» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
177 / 1180
»»

klemen22 ::

Nekaj mi ne gre skupaj. RAvno enkrat si se hvalil da imata tvoja stara dva precej dobro plačo za slovenske razmere. Kako da ni keša za izpit za avto ki je osnovna reč ki jo rabi mlad človek (ali si še otrok mtosev?>:D ). Medtem ko kot utrgan kupuješ tone DVDjev in imaš 2k eur na svojem računu. Imej ta računalnik ki ga imaš še kako leto saj je dovolj dober za VSE. In raje naredi izpit za katerega boš dal ene 800 eur.:\ :\
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

;-) ::

Če še pa ni dovolj odrasel:D

Ja človek od 19 letnika pričačkuje da je DOVOLJ odrasel in se ne obnaša kot en 10 letni froc
Fak no, pol pa lepi še svoje fotke z mamo. Pa to pri 19 letih mislim halo. Boga njegova žena ker je jasno da je Mtosev odvisen od svoje mamice.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: klemen22 ()

Sej bo mogoče v punci videl mamo...

Jaz bi reku da je kateri od Mtosevih prednikov Italijan ker so tako navezani na svoje mamice in obratno.
Ne vem Mtosev no, ampak to ni profil pravega moškega.:D

mtosev ::

Ne se vi sekirat zame. A al B bo v življenju
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Ne se vi sekirat zate. A al B bo v življenju

OMG, si hotu reč: Ne se vi sekirat zame?:D
Kaj A al B bo v življenju?

A: je da vse vredu da bo plača, in vse ok

B: Beretta

Zgodovina sprememb…

mavec ::

No, sam sem naročil naslednje DVDje:

-Polar Express Special Edition 2DVD
-Into the Blue 1DVD
-League Of Extraordinary Gentlemen Special Edition 2DVD

Kupil bom pa še rabljeno zbirateljsko izdajo Piratov s Karibov: Prekletstvo Črnega Bisera 2DVDja :). Stave prinesejo svoje 8-).

PrimozR ::

Mater izpit... Letos me bosta ubila tastara :D TOlk enih stroškov. Bajk, izpit. no sej izpita itak nam šu delat, ne vem zakaj mislim da ga bom šu. So mi že lepo povedal da bom izpit delu nekje pr 25ih.

St@jler ::

huh...ne morem razumet kako lahko čakate z izpitom do 19 :P jst sm 3 mesce čez 18 že mel izpit...pa se mi je zdel pozn :D

PrimozR ::

Jest bom čez 4 mesce 18. 23.1. Če bom izpit začel dleat pr 18ih,m začnem januarja. Decembra je IMO brezveze zarad praznikov. Z vožnjo mislim da bi začel januarja.

Dajte rečt kaj mislite o novem Cliotu? 0:) Kak se vam zdi.

@tinkec

jaz čakam da mi japonci pošljejo dvdje.

drugače sn bolan

Zgodovina sprememb…

para! ::

KJE je slika od mtosevove matke??????

lp
Death before dishonor!

V tej temi:D Sam neda se mi iskat8-) Sej mtosev je tud gor se mi zdi...

para! ::

Dej najd, da vidm, če se mi splača zbolet (mama je dohtarca) :D

lp
Death before dishonor!

Zgodovina sprememb…

nea se splača zbolet:D

mtosev ti si cepec pomoje:))

Majkemi ampak jest bi froca razdedinil da bi pošiljal slike moje familije na forum:\

Lahko dam sliko z človekom kateri nas je gostil. no prob.

Zgodovina sprememb…

Thomas ::

Mama je tamanjša od obeh postav?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Ja dej sliko človeka kateri vas je gostil. Pa še fotko njegove 20 letne hčerke (če jo ma).

Daj raje kako sliko punce z USA ko si bil tam...vrjetno si dost slikal po "deklinah"...:D

bond007 ::

Mama je tamanjša od obeh postav?

Če ravno nimaš 15+ dioptrije in gledaš te slike na mobitelu, potem se čisto jasno vidi, kdo je kdo... Verjetno pa je bilo bolj mišljeno kot provokacija oz posmehovanje ane?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bond007 ()

lolish

Bil je remake unga štosa od Seinfilda. Se strečata po 30 letih dva prjatla. Prav eden: "Od daleč sem mislu, da mi gre tvoja mama povedat, da si umru."

bond007 ::

Seinfeld je car! Ravno včeraj je prišlo k meni okoli 35GB njegovega materiala. NE vem sicer, kdaj bom imel to čas gledat, ampak enkrat že. Malo po malo :)

Sploh pa ne smem biti preveč resen v nakladalnici, da vam je OwcA ne bo premaknil v Z&T, ane.

root987 ::

Ne se držat nazaj :)
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

mtosev, kok pa si jih narocu? A to ta redke?
Jaz se oklevam, a naj vzamem Kralja Arthurja EE.

mtosev, to si pa dobro zadel. Posebna izdaja, pa še regija 2 :). Take pa težko dobiš.
Sicer pa prihaja obdobje, ko bo trgovina z DVDji naravnost cvetela. Večina hitov bo ravno izšla, pa še akcije bodo proti novemu letu ;). To bo veselo :)).

veteran ::

Hmm, ne štekam tega navdušenega nabavljanja DVD-jev. A te filme potem stalno gledate, al kaj? Po ogledu pa gre DVD na polico, da brišeš prah z njih. Ali pa jih občuduješ, kot zbiralec znamk svojo zbirko? Navdušeno kažeš svojo zbirko še drugim kolekcionarjem? :D Mislm, res ne najdem razloga, zakaj bi dal npr 4 jurje za en film, ki ga bom pogledal enkrat - če pa je res dober, morda dvakrat; če je noro dober, pa mogoče trikrat v življenju.

Audio CD-ji so druga stvar, zadevo večkrat poslušaš. Glasba je precej bolj trajna, film pa je v večini primerov le za enkratno uporabo. Skratka, dokaj drag hobi, tole zbiranje DVD-jev. Je ceneje iti v kino. Ali pa če si DVD sposodiš in pogledaš. Ali pa kar počakaš, da se zadeva odrola na TV. >:D

veteran, jaz gledam filme večkrat. Ne gledam filma samo 1x, ker potemtakem je res bolje, če ga snamem z interneta ali pa grem v kino. Zadevo kupim zato, ker jo gledam večkrat, ker je pri večini dvdjev cel kup dodatkov, ker vidiš tudi izrezane prizore, ali pa dobiš podaljšano verzijo filma. V kine pa večinoma prispejo oskubljene verzije, kar je velika žalost. Je cel kup faktorjev.

cel kup dodatkov, ker vidiš tudi izrezane prizore, ali pa dobiš podaljšano verzijo filma

Ja kakšna dodatna minuta.

klemen22, saj se ne mislim prepirat, če ti ni všeč pač ti ni. 100 ljudi, 100 okusov. O minutah bonusa pa raje ne bi, ker spet eni filmi nimajo bonusa, drugi ga imajo in to na pretek. Konkretno Alien vs Predator, Polar Express, Fantastic Four itd...
Tam kjer porabijo materiala je tudi bonusov na pretek, tam kjer ne, pa bonusa pač ni. S tabo se pač normalno ne da pogovarjati. Vedno spodbijaš mnenja, da imaš na koncu ti prav.
Zdaj čakam še Pirate s Karibov: Prekletstvo Črnega Bisera Zbirateljsko Izdajo :).

Konkretno Alien vs Predator, Polar Express, Fantastic Four itd...

Sorry poba ampak tejle filmi so apen na kubik. Razen pogojno ta zadnji. IMO

Pa saj ti povem, da ni le minuta bonusa.... Že sam bi moral vedeti, da je odvisno od filma samega koliko je bonusa, če sploh je. Bi bilo lepo, če bi ga imeli vsi za 1 dodaten disk, a žal ni povsod tako.

veteran ::

jaz gledam filme večkrat ...

Zanimivo.

Tinkec, se ne naveličaš istega filma? Koliko je to večkrat? 3x, 5x, 10x, 20x? Jaz sem npr Terminatorja 1 videl trikrat, prvič v kinotu, potem čez par let, ko je prilezel do TV, pa pred nekaj leti spet (vmes je bilo vsaj deset let;). Mogoče ga čez deset let spet pogledam. Je pa to eden redkih, ki je vreden večkratnega ogleda. Godzilla je pa ena muka za gledat, dolgčas, enkrat je bil na TV, pa ga nisem gledal do konca.
Hja, ljudje smo različni. :D

S Klemenom pa očitno res nima smisla debatirati. Zadnje čase stalno nekaj nabija o apnu, v vseh temah nekaj v tem slogu, jaz ga sploh ne razumem. >:D

veteran, odvisno. Ko me prime, ga pogledam. Isti film pa gledam najmanj 2-3x na leto. Ker mi pač ustreza in ko je konec rad pogledam še dodatke, če jih le-ta ima.
Sicer si pa delam kolekcijo in bom te filme zagotovo gledal še najmanj 10x minimalno. Tudi, ko bom starejši si bom z veseljem ogledal filme, ki sem jih gledal v mladosti in v študentskih letih. Enako velja za serije na DVDjih.
Za ene je nakup DVDjev metanje denarja stran, drugi pravijo da je boljše film sneti z interneta in ga pogledaš in to je to...
Potem jaz lahko enako trdim, da je nakup cigaret in vsako tedensko opijanje tudi metanje denarja stran...

Dobil paket iz Poljske. Še en novi DVd oz 2 dvdja.

'FireSTORM' ::

jaz si tud rad kak zanimiv film ogledam večkrat
sicer v nekem časovnem razmaku
npr. terminator
sem gledal 1 dvojko pa trojko
in sem letos junija ali julija mel "terminator day"
to pomeni da sem gledal vse tri dele zaporedoma(zanimivo koliko razlik sem opazil med njimi, katerih se trenutno ne spomnim)

pa saving private ryan, videl že ene 3-4x pa še 100% bom gledal ko mi bo dolgčas :)
Those penguins.... They sure aint normal....

Tic ::

Redko, res redko gledam film večkrat. Že tako ali tako pogledam vseskupaj enega na mesec (TV/DVD/DivX).

No, edin prvi del Matrice sem 21x :)
persona civitas ;>

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tic ()

Matrice sem 21x

OMG

Kul da sem tvoj bog 0:)
persona civitas ;>

Tilen ::

Kako ti je pa uspelo tolikokrat pogledat?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zakaj pa ne?
persona civitas ;>

Fatboyslim ::

Sej je sem jo tud najmanj 10x gledu odkar je izšla, ker se je vedno najdel nekdo ki je ni gledal, pa sem mu jo moral pokazati 0:)

Spomnem se enkrat ko sem dobil Se7en DVD in ga gledal 3 noči zapored, vsakič celega :D
««
177 / 1180
»»