zjutraj...

Problem je sledeč.. Zvečer ob polnoči, se nikakor ne morem odločit da grem spat, ker avtomatsko si mislim, konec dneva.. In nekako se mi lušta v miru bit za računalnikom, ali TVjem kjer ti noben ne teži.. Ob kakih treh zjutraj pa se že začne mi dremat, in po filmu zaspim..

Kakšen komentar imate na to? Kako bi se dala psiha izboljšati, da bi se hodilo prej spati?
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB

crazyLIKEme ::

Ko bo dovolj ti bo telo tak samo povedalo :D

Jst sem bila tako tudi čez teden, pol je blo pa kar naenkrat konec samo od sem in sem se zbujala že ob 7ih brez budilke in spat hodla že ob 9.30-10ih, ko kak upokojenec :O

Zdej sem se počasi spet spravila na mojo "normalo", spat 11-12ih in budna okoli 9-10ih 8-)
http://crazyl1keme.deviantart.com/

iNooby je izjavil:

aja :/ zrče?

Gajac ^^

nuclear je izjavil:

Jaz imam že probleme s to insomnio.. Ponavadi med vikendi grem spat ob 2 do treh, zdej zadnje čase ob enih, če sem res uničen.. Ampak finta je, da si zjutraj vedno rečem, da morem prej iti spat, ker tak ne bo šlo več, ker komi ustajam zjutraj...

Problem je sledeč.. Zvečer ob polnoči, se nikakor ne morem odločit da grem spat, ker avtomatsko si mislim, konec dneva.. In nekako se mi lušta v miru bit za računalnikom, ali TVjem kjer ti noben ne teži.. Ob kakih treh zjutraj pa se že začne mi dremat, in po filmu zaspim..

Kakšen komentar imate na to? Kako bi se dala psiha izboljšati, da bi se hodilo prej spati?

Če pogruntaš povej. Sem že razmišljal da bi se 'rebootal' tako, da bi ostal pokonci celo noč, prespal dan, naslednjič ostal pokonci do sredine dopoldneva, itd. in se tako spravil na normalni ritem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

M-XXXX ::

nuclear je izjavil:

Povej če najdeš rešitev:) Jaz hodim spat ob 2-3-4h ne glede na to, da ali vstanem ob 7h ali pa ob 11h :|

rezator ::

isto je pr meni. sm našel rešitev. vgasneš vso elektroniko po vrsti, vzameš v roke kako hudo knjigo in bereš v pojstli. deluje preverjeno. sam zdej sm spet pri stari navadi, da sem do 2 najmanj vsak dan za računalnikom... pol pa nikakor vstat zjutraj
Some people feel the rain. Others just get wet.

nuclear ::

Mogoče smešna fora, samo ugašanje računalnika pri meni ne pride v poštev, prva stvar ker hostam par stvari, druga stvar pa ker ne morem zaspati brez tistega blagodejnega šumenja ventilatorjev.. Nageekan pač ;((

Drugače pa ni to, da jaz ne bi bil zaspan.. Sej zaspan si enmal, da bi se še nekok potrudil zaspati, vendar je v tebi tisti "sej še imam 2 urci, lahko lepo brskam po netu, ogledam še film, ali serijo"... Kot da je to normalno.. Kot da preprosto nočeš končati dneva, oz zapravit tiste tri ure spanca od 00:00-03:00, in raje pogledaš film, al pa si na slo-techu in prebereš pol wikipedie, in po tem lahko "zaključiš" prejšnji dan.
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB

Mene pa dostkrat zmanjka tam o osmih do desetih. Ampak tut če grem spat, spanje traja samo do polnoči, enih ali dveh :D

nuclear dobro poznano. Čeprov zame je ob polnoči bolj 'fak, nč še ni narejeno, učit se še moram' itd. Pol pa bluzim pa ob treh 'bom jutri dopoldne' :D

Steinkauz ::

Zrče so vsako leto slabše pa vsako leto več tipov pa vedno manj bab

biu v zrčah parkrat, lani pa končno odšel na EXIT. pffff, to ti je žur. kake zrče, mislim sej je kul, sam ni primerjave sploh, pa še pou ceneje me je EXIT prišel, če ne še več.:D

;-) ::

Zrče so za pedre.

ka pa tota ko zadnič kolegico vlak povozo pa na pogrebu začne njeni kolegici igrat teleofn: " ostani še minuto moja mala kralica"...

A se je vdrla v zemljo?

kaj še predlagate za morje, pa radi bi šli nekam kjer se nekaj dogaja, da je night life, ne da je vse mrtvo :)
Haters gonna hate...

black ice ::

grčija :)
večer žurka, zjutraj demonstracije

Zgodovina sprememb…

black ice ::

EDIT: mod briši prosim.

Zgodovina sprememb…

Steinkauz ::

Mi gremo letos v Malinsko(again)
Center, club boa, crossroads
Babur pa ne manjka

iggy ::

tenerife my niggazii
Hey, you're fat!

nemam para.
Haters gonna hate...

Razfak na BFM :D

Ah.. Hrvaška je kul 8-) :P

Tero ::

Jaz pa sem celo poletje doma na kavču :\
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Sej maš nov SSID.

Bananovec ::

Zakaj mislim, da lahko delno pijan igram online neki realistični FPS? Refleksi v 3h prekrasnih.

Tero ::

pipi?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

v vasi mamo veselico in v pondeljek mam izpit. pa mi pravi frend: boli te k***c, izpit maš 3x na leto, veselica je pa 1x na leto :D

jizzer ::

__Devil__ je izjavil:

;-) je izjavil:

__Devil__ je izjavil:

svetauno blo v Lenarti ^^ x)

Js sm tud bil. Si bil notr z avtom ?

Ne.
Ti? :P

Kaj se je dogajalo v Lenartu?

http://www.spaceslovenia.com/

Opa nisem edini na tem forumu ki ve ki je lenart ... skod ste? =P

strictom ::

spičkematrne. zaj grem pa u pliberk.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

koyotee ::

polet z balonom je res zakon!!!!! priporočam
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

@majeric10: ~Sp. Velka - Sladki vrh..

Tr0n ::

mavec ::

Pa se je sfižu vreme ;>

vuvuzela fail xD
Haters gonna hate...

IvoJan ::

uff končno počitnce :) popravu mato hehe :)
|TUF X670E plus WIFI|9800X3D|arctic LF3 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

kulj :P

koyotee ::

here we go again

here we go again

tale PRIPOROČAMO, je totalno glupa zadeva, v veliko primerih
btw, lexaurin je zdravilo
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: koyotee ()
««
658 / 1180
»»