Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi
R33D3M33R ::
P|P|: ne sanjaj. To so bile v svojih časih best buy kartice. Za njihovo ceno si dobil ogromno. Še kak predlog?
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Microsoft ::
P|P| itak ne ve kaj govori.
Drgac pa zunaj spet lepo sonce. Pismo, zdele bi mel en motor pa se sel drajsat naokrog pa bencin kurit. Damn. Ce ne prej si bom pa to na stare lete enkrat omislil.
by Miha
Drgac pa zunaj spet lepo sonce. Pismo, zdele bi mel en motor pa se sel drajsat naokrog pa bencin kurit. Damn. Ce ne prej si bom pa to na stare lete enkrat omislil.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
PrimozR ::
Men je crknla. Na parig forumih sem opazu da folk ni pretirano zadovoljen. Lahko so ble best buy kartice. Tut Top Shop je pocen in dobiš 'velik' sam kaj k je še zmer mal :P
EDIT: Microsoft kdo se oglaša...
EDIT: Microsoft kdo se oglaša...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PrimozR ()
Ja vredu no. Jst mam to kartico ze 4 leta pa se kar dela. Sicer je res, da vse kar sem naredil je to, da sem nalotal par drotov in odtrgal dve povezavi (pa jih potem spet nazaj zlotal, ker se sistem zaradi tega sploh ni postavil) a vseeno. Dela cisto vredu.
by Miha
by Miha
Looney ::
Uf... zunaj je tako vroče... sem šla malo v shopping (mi je ratalo samo knjige nakupit ), pa me je čisto spražilo!
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
Sba ::
Jaz sem pa mislil, da se gre v shopping sam za cunjice.
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
Ah, kje pa! Je treba tudi čas zabijat.... zato knjige... sicer ne vem kako mi je ratalo... sem same detektivke vzela, ampak je kr kul brat take stvari... Ops... nisem samo knjig vzela... še ene uhančke sem si kupila!
Sej se mije čudn zdel, da bi samo po knjige šla.
Meni pa nikakor ne uspe brat. Lani sem eno knjigo cele počitnice bral. (ali pa je bilo celo predlani)
Meni pa nikakor ne uspe brat. Lani sem eno knjigo cele počitnice bral. (ali pa je bilo celo predlani)
Jaz pa kar rada berem. Ravno zdaj berem Hanibala. Nekako so se mi preljubile grozljivke in kriminalke...
Hanibala sem prebral letos. Zanimiva knjiga. Se zna zgoditi, da popolnoma padeš vanjo. Sicer je res precej neokusnih stvari noter, ampak je vseeno zanimiva. Če boš prebrala Hanibala pa še daj Ko jagenjčki obmolknejo.
No, če je temu tako pa lahko prebereš še Ko jagenjčki ponovno začnejo blejati neznanega avtorja. Mislim da se podpisuje kot NN. Ne pozabi reči za posebno izdajo, ki ima notri določene liste, na katerih pišejo določene stvari s tajno pisavo. Reagente in postopek odkrivanja razbereš iz črtne kode - če jo seveda dešifriraš. Good luck
A vidva to kupujeta, al si sposodita?
Jaz si sposojam. Kupovanje bi prišlo predrago, poleg tega pa se bi še nabralo cel kup knjig, ki v moji prenatrpani sobi zagotovo ne bi našle prostora. Blagor tistim, ki so uvedli knjižnice v vsako vas, brez njih bi bilo hudo
SebaR ::
Evo, še dva ustna potem pa konec. Zaželite mi srečo :P
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
:>
BigWhale ::
Ko ste ze ravno pri knjigah, a kdo ve ali se da pri nas kje kupiti Ender's Game in ostalih osem knjig, ki so izsle v tej zbirki?
@R33D3M33R : Si bom zapomnila. Take knjige mam ful rada. Enkrat sem na nekem matematičnem tekmovanju dobila neko knjigo Šifre, uganke in zarota... potem me pa dva tedna niso spravili stran. Je tako bolj kot zgodba, potem pa dešifriraš neka pisma in podobno...
@Sba: Pri meni je čisto odvisno... nekatere knjige kupim, drugače pa večinoma hodm v knjižnico.
Aja, btw... če se kdo odloča, da bi šel v savno, naj pride k nam na trening... sem se zdejle dve uri tako kuhala v telovadnici, da se bom po mojem ravno do jutri ohladila... ... po mojem je bilo vsaj 40°C
@Sba: Pri meni je čisto odvisno... nekatere knjige kupim, drugače pa večinoma hodm v knjižnico.
Aja, btw... če se kdo odloča, da bi šel v savno, naj pride k nam na trening... sem se zdejle dve uri tako kuhala v telovadnici, da se bom po mojem ravno do jutri ohladila... ... po mojem je bilo vsaj 40°C
PrimozR ::
Prid na NEST. Telovadnica, 200 kompov pa vsak kur po ene 300 W (CRTji, sicer zmer več LCDjev, upoštevat je treba navite mašine). Kar pošten kalorifer. Pa ponavadi je blo že itak zunaj kake 30°C.
NEST je večinoma igričarjem namenjen ne?
vrtnyka ::
Ne.
Sem bla in se igric se nisem niti dotaknila. Nest je namenjen druzenju, igranju igric in poslusanju predavanj. Tud ce igric ne igras si dobrodosel sej ne igra vseh 200 folka igrice..
Microsoft, tebe vidmo letos tam ?
Sem bla in se igric se nisem niti dotaknila. Nest je namenjen druzenju, igranju igric in poslusanju predavanj. Tud ce igric ne igras si dobrodosel sej ne igra vseh 200 folka igrice..
Microsoft, tebe vidmo letos tam ?
vrtnyka ma resota rada
strictom ::
Se lihkar zmenil z eno ki se mi že kar dolgo dopade!
Fajn dan. Poleg pretegnjene mišici in trikratnega krča v desno stegno v par minutnih intervalih!
PS.: Takih stvari nebi razglašal po forumu, če nebi daedalus napisal, da ne znamo komunicirat z dekleti drugače, kot pa prek interneta! ;>
edit: sfalil protokol :P
Fajn dan. Poleg pretegnjene mišici in trikratnega krča v desno stegno v par minutnih intervalih!
PS.: Takih stvari nebi razglašal po forumu, če nebi daedalus napisal, da ne znamo komunicirat z dekleti drugače, kot pa prek interneta! ;>
edit: sfalil protokol :P
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Zgodovina sprememb…
- spremenila: strictom ()
strictom, a ti ni danes to ze nekdo rekel ? Na ircu nekdo ... sej ves looney pa to
vrtnyka ma resota rada
Na IRCa pogledam lihtaj taj ko pridem domov zokne zamenjat :)
Tako da IRC ni moj primaren kraj za spoznavanje ljudi... ;>
Tako da IRC ni moj primaren kraj za spoznavanje ljudi... ;>
"And the nurse walks into the room with a big hose in her hands..."
"I had to pull down my pants and roll to my side..."
"I'm not gonna tell what she did with that hose, but you know what she did with that hose!"
- Gabriel Iglesias; MTV Standup Comedy
"I had to pull down my pants and roll to my side..."
"I'm not gonna tell what she did with that hose, but you know what she did with that hose!"
"We know five levels of being overweight..."
"First: healthy, second: big, third: unhealthy, fourth: fluffy and fifth and largest: DAAAAMMMNNNNNNN!!!"
"Two large latinos did not make the loop!"
"First: healthy, second: big, third: unhealthy, fourth: fluffy and fifth and largest: DAAAAMMMNNNNNNN!!!"
"Two large latinos did not make the loop!"
Tega tipa morte videt pa slišat!
Jokal sem se od smeha.
Jokal sem se od smeha.
Prid na NEST. Telovadnica, 200 kompov pa vsak kur po ene 300 W (CRTji, sicer zmer več LCDjev, upoštevat je treba navite mašine). Kar pošten kalorifer. Pa ponavadi je blo že itak zunaj kake 30°C.
Veš, da me prav nič ne mika!! Mam čisto dovolj huhanja po dve uri in pol trikrat na teden...
Pol se morm pa mal pozanimat. Mogoče še pridem.
Mah NEST je predalec, da bi se drajsal dol, prenevarno (malo spanca + avto = problemi), nimam kaj tam pocet. Res, ne vem, kaj naj delam z igrackarji? Ali pa da bi prsu tja zato, da bi lahko DLjal najnovejsi album od Britni Spirs. Mogoce kdaj drugic kje drugje.
by Miha
by Miha
Predalec ? A ni lih to kul, da lohk vmes skocis v morje? Da je mal drugacno ozracje izven vse guzve in mestnega hrupa? Za spanec se pa sam odlocas kdaj in koliko bos spal sej te nihce ne sili, da si 24 ur na dan pokonc. Ce te muci avto pa pojdi s kom, ki je blizu tebe doma dol pa si delita stroske? Mislim, da ni veliko slotecharjov, k poslusa britney ( jo bolj gledajo) tko,da ta to ne rabi skrbet. Prides pa, da spoznas folk, da vidis s kom klepetas, gres na ksno pijacko jim poves kako je MS zakon itd.. :)
Mene se le zdi, da mas en drug izgovor zakaj nocs prit..
Looney, pomisl 200 fantov :) Razgleda ti res nav mankal
Mene se le zdi, da mas en drug izgovor zakaj nocs prit..
Looney, pomisl 200 fantov :) Razgleda ti res nav mankal
vrtnyka ma resota rada
Mja... to ravno ni nekaj, zaradi česar bi jaz tako daleč hodila... ali pač...
Skupi sta lahko ST Hacking Biatchez! Z 'z'! Ker z namest s je bolj 1337!
...hvala, vendar ponudba ni preveč mikavna...
Daj no, pridi. Potem bo namesto 200 fantov tam kar naenkrat 2000 fantov :). Je to kaj bolj mikavno?
@Looney: Zbirčna?
Anyway, narobe si štela.
Anyway, narobe si štela.
Ja... zbirčna!!!
Tenks za opozorilo...grem popravit...
Tenks za opozorilo...grem popravit...
sverde21 ::
@vrtnyka: ej nism jst tolk zagnan, da bi se v tem našem morju kopu v katerem plava vsega boga . Pa tud poleti je tam ob morju peklensko vroč, mam tle v ok. Celja mal bolš klimo .
Sicer pa če bi meu izpit & avto (pride drugo leto enkrat I hope) bi mogoče pršu, tak pa ni prevoza tak dauč.
Sicer pa če bi meu izpit & avto (pride drugo leto enkrat I hope) bi mogoče pršu, tak pa ni prevoza tak dauč.
<?php echo `w`; ?>
sverde
prevoz.org pa napisi tam zihr se bo najdu ksn k te lohk pelje Drac pa sej ne rabs plavat, gres lohk na mrzu pir al pa kej takega, mislim ne iskat negativnih stvari. Pomisli na vse pozitivne stvari!
Looney, ( tole ti zasepetam na uho, da navjo fantje slisal ) SPLACA SE
prevoz.org pa napisi tam zihr se bo najdu ksn k te lohk pelje Drac pa sej ne rabs plavat, gres lohk na mrzu pir al pa kej takega, mislim ne iskat negativnih stvari. Pomisli na vse pozitivne stvari!
Looney, ( tole ti zasepetam na uho, da navjo fantje slisal ) SPLACA SE
vrtnyka ma resota rada
sverde21 ::
em a ni alkohol na NESTu prepovedan , UNI se pa ne pije tle pr nas
(si morm še kak izgovor zmislt zaka ne morm prit )
(si morm še kak izgovor zmislt zaka ne morm prit )
<?php echo `w`; ?>