» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
73 / 1180
»»

PrimozR ::

A ma še kdo rojstn dan dons? IIRC ga ma BigWhale :> Da, vse najboljše!

Tody ::

Veselo kitovo tudi od mene :D ;)

Tear_DR0P ::

vse najboljše BW
BTW a kdo ve kaj je z unim kitom iz temze blo? je odplaval al je mrtev?
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Mrtev.

mchaber ::

Birthdays are good for you. Statistics show that the people who have the most live the longest.

Nisem rekorder... Šele 17 jih mam pod pasom :>

Trubadur ::

Hehe vse najboljše!

In še nekaj čisto x.
Zakaj se mi je danes Gentoo Linux malo zameril?
Zaradi tega ker če nimaš updejtanih knjižnic program enostavno noče delat. Matr mu...
Primer je k3b. Nujno moram zapeč 7 cdjev ampak loj ne dela. Javi:
rok@makina ~ $ k3b
k3b: error while loading shared libraries: libdbus-1.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory

Svašta. Pred tem sem pa pognal emerge -uD world ampak se ni zbuildal do konca zaradi 2.6.12 kernela

Samo je vseeno zakon :)

BigWhale pomoč :)))
Berite Thomasa!

root987 ::

"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Opkow ::

Izpolnil sem anketo.

Microsoft ::

Pismo, jst pa zdele kurim. No, pa sm cisto pozabu, je pa drva ze cisto pogorela, pa je se samo tlela. Vrzem gor eno suho drvo, pa se vseeno nic ne vzge. Pa sm si reku, da bi neki probu. In res, grem v kopalnico po fen, ga ustekam, rahlo odprem vratca in dam fen tko, da piha notri. V pol minute je ze gorelo, kot pri norcih.:D

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

MasterS ::

@Microsoft a mas ti sploh kaj realnega žiwljenja, sej wečinoma dne prezdiš za kompom? hmmmmmm... :S:S

A kurt z fenom ni realno? Drgace pa zdele delam. Programiram. A naj programiram kje drugje, kot z PCjem in pred PCjem?

by Miha

AH ja... M$ in slovnica. Če bi kdaj hodu v šolo, bi se nauču, da je s PCjem in ne z PCjem...

Vem ja. Slovnica mi ni nikol sla (hm, govorim, kot da sem res hodu kdaj v solo:\). Sm mel pa matematiko v prvem letniku komaj 3. Se spomnem cisto na koncu leta sem mogu it v kabinet in neke formule resvat, sicer bi mel 2. V zadnjem letniku sem imel 5. Zraven pa se je pridruzil predmet digitalni sistemi. To so bila leta.:))

Aja, da se dopisem. V prvem letniku, ko smo imeli racunalnistvo, je bil to edini predmet, ki sem ga imel 2. Vse ostalo je bilo 3, vkljucno s slovenscino.:P

by Miha

Zgodovina sprememb…

Poldi112 ::

>Aja, da se dopisem. V prvem letniku, ko smo imeli racunalnistvo, je bil to edini predmet, ki sem ga imel 2. Vse ostalo je bilo 3, vkljucno s slovenscino.:P

No, zdaj mi je pa vse jasno >:D
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Ej pismo, sam res. Ko sem jst bil v prvem letniku, sem bil cist zgubljen kar se PCjev tice. Itak je pa vrhunec racunalniskega predmeta bil, ko smo imeli preverjanje, kako hitro tipkamo. Drgace smo pa prej meli samo neko zgodovino racunalnistva, nc druzga. Pa se nekak obcutek sem mel, da se z uciteljem nisma najbolj stekala... Me je neki na piko dobil zaradi take malenkosti, da je kr brezveze.
Smo mel tko en predmet, pa smo minuto pred koncem koncali. Samo nismo pa smeli it ven na hodnik. Pa smo se se naguzvali pred vrate, jst prvi in cakali. Ko je zazvonilo, smo vsi ven tko butnali, kot da nas kaka posat lovi. No, zunaj pa glih ta ucitelj za racunalnistvo, pa me ustavi in mi rece, da sem brcnil v vrata. Ane, kot da sem vrata z nogo odpru, ji butnil, poskodoval, ... vandalizem & co.
Skratka, pol se nisma kej marala. Jebat ga. Sem prezvel tisto leto.:))

by Miha

Zgodovina sprememb…

Ti bošček. Sicer pa tista dvojka mariskaj pove, ja...

Kak boscek neki? Kot da kaj jamram, kako je tezko blo?:\

Pa sicer, kaj ti tista 2ka pove?

by Miha

Poldi112 ::

Da je tvoje znanje slovenščine boljše od tvojega znanja raćunalništva. Mogoče je bolje da nehaš pisati programe in začneš pisati knjige.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Da je tvoje znanje slovenščine boljše od tvojega znanja raćunalništva.

Itak.

by Miha

strictom ::

Slovenščina je itak zanič. Edini predmet v šoli ki mi je zanimiv je informatika in zdej matematika (vektorji so zakon!).

Pa še pri informatiki jemlemo html na čisto začetniški stopnji (title Moja prva domača stran /title). Dokaj zanimivo :-/
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Pismo, ko bi mi meli html bi blo kr veselje. Smo meli pa to, da mores monitro pokrivat z nekimi cotami, da se ne pokvari, ter da moras v pravilnem vrstnem redu prizgat/ugasnit monitro/racunalnik, da ne pride do okvare. Pol smo pa v nekem dos like programu pisal krnek tekst. Jap, to so ble racunalniske vaje.

by Miha

@Microsoft ma ne sam vprašam, ker sem gledal zadnje 3dni pa ti si pred računalnikom po 12h ali weč...

Bad ti je w lajfu

LP

Bad ti je w lajfu
Kaj to ves od kje ali kar tako reces, ker ti tako mislis, pa pol ze more tako bit? Drgace sem pa pred PCjem kar dosti, ja. Vceraj je mogoce padel letosnji rekord: ~16h. Ce pristejem se, da spim nad racunalnikom, pol se pa stevilka zavrti v visave.>:D

by Miha

Tic ::

Zdrav človek. Zdrav razum.
persona civitas ;>

BigWhale ::

Stevilo ur, ki ga clovek prezivi ob racunalniku ni glih neka mera... Tako kot ne, kolikokrat je zaradi pijace bruhal... heh.

In kdo naj bi bruhal zaradi pijače?
persona civitas ;>

Ma sej jes ne obsojam ciz nubenga sam tko k gledam pri sebi.. po 8 urah programiranja sam še nekaj brezglawo klikam pa kodam..pa wse w pi... nwem sam primerjam!

LP

St@jler ::

bemti ta mrz...mam kišto zuni za serber pa crkne k pride do -13 :\

Tic,

Marsikdo, ki 'ima zivljenje' in ne sedi cele dneve pred komjuterjem in se ga obcasno tako, za hec malo napije... :)

Ti ludje ponavadi nimajo interneta :)

CCfly ::

Zaradi tega ker če nimaš updejtanih knjižnic program enostavno noče delat. Matr mu...
@Trubadur: revdep-rebuild ti bo verjetno prišel kar prav.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev

Aaa sej res. Hvala, bom probal :)
Berite Thomasa!

Tic,

Marsikdo, ki 'ima zivljenje' in ne sedi cele dneve pred komjuterjem in se ga obcasno tako, za hec malo napije... :)

In s tem upravičiš trditev, da je sedenje pred ekranom v takšni meri zdravo in normalno?

Tic
persona civitas ;>

Ti praviš da je "imeti življenje" ne-zdravo?

Ne :)
persona civitas ;>

Bolj zdravo kot to, da pijan sedes za volan in potem nekoga ubijes na cesti sigurno.

Precej bolj.

Damjan Jagar ::

Zakaj pijančevanje vedno povezujete z vožnjo pod vplivom alkohola? A se ga ne gre noben peš nasekat?

Drugače je pa tvoja trditev pravilna, samo precej mimo.
http://jagar.si

No, tudi pes pijancevanje je manj zdravo, kot sedenje pred LCDjem. Razen ce kdo tistega pesacenje ne tretira kot 'daily excersize'... :)

še bolj nevarno je da ga greš pit in potem kolovratiš med 200 računalniki da prideš do svojega LCD (umes še koga pobruhaš ampak to je druga zgodba ;))

OrkAA ::

Še hujše je pa, če med pijanim sprehodom kažeš rit mimovozečim avtomobilom :>

Ane Tody? :P

Jest nč ne priznam... to je bil moj evil brat dvojček !!! >:D :D

Opa, tuki bomo pa še kej zvedl :>

SebaR ::

We want more infos!
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

-s ;)

Ta s ni važen>:D

Važno je da razumemo :)
Berite Thomasa!

SebaR ::

madona se piknete v vsako malenkost
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

Nest pred javnim odprtjem 2 leti nazaj Jrko je vsega kriv >:D :D

In to vam je sveti dogodek?
persona civitas ;>

Mal sem spremenil podpis, da odraza mojo novo opremo. A ni kul?

by Miha
««
73 / 1180
»»