Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi
Bananovec ::
Code Geass, Death Note, Angel Beats, Durarara, Kamisama dolls, Kamisama no Memochou,
Kimi ni todoke, Kiss x Sis,
Kuroshitsuji, Ouran High School Host Club
Phantom: Requiem
Seitokai no Ichizon > humor
SnS
Skip Beat
Today we start our love (ova)
Tile so nekako vredni ogleda. Oglej si Seitokai No Ichizon, če si za humor. Je pa od začetka dokaj monotono, ker se vse od začetka dogaja v isti sobi. Zgodba se s časoma razvije. Za vse te animeje priporočam, da jih pogledaš v enem šusu. V bistvu to velja kar za vse.
Za več pa išči tukaj:
http://www.animeultima.tv/top-animes/
in tukaj
http://www.animecrazy.net/most-popular/
Oglej si tiste, ki so ti v top 200 najbolj všeč.
Pa ne se vstrašit tistih, ki imajo +50 epizod.
Pozabil še ta nov izdelek: Persona 4, anime narejen po igri.
Kimi ni todoke, Kiss x Sis,
Kuroshitsuji, Ouran High School Host Club
Phantom: Requiem
Seitokai no Ichizon > humor
SnS
Skip Beat
Today we start our love (ova)
Tile so nekako vredni ogleda. Oglej si Seitokai No Ichizon, če si za humor. Je pa od začetka dokaj monotono, ker se vse od začetka dogaja v isti sobi. Zgodba se s časoma razvije. Za vse te animeje priporočam, da jih pogledaš v enem šusu. V bistvu to velja kar za vse.
Za več pa išči tukaj:
http://www.animeultima.tv/top-animes/
in tukaj
http://www.animecrazy.net/most-popular/
Oglej si tiste, ki so ti v top 200 najbolj všeč.
Pa ne se vstrašit tistih, ki imajo +50 epizod.
Pozabil še ta nov izdelek: Persona 4, anime narejen po igri.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Regards, Apple
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bananovec ()
Rias Gremory ::
@Bananovec:
Sem pogledu 2 epizodi Kiss x Sis in sem sem po dolgem času res narežu (fotr je res car ) pa še vsebina je kul, ecchi pa to.
Ju3 si jih še kej pogledam pa mal poročam. And hvala za linke in naslove :), arigato če sem si prov zapomnu.
Sem pogledu 2 epizodi Kiss x Sis in sem sem po dolgem času res narežu (fotr je res car ) pa še vsebina je kul, ecchi pa to.
Ju3 si jih še kej pogledam pa mal poročam. And hvala za linke in naslove :), arigato če sem si prov zapomnu.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
koyotee ::
pejt onanirat na anime
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Lavfal, mislil da bom po crknil, pri 1400 m spet našel energijo, prelavfal še dodatnih 1300metrov, '??????, lol...lol...lol, ???? ,
PROFIT!
PROFIT!
Regards, Apple
Regards, Apple
bananovec:
zdele gledam death note in je odlična.
EDIT: pogledu prvi del in sem navdušen.
zdele gledam death note in je odlična.
EDIT: pogledu prvi del in sem navdušen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rias Gremory ()
omg, not you again.
globalna80 ::
galu ::
Ne razumem kaj je skupno trebušni votlini, glavi in sklepom, ter tem, kar si ti napisal spodaj.
Tako to gre.
Lion29 ::
Cisto tko informativno...da se drzimo tvojih naukov...kje lahko to preverimo, da je danes res tak dan? saj ves...ne moremo verjeti vsakemu na bessedo
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
to je nabijanje u 3 pič*e in nič drugega.
ČAKRE - energijski centri.
7 čaker je pravzaprav sedem energijskih centrov - transformatorjev energije; našemu telesu pomagajo pri povezovanju z univerzalno, vesoljno energijo - 'KI oz. 'ČI' (CHI).
'Ki' se pretaka po telesu od spodaj navzgor; vsaka čakra predstavlja višjo stopnjo bivanja.
Čakre predstavljajo torej človekov zaščitni plašč (Aura, ovoj okoli telesa, boljše ko delujejo čakre, boljša je tudi naša Aura in s tem lastna bioenergija).
Čakra je energijski organ za sprejemanje energije iz univerzalnega energijskega polja.
Čakre so v bistvu stožčasti vrtinci, kateri se vrtijo z veliko hitrostjo, barve čaker so povezane z frekvenco energije, ki jo čakra presnavlja.
Naloga čaker je sprejemanje, presnavljanje in usmerjanje energije v določeno telesno področje.
Vsaka čakra nosi tudi specifično zavedanje.
Kadar čakra ne deluje zdravo, je poškodovana, pretirano odprta ali stisnjena, in to se kaže v motnjah v delovanju določenega predela telesa in v motnjah zavedanja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: globalna80 ()
mtosev ::
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Sba ::
Um, kako narest print screen celotnega okna po dolžini?
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
koyotee ::
si retardiran?
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
A to slučajno name leti? Vem v kateri temi sprašujem, pa vendar nisem pričakoval takega odgovora. Če že nimaš odgovora, lahko pokažeš kanček spoštovanja in vsaj modro molčiš.
Morda se nisem dovolj jasno izrazil. Ne potrebujem tistega, kar mi omogoče tipka Print Screen ali kombinacija Alt + Print Screen, temveč bi rad zajel sliko v browserju po celotni dolžini, oz. višini. brez da bi moral ročno lepiti sliko. navaden print screen ne scrolla.
Morda se nisem dovolj jasno izrazil. Ne potrebujem tistega, kar mi omogoče tipka Print Screen ali kombinacija Alt + Print Screen, temveč bi rad zajel sliko v browserju po celotni dolžini, oz. višini. brez da bi moral ročno lepiti sliko. navaden print screen ne scrolla.
kater browser mas? za chrome obstaja plugin tudi za ff bi moral obstajati addon
Na to pa tudi pomislil nisem, Chrome imam. Sem pa rešil problem s programom Snagit.
Hvala!
Hvala!
Tero ::
Dobro jutro. :)
Pravkar se zbudo. "Včeraj" sem se celi dan jebal z routerjem pa ni nekaj ne ratuje :/
Tale bug me tak jebe.
https://dev.openwrt.org/ticket/6907
Pravkar se zbudo. "Včeraj" sem se celi dan jebal z routerjem pa ni nekaj ne ratuje :/
Tale bug me tak jebe.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tero ()
Z mislimi izboljšamo oziroma poškudujemo avro.
Pozitivne misli krepijo, negativne poškudujejo. Bolj je misel negativna, nižjo frekvenco ima in večja je povzročena poškodba.
Ko prehaja skozi telo in avro, negativni miselni val nevtralizira sivo energijo.
Napačen način razmišljanja navaja ljudi k negativnim mislim, ki okvarijo avro in ustvarijo kronične in akutne bolezni.
Negativne misli in stres so odgovorni za 4/5 vseh bolezni, ostalo pa zakrivijo poškodbe in škodljivo sevanje.
Osemdeset odstotkov bolezni je posledica motenj v energijski strukturi avre.
Deluje pa takole: misli, ki jih ustvarjajo možgani, predstavljajo energijske valove. Ti valovi so lahko koristni, nevtralni ali pa škodljivi za energijsko strukturo avre.
Nevtralne misli nimajo učinka.
Negativne misli pa ustvarjajo negativne občutke. Ti občutki so lahko agresivni (sovraštvo, napetost) ali pasivni (žalost, obžalovanje, nezadovoljstvo, strah.).
Agresivne misli naredijo več škode, a pomembno je tudi trajanje. Strah pred smrtjo, ki je dolgotrajen, lahko doseže največjo intenzivnost in povzroči najhujše poškodbe avre. Tudi stres je zelo velik povzročitelj poškodb. Najtežjega človek doživi ob rojstvu, ob hudem psihičnem mučenju ali zaradi bolečin ob bolezni.
Zgodovina sprememb…
Gladi ::
Dejansko, na čem si da to pišeš? Al te je sam en s macolo poglav in zdej pač si kar si-psihična razvalina?
Oseba, ki ima preveč negativnih občutkov ima zaradi tega nižje zavedanje in tudi ne more razviti visoke zavesti in razumevanje višjega.
Zgodovina sprememb…
S primerno prehrano lahko vsak dan spodbujamo čakre k usklajenemu delovanju in vplivamo na posamezna občutenja, ki so pod vplivom posameznih čaker, s čimer prispevamo k ohranjanju energetskega ravnotežja.
- Zjutraj uživajmo hrano, ki prinese energijo prvima dvema čakrama (korenska in spolna).
- Opoldne se posvetimo prehranjevanju osrednjih čaker (pleksusna in srčna).
- Večerni obrok pa naj bo skromen in v energetsko oporo najvišjim čakram (grlena čakra, tretje oko in kronska čakra).
Vsaka čakra ali energetski center ima sebi lastno barvo.
Barva hrane se povezuje z barvo in energijo čakre.
Živila v določeni barvi zagotavljajo energijo in ravnotežje, hkrati pa gradijo, čistijo ter zdravijo organe, žleze in živčne centre, ki so povezani z barvo posamezne čakre.
Ko govorimo o hrani, ki naj bi zagotavljala usklajeno delovanje čaker in ki energetsko ustreza posameznim čakram, imamo seveda v mislih naravno pridelana živila rastlinskega izvora: sadje, zelenjavo, žita, semena, oreščke.
Hrana ima posebno subtilno energijo in ne učinkuje neposredno na posamezne organe; najprej pride do energetskega stika in šele potem do vpliva živil na energetski ustroj telesa.
- Zjutraj uživajmo hrano, ki prinese energijo prvima dvema čakrama (korenska in spolna).
- Opoldne se posvetimo prehranjevanju osrednjih čaker (pleksusna in srčna).
- Večerni obrok pa naj bo skromen in v energetsko oporo najvišjim čakram (grlena čakra, tretje oko in kronska čakra).
Vsaka čakra ali energetski center ima sebi lastno barvo.
Barva hrane se povezuje z barvo in energijo čakre.
Živila v določeni barvi zagotavljajo energijo in ravnotežje, hkrati pa gradijo, čistijo ter zdravijo organe, žleze in živčne centre, ki so povezani z barvo posamezne čakre.
Ko govorimo o hrani, ki naj bi zagotavljala usklajeno delovanje čaker in ki energetsko ustreza posameznim čakram, imamo seveda v mislih naravno pridelana živila rastlinskega izvora: sadje, zelenjavo, žita, semena, oreščke.
Hrana ima posebno subtilno energijo in ne učinkuje neposredno na posamezne organe; najprej pride do energetskega stika in šele potem do vpliva živil na energetski ustroj telesa.
@GladiTM:
Mogoče na njemu testirajo kakšne nove droge ali pa je gobice uzev in je doživel ponovno rojstvo.
Mogoče na njemu testirajo kakšne nove droge ali pa je gobice uzev in je doživel ponovno rojstvo.
Mogoče pa kdo konzumira stvari, ki znižajo zavest?
Tudi droge in gobice vam znižajo zavest zato se je treba tega izogibat.
V telo ne vnašat hrano, ki ni 100% naravna in hrano z ind. dodatki saj ruši naše naravno stanje.
Odreči se je treba:
Alkoholu, drogi, mesu, industrijskim sokovom, sladkorju, beli moki itd...
Razmišljajte pozitivno, ne opravljajte, kritizirajte preveč saj to povzroča nizko frekvenco, ki vam škodi!
Tudi droge in gobice vam znižajo zavest zato se je treba tega izogibat.
V telo ne vnašat hrano, ki ni 100% naravna in hrano z ind. dodatki saj ruši naše naravno stanje.
Odreči se je treba:
Alkoholu, drogi, mesu, industrijskim sokovom, sladkorju, beli moki itd...
Razmišljajte pozitivno, ne opravljajte, kritizirajte preveč saj to povzroča nizko frekvenco, ki vam škodi!
Zgodovina sprememb…
Maš point - 1
Nimaš pointa - 2
Baci naključno cifro - 1232131
Wut t3h fock?
Nimaš pointa - 2
Baci naključno cifro - 1232131
Wut t3h fock?
Regards, Apple
Regards, Apple
Vsem na forumu, ki so nestrpni do drugače mislečih:
Blokade v korenski čakri ( 1. čakra) se pogosto izražajo skozi nestrpnost, nevednost. Značilen stavek za vedenje pri moteni korenski čakri : Ta pa ne stoji z obema nogama na tleh.
Za čiščenje in delo s korensko čakro so idelani sprehodi v naravi in povezanost z Zemljo. jejte rdečo hrano (rastlinskega izvora) poslušajte >>zemeljsko glasbo" (bobni in >>vroči<< ritmi).
Blokade v korenski čakri ( 1. čakra) se pogosto izražajo skozi nestrpnost, nevednost. Značilen stavek za vedenje pri moteni korenski čakri : Ta pa ne stoji z obema nogama na tleh.
Za čiščenje in delo s korensko čakro so idelani sprehodi v naravi in povezanost z Zemljo. jejte rdečo hrano (rastlinskega izvora) poslušajte >>zemeljsko glasbo" (bobni in >>vroči<< ritmi).
globalna80 je izjavil:
Vsem na forumu, ki so nestrpni do drugače mislečih:.
nestrpni smo do tistih, ki nas posiljujejo s svojim pogledom na svet... ti utrujas vsem nam (pa ceprav smo ti dali ze veckrat vedet, da nas ne zanima)...dan za dnem... s svojimi forami...in nas imas za ovcke, ker nismo odprti za te pravljice...
dej no... bodi tolko posten(a) in uvideven(a) in nam daj mir... ce bi rad(a) pisal o tem, si odpri svojo temo in tja notri meci... tukaj nas tvoje nakladanje ne zanima...
Mene ne utruja. Pravzaprav me prav zanima kaj se bo iz tega izcmizilo. Morda kaj pametnejšega kot pa 842 strani bluzenja.
Srsly, drugačen pogled na svet je vedno dobrodošel.
Regards, Apple
Regards, Apple
Mene ne utruja.
oh well
Pravzaprav me prav zanima kaj se bo iz tega izcmizilo. Morda kaj pametnejšega kot pa 842 strani bluzenja.
lol, po vsej verjetnosti novih 842 strani bluzenja
o'rly? spomnem se kak teden nazaj, da Terotov pogled na svet ni bil tolko dobrodosel
Hack into Lion29 brains,
load memory,
delete unwanted memories,
delete logs,
restart1!1
load memory,
delete logs,
restart1!1
Regards, Apple
Regards, Apple
Tero ::
Jebemti kurac...
Pozna kdo kak dober wifi router? Moje zahteve so pa malo čudne...
Namreč rad bi da ima router vsaj 8MB flash spomina, doro podpira openwrt, na vezju naj ima serijski konektor in obvezno USB priključek.
Kakšna ideja sploh kako iskat kateri router to ima in kateri ne? Ker to navadne ne pišev teničnih specifikacijah.
Moja asus bi bil idealen če nebi bilo tega buga :(
Pozna kdo kak dober wifi router? Moje zahteve so pa malo čudne...
Namreč rad bi da ima router vsaj 8MB flash spomina, doro podpira openwrt, na vezju naj ima serijski konektor in obvezno USB priključek.
Kakšna ideja sploh kako iskat kateri router to ima in kateri ne? Ker to navadne ne pišev teničnih specifikacijah.
Moja asus bi bil idealen če nebi bilo tega buga :(
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
linksys, kakšen dražji model okrog 150€ bi pomoje moral imeti.
https://forum.openwrt.org/viewtopic.php...
Rabim hiter odgovor nujno, gre se za lajf.
BOm bil kupil SE Mini Pro in em zanima, katerega vzeti. Črnega ali belega?
https://forum.openwrt.org/viewtopic.php...
Rabim hiter odgovor nujno, gre se za lajf.
BOm bil kupil SE Mini Pro in em zanima, katerega vzeti. Črnega ali belega?
Regards, Apple
Regards, Apple
pizda brat mi neki bluzi, da se nam je pred 0 leti hisa podrla... jaz se nic ne spomnem..droge?
pa kolega se mi smeje, kak sem enkrat v dijaskem domu padu pred vsemi po stopnicah.... damn...NIC SE NE SPOMNEM????
watafak?
pa kolega se mi smeje, kak sem enkrat v dijaskem domu padu pred vsemi po stopnicah.... damn...NIC SE NE SPOMNEM????
watafak?
spržu možgane ...
gobice pomagajo.
gobice pomagajo.
Regards, Apple
Regards, Apple
Hack into Lion29 brains,
load memory,
delete logs,
restart1!1
Moje objave in teme se rade brišejo zato bom objavljal v tej edini temi kjer lahko.
Tisti, ki jih to ne zanima naj pač ne berejo.
Zdi se, da so fiziki, ki raziskujejo teorijo strun le pripeljali evolucijo svojega uma do duhovnih razsežnosti, saj raziskujejo dimenzije, materijo in energijo, ki jih ne moremo več zaznavati z instrumenti, niti ne opazovati s fizičnimi očmi, lahko pa jih zaznavamo z duhovnimi čutili.
Teorija strun v osnovi predpostavlja, da so vsi objekti v vesolju sestavljeni iz drobcenih vlaken (mnogo manjših od elektronov) vibriranja energije - strun.
Na sliki:
1 - "materija",
2 - molekule,
3 - atom - protoni, nevtroni in elektroni
4 - podatomski nivo - elektroni
5 - podatomski nivo - kvarki
6 - nivo strun
Tisti, ki jih to ne zanima naj pač ne berejo.
Zdi se, da so fiziki, ki raziskujejo teorijo strun le pripeljali evolucijo svojega uma do duhovnih razsežnosti, saj raziskujejo dimenzije, materijo in energijo, ki jih ne moremo več zaznavati z instrumenti, niti ne opazovati s fizičnimi očmi, lahko pa jih zaznavamo z duhovnimi čutili.
Teorija strun v osnovi predpostavlja, da so vsi objekti v vesolju sestavljeni iz drobcenih vlaken (mnogo manjših od elektronov) vibriranja energije - strun.
Na sliki:
1 - "materija",
2 - molekule,
3 - atom - protoni, nevtroni in elektroni
4 - podatomski nivo - elektroni
5 - podatomski nivo - kvarki
6 - nivo strun
galu ::
A smo prešli v Postznanstevno obdboje ali kaj, da dokaz več nič ne velja..?
Ne, nismo. Ker je to teorija oz. hipoteza ki je še na precej trhlih nogah, iščejo prave dokaze da sploh potrdijo to. In to, prijatelj moj, pa se dobi le z aparati, ki to lahko vedno izmerijo.
Ne, nismo. Ker je to teorija oz. hipoteza ki je še na precej trhlih nogah, iščejo prave dokaze da sploh potrdijo to. In to, prijatelj moj, pa se dobi le z aparati, ki to lahko vedno izmerijo.
Tako to gre.
mtosev ::
Pozdravljeni Janezeki. Kaj počnete?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
Galu, to se da zaznati z duhovnimi organi. Znanstveniki "uradno" še niso uspeli dokazati, poudarek je na uradno saj ni vsem v interesu, da množice pridejo do nekaterih informacij, ki so za elite škodljive.
Sam preveri prek duhovnih organov. Vsak jih lahko razvije.
Sam preveri prek duhovnih organov. Vsak jih lahko razvije.