Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi

Microsoft ::
Pa ka to delas "aktivne" al "pasivne" makete?
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Gandalfar ::
aktivne?
To je tko, da ponoc warhammer figurce ozivijo pa te pridejo zvezat tko kot guliverja? :)
To je tko, da ponoc warhammer figurce ozivijo pa te pridejo zvezat tko kot guliverja? :)

:)))
Ne ne, sej zdej vem. Sm zamenjal makete pa modele. Sm mislu, da dela modele, recimo letalo, ki pol res leti po luftu...
by Miha
Ne ne, sej zdej vem. Sm zamenjal makete pa modele. Sm mislu, da dela modele, recimo letalo, ki pol res leti po luftu...
by Miha

Daedalus ::
Jaz pa ne morem spat... Zdajle sedim na oknu v sobi, gledam okoli, pa en čik kadim... Upam, da bom lahko kaj zaspal. Stranske posledice preveč učenja so lahko čudne
Je še kdo pokonci?

Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

Moonman ::
Jep. Na čik ne bom šel. Bom pa šel na Johnya Pešaka.
Da bomo mirneje odpisači maturo....
lp
Da bomo mirneje odpisači maturo....

lp

Sem se že enkrat javil, pa si rekel, da je oddelek preveč ideološko občutljiv, druga izbira mi pa ni bila najbolj pri srcu - o (iz)delovanju spletnih strani nimam glih veliko pojma
Za primerno podkupnino pa sem pripravljen ponovno razmislit
- če še ene parkart ne bom mogel spat, bom znal kmal cel S-T na pamet
Včeraj sem pol zaspal ob pol štirih, tak da sem bil zjutraj cel zaliman. Očitno mi ne bi škodilo, če bi si za take primere nabavil kako pivo... grem v trgovino:>

Za primerno podkupnino pa sem pripravljen ponovno razmislit

Včeraj sem pol zaspal ob pol štirih, tak da sem bil zjutraj cel zaliman. Očitno mi ne bi škodilo, če bi si za take primere nabavil kako pivo... grem v trgovino:>
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

Mene zadnje dni tud neki matra... :/// Vceri (dons) sm PC ugasnil nekje ob 2:00, potem sm sel pa spat. Sam zaspat pa nism mogu. Sm se tak dolgo premetavu, da sm pol vidu, kak se zuni dani, pa kak ptici pojejo... zaspal sm pa nekje ob 6:00...
by Miha
by Miha

Kr, kr
Sicer bi po zadnjih nekaj izpadih v PČ mogoče tudi jaz premislo, če bi se spuščal v kaj takega
Anyway - grem se še malo učit. Sem bil na krajšem teku (2,6 km), da sem malo prišo k sebi, zdaj pa zapiski kličejo. Izpit bom verjetno itak rukno, samo poskusiti ni greh...

Anyway - grem se še malo učit. Sem bil na krajšem teku (2,6 km), da sem malo prišo k sebi, zdaj pa zapiski kličejo. Izpit bom verjetno itak rukno, samo poskusiti ni greh...

[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

Danes ne, je pa blo pa par dni nazaj "zanimivo". Sej veš, while you were sleeping;>
Ma sej ma ene par ljudi v PČ vedno malo skrajne ideje, ki temeljijo na raznih -izem priponah. Pa vsak kuje svojo ideologijo/poglede v nebo... Če rabiš kako pomoč pri moderiranju, pa reči, bom takoj začel Gandalfu težit:>
Ma sej ma ene par ljudi v PČ vedno malo skrajne ideje, ki temeljijo na raznih -izem priponah. Pa vsak kuje svojo ideologijo/poglede v nebo... Če rabiš kako pomoč pri moderiranju, pa reči, bom takoj začel Gandalfu težit:>
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

Daedalus: ko bos videl ZS bos imel spet delo.. zanimivo :)
Drugace pa danes clo mogoce ne bom nic spal.. bom videl koliko bo volje :]
Drugace pa danes clo mogoce ne bom nic spal.. bom videl koliko bo volje :]

Myth ::
Zanimivo branje.
Da se še jaz priključim tej debati.
Za začetek kdaj grem spat. Ja med tednom nekje ob 1h-2h am. Če delam, kakšni dve uri prej. Če grem ven, tak ne spim. Zbujam se pretežno ob 8h-9h. Spet odvisno kdaj začnem delati ali pa če sploh delam. Zdaj ko zidamo hišo bi se naj vstal ob 6h am, pa gre mal težje.
Ja, zadnjič nisem spal dva dni. Sem se zbudil ob 9h am pa sem ga šel žurat tisti večer, sem prišel naslednji dan ob 10h domov, pa sem nekaj počel kakšni dve uri, zatem pa sem moral naprej v MS na tekmo. Torej spet nisem nič spal do večera. Prišli smo komaj ob 22h domov. Sem za dva dni skupaj pojedel eno veliko pa sem zaspal okol 0h. Mater, treba se končno zresnit pa manj ven hodit.
Če mal podebatiram o temah ki so bile. Ja, tale angleščina pa nemščina. Jaz sem nemščino že imel v 3. razredu OŠ, fakultativno. Tako da sem jo v teh 10 letih lepo izpopolnil, bolj besedni zaklad, pisanje mi še ne gre toliko od rok, tako da ne bi mogel kakšnega dobrega spisa napisat. Naredil pa sem 5. predmet na maturi z 3-ko. Angleščino kot vsak učenec sem dobil v 5. razredu in sem jo tudi do sedaj v besednem zakladu zelo izpopolnih. Ja, le kdo pa se ne zmoti, meni grejo na živce časi, katere se bom moral konkretno potrudit da jih bom znal. Drugače pa sem jo imel vedno 4.
Če se sprašujete kaj pa počnem, da hodim tako pozno spat... IRCAM
Čez dan itak delam, ni časa za bedarije.
Pa če že imam čas za irc, zraven pogledam kaj je novega na ST-ju. Novice zelo rad prebiram. Bili so dnevi ko sem celo noč prebiral ST. Ko sem pogledal skozi okno je bila ura 6h pa ptički so peli, sem si rekel da sem res že predolgo auf, pa se skotal v posteljo kjer nisem mogel spati več kot 4h. Šment... Očitno sem poln energije včasih..
LP pa se pišemo kaj

Da se še jaz priključim tej debati.
Za začetek kdaj grem spat. Ja med tednom nekje ob 1h-2h am. Če delam, kakšni dve uri prej. Če grem ven, tak ne spim. Zbujam se pretežno ob 8h-9h. Spet odvisno kdaj začnem delati ali pa če sploh delam. Zdaj ko zidamo hišo bi se naj vstal ob 6h am, pa gre mal težje.

Ja, zadnjič nisem spal dva dni. Sem se zbudil ob 9h am pa sem ga šel žurat tisti večer, sem prišel naslednji dan ob 10h domov, pa sem nekaj počel kakšni dve uri, zatem pa sem moral naprej v MS na tekmo. Torej spet nisem nič spal do večera. Prišli smo komaj ob 22h domov. Sem za dva dni skupaj pojedel eno veliko pa sem zaspal okol 0h. Mater, treba se končno zresnit pa manj ven hodit.

Če mal podebatiram o temah ki so bile. Ja, tale angleščina pa nemščina. Jaz sem nemščino že imel v 3. razredu OŠ, fakultativno. Tako da sem jo v teh 10 letih lepo izpopolnil, bolj besedni zaklad, pisanje mi še ne gre toliko od rok, tako da ne bi mogel kakšnega dobrega spisa napisat. Naredil pa sem 5. predmet na maturi z 3-ko. Angleščino kot vsak učenec sem dobil v 5. razredu in sem jo tudi do sedaj v besednem zakladu zelo izpopolnih. Ja, le kdo pa se ne zmoti, meni grejo na živce časi, katere se bom moral konkretno potrudit da jih bom znal. Drugače pa sem jo imel vedno 4.
Če se sprašujete kaj pa počnem, da hodim tako pozno spat... IRCAM

Čez dan itak delam, ni časa za bedarije.

Pa če že imam čas za irc, zraven pogledam kaj je novega na ST-ju. Novice zelo rad prebiram. Bili so dnevi ko sem celo noč prebiral ST. Ko sem pogledal skozi okno je bila ura 6h pa ptički so peli, sem si rekel da sem res že predolgo auf, pa se skotal v posteljo kjer nisem mogel spati več kot 4h. Šment... Očitno sem poln energije včasih..

LP pa se pišemo kaj
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

T0RN4D0 ::
Hehe, jst sem pa dans na počitncah. Sem pršu do enga comap za ADSLom, pa moram mal testirat...
NE vem če bom šow kej spat... če ne druzga bom šow na naš forum štet pa si poste nabijat.
No ja, mogoče bom šow zjutri mal... :)

NE vem če bom šow kej spat... če ne druzga bom šow na naš forum štet pa si poste nabijat.
No ja, mogoče bom šow zjutri mal... :)

(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

root987 ::
Nanana... a že spijete vsi? Doh. Anyway, grem pod tuš pa počasi spat.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell

No, pa mi je le uspelo. Dans sm nekot cist vesel zaradi tega.
BigWhale
Hmmm, ce bos ti naredil kak MCE izpit, potem se mora MS resno zamislit nad svojimi izpiti... Ce ga imas namen it delat v kratkem...
Zgleda, da se bo moral MS zamisliti nad izpiti.
|CyGNUS-x
Če boš naredil izpite ali karkoli že delaš kapo dol. Toliko vprašanj, da se sprašujem, če morda hodiš v 5. razred devetletke?
Se se spomnes?
Drgace bi se pa se zahvalil vsem, ki ste mi pomagali kle (Loža) in pa predvsem v oddelku Operacijski sistemi, ko ste odgovarjali na vsa mogoca in nemogoca vprasanja. Hvala.
by Miha

BigWhale
Hmmm, ce bos ti naredil kak MCE izpit, potem se mora MS resno zamislit nad svojimi izpiti... Ce ga imas namen it delat v kratkem...
Zgleda, da se bo moral MS zamisliti nad izpiti.

|CyGNUS-x
Če boš naredil izpite ali karkoli že delaš kapo dol. Toliko vprašanj, da se sprašujem, če morda hodiš v 5. razred devetletke?
Se se spomnes?

Drgace bi se pa se zahvalil vsem, ki ste mi pomagali kle (Loža) in pa predvsem v oddelku Operacijski sistemi, ko ste odgovarjali na vsa mogoca in nemogoca vprasanja. Hvala.

by Miha
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()

BigWhale ::
Jimi, jaz se vedno stojim za tem kar sem rekel. Nekdo, ki nima osnovnih pojmov razciscenih, se nima kaj pogovarjati o kakrsnem koli nazivu 'certified proffesional', cetudi je dobil certifikat o tem in ga je blagoslovil sam Bill Gates medtem ko mu je Steve Ballmer ministriral.
Ce to kaze kaksno realno stanje na trgu, potem kaze na to, da so MS izpiti (in verjetno se marsikateri drugi taki izpiti, da ne bom samo MS kritiziral) rahli zabluz in odbluz v neko neznano smer. Realna teza teh izpitov pa je jasna. Tokrat se bolj, kot je bila prej. :)
Ce to kaze kaksno realno stanje na trgu, potem kaze na to, da so MS izpiti (in verjetno se marsikateri drugi taki izpiti, da ne bom samo MS kritiziral) rahli zabluz in odbluz v neko neznano smer. Realna teza teh izpitov pa je jasna. Tokrat se bolj, kot je bila prej. :)

perci, tnx. Drgac glede slovenscine mislim, da sem ze rekel zadnjo besedno, glede tujega jezika (anglescine) pa ne.
BigWhale, jst bi rekel, da je tala MCP presneto lahke. Saj za moje pojme. Sele zdej pridejo malo bolj resne zadeve. Se ze veselim. :)
by Miha
BigWhale, jst bi rekel, da je tala MCP presneto lahke. Saj za moje pojme. Sele zdej pridejo malo bolj resne zadeve. Se ze veselim. :)
by Miha

Jimi, čestitke še z moje strani, čeprav sem prepičan, da se znanja ne pridobiva na tak način. Prej praksa, od serviserja, preko client admina do resnejših stvari, pa vmes literatura pa kak izpit. Ampak, tvoja izbira (pa denar tud
). Angleščine pa ne zanemarjat, ker jo boš res rabil
Zdaj pa naprej pisat metodološko, še prej pa kak krog na GPL, za sprostitev. Pa mogoče kaka čik pavza pol

Zdaj pa naprej pisat metodološko, še prej pa kak krog na GPL, za sprostitev. Pa mogoče kaka čik pavza pol

[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

Daedalus, hvala havla. :)))
No, do zdej mi nekak ni ratalo dobit počitniškega dela, ker pac nism imel partkicno NIC. Zdej imam vsaj nekaj, vsaj to. Sam poletje je se dolgo, nacrti so, nova knjiga je skoraj ze na poti, sam dodaten PC si morem se omisliti, da bom lahka delal vaje.
Drgac je tole nekak obliz na neuspeh v soli. Upam, da bo v naslednjem solskem letu bolje.
GPL? Kaj to je? Drgac se pa jst sprostim drugace; bedim dolgo v noc. :)))
by Miha
No, do zdej mi nekak ni ratalo dobit počitniškega dela, ker pac nism imel partkicno NIC. Zdej imam vsaj nekaj, vsaj to. Sam poletje je se dolgo, nacrti so, nova knjiga je skoraj ze na poti, sam dodaten PC si morem se omisliti, da bom lahka delal vaje.
Drgac je tole nekak obliz na neuspeh v soli. Upam, da bo v naslednjem solskem letu bolje.
GPL? Kaj to je? Drgac se pa jst sprostim drugace; bedim dolgo v noc. :)))
by Miha

GPL = Grand Prix Legends
Starejša dirkalna simulacija, ultra zaj*bana. Sem se malo s Ferrarijem podil po enem dirkališču, ene parkrat zletel s steze, pa pogruntal, da bo treba volan nabavit;>
Zdaj se mi pa ne da več ubadati z metodologijo, pa bom šal kr spat... Have a nice dream (z raznimi protokoli, sesutimi serverji in nedelujočimi mrežami
)
Delo si pa kr poskusi najti, ti ne bo škodlo
Starejša dirkalna simulacija, ultra zaj*bana. Sem se malo s Ferrarijem podil po enem dirkališču, ene parkrat zletel s steze, pa pogruntal, da bo treba volan nabavit;>
Zdaj se mi pa ne da več ubadati z metodologijo, pa bom šal kr spat... Have a nice dream (z raznimi protokoli, sesutimi serverji in nedelujočimi mrežami

Delo si pa kr poskusi najti, ti ne bo škodlo

[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

Ma skor isto rec sma zdele spilala. Jst sm sel GP4, Montreal.
by Miha
by Miha

Jzt sem pa uspel zamenjat kernel v morphixu tako, da bomo sedaj lahko koncno dobili ATI 3d pospesevanje pod slo-tech linuxom... pa 2.4.26 kernel seveda

Hja, kernel magic mi je danes pobral kar nekaj časa
Gandalfar, kaj je treba naredit, če ti pri bootanju 2.6.6 kernela napiše: Kernel panic! Could not mount VFS... nekaj v tem stilu...
Pismo, uraj je že ena, jaz pa še kr ne spim:>

Gandalfar, kaj je treba naredit, če ti pri bootanju 2.6.6 kernela napiše: Kernel panic! Could not mount VFS... nekaj v tem stilu...
Pismo, uraj je že ena, jaz pa še kr ne spim:>
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

M-man ::
Kdo pa gre ob enih že spat?! Jaz bom do treh še delal vaje prebiral Slo-tech pol grem pa gledat NBA na hrvaški 2.
No grem sedaj nazaj za knjige. Zanimivo, da sem trenitno manj zaspan kot ob štirih popoldne.
LP
M
No grem sedaj nazaj za knjige. Zanimivo, da sem trenitno manj zaspan kot ob štirih popoldne.
LP
M

Sergio ::
Nekaterim pa enostavno ne znese, da bi sli spat po enajsti uri zvecer. Spat sem sel ob enajsih, spal konkretnih 8 ur, zdaj pa nazaj za knjige. Zvezek. Whatev. Izpiti pac.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Khm, možno, da je kaka amaterska napaka
Bom še enkrat ponovil postopek, ko bom mel kaj časa
Izpiti pač... Grem tudi jaz malo za knjige...

[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

Res je. Mislim da bom dolgo pokonci zaradi težav v trebuhu. Mal več sem spil...

Eh... mislim da bom nekaj spil, kakšen sok ali pa čaj z medom. Medtem pa itak berem slo tech

Gandalfar, zakaj pa prepečenec?
Jaz raje žlico meda pojem, pa grem spat... en dober nasvet moje matere
Jaz raje žlico meda pojem, pa grem spat... en dober nasvet moje matere

Jst grem pa zdele pocas spat, ker mam v sobi svinsko vorce. Drgac pa juter bom narocil en router. Bom videl, mogoce pa ze v soboto pride.
Aja, pa se na studentski servis morm jet neki rihtat. Bo treba okol 12:00 ze vstat. :))
Aja, pa da se kle vprasam. Nek na STju sem prebral, da je nekdo podpisal neko izjavo in so mu potem ADSL dal, ceprav je hitrost prenosa pod 1MBit? A kdo ve kaj o tem vec? Ker pr men se je konektalo z 512kBit, sam tazga paketa ADSL nima vec.
Drgac pa net nujno rabim, damn. Konc mesca potece pogodba, potem pa... Je smotano, ker bi naj bila kabelska sele konec poletja (letos), trenutne pogodbe pa se ne da podaljsat za 3 mesece, recimo.
Damn, tole mam res bedno nastimano. ://
Pa a obstaja kak dostop do neta, kot ponuja menda Mobitel in SiMobil, pa da se placa samo narocnina in ni nobene omejitve prenosa na mesec (tako, kot pri ADSL)?
Nc, grem spat. Lahko noc.
by Miha
Aja, pa se na studentski servis morm jet neki rihtat. Bo treba okol 12:00 ze vstat. :))
Aja, pa da se kle vprasam. Nek na STju sem prebral, da je nekdo podpisal neko izjavo in so mu potem ADSL dal, ceprav je hitrost prenosa pod 1MBit? A kdo ve kaj o tem vec? Ker pr men se je konektalo z 512kBit, sam tazga paketa ADSL nima vec.
Drgac pa net nujno rabim, damn. Konc mesca potece pogodba, potem pa... Je smotano, ker bi naj bila kabelska sele konec poletja (letos), trenutne pogodbe pa se ne da podaljsat za 3 mesece, recimo.
Damn, tole mam res bedno nastimano. ://
Pa a obstaja kak dostop do neta, kot ponuja menda Mobitel in SiMobil, pa da se placa samo narocnina in ni nobene omejitve prenosa na mesec (tako, kot pri ADSL)?
Nc, grem spat. Lahko noc.

by Miha

Če jo maš obrnjeno tako da ti ves dan sveti sonce...
Jaz zvečer odprem balkonska vrata, da se mal shladi...
Drgač pa, ne nosi pižame poleti!!! Pa samo odejo mej...
Jaz bom se zihr ustal pred tabo, že ob kakih 9h
Jaz grem tudi spat, po dolgem času namreč sem prečital kar dosti tem.
Lahko noč

Jaz zvečer odprem balkonska vrata, da se mal shladi...
Drgač pa, ne nosi pižame poleti!!! Pa samo odejo mej...

Jaz bom se zihr ustal pred tabo, že ob kakih 9h

Jaz grem tudi spat, po dolgem času namreč sem prečital kar dosti tem.
Lahko noč

Ma sej dele delam Update na WinXP, sam Win2kAdvSer pa skos nek error mece. :///
by Miha
by Miha

Malo smo kr pozabli na tole "ugrabljeno" temo... Kaj sploh delate zdaj? Jaz polušam Dido pa se spravljam spat. Takoj po čik pavzi, seveda... Zadnje par dni pa prav lenobno-easy živim. Samo še dva izpita pol pa dober mesec mir...ja itak da bom mel par rokov še jesni. letos mi faks sploh ne gre v redu

[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

Zanimivo... Če sem prav razumel, po hitrem pregledu strani, tipi/ce beležijo, kako glasujejo poslanci v parlamentu, kolko se udeležujejo sej, ipd...
Sam že nekaj časa razmišljam o strani, ki bi bila nekakšno zbirališče mnenj o slo. politiki, sledenje dogodkom, izpoljnjevanje predvolilnih obljub, sledenje strankarskih programom, lahko bi pa vključili tudi takšne podatke. Upam si itak, zakaj pa ne
Že nekaj časa oblikujem tole idejo, samo do sedaj nekako ni bilo časa. Še kdo za akcijo?
Sam že nekaj časa razmišljam o strani, ki bi bila nekakšno zbirališče mnenj o slo. politiki, sledenje dogodkom, izpoljnjevanje predvolilnih obljub, sledenje strankarskih programom, lahko bi pa vključili tudi takšne podatke. Upam si itak, zakaj pa ne

[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

To bi bilo potrebno kar fajn tehnolosko predelat, da bi organizacijsko skozi prislo. Me zanima koliko ljudi laufa to stran.

Sej delovna sila je vedno problem... Kolko jaz poznam ljudi, bi mogoče lahko dobil par zainteresiranih, samo še to je problem - zainteresirani so vedno prezasedeni. Ostali pa itak odpadejo. Rabiš pa pol ene par folka, da piše novice (mogoče niti ne tak problem), samo za objavljanje mnenj, kritik, sledenje odzivom strank pa težko. Mah ja, poskusiti ni greh... Bom pa še vse skupaj dobro premislil...
Civilna družba je pa v .si hudo v kur*u. Razna društva itak samo obdelujejo svoje vrtičke, študentske scene ne bi omenjal (jo predobro poznam), pa še večina folka je totalno nezaiteresiranega (beri - najraje benti, nič pa ne ukrenejo). To premakniti pa zna zahtevati več kot samo spletno stran...
Civilna družba je pa v .si hudo v kur*u. Razna društva itak samo obdelujejo svoje vrtičke, študentske scene ne bi omenjal (jo predobro poznam), pa še večina folka je totalno nezaiteresiranega (beri - najraje benti, nič pa ne ukrenejo). To premakniti pa zna zahtevati več kot samo spletno stran...
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]