» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
58 / 1180
»»

strictom ::

Pol bomo pa piratske bajbije dljali na svoj disk z rožica.org:D

Zgodovina sprememb…

OmegaBlue ::

STRiCtom priden bodi, da ne bo spet naziva.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Od kod ti pa rožica.org?

guatanamobay.org! :D

|CyGNUS-x ::

rozica.com

Pa še dela. Pa baje je v lasti enega vodilnih na ST-ju. Čudno.:D
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.

aja .com ah my bad :)

Sergio t3h manz0r!:D

Ziga Dolhar ::

?
https://dolhar.si/

eh sergio ma mravlco. faliv sm :'(

Tic ::

Gandalfar
persona civitas ;>

PrimozR ::

WAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA >:D :D

Novopečeni pisunček. Samo še 450 novic pa maš custom avatar :)

Aja? Kul :>

Damjan Jagar ::

Nice, nice. Mislim, da si si že zaslužil tole.
http://jagar.si

root987 ::

P|P|: *aplavz* :) Pa da ne obupaš. :)

Men jih pa še 317 manjka do custom avatarcka. :)

Omi, pa rajs daji linke na stran na warez.rozica.com. Ti bo delo prihranjeno. ;)

Zdej sm se spomnu - Kje je pa kaj Gandalfar? Zadnje case ga nic kaj ne vidim na forumu (ali pa moja malenkost ne gleda v pravilne oddelke)...
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Zgodovina sprememb…

• spremenil: root987 ()

OrkAA ::

Kje je zadnje čase kej "Neo--" na ircu? ... sm mu hotel dat 5 milijonov, ampak ga kar ni in ni. Sem slišal da je bil nekoč celo pisun, vendar je tudi to delo opustil. Verjetno doma nima vse pošlihtano.

;)

Nifty povezava :> Sicer pa hvala :) Gandy pa IIRC neki bluzi. Kaj točno, ne vem. Nazadnje sem o njem slišal, da je za Loto vplačal 2 milijona (40k kombinacij). Takrat, ko je bil en bajen znesek (zadnjič) :>

oh ja kako se boljš počutiš ko zbrišeš par stvari :)

tx-z ::

kko je ime unmu pujsku iz bugs bunnya?
tist k skos tko govori,recmo bdiko bdiko dd that's alll folks...:\ :))
tx-z

alum ::

dick? :)

Tody ::

elmer fud

Bob Rock ::

Porky Pig...Elmer Fud je on lovec s kapo ;)

tx-z ::

:D
tnx;)
tx-z

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tx-z ()

alum ::

schweinchen dick ;)

SebaR ::

BUSH SAID:

#10: "I want you to know. Karyn is with us. A West Texas girl, just like me." -Nashville, Tenn., May 27, 2004

#9: "Then you wake up at the high school level and find out that the illiteracy level of our children are appalling." -Washington, D.C., Jan. 23, 2004

#8: "Free societies are hopeful societies. And free societies will be allies against these hateful few who have no conscience, who kill at the whim of a hat." -Washington, D.C., Sept. 17, 2004

#7: "I want to thank the astronauts who are with us, the courageous spacial entrepreneurs who set such a wonderful example for the young of our country." -Washington, D.C. Jan. 14, 2004

#6: "We will make sure our troops have all that is necessary to complete their missions. That's why I went to the Congress last September and proposed fundamental - supplemental funding, which is money for armor and body parts and ammunition and fuel." -Erie, Pa., Sept. 4, 2004

#5: "After standing on the stage, after the debates, I made it very plain, we will not have an all-volunteer army. And yet, this week - we will have an all-volunteer army!" -Daytona Beach, Fla., Oct. 16, 2004

#4: "Tribal sovereignty means that; it's sovereign. I mean, you're a - you've been given sovereignty, and you're viewed as a sovereign entity. And therefore the relationship between the federal government and tribes is one between sovereign entities." -Washington, D.C., Aug. 6, 2004

#3: "I hear there's rumors on the Internets that we're going to have a draft." -second presidential debate, St. Louis, Mo., Oct. 8, 2004

#2: "Too many good docs are getting out of the business. Too many OB-GYNs aren't able to practice their love with women all across this country." -Poplar Bluff, Mo., Sept. 6, 2004

#1: "Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we." -Washington, D.C., Aug. 5, 2004
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

bush je abjuzr basha:\ :8) :\ ;(( :)
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

nevone ::

A tale nakladalnica je pa out?

BTW, kje je pa Microsoft, a je propadu in nakladalnica skupaj z njim? :D

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Alexius Heristalski ::

Tudi jaz sem že pomislil na to, pa je danes napisal eno novico.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Ja, sem opazila. Očitno se je zresnil in ga nakladalnica več ne zanima. :)

o+ nevone

Če se je, najbrž prej hodi spat, namesto da bi celo noč visel v klepetalnici in preverjal, ali je zadnji pokonci. Ampak MS ga verjetno še vedno tako zanima kot prej.

Bomo videli, če se bo kaj oglasil.

Sicer se je pa nakladanje skanaliziralo v neke druge teme, tako da ni čudno, če je tukaj malo zatišja.

o+ nevone

Imaš prav, zdaj so bolj zanimivi avatarji, Nezemljani in hrčki.

Ja, kako živi tista tema o Nezemljanih. Prav noro. Ne moreš verjet, da so se ljudje pripravljeni toliko časa ustavljati na eni taki oslariji. Po svoje zanimivo. Zgleda, da bi bilo sicer brez takih tem dolgčas. :)

o+ nevone

hunter01 ::

Dejta se kaksnega sloncka zazibat da ne bo več videti tistega posta z milijonom smilijev. sej zadnjih 5 postov niso smiliji tako da se jih kar da zibat >:D

Mogoče uspeva zato, ker se ob branju mnogi dobro zabavajo in zafrkavajo ubogega reveža. Jaz sem se nekajkrat prav pošteno nasmejal. Je pa res, da so nekateri celo začeli verjeti oz. vsaj dvomiti "kaj pa, če je vse res?". Najbrž jih je osupnila ramzesova vztrajnost.:D

Glede na to, da ga skoraj nihče ne jemlje resno, je njegova vztrajnost zares velika. Človek očitno res verjame ali pa je zanj tudi vse skupaj samo zabava. Kdo bi vedel.

o+ nevone

root987 ::

O kateri temi to vidva? To slučajno tista v kateri se 50 let laži in norčevanja razkrije?
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Ja. Razpravljava, zakaj nakladalnice zadnje čase nobeden niti povoha ne.

Zgodovina sprememb…

Ker je ratala dolgočasna do podna :)

Ratala?

o+ nevone

gzibret ::

Me je pa presenetilo to, da kar nekaj ljudi bere tistih 50 let norčevanja. Tudi sam sem med njimi, ker se ob nekaterih postih da kar dobro zabavati.

Nevone, a lahko narediš statistiko, kolikokrat je Ramzes rekel, na ne bo več sodeloval in da nas ima dosti? :D
Vse je za neki dobr!

>Nevone, a lahko narediš statistiko, kolikokrat je Ramzes rekel, na ne bo več sodeloval in da nas ima dosti?

Ja bom, samo mora Ramzes odobrit, da njega tudi to zanima.

o+ nevone

Stepni Volk ::

Mit je vedno več vreden kot nakladanje. Pri nakladanju veš, da ne posegaš po "življenjskih resnicah."

Mit se bolj učeno sliši, je pa ravno tako nakladanje. Poleg tega pri nakladanju dopuščaš, da se vse skupaj obrne na hec, medtem ko mit je blazno resna zadeva.

o+ nevone

Hja, mit se vedno začne z "nakladanjem". Po večini nakladamo, ko ne vemo, zakaj se pravzaprav gre.
Tako smo izumili mnogo vrst nadnaravnih bitij.

A če nakladanje ponavljaš vsak dan, vedno znova. Potem stvar postane smrtno resna. Vsak politik se tega zaveda.
Poglej nekatere zelo nakladaške trditve posameznikov po forumu. Zgolj s ponavljanjem, so dosegli status "resnice".
A je vse skupaj nakladanje.
Kot tudi tole pisanje :)

Zgodovina sprememb…

cholt45 ::

We've got a new Jesus in form of Ramses!

Mislite da je jezus ena taki blues, ki so ga pa k sreči prevečkrat omenjali?

_n00b_ ::

Jst bedim razlicno... Med tednom obicajno hodim ob 10-1 spat, pa se zbudim ob 6.30, med vikendom pa ponavadi grem spat cez 3 zjutraj, pa spim do 2pm.

Na vsaka 2 tedna pa grem enkrat spat ob 6pm (Da "nadoknadim").

>Mislite da je jezus ena taki blues, ki so ga pa k sreči prevečkrat omenjali?

Miti so ene take predstave ljudi o stvareh in drugih ljudeh. Koliko pa ima taka predstava zveze z resnico, je pa odvisno. Nekaj resnice na nek način nosijo v sebi. Samo je treba vsak mit analitično ocenit. Eni so totalen bluz, eni malo manjši. Ta o Jezusu ima kakšno resnico za osnovo, samo potem se okoli tega naplede še ogromno bolj ali manj nemogočih in neresničnih zgodb.

-----

Kdaj pa jest spim? Ure mojega spanja so mimo vseh pravil lepega obnašanja.

o+ nevone

64202 ::

Sem pa ze mislil, kaj hudica ima MIT tukaj zdaj veze.

:))
I am NaN, I am a free man!

Tudi tam na valiko nakladajo. Nehote. Šele čez par desetletij bodo sedanje trditve zvenele kot nakladanje.
Ne pozabite, da je uradna znanost nekoč trdila, da človeško telo ne bo preneslo hitrosti 40km/h ali več. Prav tako je nekoč zemlja bila center vesolja... in ploščata.
BTW pijavke pa še dandanes uporabljamo. :)
««
58 / 1180
»»