Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi

veteran ::
Root987, ti si pravo ZLOPAMTILO. 
Ko se registriras, itak vneses svoj naslov. In to je vse, kar se rabi. Nevem, kaj je tu problem.

Ko se registriras, itak vneses svoj naslov. In to je vse, kar se rabi. Nevem, kaj je tu problem.

Microsoft ::
V tistem primeru je slo za specificen podatek, tako da neglede na to, kaj dela povprecje, to nima vpliva na njih.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

BigWhale ::
A ni tko, da se Windows kr resetirajo, ce dvakrat CTRL-ALT-DEL prtisnes? :P
Vsaj 98 so se...
Vsaj 98 so se...

veteran ::
A ni tko, da se Windows kr resetirajo...
Ej, ne ga srat tukaj, bo flamewar. A ni tako, da se flejma lahko samo v Novicah?? Prve tri poste ne smeš, pol pa lahko...
Ej, ne ga srat tukaj, bo flamewar. A ni tako, da se flejma lahko samo v Novicah?? Prve tri poste ne smeš, pol pa lahko...

root987 ::
ZLOPAMTILO
Kaj sem? :)
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell

strictom ::
Flamewari so kul. Še posebi uni med zagovorniki Diamondbacka pa zagovorniki MX518. Ti so mi najjači ;>
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Kak je bil izlet vrtca v lj? Blo vredu? S te se drzali za rokice, ko ste sli cez cesto?
by Miha
by Miha

Microsoft, bi prišel pa rekel da smo vrtec. Tvoja pot nazaj domov bi bla težja ;>
Sicer pa v parlamentu so nam hišnika podtaknili (naj bi na en poslanc al minister razlago kako pa kaj) in nam je razlagal kako deluje klima. Narodna galerija je bla kr dolgočasna, pir je pa doma bolj dober, cviček vsebuje preveč žvepla, Guiness je pa predrag. L
Slovensko glavno mesto sux.
Sicer pa v parlamentu so nam hišnika podtaknili (naj bi na en poslanc al minister razlago kako pa kaj) in nam je razlagal kako deluje klima. Narodna galerija je bla kr dolgočasna, pir je pa doma bolj dober, cviček vsebuje preveč žvepla, Guiness je pa predrag. L
Slovensko glavno mesto sux.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: strictom ()

A dej ne jamri preveč, stricej tom :)
--- George Orwell
--- George Orwell

17 let stara koreninca :)

17? Kaj misliš da sem takšen malinovc kot ti :)
--- George Orwell
--- George Orwell

Pa nimajo tam na koroskem popoldanskega varstva v vrtcu, da bi tam bil?
by Miha
by Miha

Mihec, imamo, tam nas učijo naj zaničujemo monopolistične barabe kot so Microsoft in njihovo vsezlobni produkt Oken in .NET!
Pa še za poslastico nas učijo pravopis, kar si ti očitno prešprical v tistih doseženih štirih razredih v šestih letah osnovne šole.
Če smo pa pridni, nas učijo poštevanko števila 2, če smo pa še malo bolj pridni, pa poštevanko števila 5!
Pajac en.
root987: Ti si šel eno leto prej v prvi razred?
Pa še za poslastico nas učijo pravopis, kar si ti očitno prešprical v tistih doseženih štirih razredih v šestih letah osnovne šole.
Če smo pa pridni, nas učijo poštevanko števila 2, če smo pa še malo bolj pridni, pa poštevanko števila 5!
Pajac en.

Ko sm jst bil v sredni soli, sem mel matematiko v zadnjem letniku 5. Kolko bos mel ti, bomo pa se videli. Cez kolko let?
by Miha
by Miha

Se te lohka dotaknem? Ker jaz navadni smrtnik jo mam pa 3? IN TO V DRUGEM!!!

Eno leto kasneje pa res.
--- George Orwell
--- George Orwell

Tero ::
Heh samo danes ko se spet šel malo wardrivat sem opazil včasih kakšna čudna imena si dajajo ljudje za svoje mreže. Primeri:
krava online, pa kaj hočeš, chefurji, policija, vlada RS...
krava online, pa kaj hočeš, chefurji, policija, vlada RS...

Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Si uporabil kaj zadnji dve mreži?
--- George Orwell
--- George Orwell

Sta imeli WEP enkripcijo :)

OmegaBlue ::
Network Stumbler prikaže WEP za vse enkripcije. Tudi če uporabljajo WPA/WPA2.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Ja no pač enkripcija je bila... Nissem se dalje zanima katera :)

Omega,
Res? WPA kljuc ti da? Hm, cute. Se dobro, da imam zaklenjeno na mac addresse in se dobro, da mi ven iz bajte prakticno ne lovi... ;>
Res? WPA kljuc ti da? Hm, cute. Se dobro, da imam zaklenjeno na mac addresse in se dobro, da mi ven iz bajte prakticno ne lovi... ;>

Ne, ne narobe razumel, vse enkripcije identificira kot WEP pa ni važno katera je. Ključ pa izračunajo drugi programi, ampak je početje dolgotrajno.

Se dobro, da imam zaklenjeno na mac addresse ...
Zaradi cesa ze?
Glede WPA "kljuca". Tu res ne poznam stvari, zato ugibam. WPA zahteva 802.1x avtentikacijo. 802.1x avtentikacija pozna EAP-TLS in PEAP. Kje je zdej tu ta kljuc?
by Miha
Zaradi cesa ze?
Glede WPA "kljuca". Tu res ne poznam stvari, zato ugibam. WPA zahteva 802.1x avtentikacijo. 802.1x avtentikacija pozna EAP-TLS in PEAP. Kje je zdej tu ta kljuc?
by Miha

Tody ::
Zato ker je bolj varno ? Tudi če ti kdo z bolj fancy dlančnikom uleti pred vrata ti ne more pridit v mrežo :)

A spoofat MAC pa ne gre?
by Miha
by Miha

MAC seveda lahko spoofaš, ključ je sigurno mislil WPA-PSK.

CCfly ::
Se dobro, da imam zaklenjeno na mac addresse ...
Zaradi cesa ze?
Lepo popuca 99,8% populacije z WiFi-jem v prenosniku.
Ključ je lahko pre-shared (WPA personal) ali pa 802.1x strežnik dodeli in menja ključe (WPA enterprise). Protokoli za avtentifikacijo so RADIUS in EAP-PEAP.
Zaradi cesa ze?
Lepo popuca 99,8% populacije z WiFi-jem v prenosniku.
Ključ je lahko pre-shared (WPA personal) ali pa 802.1x strežnik dodeli in menja ključe (WPA enterprise). Protokoli za avtentifikacijo so RADIUS in EAP-PEAP.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev

Tic ::
Jaz živim v takem selu, da nima kdo to imet/nucat razn mene
Vse je odklenjeno ze kar nekaj časa, pa da vidmo kaj se zgodi ...

EAP-PEAP?! Kratica PEAP pomeni Protected EAP. To bi potem bil protokol EAP Protected EAP.
by Miha

by Miha

Tody ::
men pa ni ratal met odklenjenega omrežja :) Ni me spustil v omrežje dokler nisem naštimal gesla na ruterju :D Tko da naše omrežje je PROTECTED :)

SebaR ::
Konec pisnega dela mature
:smajli ki nazdravlja s vrčkom piva:
cheers :D

cheers :D
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
:>

Miha,
MAC addresse so zablokirane zato, da se pac res cist vsak lolek ne more priklopit, tudi ce key najde... :)
MAC addresse so zablokirane zato, da se pac res cist vsak lolek ne more priklopit, tudi ce key najde... :)

To vsekakor drzi.
CCfly, kateri trjie? Ti si napisal dva; RADIUS in EAP-PEAP. Poelg tega mislim, da RADIUS ne spada v isto skatlo, kot EAP-PEAP. Kot bi rekel japke pa drevo. Ker 802.1x bi naj bila avtentikacija, RADIUS pa bi naj to implemenitral, ane.
by Miha
CCfly, kateri trjie? Ti si napisal dva; RADIUS in EAP-PEAP. Poelg tega mislim, da RADIUS ne spada v isto skatlo, kot EAP-PEAP. Kot bi rekel japke pa drevo. Ker 802.1x bi naj bila avtentikacija, RADIUS pa bi naj to implemenitral, ane.
by Miha
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()

CCfly ::
RADIUS, EAP in PEAP.
Wikipedia se strinja s teboj in pravi da da RADIUS uporablja PAP, CHAP, EAP-PEAP za avtentifikacijo. Se posipam s kilogramom neradioaktivnega pepela.
Wikipedia se strinja s teboj in pravi da da RADIUS uporablja PAP, CHAP, EAP-PEAP za avtentifikacijo. Se posipam s kilogramom neradioaktivnega pepela.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev

64202 ::
Ta ves avtentikacijski krep bi bilo treba zamenjat s SRP (zadeva pwna tudi ssh)
I am NaN, I am a free man!

Za hec, da vprasam. A je res, da dobis pisun avatar, ko napises 50 (ali vec) novic? Ker men jih je glih tolko ratalo skupaj zmetat.
by Miha
by Miha

Tic ::
Sklepam, da je bla to tvoja namera že od začetka. Sprememba nicka, 50 novic iz MS sveta in bum naziv. A boš zdej nazaj spremenu?

PrimozR ::
Tom nisem bil, sem bil v Bohinju. In verjemi, ne bi jih poownal. Aja, nazaj sem s tabor!!! Cel teden brez kompa!