» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
567 / 1180
»»

PrimozR ::

A ma kdo kako strasno zeljo zasluzt 100e? Rabte sam prodat duso mobitelu za 2 leti v paketu povezani 44/77 in men kupit samsunga galaxy :D

ROTFL!!! Samo :D

im here motherfuckers!

Oh noes.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

overlord_tm ::

A ma kdo kako strasno zeljo zasluzt 100e? Rabte sam prodat duso mobitelu za 2 leti v paketu povezani 44/77 in men kupit samsunga galaxy :D

Jah, 3/4 slovencev je duso prodal RKC pa jim narocnino v pusco nosjo, zakaj nebi kdo se k mobitelu. Sej koncept je isti, sam da majo nek anekse, drge pa zakramente al kak recejo xD

__Devil__ ::

a vam odpre stran www.slobytes.net? ali kuj nekaj?

PaX_MaN ::

Zato, ne:
"This domain name expired on Oct 10 2009 05:54AM."
Iz ju blajnd or somtin'?

__Devil__ ::

blajnd

Zgodovina sprememb…

Jah, 3/4 slovencev je duso prodal RKC pa jim narocnino v pusco nosjo, zakaj nebi kdo se k mobitelu. Sej koncept je isti, sam da majo nek anekse, drge pa zakramente al kak recejo xD

Zakaj ne bi vzel v đabestu?

Tody ::

HTC je boljši :)

overlord_tm ::

Zakaj ne bi vzel v đabestu?

Ma, anekse se mam, pa hocem nov mobi :D

HTC je boljši :)

ker?

Kva je pameten forum, kr avtomatsko popravi prejsen post, da ne postas novega, ce das dva zaporedna odgovora :D

Zgodovina sprememb…

galu ::

Pizda je temno pri nas, pa kako ščije...8-O
Tako to gre.

Steinkauz ::

Ne vem če se mi da it na faks po takem vremenu...

boogie_xlr ::

Novi oblaki so krivi, da se je kr naenkrat tolk ohladil. Še včeraj sem bil v kratkih rokavih zunaj.

Zgodovina sprememb…

Ker ma precej boljši UI pa dost več RAMa. Edin kar gre Galaxyju v plus je 8 GB built in Flasha. Ampak 8 GB Class 6 kartica je na ebayu 10 EUR. Pa verjetn je hitrejša od built in flasha.

Če maš aneks še ne pomen, da ne morš na đabest vzet.

TribesMan ::

HTC Hero je en kurc vredn phone...
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

opeter ::

im here motherfuckers!

In zdaj si močen, ali kaj?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

OrkAA ::

A lahko tole malo bolj argumentirano? Jaz si ga namreč lastim pa mi ni čisto jasno o čem govoriš.

Kaj so šele pol ostali Android, WinMo pa Symbian telefoni...

Steinkauz ::

Evo naveliču čakat. Kupu najdražji telefon v lafju
5800xpress music :\

A lahko tole malo bolj argumentirano? Jaz si ga namreč lastim pa mi ni čisto jasno o čem govoriš.

- nima bluetooth file transfera
- nima WiFi adhoc povezave
- nima WiFi PAP autentikacije
- slabo dodelane aplikacije
- ne veš ali aplikacija v backgroundu laufa ali ne... in medtem sprazni telefon v 2 urah...
- lahko bi mel 3D pospeševalnik
- fotoaparat je uporaben samo na soncu, drugače ima lag
- včasih se mu scufa pa ne dela screen rotate tokler ne greš ven iz aplikacije in nazaj...
- drgač je pa super telefon...

:)

OrkAA ::

Ok, nisi tak troll, kot sem mislil. :)

Se kar strinjam s točkami, razen:

To nekako ni problem telefona? Sicer pa, jaz nisem opazil neke hude nedodelanosti med mainstream aplikacijami.

- ne veš ali aplikacija v backgroundu laufa ali ne... in medtem sprazni telefon v 2 urah...

Držiš home tipko in vidiš kaj ti teče v ozadju.

mtosev ::

naso moj naslednji monitor: http://www.mimovrste.com/artikel/265004... pa tudi cena je padla. je bil 196-199Eur :D
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

naso moj naslednji monitor: http://www.mimovrste.com/artikel/265004... pa tudi cena je padla. je bil 196-199Eur :D

LoL, kupi di 24" če maš že dnar za i7.;)
Tako to gre.

ni v tem problem. 24col ne nucam. 22col je optimalno tak da bo kar ta. reviewe ima kr dobre.

bluefish ::

Zanimivo, mtosev je zadovoljen z ekranom za 160EUR.

Ok, nisi tak troll, kot sem mislil. :)

Se kar strinjam s točkami, razen:

To nekako ni problem telefona? Sicer pa, jaz nisem opazil neke hude nedodelanosti med mainstream aplikacijami.

Držiš home tipko in vidiš kaj ti teče v ozadju.

Hvala hvala... Sem se potrudil bit objektiven :P
Drugace tale seznam je bolj delo mojega sodelavca ki lasti Herota in z njim ni pretirano zadovoljen. Ok ubistvu po 14 dneh uporabe pravi da ga bo prodal ker je zanic...
Nedodelane aplikacije mislim da so kr problem pri telefonu ki je prakticno zaklenjen na eno platformo... In ce ima OS probleme to ni glih olajsevalna okoliscina.
In ja za aplikacije se da pogledat ali tecejo ali ne, vendar se clovek tega ne spomni cekirat glih za vsak drek. Moralo bi biti ocitno oznaceno kaj in kako. Oziroma bi (ce ne obstaja) obstajal nacin, da gres iz aplikacije tako da ne ostane v backgroundu in se zapre... Ne pa da cez dve ure ko naslednjic pogledas na telefon opazis da ti je v ozadju ena aplikacija pokurila 50+% baterije (to se dogaja sodelavcu non stop...)
Nevem ali obstaja nacin da forcas exit ali ne... Ce obstaja me poducite :)

Sej drgac telefon je vredn denarja, sam ima se probleme, ki so 100% resljivi...
In upam da jih resijo cimprej, saj bodo s tem naredili nekaj koristi tudi za uporabnike drugih platrom (mal konkurence ne skodi nikoli ;) )

ni v tem problem. 24col ne nucam. 22col je optimalno tak da bo kar ta. reviewe ima kr dobre.

Pol pa kupi vsaj Samsung T220 (mam 240, in stvar vizualno in "slikovno" SEKA!)
Tako to gre.

Azrael ::

>Zanimivo, mtosev je zadovoljen z ekranom za 160EUR.

Prej ali slej vsak pride do meje. Tudi jaz sem pred 20 leti zmetal kupe $$$ za računalnike, potem pa je je po nekaj letih minilo in imam sedaj sistem, ki ga tu štejejo za močno zastarelega.

Sicer pa je Marko že omenjal v tej temi, da mora malo gledati na denar. In če dobi dober monitor (in ta je), za tak denar in ustreza njegovim potrebam, zakaj ne?
Nekoč je bil Slo-tech.

Če je to nek poceni Samsung, potem nikar. Pri Samsungu znajo tako odlično natrenirati poceni modele, da nepopravljivo crknejo nekaj dni po izteku garancije.

Najprej so se napihovali samo kondiji, kar se je dalo popraviti, danes pa redno mrkajo video procesorji, kar se ne da popraviti.
Nekoč je bil Slo-tech.

mavec ::

Azrael, a se da kje o tem prebrat kakšen članek al pa kaj podobnega. Me zanima ta stvar.

Člankov, kjer je vse obdelano, najbrž ni ali vsaj vem ne zanje.

Ampak glej razprave na elektrotehničnih in tehničnih forumih nasplošno. Tudi na S-T je tega obilo.

Pred leti so bili problemi s kondenzatorji (opis okvare v stilu monitor se dolgo prižiga ali samo blinkne za trenutek), ko je folk začel masovno popravljati, pa so dali v višjo prestavo.

In tako, ko kdo vpraša nekaj v stilu, monitor brez priklopa na PC izpiše "No signal", ko pa je priklopljen na PC, slike ni, če sam ne pove, ga takoj vprašajo, če gre za Samsung monitor.

Edit typo
Nekoč je bil Slo-tech.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Azrael ()

mavec ::

To z video procesorji je predvsem pri Samsungih al še kje drugje?
In zakaj sploh pride do tega?

ROTFL! Tipičen n00b, premoženje za PC, monitor, miš pa tipkovnco pa najcenejšo. Kot da bi kupil BMW 318i brez kakršnekoli opreme. Samo da je BMW.

Hvala hvala... Sem se potrudil bit objektiven :P
Drugace tale seznam je bolj delo mojega sodelavca ki lasti Herota in z njim ni pretirano zadovoljen. Ok ubistvu po 14 dneh uporabe pravi da ga bo prodal ker je zanic...
Nedodelane aplikacije mislim da so kr problem pri telefonu ki je prakticno zaklenjen na eno platformo... In ce ima OS probleme to ni glih olajsevalna okoliscina.
In ja za aplikacije se da pogledat ali tecejo ali ne, vendar se clovek tega ne spomni cekirat glih za vsak drek. Moralo bi biti ocitno oznaceno kaj in kako. Oziroma bi (ce ne obstaja) obstajal nacin, da gres iz aplikacije tako da ne ostane v backgroundu in se zapre... Ne pa da cez dve ure ko naslednjic pogledas na telefon opazis da ti je v ozadju ena aplikacija pokurila 50+% baterije (to se dogaja sodelavcu non stop...)
Nevem ali obstaja nacin da forcas exit ali ne... Ce obstaja me poducite :)

Sej drgac telefon je vredn denarja, sam ima se probleme, ki so 100% resljivi...
In upam da jih resijo cimprej, saj bodo s tem naredili nekaj koristi tudi za uporabnike drugih platrom (mal konkurence ne skodi nikoli ;) )

A ma latest firmware? Sicer pa očitno prej ni imel Symbian telefona. Jest 3x preverim, če laufajo kake aplikacije, preden ga dam nazaj v žep :D

Zgodovina sprememb…

ja sure. leta 2005 dal za Acer AL1751 60000sit pa je bil nadmocen. jaz sem bil prezadovoljen z njim. google bo pa reko dosti o tem modelu.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

>Zanimivo, mtosev je zadovoljen z ekranom za 160EUR.

Prej ali slej vsak pride do meje. Tudi jaz sem pred 20 leti zmetal kupe $$$ za računalnike, potem pa je je po nekaj letih minilo in imam sedaj sistem, ki ga tu štejejo za močno zastarelega.

Sicer pa je Marko že omenjal v tej temi, da mora malo gledati na denar. In če dobi dober monitor (in ta je), za tak denar in ustreza njegovim potrebam, zakaj ne?

Tak, da kupuje PC za 3k?

Koliko pa je garancije za Samsunge?

Če je to nek poceni Samsung, potem nikar. Pri Samsungu znajo tako odlično natrenirati poceni modele, da nepopravljivo crknejo nekaj dni po izteku garancije.

Najprej so se napihovali samo kondiji, kar se je dalo popraviti, danes pa redno mrkajo video procesorji, kar se ne da popraviti.

N, ni ravno cheap.:) http://www.mimovrste.com/artikel/265005...

in kot vidiš seka: http://www.overclockersonline.net/?page... ;)

EDIT: T220-ka pa stane okoli 200EUR...
Tako to gre.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: galu ()

ZaOstali ::

im here motherfuckers!

Oooooooo pozdravljen MILFar. samo meni so dosti boljše TeeN

A ma latest firmware? Sicer pa očitno prej ni imel Symbian telefona. Jest 3x preverim, če laufajo kake aplikacije, preden ga dam nazaj v žep :D

Ima zadnji FW ja... Prejsnji si bili poleg nastetega se pocasni in zatikajoci...
Ne ni imel nobenega smartphonea... Sam zaradi tega telefonu ni nic odpusceno. Ne bi skodil en widget ki bi bil always-on-top in bi opozarjal na delujoce aplikacije... Ali pa funkcija da se vse aplikacije terminirajo ko gres ven... IPhone style. Zdaj definitivno razumem appleovo odlocitev, da ne podpirajo backgroundinga.

a smo zdresili ta test http://www.prad.de/en/monitore/review/2... ?

Ew, vse neki šajni. Če bi 2443bw vsaj mel HDMI...

Sba ::

Kako so pa kaj te novi monitorji z barvami in vidnimi koti? Sicer jih že dolgo nisem nič gledal, a vem, da so bile včasih kar težave. Sam imam monitor sicer še iz '04 (če se prav spomnim). Samsungovo 17ko z vidnimi koti 178/178. :)
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!

Aja pa Tribes, sej iPhone je pa tethering dobil šele z OS 3, ane? Pa BT pošiljanje fajlov ma že?

- nima WiFi adhoc povezave <- da se odnaša kot router?
- nima WiFi PAP autentikacije <- ?

Da pa nima 3D acceleratorja je pa problem v hardware-u, ne v OSu. Razen če OS ne podpira. TBH Hero niti ni tako oh in sploh na hardwerski strani, če se napovedi o HTC Dragon uresničijo zna biti zver (think HTC Leo z Androidom).

Kako so pa kaj te novi monitorji z barvami in vidnimi koti? Sicer jih že dolgo nisem nič gledal, a vem, da so bile včasih kar težave. Sam imam monitor sicer še iz '04 (če se prav spomnim). Samsungovo 17ko z vidnimi koti 178/178. :)

Be happy, maš PVA/IPS/nekineki matriko, ta hudo. Je nekoliko bolj počasna (sploh 04), ampak so barve zato toliko boljše. Teli ta poceni monitorji imajo TN matriko, ki se zelo hitro 'spere', če premakneš glavo. 24'' in PVA/IPS so tam 400 do 450 in naprej.

Zgodovina sprememb…

Sba ::

Ja, PVA je, 25 ms. Se opazi med preletavanjem teksta, v igrah pa niti ne toliko. Tiste čase je bil tudi ta dobrih 130 tisočakov. Za ta denar nekje bi sedaj verjetno dobil 24ko z isto kvaliteto, le časi so padli na 6 ms. Upam, da mi bo ta še nekaj časa služil, ker niti nimam denarja, niti ga nočem zapravljati za "neumnosti".
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!

hehe meni je se Epson SEC3358 na notesniku dober. laga ni, barve so dobre, je 16:10.

d0rK ::

Od kdaj je iPhone kaksen marker dobrega telefona? Popularenega, ja. Dobrega, ne. In pa mas se kksne druge informacije vzvezi z Dragonom poleg unga SSja? Kaj pa ce bo mel 128MB rama? Jaka posast. Mal sm sovrazno nastrojen ker mi grejo zadn cas na zivce ljudje ki kar nankrat hocjo met Androida na vsem. Ce nima zadeva Androida je kurac. Give me a break.

In other news, ps mi je vecerjo spizdiu s pulta.

d0rK Dragon _NE BO_ imel samo 128 MB RAMa. Že Hero ga ima 256, pa mu ga prej fali, kot da ga bi blo preeč. Resno misliš, da bojo od 1 GHz Snapdragon proc in za 800 x 480 screen dali 128 MB RAMa? Govorimo o HTCju, ne Samsungu al pa Huaweiu.

Zakaj iPhone ni definicija dobrega telefona? Ma par failov, ampak po drugi strani ima precej stvari NORO pošlihtanih.

My point je da nimas pojma tocno kaj bo mel. Hoces al ne, Leo _JE_ posast. Kolicina RAMa in procesor ga naredita takega. Dragon bo imel isti procesor in dvomim da vecjo kolicino rama. Kaj tocno naj bi ga napravilo v zverino, ne vem. Po mojem skromnem mnenju Android to sigurno ne. Bomo vidl kolk se bodo upal eksperimentirat z neko novo platformo.

3GS je povprecen telefon. Oba prejsnja sta šrot. Lastim si 2nd gen, dlje casa sem se igral s 3G in nekaj minut sem po rokah valjal 3GS. Edini uporaben je 3GS.

IMO bo pa ravno Android naredil Leota uporabnega. Nisem rekel,d a bo dragon imel več RAMa. Ampak ti praviš, 'kaj če ga bo imel 128 MB'. To enostavno ni realno (ima pa leo 448 MB, kr fletna cifra :>).

SIcer že Leo je zverina (HUUUUUUD hardware, v vseh pogledih), le WinMo mi niti pod razno ne diši. That's all.

No jz prvoscem Dragonu vse lovorike ampak ni treba vseskozi cez WinMo udrihat.

Ocitno je da gre razvoj v pravilno smer. In kot smo ugotovil zgoraj, ima tudi Android pomankljivosti.

Aja pa Tribes, sej iPhone je pa tethering dobil šele z OS 3, ane? Pa BT pošiljanje fajlov ma že?

- nima WiFi adhoc povezave <- da se odnaša kot router?
- nima WiFi PAP autentikacije <- ?

Da pa nima 3D acceleratorja je pa problem v hardware-u, ne v OSu. Razen če OS ne podpira. TBH Hero niti ni tako oh in sploh na hardwerski strani, če se napovedi o HTC Dragon uresničijo zna biti zver (think HTC Leo z Androidom).

Iphone ima marsikaj, samo appe je treba instalirat, legalne ali nelegalne... ampk pustmo to :o)

Adhoc je povezava kjer se povežeta dva klienta direktno brez routerja, ampak tudi nekatera omrežja simulirajo ad-hoc povezavo. Recimo OpenWlanLj deluje na ta princip in s herotom ne moreš na to omrežje...

PAP je ena stvar ki jo protrebuješ da vzpostaviš popolnoma delujoč Eduroam... Na nekaterih fakultetah se ga da prepričati da deluje, ampak na FE recimo ta trik ne prime...

««
567 / 1180
»»