Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi

koyotee ::
ste že vidl to?
Voznik honde je vozil približno 145 km/h. Voznik VW je uporabljal mobilni telefon, ko je vozil iz stranske ulice, očitno ni videl motornega kolesa. Reakcijski čas motorista ni bil dovolj hiter, da bi se izognil nesreči. Avto je prevazal dva potnika.
Sila udarca motornega kolesa je avto premaknila 20 metrov, od kraja, kjer je prišlo do trčenja
Vsi trije sodelujoci (dva v avtu in motorist) so bili mrtvi na licu mesta. Ta prikaz je bil postavljen na Moto sejmu, v okviru policijske akcije varnost v cestnem prometu
Voznik honde je vozil približno 145 km/h. Voznik VW je uporabljal mobilni telefon, ko je vozil iz stranske ulice, očitno ni videl motornega kolesa. Reakcijski čas motorista ni bil dovolj hiter, da bi se izognil nesreči. Avto je prevazal dva potnika.
Sila udarca motornega kolesa je avto premaknila 20 metrov, od kraja, kjer je prišlo do trčenja
Vsi trije sodelujoci (dva v avtu in motorist) so bili mrtvi na licu mesta. Ta prikaz je bil postavljen na Moto sejmu, v okviru policijske akcije varnost v cestnem prometu
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!

ZaOstali ::
Mene zanima, kaj se mi bolj splača, ali Razer deathadder za 25EUR + poštnina, ali Logitech G5 30EUR+ poštnina. Zanima me predvsem, pri kateri miški se ti roke manj potijo. oz. je čim bolj suh oprijem. Za G5 že vem, da ima suh oprijem oz. podlago. Zanima me predvsem za Razer deathadder miško.
S kje to nabavlaš?

__Devil__ ::
Rabljeno. Sicer zapakirano. Itak nebo nič s tega, ker bom kupil G5 v AU, ko bom imel priložnost iti tja s kom. :)

Tody ::
Tole je fake če mene vprašaš... Nemogoče da so dobili ljudi ven ne da bi premaknili motor ven ali pa avto bolj razrezali...
Da bi šel kdo potem to nazaj sestavljat je pa že malce sick.

koyotee ::
Tole je fake če mene vprašaš... Nemogoče da so dobili ljudi ven ne da bi premaknili motor ven ali pa avto bolj razrezali...
Ta prikaz je bil postavljen na moto sejmu, v okviru policijske akcije varnost v cestnem prometu.
Ne a res, pustili so mrtvece v avtu, lol
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!

whatever ::
youtube je down
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

mtosev ::
hello all. slabo da sem pred tremi dnevi fasal prehlad, ker sem vceraj spal kake 4h.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

hello all. slabo da sem pred tremi dnevi fasal prehlad, ker sem vceraj spal kake 4h.
torej:
prvo včeraj nisi mogu spati 4ure, potem pa si se pred tremi dnevi prehladu
vau DEJA VU!

whatever ::
ka kdo tu ve, koliko so kaj certifikati iz znanja tujih jezikov vredni na trgu delovne sile? če bi se hotel udinjat za kakega prevajalca ipd.?
http://www.institutfrance.si/si/francos...
http://www.institutfrance.si/si/francos...
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.

__Devil__ ::
Ne.. dvomim.. Rabim tisto pesem od začetka ko začne. Kar pa to ziher ni. Razen, če maš točn naslov.

iNooby ::
če dobro poslušaš slišiš da je čez cel video ena in ista muzika... ;) fergie al ap black eyed peas 100%
Haters gonna hate...

A ker igra eRepublik?
zanimiv članek (v hrvaščini) o hrvaškem stanju v eRepublik :)
zanimiv članek (v hrvaščini) o hrvaškem stanju v eRepublik :)
eHrvatska je u popularnoj masovnoj internetskoj igri eRepublik opet pod žestokim vojnim napadima susjeda. U isto vrijeme eSrbija je napala Slavoniju, eMadžarska pokrajinu Northwest Croatia (Zagorje), a....
(fanfare)
...Slovenija objavila rat eHrvatskoj!
Neće vjerovati, u najnovijim svjetskim sukobima eSlovenija se uključila u sukobe objavivši sinoć eHrvatskoj rat i odmah nakon toga je napala Liku i Gorski kotar. Za slabo napučenu i nerazvijenu eSloveniju ovo je vrlo nesmotren potez. Dodvoravanje našim neprijateljima i odvlačenje naših vojnih jedinica sa sjeverozapadnog i istočnog fronta u Liku moglo bi ih skupo koštati.
Uključi se u eRepublik i pomozi obrani eHrvatske:
LINK ZA PRIJAVU
Klikni na link, ispuni prijavu i za koji dan igranja moći ćeš pomagati u obrani naše eDomovine.
Prati tijek bitki LIVE:
Slavonija
Northwest Croatia
Lika i Gorski Kotar
Oslobođena Sjeverna Amerika
Prije koji dan u potpunosti su oslobođene eUSA i eKanada - naši vojni saveznici. eHrvatska je puno pomogla i jednima i drugima, slala je hrvatske vojne postrojbe na njihov teritorij koje su združenim udarima sa saveznicima vratile sve američke i kanadske pokrajine. Pored toga oslobođena je i Zapadna Australija te se ta država bogata resursima priklonila našem vojnom savezu. Naravno, u ustanku u toj pokrajini značajnu ulogu odigrale su i naše vojne postrojbe.
Europski istočni front
Ulaskom eSlovenije u rat i otvaranjem tri fronte u Hrvatskoj, protivnici su dali do znanja da imaju želju izbrisati Hrvatsku za karte eSvijeta. Više je razloga za to, malo je komplicirano objašnjavati sve ovdje, no poanta je u tome što eHrvatska sada ima izuzetnu prednost jer ima u ratu protiv eSrbije i eMadžarke 'upaljene' mnoge vojne saveze (takozvane MPP - Mutual pact protection) protiv njih, u slučaju da nas oni napadaju. Sada su ti savezi napadom Slovenije upaljeni i protiv Slovenaca.
LINK ZA PRIJAVU
Klikni na link, ispuni prijavu i za koji dan igranja moći ćeš pomagati u obrani naše eDomovine.
Smetaju im naši MPP-i
S MPP-ima eHrvatska osigurava značajnu prednost, no isto tako je važno znati da je eSrbija sve jača i jača, ima sve više novih igrača i trenutno je na drugom mjestu na svijetu po broju igrača. eMadžarska je još uvijek daleko najjača vojna sila u eSvijetu i večerašnji događaji govore da su krenuli okupirati našu eDomovinu kako bi pogasili sve naše MPP-e i tako si olakšali buduće napade. Treba reći da ukoliko kroz par idućih dana i uspiju slučajno u tome, nema šanse da Hrvatska duže vremena bude pod okupacijom i tada će biti pitanje samo vremena kada će se ponovno osloboditi. No, tada bismo izgubili dragocjene upaljenje MPP-e, bile bi porušene naše bolnice i obrambeni sustavi.
LINK ZA PRIJAVU
Što je eRepublik?
Detalje što je eRepublik i kako zaigrati pogledajte u ovom postu (klik). Igra dnevno zahtjeva par minuta i par klikova, ali oni koji žele igri posvetiti više vrmena, mogu pronaći i dužu zabavu. eHrvatska je iznimno popularna i cijenjena u eSvijetu. Recimo, naša nova vojna postrojba za građane početnike 'Vatreni gušteri' mami poštovanje i neprijatelja i saveznika. Jednostavno su neodoljivi kada ih 500 udara u isto vrijeme.
Dobru zabavu želim!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ZaOstali ()

galu ::
Pravkar doživel računalniški orgazem.. - Dragonforce (Thorugh The Fire And Flames) & Killing Floor 

Tako to gre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: galu ()

galu ::
Če, mi v temi za to ne odgovorite, bom tu vprašal: Zakaj ignorirate TO (moderatorji)?!
Tako to gre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: galu ()