Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi

strictom ::
Okej. 320k za Treka 8k z LX in XT zadnjim menjalnik, ... Je malo preveč ...
Za moje pojme se bi ti bolj splačalo rabljenega kupi pa zamenjaš lagerje pa daš unih par kSIT za en temeljit pregled.
Sicer pa če kupi kdo Sintesija Jade z komplet Deore opremo in RockShox Judi CC amortizerji za 70k (Nov je bil 160k), ohranjen v nulo, par tisoč Km prevoženih, to je pa tut vse. Naj mi javi na ZS al pa kar v tej temi če se mu ne ljubi klikat :P
Za moje pojme se bi ti bolj splačalo rabljenega kupi pa zamenjaš lagerje pa daš unih par kSIT za en temeljit pregled.
Sicer pa če kupi kdo Sintesija Jade z komplet Deore opremo in RockShox Judi CC amortizerji za 70k (Nov je bil 160k), ohranjen v nulo, par tisoč Km prevoženih, to je pa tut vse. Naj mi javi na ZS al pa kar v tej temi če se mu ne ljubi klikat :P
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

PrimozR ::
Hm,. mam podobnega, Scott Scale 30, oprema ista, okvir karbonski, vilice FOX FR80 pa je skoraj 2x dražji :> Okej, tekmovalci dobimo popust, to je res.
Aja, pazi se opreme, Hincapie je na Paris-Roubaix polomu vilco (direkt pod fajfo). Ugani kdo jo dela. Jap, Botranger. No resno, pač je imel nesrečo. Uživaj v novem kolesu, mene to čaka naslednje leto (oz. mogoče že letos) :>
Aja, pazi se opreme, Hincapie je na Paris-Roubaix polomu vilco (direkt pod fajfo). Ugani kdo jo dela. Jap, Botranger. No resno, pač je imel nesrečo. Uživaj v novem kolesu, mene to čaka naslednje leto (oz. mogoče že letos) :>

Aja, naj povem, tole je že dual control deore LX pa še hidravlika je. Razlike v primerjavi z XTjem praktično ni, po enem letu in pol sem samo ene 2x dal naštelat menjalnike pa obe zajli sem zamenjal pred kratkim. To da sem zamenla že 4 ketne pustmo ob strani :D (pač, bolš da samo ketno pa daš 5k k pa da daš 30k še za vse zobnike - pa ne da ne bi trpel, sprednjega srednjega mam že 3.). Aja pa diske mam mal zjebane, sam mam drugačen sistem (center lock, en sam vijak - zadnji disk je dobil luft v netih in nemarno vibrira
)

Aja Bigwhale, ka pa kros bicikel k navrže 1 200 000 SIT? :> Mislim tam okrog. Okej, je top of the line, sam DH mašine pa navržejo tut 2x tolk :D Tam so pa samo vilce po pol miljona (mislim da so manitou Dorado tam nekje :>)

root987 ::
Vi bajkerji niste normalni. Posebi pa ne z piciklom za 500+ tolarskih tisočakov.
Najbolj smešno je pa ko čutijo skoraj nek fetiš ko se neka oprema za par 10/100k polomi.
Najbolj smešno je pa ko čutijo skoraj nek fetiš ko se neka oprema za par 10/100k polomi.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell

strictom ::
Pa opremljen mora bit z highend kelnarco + veliki joški, da ti potem postreže tist kafe. ^_^
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

root987 ta oprema je entry level racing oprema. In pri lomljenju ne čutim(o) fetiša, raje pizdim in se pripravljam povedat novico strašem :D Sicer je pa pred kratkim fren polomu ta karbonski geštel. V menjalnik je dobil kol in skrivil drop out. Seveda zarad idiotizma ta del dropouta ni zamenljiv, tako da je geštel fuč. na srečo dobi novega :)

root987 ::
[:\\]
Fant si lahko privošči.
Fant si lahko privošči.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell

Ziga Dolhar ::
Dobro, da sem pred brisanjem tegale mejla fino prebral ... smeh :)
Subject: FW: Virus NUJNO PREBERI
POZOR!!!!!!!!
Ne odpirajte pote s priponko Copa del Mundo 2006 (= Svetovno prvenstvo
2006). Ne glede na to kdo je njen posiljatelj. Gre namrec za nov virus,
ki
bi najverjetneje prisel od znanega posiljatelja.
Obvestite o tem svoje e-prijatelje!
Ce prejmete poto z imenom Copa del Mundo 2006, je nikar ne odpirajte
ampak
nemudoma ugasnite svoj racunalnik.
Gre namrec za najhujsi virus o katerem je obvescala CNN in ga je
Microsoft
oznacil za najbolj unicujocega doslej.
Vceraj ga je 'odkril' McKafee, zanj ne obstaja ant-ivirusna zascita.
Virus
unici Sector Cero na trdem disku, kjer so shranjeni najpomembnejsi
podatki
za delovanje vasega racunalnika.
https://dolhar.si/

Alexius Heristalski ::
Hehe, Žiga, jaz sem ga tudi dobil kake dva tedna nazaj. Za neuke uporabnike se sliši (oz. bere) strašno resno, jaz sem pa umiral od smeha ob "McKafeeju, ant-ivirusni zaščiti in Sectorju Cero".

fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Ziga Dolhar ::
Ja, sem ravno v knjižnjici na telefonu bral mejle, in ko sem prišel do "McKafeeja" ... :) In to mi pošlje ena sošolka, k je vsak odmorček na kofetku ... :)
https://dolhar.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()

mzidy ::
Fant si lahko privošči.
Sem čisto povprečni 15-letnik z nebogatimi starši(mama dela kot trgovka, fotr je pač mal več(dipl. inž.)), ampak denar sem si skrbno priskrbel z delom in pametnim vlaganjem v sklade in podobno
Za kolo mislim, da nisem dal preveč keša, mogoče bi z drugo firmo dobil kanček boljšo opremo, vendar sem zvest TREKu, saj mamo že 3 doma in okvirji in vse so res odlični. Oprema pač je taka ko je, amortizer je pa tak bomba(RockShox Reba SL)
Na kolo bom dal 180mm rotorje, luči pa itak ne rabim, grde odsevnike bom pobral dol...sam da končam letnik
Nekateri mislite, da bi raj za komp dal neki keša, saj smo na komp. forumu, sam mene je minili kupovati komponente, ki kmalu izgubijo veliko vrednosti, kolo bom pa lahko imel najmanj 4leta...
LP
P.S.: Vsako tele ma svoje vesele
Sem čisto povprečni 15-letnik z nebogatimi starši(mama dela kot trgovka, fotr je pač mal več(dipl. inž.)), ampak denar sem si skrbno priskrbel z delom in pametnim vlaganjem v sklade in podobno

Nekateri mislite, da bi raj za komp dal neki keša, saj smo na komp. forumu, sam mene je minili kupovati komponente, ki kmalu izgubijo veliko vrednosti, kolo bom pa lahko imel najmanj 4leta...
LP
P.S.: Vsako tele ma svoje vesele

Trubadur cesta je na sporedu predvsem pozimi/zgodaj spomladi.
Mojedva sta sicer šivilja pa mizar pa sta mi do zdej vse porihtala. Sam mi pa že težita da si morm kej sam plačat. Nov bicikel bom mogu verjetno sam nabavt - tega prodam, dvignem sklad (f***ing NFD) pa še mal našparam pa sem že zlo tam.
Mojedva sta sicer šivilja pa mizar pa sta mi do zdej vse porihtala. Sam mi pa že težita da si morm kej sam plačat. Nov bicikel bom mogu verjetno sam nabavt - tega prodam, dvignem sklad (f***ing NFD) pa še mal našparam pa sem že zlo tam.

TribesMan ::
ki kmalu izgubijo veliko vrednosti, kolo bom pa lahko imel najmanj 4leta...
Huh? Ene par računalnikov ki jih uporabljajo ostali člani moje družine so pentiumi 3... ki so stari že ene 5 ali več let. :) Hecno a ne...
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

gzibret ::
mzidy - sam en nasvet.
Verjetno še ne furaš avtomobila, sam vožnja ponoči brez luči ali VSAJ odsevnikov je življenjsko nevarna. Pa ne za voznika avtomobila, ampak.... Saj veš, za koga. Tega ne veš, dokler enkrat sam ne nabašeš enega norega kolesarja, ki je ponoči praktično neviden (tudi ob polni luni).
Če nočeš meti odsevnikov, pa si kupi eno luč na baterije (vsaj za zadaj, ta je bolj pomembna od one spredaj!), ki se podnevi lahko sname dol. Ali pa se NIKOLI ne vozi s peciklom ne zvečer, ne ponoči.
Verjetno še ne furaš avtomobila, sam vožnja ponoči brez luči ali VSAJ odsevnikov je življenjsko nevarna. Pa ne za voznika avtomobila, ampak.... Saj veš, za koga. Tega ne veš, dokler enkrat sam ne nabašeš enega norega kolesarja, ki je ponoči praktično neviden (tudi ob polni luni).
Če nočeš meti odsevnikov, pa si kupi eno luč na baterije (vsaj za zadaj, ta je bolj pomembna od one spredaj!), ki se podnevi lahko sname dol. Ali pa se NIKOLI ne vozi s peciklom ne zvečer, ne ponoči.
Vse je za neki dobr!

Damjan Jagar ::
Ste sami cestarji in XC? Nobenega počasi gore in hitro dole? Jaz imam doma parkirano karbon Naso, te pa so že prava redkost.
Album
Album
http://jagar.si

Tero ::
bicikli so za pussye
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Ja? In kaj je tvoj priljubljeni šport? Športna gimnastika? Desetprstno slepo tipkanje? :)

Cyb3r NASA je SLo ane. Drgač pa tko. Se ne branim kakega hudega spusta. Najbolj uživam v hitrih, speglanih singlcah, da se ga res da prbit. Najbl me pa zjebe da se postav pokonc. Tam se pa hitr poserjem. Prehitr.

P|P|, Nase je delal (dela?) slovenski guru gorskega kolesarstva Gorazd Stražišar. Zadnji Elani so "njegovo" delo, je pa tudi glavni akter v Kranjsko gorskem bajk parku, kjer so vsi objekti njegov projekt.

St@jler ::
pazite, ker bo od zdej naprej msn messenger za plačat
:
Sporocam ti novico o MSN, ker zgleda da so vsa opozorila resnična... Rabo poste bo potrebno placati z zacetkom poletja 2006. Ce posljes to sporočilo 18 razlicnim osebam, bo tvoja ikona postala modra in to bo omogocilo brezplacno uporabo. Ce mi ne verjmes, pojdi na www.msn.com in si preberi.
PS: Ne posreduj tega sporocila naprej, ampak ga skopiraj in prilepi, da ga bodo ljudje prebrali.
Tole sm dobu na mejl. Dejte mi hitr prosm 18 mejlov, da nebom plaču

Sporocam ti novico o MSN, ker zgleda da so vsa opozorila resnična... Rabo poste bo potrebno placati z zacetkom poletja 2006. Ce posljes to sporočilo 18 razlicnim osebam, bo tvoja ikona postala modra in to bo omogocilo brezplacno uporabo. Ce mi ne verjmes, pojdi na www.msn.com in si preberi.
PS: Ne posreduj tega sporocila naprej, ampak ga skopiraj in prilepi, da ga bodo ljudje prebrali.
Tole sm dobu na mejl. Dejte mi hitr prosm 18 mejlov, da nebom plaču

OmegaBlue ::
Pa ne spet no... a je res tolko ljudi na svetu, ki nimajo IQ višji od hidranta?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Sba ::
Pri meni že zeleni pajac prijateljuje z modrim.
Prov nazaj jim bom povedu, da mam tud že modro ikonco.
Samo jaz dobivam prijaznejše varjante, kjer se ti najprej opraviči, na to pa naklada
nasrečo še nisem dobil maila, ampak samo prek msnja težijo ...

Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!

Microsoft ::
Pismo, jst sem pa zdle cigle pa zemlo premetaval za plac pred garazo. Zdej pa en mal dirkat do bencinske pa nazaj. Seveda z avtom.
by Miha

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()

BigWhale ::
Cisto iz edukativnih in experimentalnih razlogov sem v google images vpisal half naked chicks.

Tic ::
Ej, Miha, a ti se vedno ročno podpišeš pod svoj post? Tole mislim 'by Miha'...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tic ()

Tilen ::
ne vem zakaj sam to mi zdaj kr sede ...
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()

Itak, da vedno rocno. Sicer ne vem, kdaj sem zacel, samo sem se cisto navadil. Pa itak, ko enih parkrat to naredis, je ze tko uteceno, da kar pozabis.
by Miha
by Miha

Jst sem pa zdele gledal mal, kaj se je dogajalo na WinHEC, pa so meli par res norih stvari. PowerShell in Hypervisor bosta v roku 5~10 let ownala. Ce ne se prej. Zdele pa trance poslusam, pa mi tko dogaja, da je kar prevec.
by Miha

by Miha
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()

BigWhale ::
> PowerShell in Hypervisor bosta v roku 5~10 let ownala.
Torej bosta zlezla na nivo danasnjega bash-a? ;>
Torej bosta zlezla na nivo danasnjega bash-a? ;>

OmegaBlue ::
Nah kupli bojo bash. Zakaj bi nekaj nanovo pisal :)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.