Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi

__Devil__ ::
Yeah! Danes je na mimmovrste=) prispela moja Logitech G15! in nek ventilastor 120mm xilience za ohišje antec 1200.
Komaj čakam, da grem jutri prevzet !!
Komaj čakam, da grem jutri prevzet !!

mavec ::
...
Pri meni pa primanjkuje prostora pa sem se odločil za prenosen zunanju USB trdi disk. In bom kupil kar tegale =)
2,5'' 500GB Transcend StoreJet25M
Pri meni pa primanjkuje prostora pa sem se odločil za prenosen zunanju USB trdi disk. In bom kupil kar tegale =)
2,5'' 500GB Transcend StoreJet25M
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mavec ()

galu ::
Moj živčni zlom:
T2: plačujem za 10MB/s, dobivam pa prekletih 58 kb/s!!!!!
Kličem 2 krat na teden pa se ti lenuhi nič ne zgenejo!
V glavnem, tile bedaki so z mano opravili. Upam da bankrotirajo kurbe..

T2: plačujem za 10MB/s, dobivam pa prekletih 58 kb/s!!!!!

V glavnem, tile bedaki so z mano opravili. Upam da bankrotirajo kurbe..

Tako to gre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: galu ()

mtosev ::
Moj živčni zlom:
Ma pičo u mater, ta jeben T2, plačujem za 10MB/s, dobivam pa prekletih 58 kb/s!!!!!
V glavnem, tile bedaki so z mano opravili. Upam da bankrotirajo kurbe...
k-lol
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Azrael ::
To še ni višek, vsaj če sklepam po mojih izkušnjah s TM. Manjka ti še, da ti bodo hodili "servisirat" in predvsem kasirat za nedelovanje po specifikacijah. Nam vse dela press.
In BTW, mogoče rabiš toti obrazec:
In BTW, mogoče rabiš toti obrazec:
Nekoč je bil Slo-tech.

Zanima me ali kdo ve, ali je integrirana grafika Intel GMA3100 (v G31 chipsetu) zmogljivejša od Radeon 9200SE?
Samo toliko, da vem svetovati ali naj šparajo še za grafo, ali bo že ta dovolj.
Edit typo
Samo toliko, da vem svetovati ali naj šparajo še za grafo, ali bo že ta dovolj.
Edit typo
Nekoč je bil Slo-tech.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Azrael ()

ZaOstali ::
INtel GMA3100 = ATI RADEON HD3200 (oziroma malo slabša)
Se popravljam:
Intel GMA 3100 is another integrated graphics that is weak for gaming. It has NO HARDWARE VERTEX shader, thus poor 3D graphics acceleration. The better version is the GMA X3100 but still weak in gaming when compared to Nvidia Geforce 8200/9300 or ATI HD 3200 integrated graphics.
But if you want more serious gaming, just install a decent PCIe graphics card (preferably w/ fast gddr3 memory).
2 months ago
Se popravljam:
Intel GMA 3100 is another integrated graphics that is weak for gaming. It has NO HARDWARE VERTEX shader, thus poor 3D graphics acceleration. The better version is the GMA X3100 but still weak in gaming when compared to Nvidia Geforce 8200/9300 or ATI HD 3200 integrated graphics.
But if you want more serious gaming, just install a decent PCIe graphics card (preferably w/ fast gddr3 memory).
2 months ago
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ZaOstali ()

ZaOstali ::
Zakaj mi v postu ne kaže da je porpavljen, ko pa stisnem POPRAVI pa pokaže porpavljenega
9200 je voljša od 3100
9200 je voljša od 3100
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ZaOstali ()

whatever ::
@Azrael: http://www.videocardbenchmark.net/
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

Hvala obema.
Potemtakem je zadeva v rangu R9600XT. Ker gre za PC na katerem se igre ne igrajo, bo kaže integrirana grafa dovolj zmogljiva, če sedaj nekeko shajajo z R9200SE.
Malo me je skrbelo ob jamranju nekaterih kakšna žalost je Intlov GMA.
Potemtakem je zadeva v rangu R9600XT. Ker gre za PC na katerem se igre ne igrajo, bo kaže integrirana grafa dovolj zmogljiva, če sedaj nekeko shajajo z R9200SE.
Malo me je skrbelo ob jamranju nekaterih kakšna žalost je Intlov GMA.
Nekoč je bil Slo-tech.

rdecaluc ::
Jz rabm uno stvar k so mel v seriji SG: Atlantis vojački od rase "Reyth", s katero lahko folk absorbiraš in pospravš v neke vrste hard disk.
Pol pa grem mal sprehod čez trgovsko pa SUAŠ. Preklet folk je preveč pametn.
Pol pa grem mal sprehod čez trgovsko pa SUAŠ. Preklet folk je preveč pametn.
Est modus in rebus. ,typos

PrimozR ::
Zanima me, kaj bi rekli X360 fani na to, da pride Gran Turismo na 3 bluray plošćkih?!
Nesposobni programerji? :>

strictom ::
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Zgodovina sprememb…
- spremenila: strictom ()

whatever ::
e, jebojih, čeka nas polurna prekinitef... kurbe zaostale, jebem jim mater svima
gjerkeš ne rabi keša, kurc ga gleda
jebem jim mater tistim ki majo mandat "ljudstva" smrt fašizmu svoboda narodu!!!!!!!
kurbe pofukane
ahahahahaha, prasci pofukani
gjerkeš ne rabi keša, kurc ga gleda
jebem jim mater tistim ki majo mandat "ljudstva" smrt fašizmu svoboda narodu!!!!!!!
kurbe pofukane
ahahahahaha, prasci pofukani
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: whatever ()

d0rK ::
Grozn kaksen murfijevski dan...
Trikrat se furou z bajkom v solo. Enkrat na vaje ki se zacnejo nasledn teden, drugic sem pozabu kljucavnico potem pa se enkrat.
Trikrat se furou z bajkom v solo. Enkrat na vaje ki se zacnejo nasledn teden, drugic sem pozabu kljucavnico potem pa se enkrat.

rdecaluc ::
@strictom: sej zato sem pa dal v "narekovaje" nism biu zihr :D .. Skratka če bi tista stvar podpirada sd kartice, bi potem meu povn predal čefurjev zdle. Pa nisem nestrpen, sam ko so pa tako neki "zajebani" vsi.
Est modus in rebus. ,typos

fantje mam eno vprašanje. Kupil sem tale ventilator: http://www.mimovrste.com/artikel/222001..., ga priklopil na ohišje antec 1200, zdaj pa me zanima kako ga regulirati, če ga sploh gre?
Priklopil sem samo tisti mali priklop 3 pinski na matično, ker sem ugotovil, da tut tak dela vent
evo sliko:
Na tistega malega sem priklopo.
Zaj pa.. kak to regulirati, če gre?
Hvala
Priklopil sem samo tisti mali priklop 3 pinski na matično, ker sem ugotovil, da tut tak dela vent
evo sliko:
Na tistega malega sem priklopo.
Zaj pa.. kak to regulirati, če gre?
Hvala

d0rK ::
Wiu, matr pase met mal prostga cajta... Sploh ne vem kaj bi delal.
Obleke opral verjetno, druge zlozil, mal flet pospravu.. Kaksen gejm zaspilu. Anno 1404 je mamljiv.
Obleke opral verjetno, druge zlozil, mal flet pospravu.. Kaksen gejm zaspilu. Anno 1404 je mamljiv.

80EUR za tipkovnico, džizs...
In to za bedno tipkovnco. K bi vzel vsaj Thinkpad UeSBe, k bo 60ish.

imallears ::
devil ... priklop na 3pin pa nalož speedfan al pa kej podobnega.
drugač ga lahk pa daš direkt prek molexa na 5v... rdečga na rdečga, namest na rumenga
drugač ga lahk pa daš direkt prek molexa na 5v... rdečga na rdečga, namest na rumenga
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: imallears ()

ROTFL! :D

@imallears: Tnx za odgovor.
Samo kaj, ko nwm z programom nič naret. Povedal pa mi itak nebo nobem. Tak da isti kurac, če nebi piso nič.
Samo kaj, ko nwm z programom nič naret. Povedal pa mi itak nebo nobem. Tak da isti kurac, če nebi piso nič.

galu ::
Haha. xD
Softversko pa ti ne boš nič spremenil če ti plata oz. vent tega ne podpira - bi pa tudi lažje bilo če bi imel 4 pinski priklop iz venta (tko ko CPU fan - tisti so "automatiš (temperaturen...) štorm essen" xD)
Softversko pa ti ne boš nič spremenil če ti plata oz. vent tega ne podpira - bi pa tudi lažje bilo če bi imel 4 pinski priklop iz venta (tko ko CPU fan - tisti so "automatiš (temperaturen...) štorm essen" xD)

Tako to gre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: galu ()

kak je že tisti program, ki si lahko particije delaš, brez da bi kaj formatiral?
BF mi je 1x povedal semizdi, pa sem pozabil :/. Ker sm si naredo 200gb particijo za programe in ostalo, pa ne rabim tolko, 50gb bi mel čist dovolj. Zaj pa bi rad take prostor dal na drugo particijo, ki je večja
BF mi je 1x povedal semizdi, pa sem pozabil :/. Ker sm si naredo 200gb particijo za programe in ostalo, pa ne rabim tolko, 50gb bi mel čist dovolj. Zaj pa bi rad take prostor dal na drugo particijo, ki je večja

Zgodovina sprememb…
- spremenil: __Devil__ ()

EASEUS Partition Master. IMO boljši od PMja, ampak PMja nisem uporabljal že like 4 leta :)