Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi
__Devil__ ::
marihuana ni droga... marihuana je RASTLINA! in vem da ne veste, oz. nočte vedt kaj je razlika! Konoplja zraste iz semena kot katerakoli rastlina v naravi... prisotna je bla že tisočletja, tako v prehrani, industriji, medicini, rekreativni uporabi.... preden so sploh nardil aspirin, ki je pa lepo dostopen, s svojimi sestavinami lahko tudi krepko škoduje zdravju, od samega THC-ja iz konoplje pa se ne da predozirati, ni smrtnih žrtev..... kdor ne verjame nj skadi kilo skanka, nasledn dan nej pa poje 10 aspirinov in nej napiše kakšni so bli občutki
-Edini pravi razlog zaradi katerega je konoplja nelegalna je denar...
Pribl. stoletje nazaj je bila konoplja legalna, priporočena v medicini, močno razširjena v industriji, zakon je celo vztrajal da jo poljedelci gojijo na svoji zemlji.
-Zaradi interesov gozdarske industrije v ZDA so jo s pomočjo LAŽNE PROPAGADNE (konopljo so poimenovali marihuana, kar je bilo takrat ime za vrsto mehiškega tobaka, predstavili so jo kot novo drogo, ki napelje ljudi na morilske pohode ipd.
ovce so brez pomisleka vrjele, marihuana je postala nelegalna, nihče pa ni pravzaprav vedel da so prepovedali pojavo konoplje, ZDRAVILNE RASTLINE na svobodnem trgu)
uspeli postaviti v isti razred prepovedanih "DROG", v katerih sta kokain in heroin (umetno pridelani substanci)
-farmacevtski velikani ne morejo prodajati rastline, kot svojega izdelka, zato niso upravičeni do zaslužka od prodaje...
-zaradi žalostnih pogojev izobraževanja ljudi o dejanskem stanju v svetu, zaradi lažnih domnevanj... resnica za konopljo, kot katerakoli druga resnica, ostaja skrita.
v medijih so v ospredju besede kot so, DROGA, PREKUPČEVALCI, ODVISNIKI, KAZNIVO DEJANJE, ipd.
ljudem ki ne razmišljajo 5% s svojo glavo je lahko vcepit ideje, misleč da so njihove lastne...
in tako razne mame kličejo policijo nad par mulcou ker v miru posedajo u senci, čilajo, podajajo si joint, medtem ko se ata pijan v gostilni zabava z natakarico... misleč, da so dobre osebe in da delajo svetu uslugo... uslugo delajo še 1x sistemu, zaradi kerga nimajo penzije, zarad kerga že 10 let čaka na nov kolk...
Za razmislek: Marihuana je nelegalna (ok, je torej najslabša možna stvar v vesolju)
- v sloveniji je trenutno vsaj 30 različnih substanc, ki so popolnoma legalne, dostopne vsakomur (od 1 leta pa do 100leta, ki kupi gnojilo za rože, razne špreje, blablabla, na voljo v povprečnem diskontu), po škodi za telo pa se kosajo z heroinom in podobnimi DROGAMI (torej je vse OK dokler ni na kosu papirja, FOLK NAVALI!)
BMK, resnica je samo ena:
konoplja je ena izmed najboljših rastlin
-tekstil(močne tkanine)
-prehrana(semena, olje, ...)
-plastika narejena iz konopljinega olja je razgradljiva in posledično neškodljiva
-energija (olje)
-papir
-proizvede veliko več kisika na m2 kot npr. smreke
-je sezonska rastlina in je primerna za gojenje na polju (gozdovi+)
-MEDICINA-bolezni z mutacijo celic (rak, kožne bolezni+glavoboli, slabost.....)
-kajenje konoplje (za razliko od tobaka itd.) ne škoduje dihalnim potem in pljučem
ni brez razloga tudi zdravilo za astmo...
nobena druga rastlina ni niti približno tako vsestranska kot konoplja
ODVISNIKI???
konoplja predstavlja MANJŠO fizično odvisnost kot kofein, nikotin, alkohol (VSE LEGALNO!)
psihično pa je oseba lahko odvisna od praktično vsake stvari (internet, igre na srečo, adrenalin, marmelada, DENAR)
če se gremo kaj je prav in kaj ne, kaj je dobro kaj slabo, noben komentar ki še vedno podpira prepoved konoplje ni kredibilen...
-prvo kot prvo ljudi je treba izobrazt, predstavt resnico (magar na nacionalnih programih-edino FER do LJUDI)
potem pa vprašanje legalizacije postavt na REFERENDUM! ker takole si stranke samo pridobivajo simpatije ne bo pa nič od nič na koncu
moje mnenje
in ja, GaŁu: v Gradu ja, čez avstrijo smo se skozi do tja pelali, domu pa sem jaz pelo, ker nisem pil 8) samo kadil, travo seveda
-Edini pravi razlog zaradi katerega je konoplja nelegalna je denar...
Pribl. stoletje nazaj je bila konoplja legalna, priporočena v medicini, močno razširjena v industriji, zakon je celo vztrajal da jo poljedelci gojijo na svoji zemlji.
-Zaradi interesov gozdarske industrije v ZDA so jo s pomočjo LAŽNE PROPAGADNE (konopljo so poimenovali marihuana, kar je bilo takrat ime za vrsto mehiškega tobaka, predstavili so jo kot novo drogo, ki napelje ljudi na morilske pohode ipd.
ovce so brez pomisleka vrjele, marihuana je postala nelegalna, nihče pa ni pravzaprav vedel da so prepovedali pojavo konoplje, ZDRAVILNE RASTLINE na svobodnem trgu)
uspeli postaviti v isti razred prepovedanih "DROG", v katerih sta kokain in heroin (umetno pridelani substanci)
-farmacevtski velikani ne morejo prodajati rastline, kot svojega izdelka, zato niso upravičeni do zaslužka od prodaje...
-zaradi žalostnih pogojev izobraževanja ljudi o dejanskem stanju v svetu, zaradi lažnih domnevanj... resnica za konopljo, kot katerakoli druga resnica, ostaja skrita.
v medijih so v ospredju besede kot so, DROGA, PREKUPČEVALCI, ODVISNIKI, KAZNIVO DEJANJE, ipd.
ljudem ki ne razmišljajo 5% s svojo glavo je lahko vcepit ideje, misleč da so njihove lastne...
in tako razne mame kličejo policijo nad par mulcou ker v miru posedajo u senci, čilajo, podajajo si joint, medtem ko se ata pijan v gostilni zabava z natakarico... misleč, da so dobre osebe in da delajo svetu uslugo... uslugo delajo še 1x sistemu, zaradi kerga nimajo penzije, zarad kerga že 10 let čaka na nov kolk...
Za razmislek: Marihuana je nelegalna (ok, je torej najslabša možna stvar v vesolju)
- v sloveniji je trenutno vsaj 30 različnih substanc, ki so popolnoma legalne, dostopne vsakomur (od 1 leta pa do 100leta, ki kupi gnojilo za rože, razne špreje, blablabla, na voljo v povprečnem diskontu), po škodi za telo pa se kosajo z heroinom in podobnimi DROGAMI (torej je vse OK dokler ni na kosu papirja, FOLK NAVALI!)
BMK, resnica je samo ena:
konoplja je ena izmed najboljših rastlin
-tekstil(močne tkanine)
-prehrana(semena, olje, ...)
-plastika narejena iz konopljinega olja je razgradljiva in posledično neškodljiva
-energija (olje)
-papir
-proizvede veliko več kisika na m2 kot npr. smreke
-je sezonska rastlina in je primerna za gojenje na polju (gozdovi+)
-MEDICINA-bolezni z mutacijo celic (rak, kožne bolezni+glavoboli, slabost.....)
-kajenje konoplje (za razliko od tobaka itd.) ne škoduje dihalnim potem in pljučem
ni brez razloga tudi zdravilo za astmo...
nobena druga rastlina ni niti približno tako vsestranska kot konoplja
ODVISNIKI???
konoplja predstavlja MANJŠO fizično odvisnost kot kofein, nikotin, alkohol (VSE LEGALNO!)
psihično pa je oseba lahko odvisna od praktično vsake stvari (internet, igre na srečo, adrenalin, marmelada, DENAR)
če se gremo kaj je prav in kaj ne, kaj je dobro kaj slabo, noben komentar ki še vedno podpira prepoved konoplje ni kredibilen...
-prvo kot prvo ljudi je treba izobrazt, predstavt resnico (magar na nacionalnih programih-edino FER do LJUDI)
potem pa vprašanje legalizacije postavt na REFERENDUM! ker takole si stranke samo pridobivajo simpatije ne bo pa nič od nič na koncu
moje mnenje
in ja, GaŁu: v Gradu ja, čez avstrijo smo se skozi do tja pelali, domu pa sem jaz pelo, ker nisem pil 8) samo kadil, travo seveda
Gladi ::
Eh džankiji, vedno najdejo izgovor da se je drogirat kul in da ma v bistvu pozitivne učinke. Kurc jih ma, povečuje edino apetit.
kaki đankiji :D jebeš iglo daj mi joint =D rad sem listavec namesto iglavec.. sprosti me, smeh, dober občutek, vsako tele ma svojo vesele ;)
tak kot recimo večina ljudi misli, da alkohol sploh ni droga, da je nekaj ful dobrega, veliko jih reče "alkohol in droge" v bistvu pa noben ne opazi kaki dilerji so tisti ko majo vinograde :D saj niam nič proti alkoholu pa travi, sao smešno mi je, da alko spudbuja nasilje, trava pa niti najmanj in je prepovedana v Sloveniji, čudno, le zakaj je tako.. Verjetno zaradi denarja..
tak kot recimo večina ljudi misli, da alkohol sploh ni droga, da je nekaj ful dobrega, veliko jih reče "alkohol in droge" v bistvu pa noben ne opazi kaki dilerji so tisti ko majo vinograde :D saj niam nič proti alkoholu pa travi, sao smešno mi je, da alko spudbuja nasilje, trava pa niti najmanj in je prepovedana v Sloveniji, čudno, le zakaj je tako.. Verjetno zaradi denarja..
Bananovec ::
Travca je droga. Vem iz lastnih izkušenj. Ker ko vidim naše dečke, da odejo pušit me ma, da bi šou )u?( zraven + postanem neki živcen, pol pa svicnem fulj.
Zato trave v življenju nisem zaužil (vsaj prepogosto ne lolololol A> lol...lol...lol
Zato trave v življenju nisem zaužil (vsaj prepogosto ne lolololol A> lol...lol...lol
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Regards, Apple
Lion29 ::
tudi tobak je droga btw... to ce je travca naravnega izvora ne pomeni costo nic...
GladiTM je dobro napisal...
GladiTM je dobro napisal...
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
koyotee ::
grem enga upizdit
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
galu ::
Droga je lahko karkoli. Pri ljudeh se razlikuje le dovzetnost na določeno drogo. So pa seveda ene bolj, ene manj - ene z več in ene z manj stranskimi učinki.
Tako to gre.
mtosev ::
slo-tech je droga.
zahtevam takojšnjo ukinitev strani slotech.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
slo-tech je droga.
Jaz pa ti priporočam psihiatra, saj je tvoj um dovzeten na povsem napačne stvari.
Tako to gre.
mtosev ::
nekdo ni razumo hahahahaha
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
Rias Gremory ::
devil a je kje kakšen link ki dokazuje da trava pomaga astmi in ne škoduje pljučnim potem? če res pomaga se grem v petk zapušit.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
nekdo ni razumo hahahahaha
lolololol9ol >Lol o>LosLP diSUAOYLUAS) (CGSVJdt gAKSDcASJDGavsg
+1
tip je totalno dojel - NOT!
Regards, Apple
Regards, Apple
koyotee:
jah mal sm pa res len zvečer.
ne enmu drugmu linku folk tut prav da jim pomaga..tako da mogoče bom pa le probal čeprav nazadnje ko sem pohu so bli sami stranski učinki in nič pozitivnih.
devil kakšen nasvet? :)
ne enmu drugmu linku folk tut prav da jim pomaga..tako da mogoče bom pa le probal čeprav nazadnje ko sem pohu so bli sami stranski učinki in nič pozitivnih.
Cannabis jemljem povsem sproščeno, pri astmi pomaga zato, ker ko potegneš marihuano v sebe pogosto kašljaš, in ta kašelj pomaga pri astmi :D da dobi tvoje telo več kisika.. ker sem nekje prebral in gledal dokumentarec o tem ter bolj "noobovsko" nisem mogel napisati tega bom raje tukaj odnehal :D Edit: poglej si na youtube, mogoče najdeš kaj podobnega z astmo.. nisem strokovnjak, povem to kar vem in tako kot si mislim.. iskreno
Zgodovina sprememb…
- spremenil: __Devil__ ()
Rias Gremory je izjavil:
koyotee:
Če se boš dobro počutil, ti bo tudi trava dala dober občutek. In obratno.
Ni to čarobna rastlinca, ki bi ti pričarala nekaj, česar ni.
Regards, Apple
Regards, Apple
BladE_ ::
Sj ni nujno, da skadiš 10g in pol si carrr... Vse v mejah normale, če ne kadiš redno tudi ni dobro pretiravat in se filat do nezavesti... Naredi par pljuč in preceni kok te zadane, navadi se meje, ki je zate primerna... Nekateri pač ne morejo skaditi tolko kot drugi...
Grem si še jst enga prkurt za filnig :)
Grem si še jst enga prkurt za filnig :)
Akcija - Reakcija
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: koyotee ()
Dejansko poslušaš kaj limaš sm? V oddaji govori da je alkohol preko alkoholizma bolj nevaren od marihuane. ALKOHOLIZEM. To ni poprečni uživalec alkohola, ki gre po službi na per.
in če gre povprečni uživalec marihuane po službi na đojnt? Še vedno bolje, saj "travarizem" ne obstaja.
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
Po enem pivu dnevno nisi ne alkoholik nima ne nobenih negativnih posledic na tvoje telo. Medtem ko en pokajen džoint po službi v nekem časovnem obdobju pusti trajne posledice na človeku. Slabšanje spomina, večja nagnjenost k shizofreniji in še nekaterim psihičnim boleznim, deluje negativno na možgane, pojavi se "živčnost" in še kej.
Ponavadi se džoint dela skupaj z tobakom, in ker se ne uporabijo klasični filtri kot za kadilce in se uporabljajo nekateri drugi, ki so bolj prepustni, imaš celo vrsto tveganj kot naprimer kadilci.
Ponavadi se džoint dela skupaj z tobakom, in ker se ne uporabijo klasični filtri kot za kadilce in se uporabljajo nekateri drugi, ki so bolj prepustni, imaš celo vrsto tveganj kot naprimer kadilci.
Po domače, pri đoli ni filtrov. Le nek zvitek, da lah sploh đolo držiš.
Regards, Apple
Regards, Apple
a je tukaj kakšen vedeževlec da mi lahko pove čez približno koliko časa bodo cene zelo trdih diskov padle na normalno raven.
gladitm, tu gre za to, da trave nemoreš predozirat, zaradi nje ne umreš neposredno, nisi nasilen, ni glavni vzrok prometnih nesreč, ni "lahko" dostopna in v družbi ni sprejeta tako kot alkohol.
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
BALAST ::
Seagate has a Christian Assaf as its channel sales manager for Middle East and Africa, according to a LinkedIn entry, and he looks like the guy in the video. A Google image search throws up more pictures.
Here is a transcript of the relevant part of the video, about six minutes in: "Now we have 1TB per disk. If you just do a simple calculation ... now a drive can have five disks ... so suddenly you make the disk 5TB ... within three months you will see it."
Seagate has a Constellation ES.2 3.5-inch drive which holds 3TB on its five platters as well as a similar 5-platter 3TB Barracuda XT. It looks like we've just seen a product pre-announcement.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
globalna80 ::
Lol, na podlagi česa se sploh odloča ali si desničar ali levičar? Na podlagi tega s katero roko pišeš?
Regards, Apple
Regards, Apple
dumbass, levičarji možgani desno, desničarji kontra
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
Obstajajo eni testi samo ne vem če so točni. Eden izmed enostavnejših je ta:
The Right Brain vs Left Brain test - Optical Illusion
Če se plesalka vrti v smeri urinega kazalca potem bolj uporabljaš desno stran možganov kot levo stran,
Večina jih vidi vrtenje v obratni smeri urinega kazalca se pravi da uporabljajo levo stran bolj kot desno stran možganov.
The Right Brain vs Left Brain test - Optical Illusion
Če se plesalka vrti v smeri urinega kazalca potem bolj uporabljaš desno stran možganov kot levo stran,
Večina jih vidi vrtenje v obratni smeri urinega kazalca se pravi da uporabljajo levo stran bolj kot desno stran možganov.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: globalna80 ()
BladE_ ::
V obe smeri se vrti...
Mine spins clockwise when I look at it, then I start reading something while trying to pay attention, and it spins the other way? AM I RETARDED!? =O
Akcija - Reakcija
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BladE_ ()
Meni se vrti vedno v desno tudi če berem ipd.
Pri enih sta obe polovici približno enako razviti tako da je vrtenje odvisno od trenutnega razmišljanja.
Lahko pa vsak razvija posamezni del možganov in začne gledati drugače.
Pri enih sta obe polovici približno enako razviti tako da je vrtenje odvisno od trenutnega razmišljanja.
Lahko pa vsak razvija posamezni del možganov in začne gledati drugače.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: globalna80 ()
V obe smeri se vrti...
Mine spins clockwise when I look at it, then I start reading something while trying to pay attention, and it spins the other way? AM I RETARDED!? =O
Potegni dol gif, in meri čas koliko s se vrti v levo in koliko v desno, Našopaš 10 nizov za vsako stran in prideš do spoznanja.
Mi je uspelo parkrat (nekaj tednov nazaj), da se mi je lutka vrtela v tisto smer v katero sem jaz želel.
V bistvu gre za obvladovanje misli. Greš se težkega računanja, se ti vrti v npr. desno, razmišljaš o srečnih trenutkih oz. karkoli drugačnega od prvotnega, se vrti v nasprotno smer.
Regards, Apple
Regards, Apple
Hmm, meni pa celo uspe kvadrirati tročlenik z desno stranjo možganov. That can't be right...
Nope, pri nobene računanju je ne spravim v levo stran. Uspe pa velikokrat, ko gledam njen odsev.
Nope, pri nobene računanju je ne spravim v levo stran. Uspe pa velikokrat, ko gledam njen odsev.
Tako to gre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: galu ()
Hahaha, zafrkavamo folk prek Skypa. Hahah, komer cakam, da me pride ker nabit. Jaki decki.
Regards, Apple
Regards, Apple
Mi kdo predlaga kakšen humorističen anime ali pa pač da je dober :)
Left Brain Dominance: (6)
Right Brain Dominance: (7)
Anime?
Right Brain Dominance: (7)
Anime?
Regards, Apple
Regards, Apple
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bananovec ()
Anime @ Wikipedia
EDIT: Japanese animated cartoons.
vseeno je ker jezik je, važno da imajo podnapise v angleščini.
EDIT: Japanese animated cartoons.
vseeno je ker jezik je, važno da imajo podnapise v angleščini.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rias Gremory ()
Pošlataj moj spisek, izpiši tiste, ki so ti na prvi pogled všeč in ti bom dalje predlagal.
http://www.animeultima.tv/tracker/Spher...
http://www.animeultima.tv/tracker/Spher...
Regards, Apple
Regards, Apple
Guilty Crown se mi zdi kul za začetk :D