Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi
Rias Gremory ::
@bellatrix
ne nujno je pa najnovejši iz windows družine. vglavnem rabiš karkoli 64-bitnega.
@mesar
kakšen smisel za humor, si me pa kar nasmejal.
ne nujno je pa najnovejši iz windows družine. vglavnem rabiš karkoli 64-bitnega.
@mesar
kakšen smisel za humor, si me pa kar nasmejal.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Mesar ::
se meni poslji iso za win6
Maš licenco? Kupljeno seveda.
Upam da še ni meni ramov skurlo.
Če maš Win 6 gor pol verjetn ni.
Your turn to burn!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mesar ()
on pa ne :P
enako
dost f.e.a.r.a za dons
dost f.e.a.r.a za dons
jaz bi pa raje optiko :D
@galu
zakaj ga nimaš? :)
zakaj ga nimaš? :)
aja.. :/
btw a je res možno da greš po nov mobitel že en mesec pred iztekom naročnine?
btw a je res možno da greš po nov mobitel že en mesec pred iztekom naročnine?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rias Gremory ()
Bananovec ::
Na računalnike se ne spoznam pol kurca, čudim se, da mi je sploh uspelo ustavit ram v pravo režo. Vglavnem do sedaj sem imel 2GB rama, zaradi potreb sem dokupil še 2gb in dal ram v comp.
Zanima me zakaj v system ne piše da imam 4gb rama ampak le 3,25 ? To pomeni, da lahko koristim samo 3,25 al koristim 4gb ?
http://slo-tech.com/forum/t340521/0
Uporabiš katerikoli 64bitni operacijski sistem (Win XP/Vista/7/8, Linux, Debian, OsX)
Ker ne najdem prave "metode". Vse so zastarele, ali pa high-brick-chance.
IMHO, se da Androide vse lepo unbrickat.
Maš licenco? Kupljeno seveda.
Namestiš Windows 7 pirata, dolpotegneš Windows 8 Consumer Preview, inštaliraš, uživaš v legalno pridobljenem OS-ju,
WIN.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Regards, Apple
mother of neat.jpg@banana
Regards, Apple
Regards, Apple
gendale ::
Evo mene Srečno,brez kazni,saj ni bilo skoraj nobenega prometa,policaja nobenega srečal
Sedaj pa še malo opis poti.Torej štart je bil na Škofljici etapa 1,pa do Broda na Kupi,kjer smo se 10 min pogovarjali z Hrvaškimi cariniki o avtomobiluNa Na celi etapi,ki se je dejasko v pravo testiranje sprevrgla šele v kočevju prot Brodu,kjer ni bilo enega samega avtomobila,če pa poznate cesto je idealna za testiranje zavor in obnašanje zadka po klancu navzdol z hitrostmi tam pri 150.Skratka uživancija,ko se navadiš na to,da te rit v nobenem primeru ne bo prehitelaAvto je vseskozi bil v extreme programu,brez ESPja.Ko pridem čez mejo,vzpona na delnice,kjer zaradi katastrofalne ceste in ogromno peska na cesti,nisem pretiraval.Od Delnic naprej sicer veliko boljša cesta,vendar še vedno ogromno peska in snega.Potem se končno začnem spuščati proti Crikvenici,pesek izgine in užitek se začneKo se priključim na Jadransko magistralo,je bila bolj žalost do Novega vinodolskega,ker sem se bal radarjev,kateri tam non stop strašijo.Potem pa pride na vrsto najboljši del bogu za hrbtom od Senja pa mimo Karlobaga,pa do Starigrada.Cesta prfektna z novim grobim asfaltom,10 avtomobilov na celotni dolžini.Priporočam jo vsem,ki želijo sprobati svoje znanje in kondicijo,ker so tako 90 stopinjski ovinki,katere lahko z RWD idealno oddriftaš,je jih pa točno 76 ,potem so tukaj hitri odseki z ovinki,katere sem vozil tudi z 140,in najbolj zabaven del pa je od Karlobaga naprej,ko se cesta popolnoma zapre in čeprav je dovoljena hitrost 90,se moraš kar "živalsko" potrudit da se približaš tem omejitvam.No pri Satrigradu,sem se lahko po 150km vijuganja na nož malo spočil,ker sem spet pazil na kake radarje.Zadnji del,torej od Karlobaga ,do Senja sem se z Cliotom odpeljal občutno hitreje poletiZato tudi pravim,da je nepremagljiv pri takih zaprtih cestah.
No potem sem se vključil na AC A1 in spet ena velika preizkušnja,kjer naj bi ta avto blestel,vzpon do tunela Sv Rok,torej ovinki voženi z 180-200km/h.Ocena čistka desetkaNobenega siljenja nosu iz ovinka,spet le pohodiš špera sprednji del potegne na notranji del,zadnji konec pa prav počasi drsi navzven,kot bi driftal v navednicah seveda.KO pridem čez tunel se na 600m nadmorske višine odpre planota za velebitom in 50 km ravne "piste",da venderle probam najvišjo hitrost.Vseh 50 km se je gibala po števcu 270,po GPSu pa 262 km/h,brez dramatičnih zvokov,šumovSeveda se je tudi doseg v tem času zmanjšal iz še 210km na celih 60 kmSledi obisk OMW črpalke,po 55 litrov 100 oktanca in zame 2 l JamnicePotem vseskozi do Bosiljevega vožnja med 230 in 250 skozi tste lepe ovinke.Na Vinici spet v SLO,kjer me pri pri Črnomlju ustavi policijska kontrola"gospod,a je bilo kaj alkohola?"Jez pa,samo pokažem na Jamnico in nadaljujem.Sledi še zadnja preizkušnja,pri kateri sem že kar precej utrujen,torej Gorjanci,in zato nisem dal vse od sebe.Pri NM na avtocesto in v 12 min sem bil domaMisija zaključena
Vtisi:Avto upravičuje najboljšega FWDja na svetu,je zelo zabaven,ko se navadiš na njega,piskanja gum je zelo malo,kljub FWD,Recaro sedeži,kljub samo enem 10 min postanku delo opravljajo odlično.Največje presenečenje pa porabaPo gonjenju ovinkov,vseskozi do blokade 12.6 litra,AC hitrosti preko precej preko 200 pa 16 litrov.Najmanjša izmerjena poraba na tempomatu pri 120km/h pa je bila 6.2 litra
Ko sem prišel domov sem z užitkom z nasmehom na ustih spil 2 ledena pera,hmelj pomirja
E to je to,avto gre še na individualno mapiranje,potem se pa počasi na pistah začnem učit
Sedaj pa še malo opis poti.Torej štart je bil na Škofljici etapa 1,pa do Broda na Kupi,kjer smo se 10 min pogovarjali z Hrvaškimi cariniki o avtomobiluNa Na celi etapi,ki se je dejasko v pravo testiranje sprevrgla šele v kočevju prot Brodu,kjer ni bilo enega samega avtomobila,če pa poznate cesto je idealna za testiranje zavor in obnašanje zadka po klancu navzdol z hitrostmi tam pri 150.Skratka uživancija,ko se navadiš na to,da te rit v nobenem primeru ne bo prehitelaAvto je vseskozi bil v extreme programu,brez ESPja.Ko pridem čez mejo,vzpona na delnice,kjer zaradi katastrofalne ceste in ogromno peska na cesti,nisem pretiraval.Od Delnic naprej sicer veliko boljša cesta,vendar še vedno ogromno peska in snega.Potem se končno začnem spuščati proti Crikvenici,pesek izgine in užitek se začneKo se priključim na Jadransko magistralo,je bila bolj žalost do Novega vinodolskega,ker sem se bal radarjev,kateri tam non stop strašijo.Potem pa pride na vrsto najboljši del bogu za hrbtom od Senja pa mimo Karlobaga,pa do Starigrada.Cesta prfektna z novim grobim asfaltom,10 avtomobilov na celotni dolžini.Priporočam jo vsem,ki želijo sprobati svoje znanje in kondicijo,ker so tako 90 stopinjski ovinki,katere lahko z RWD idealno oddriftaš,je jih pa točno 76 ,potem so tukaj hitri odseki z ovinki,katere sem vozil tudi z 140,in najbolj zabaven del pa je od Karlobaga naprej,ko se cesta popolnoma zapre in čeprav je dovoljena hitrost 90,se moraš kar "živalsko" potrudit da se približaš tem omejitvam.No pri Satrigradu,sem se lahko po 150km vijuganja na nož malo spočil,ker sem spet pazil na kake radarje.Zadnji del,torej od Karlobaga ,do Senja sem se z Cliotom odpeljal občutno hitreje poletiZato tudi pravim,da je nepremagljiv pri takih zaprtih cestah.
No potem sem se vključil na AC A1 in spet ena velika preizkušnja,kjer naj bi ta avto blestel,vzpon do tunela Sv Rok,torej ovinki voženi z 180-200km/h.Ocena čistka desetkaNobenega siljenja nosu iz ovinka,spet le pohodiš špera sprednji del potegne na notranji del,zadnji konec pa prav počasi drsi navzven,kot bi driftal v navednicah seveda.KO pridem čez tunel se na 600m nadmorske višine odpre planota za velebitom in 50 km ravne "piste",da venderle probam najvišjo hitrost.Vseh 50 km se je gibala po števcu 270,po GPSu pa 262 km/h,brez dramatičnih zvokov,šumovSeveda se je tudi doseg v tem času zmanjšal iz še 210km na celih 60 kmSledi obisk OMW črpalke,po 55 litrov 100 oktanca in zame 2 l JamnicePotem vseskozi do Bosiljevega vožnja med 230 in 250 skozi tste lepe ovinke.Na Vinici spet v SLO,kjer me pri pri Črnomlju ustavi policijska kontrola"gospod,a je bilo kaj alkohola?"Jez pa,samo pokažem na Jamnico in nadaljujem.Sledi še zadnja preizkušnja,pri kateri sem že kar precej utrujen,torej Gorjanci,in zato nisem dal vse od sebe.Pri NM na avtocesto in v 12 min sem bil domaMisija zaključena
Vtisi:Avto upravičuje najboljšega FWDja na svetu,je zelo zabaven,ko se navadiš na njega,piskanja gum je zelo malo,kljub FWD,Recaro sedeži,kljub samo enem 10 min postanku delo opravljajo odlično.Največje presenečenje pa porabaPo gonjenju ovinkov,vseskozi do blokade 12.6 litra,AC hitrosti preko precej preko 200 pa 16 litrov.Najmanjša izmerjena poraba na tempomatu pri 120km/h pa je bila 6.2 litra
Ko sem prišel domov sem z užitkom z nasmehom na ustih spil 2 ledena pera,hmelj pomirja
E to je to,avto gre še na individualno mapiranje,potem se pa počasi na pistah začnem učit
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
sooo much to read...
torej si užival
torej si užival
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rias Gremory ()
meh
Regards, Apple
Regards, Apple
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bananovec ()
kmetek ::
evo Ibra dal 3 gole ob polčasu Palermo-Milan.
gendale: dokler se ne ubiješ.
gendale: dokler se ne ubiješ.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kmetek ()
pomoje je več možnosti da umreš nekje na slovenski avtocesti zarad kakšnega pijanega idijota
da
Regards, Apple
Regards, Apple
bom poslušu ta komad zravn feara
gendale ::
>gendale: dokler se ne ubiješ.
žanu na čast
žanu na čast
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
ali pa meni na dicka :()
Regards, Apple
Regards, Apple
Lion29 ::
evo Ibra dal 3 gole ob polčasu Palermo-Milan.
IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
Kdo je to?
Regards, Apple
Regards, Apple
mtosev ::
ibrahimović
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Mesar ::
Jaz resno mislim veš.
Rias Gremory je izjavil:
on pa ne :P
Jaz tudi! Defektni operacijski sistem lahko povzroči katastrofalne posledice na strojni opremi, pazi kaj nameščaš.
Jaz pa nov comp čimprej.
Že maš konfiguracijo? MAm eni ful dober predlog za tebe, konfiguracija, ki bi trgala gate...
+1000
BTW, se splača nabavit 6950?
Ne ne raje ti jaz celega novega kompa predlagam, boljše to menjat, vse skup lepo.
Your turn to burn!
@Lion29:
Imam na voljo kos piščančjih prs. A poznaš kakšen okusen recept?
Imam na voljo kos piščančjih prs. A poznaš kakšen okusen recept?
Regards, Apple
Regards, Apple
koyotee ::
caterpillar d9
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
mtosev ::
dolgčas mi je
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
meni tudi