Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi

gzibret ::
Lucy in the Sky with Diamonds
To je stavek, ki ga je izrekla Lennonova hčerka (a je imel hčerko?) ko je narisala risbico in jo je oči vprašal, kaj je narisala.
Jeah.... Šure.....
To je stavek, ki ga je izrekla Lennonova hčerka (a je imel hčerko?) ko je narisala risbico in jo je oči vprašal, kaj je narisala.
Jeah.... Šure.....

Vse je za neki dobr!

strictom ::
4 ure spanja. V šoli sem bil tako sfukan da še enega navadnega trikotnika nisem bil sposoben narisat. Kaj šele biologijo pozitivno pisat. Kr neki. Bom pa ograjo začel gradit.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

cholt45 ::
Združi matematiko in biologijo in posadi prizmasto rastlinje, ti ne bo treba deklati ograje!

root987 ::
STRiCtom: dej dej, to pa res ni tak hudo.
Čak mal da se privadiš ;)
btw, petki so šele hudi če boš to cev tedn prakticiru. :D
Čak mal da se privadiš ;)
btw, petki so šele hudi če boš to cev tedn prakticiru. :D
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell

Nejc Pintar ::
Tudi sam v nedeljo to prakticiral (dobre 3 ure), zjutraj me je med angleščino karnaenkrat prebudila profesorica

Lahko je biti prvi, če si edini!

SebaR ::
Jaz sem imel zdajle v dveh dneh 8 ur spanja..danes pa vožnja avta. Mislim lol kot da prvič vozim
. Groza...

Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

root987: Saj ni blo tak hudo. Samo ko sem kontrolno pisal je vse blo ko en vlek zmazek. Krneki vglavnem. Sicer sem pa to cele poletne počitnice prakticiral :) Igral do pol petih, šestih zjutrej pol pa ob 9/10ih vstat. Je kr nekot vredo uspevalo. Sm mel veliko več od dneva :)
Zaj se pa grem učit geografijo in zgodovino. Zgodovine se že veselim ker je poleg informatike in matematike edini predmet ki se ga z veseljem učim ... :)
Zaj se pa grem učit geografijo in zgodovino. Zgodovine se že veselim ker je poleg informatike in matematike edini predmet ki se ga z veseljem učim ... :)

BigWhale ::
Pussies... Jaz ze dva meseca spim po 4-5 ur na dan, pa v sluzbi normalno funkcioniram.
Bo ze drzalo, da otroci rabijo vec spanja kot odrasli. :P
Bo ze drzalo, da otroci rabijo vec spanja kot odrasli. :P

mzidy ::
Zdle še pal po forumu skačem, pol pa učenje do polnoči, pol pa vstat ob pol štirih
Sovražim šolo

Sovražim šolo

Ja BW pa deset litrov kave na dan...
Brez kave je težje :P

Brez kave je težje :P

Daedalus ::
Dva otroka pa še ženska
Ni čudno, da revež ne spi

Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Sami pisuni. Porkamadona.
Smetana
Smetana

BigWhale ::
Hm, ne pijem kave... :P
V bistvu od otrok ni noben nekaj posebno tecen. Dobro Ema ima sicer krce proti veceru in poje operne arije ampak to ze ob kakih sedmih, pol sedmih mine in potem zaspi, pa spi do kakih dveh, treh zjutraj. Takrat se z njo sicer Gaby ukvarja, tako da jaz nimam dela. ;)
Jakob pa se zbudi priblizno dvakrat ali trikrat do takrat ko grem spat, samo hitro nazaj zaspi, je dost, da mal vode spije in to je to. Ce se potem se ponoci kaj zbuja, ko jaz spim, ne vem, ker sem ponavadi tako munjen, da niti ne vem, da se zbudim in ga nazaj uspavam. :P
Zakaj tako malo spim? Stvar je preprosta. Vstanem ob sestih, sledi priprava za v vrtec z Jakobom, zajtrk zanj, potem skupaj peljeva psico na en kratek sprehod. Okrog pol osmih, do osmih sem v sluzbi, delam do kakih 10 do stirih. V vrtec po Jakoba, ko pridem domov je ura pol petih ali pa ze pet, vcasih tudi pol sestih, odvisno ce greva s tamalim se kaj v trgovino ali po kakih drugih opravkih. Ob sedmih, maximalno pol osmih Jakob in Ema ze spita. No, potem imam cas za Gaby in za sebe. ;) In tiste dve do tri ure, ki jih cez dan ponucam za mularijo potem not spravljam in jih ponucam zase. Tako da namesto ob polnoci hodim spat ob enih, dveh vcasih tudi ob treh zjutraj. :P
Tezko? Ne. Drugace, kot sicer? Ja. Ampak ne v nekem slabsem smislu. Zdaj imam dost bolj urejeno prehrano in dejansko jem neka pozna kosila oziroma zgodnje vecerje, tri-stiri leta nazaj bi se basal s pizzami in pleskavicami. Aja, pa to kaj je tisina ugotovim sele potem, ko otroka spita. Ce se tamala ne joka, pa Jakob svoj jibberish speak laufa. :)
... matr nakladam... :P
V bistvu od otrok ni noben nekaj posebno tecen. Dobro Ema ima sicer krce proti veceru in poje operne arije ampak to ze ob kakih sedmih, pol sedmih mine in potem zaspi, pa spi do kakih dveh, treh zjutraj. Takrat se z njo sicer Gaby ukvarja, tako da jaz nimam dela. ;)
Jakob pa se zbudi priblizno dvakrat ali trikrat do takrat ko grem spat, samo hitro nazaj zaspi, je dost, da mal vode spije in to je to. Ce se potem se ponoci kaj zbuja, ko jaz spim, ne vem, ker sem ponavadi tako munjen, da niti ne vem, da se zbudim in ga nazaj uspavam. :P
Zakaj tako malo spim? Stvar je preprosta. Vstanem ob sestih, sledi priprava za v vrtec z Jakobom, zajtrk zanj, potem skupaj peljeva psico na en kratek sprehod. Okrog pol osmih, do osmih sem v sluzbi, delam do kakih 10 do stirih. V vrtec po Jakoba, ko pridem domov je ura pol petih ali pa ze pet, vcasih tudi pol sestih, odvisno ce greva s tamalim se kaj v trgovino ali po kakih drugih opravkih. Ob sedmih, maximalno pol osmih Jakob in Ema ze spita. No, potem imam cas za Gaby in za sebe. ;) In tiste dve do tri ure, ki jih cez dan ponucam za mularijo potem not spravljam in jih ponucam zase. Tako da namesto ob polnoci hodim spat ob enih, dveh vcasih tudi ob treh zjutraj. :P
Tezko? Ne. Drugace, kot sicer? Ja. Ampak ne v nekem slabsem smislu. Zdaj imam dost bolj urejeno prehrano in dejansko jem neka pozna kosila oziroma zgodnje vecerje, tri-stiri leta nazaj bi se basal s pizzami in pleskavicami. Aja, pa to kaj je tisina ugotovim sele potem, ko otroka spita. Ce se tamala ne joka, pa Jakob svoj jibberish speak laufa. :)
... matr nakladam... :P

Nejc Pintar ::
zato je nakladalnica
drugače pa gadn delavnik
eh, grem dons mal prej spat
drugače pa gadn delavnik

eh, grem dons mal prej spat

Lahko je biti prvi, če si edini!

Malo geografije še pa spat.

root987 ::
Uči se podnevi, ne ponoči! :)
Nič, pojdem še jaz v komo.
Lahko noč pa eno bowho na pomoč. :)
Nič, pojdem še jaz v komo.
Lahko noč pa eno bowho na pomoč. :)
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Zgodovina sprememb…
- spremenil: root987 ()

Alexius Heristalski ::
Pismo, to ni pošteno! Mislim dejstvo, da moram ob branju Slo-Techa imeti angleško-slovenski slovar zraven. Zdaj celo za Nakladalnico ... Kaj je jibberish?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alexius Heristalski ()

Ej pa to ne moraš verjet...tudi če hočem iti prej, ne morem zaspat
Za vola vbit...
Grem še probat...
Za vola vbit...
Grem še probat...

sid911 ::
Malo geografije še pa spat.
haaaaaaaahaaaaaaaaa
men se pa ne da jt spat
haaaaaaaahaaaaaaaaa

men se pa ne da jt spat

1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

Uči se podnevi, ne ponoči! :)
root987: Zaka pa to? Js se tud učim ponoč pa je veliko bolje...
root987: Zaka pa to? Js se tud učim ponoč pa je veliko bolje...

gzibret ::
Jaz sem se za veliko izpitov na faxu naučil med 24. in 5 uro. Več miru je, če drugega ne.
Vse je za neki dobr!

Js osebno sem velio bolj zbran in veliko več se naučim v določenem času...
Sam js sem s tem začel v 7.razredu
Sam js sem s tem začel v 7.razredu

Opkow ::
Vi hodte prezgodi spat... Ni to dobr. Se pol med spancem prevec slonckov nasteje, in rata guzva v sobi.

R33D3M33R ::
offtopic:
Ha, jaz sem pa offtopic
Ha, jaz sem pa offtopic

Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Kak si tle offtopic?
Aja že vem...namesto da nakladaš - razkladaš.
Aja že vem...namesto da nakladaš - razkladaš.

Spal od dveh pa do zdaj. Mam malo podlage da se bom potem lahko učil, zvečer.
Slept, I have, study, I must, deserve it, I did!
Slept, I have, study, I must, deserve it, I did!

mare_ ::
Am, če slučajno kdo gleda Pri Jožovcu z Natalijo oz. je gledal to nedeljo, a so med to oddajo kakšne reklame? :D
Edit: če bo koga zanimalo, jih ni ;P
Edit: če bo koga zanimalo, jih ni ;P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mare_ ()

Marihuana Wizz 420
=
Uber Haxor 1337
I see t3h conn. OMFG! Geek đolice!
=
Uber Haxor 1337
I see t3h conn. OMFG! Geek đolice!

Vikend...wiiii...jutr pa v nedelo se mam spet učit
...naj povem, da še mi nikoli ni uspelo, da bi se v soboto in nedeljo učil
...

Vsi ki se strinjate da je Racer D t3h l33test d00d on t3h f0r00m roke gor!
.o/
.o/