Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi

Tody ::
MS ob naslednji taki dobiš kak lep bold tekst pod nick... in vrjemi ne bo mi težko prepričat folka za to

Microsoft ::
A ne poznate revolucije?
Ok. Pred kaksnima dvema tednoma je nekdo cist norel kle gor, pa je odpiral teme "Pomoc pri igri ABC", "Program za slike", itn. notri pa je napisal revolucija. Skoda je to, ker so ta sporocila bila brisana v roku ~15 sekund. Jst sem jih sicer par ujel in crkval od smeha.
Tody, naziv? Dej ne seri. Kot prvo me bk, kot drugo je pa tule plac, kjer se cveka o vsem, tko da ne mores rect, da sem s cim bil oftopic ali kaj podobnega. Prav tako gredo delno meni in se parim zasluge, da je tale tema sploh nastala. Kar poglej si, kdo je na zacetku nasmetil temo, da se je le ta prelevila v tole cvekalnico.
REVOLUCIJA!
by Miha
Ok. Pred kaksnima dvema tednoma je nekdo cist norel kle gor, pa je odpiral teme "Pomoc pri igri ABC", "Program za slike", itn. notri pa je napisal revolucija. Skoda je to, ker so ta sporocila bila brisana v roku ~15 sekund. Jst sem jih sicer par ujel in crkval od smeha.
Tody, naziv? Dej ne seri. Kot prvo me bk, kot drugo je pa tule plac, kjer se cveka o vsem, tko da ne mores rect, da sem s cim bil oftopic ali kaj podobnega. Prav tako gredo delno meni in se parim zasluge, da je tale tema sploh nastala. Kar poglej si, kdo je na zacetku nasmetil temo, da se je le ta prelevila v tole cvekalnico.
REVOLUCIJA!
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

BigWhale ::
Random:
Si probal pritisnit tisto tipko, ki je priblizno dve tipki NAD tisto navpicno podolgovato tipko Delete. Vsaj pri meni na tisti tipki pise Insert. Zraven nje sta pa se print screen in break tipki.
;)
Si probal pritisnit tisto tipko, ki je priblizno dve tipki NAD tisto navpicno podolgovato tipko Delete. Vsaj pri meni na tisti tipki pise Insert. Zraven nje sta pa se print screen in break tipki.
;)

strictom ::
Z "geniji" se itak ne da kej zment. Raje si žile prerežem in delam potočke iz krvi kot pa "geniju" kaj "dopovedovat".
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Tody ::
MS dobu boš vedro pa krpo pa boš čistu forum potem ko bo spet kak pametnjakovič hotu delat kako revolucijo in ja tale tema je res biser slovenskega sporočanja ! Trikrat hura za MS

Randomm2 ::
Tole mam samo da nima funkcijskih tipk... KLIK
Mess with the best die like the rest.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Randomm2 ()

Sba ::
@Randomm2:
Sej so ti že povedal da se na numeričnem delu tipkovnice nahaja tipka. Izklopiš Num Lock (tako da lučka ne gori) in tipke imajo tako funkcijo, kot piše pod številkam. Insert se nahaja na 0.
Sej so ti že povedal da se na numeričnem delu tipkovnice nahaja tipka. Izklopiš Num Lock (tako da lučka ne gori) in tipke imajo tako funkcijo, kot piše pod številkam. Insert se nahaja na 0.
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!

veteran ::
@Žiga
Hvala. Sem probal z avtosugestijo "vdih, izdih, pa vdih, pa izdih, pa sem si predstavljal, da gre z izdihom ves bes ven ipd". Menda pomaga. Ampak pr men tele joga fore sploh ne špilajo, pač nisem nek mirovnik, ampak veteran.
V starih, dobrih časih (Dark Ages;), so rekli: Burn them all, let God sort them out. Pa sem še jest tistga Jaka s 'plamenobacačem'. Krščanski mempleks, kaj čmo. :))
Hvala. Sem probal z avtosugestijo "vdih, izdih, pa vdih, pa izdih, pa sem si predstavljal, da gre z izdihom ves bes ven ipd". Menda pomaga. Ampak pr men tele joga fore sploh ne špilajo, pač nisem nek mirovnik, ampak veteran.
V starih, dobrih časih (Dark Ages;), so rekli: Burn them all, let God sort them out. Pa sem še jest tistga Jaka s 'plamenobacačem'. Krščanski mempleks, kaj čmo. :))

gzibret ::
He he. Hiperventilacija lahko ima zanimive učinke. Probaval v srednji šoli

Vse je za neki dobr!

BigWhale ::
Vlezi se in pet minut globoko dihaj, res res globoko...
Ali pa se bolje, najprej nekaj casa globoko, potem pa nekaj casa plitko in hitro, potem pa spet globoko in pocasi.
Potem pa zadrzi za nekaj trenutkov in pocakaj... :P
Ali pa se bolje, najprej nekaj casa globoko, potem pa nekaj casa plitko in hitro, potem pa spet globoko in pocasi.
Potem pa zadrzi za nekaj trenutkov in pocakaj... :P

SebaR ::
vrži se, mogoče te kdo ujel,
vrži se, al boš kot ptica poletel
vrži se, pozabi da te je strah nihče ne pade niže kot do dna
Heh Zmelkoow legende
vrži se, al boš kot ptica poletel
vrži se, pozabi da te je strah nihče ne pade niže kot do dna
Heh Zmelkoow legende

Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
:>

Tale komad je pa res neki tazga, kar bi si mogu vsak zelet. Res, cel ST na kolenih prosim, naj mi ga nekdo poslje. Cele dneve norim, ker si tole tako zelim. Tele japonse risanke so tako totalno kul.
Boh pomagi tistim, ki tole gledajo. Ampak dvomim, da jim je se mozno pomagati...
by Miha
Boh pomagi tistim, ki tole gledajo. Ampak dvomim, da jim je se mozno pomagati...

by Miha

OmegaBlue ::
Kaj je to nek power metal? Microsoft boh pomagaj če ti ni všeč pač poslušaj soj turbofolk naprej in ne sodi drugih po glasbenem okusu, ok?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

No turbofolk je sele en podn. No, s temi japonskimi risanki sta skupaj nekje pod podnom.
Kaj je to nek power metal?
Kake mas.
Pismo, zdele sem se najedu cordon bleu, zdej pa take strelas, da me treboh se bolj boli.
by Miha
Kaj je to nek power metal?
Kake mas.

by Miha
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()

Poldi112 ::
In kaj ti potem poslušaš? Start me up?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

PrimozR ::
Ej ej, rollingi so ga pa ja kul. Pa japonci itak delajo najbolše risanke. Najd mi eno bolšo risanko od Inital D :>

hruske ::
Dejte gmah k se ne morem u miru ucit. :D
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator

root987 ::
Neumna zima pa neumn mraz.
Zdej bom spet mogu tri dni doma bit zarad vročine. :S
Zdej bom spet mogu tri dni doma bit zarad vročine. :S
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell

strictom ::
Kaj pa hodiš von?
Svež zrak pa to... To ti pride v pljuča!!!

"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Pismo, kje je REVOLUCIJA!?
A ste vsi pomrli pa hodte ze ob devetih spat? Al ste ze zacel trenirat ta nov zakon, ko ne boste smel po polnoci vec ven. Niti na internet. Pismo, PIPI bo pol tko cisto odrezan od nocnega dogajanja kle.
by Miha
A ste vsi pomrli pa hodte ze ob devetih spat? Al ste ze zacel trenirat ta nov zakon, ko ne boste smel po polnoci vec ven. Niti na internet. Pismo, PIPI bo pol tko cisto odrezan od nocnega dogajanja kle.

by Miha

Ma itak. Mene zdele cist p0wna en late night house. Sm tko, na pol zasanjan pa se programiram zravn. Cist kewl je to.
by Miha
by Miha

Kak jutro? Pismo, a si kje na Japonsekm al kaj?
by Miha
by Miha

Pismo, kaj cajt hiter mine. Jst sem se zdele z necem zamotil, pa je kr 40 minut minil.
by Miha
by Miha