» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
523 / 1180
»»

whatever ::

Ampak nisi vstajala 5 čez 5 tako kot jaz. :))

Jaz bom, če nardim pogoje, od oktobra naprej večino dni v tednu vstajal ob 4:30. Tako kot lani.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

iggy ::

ko rano radi, rano dan zajebe
Hey, you're fat!

al jebiga, ovo je investicija za budučnost, ako stižem do kraja. Još godina i pol.

Azrael ::

>Ampak nisi vstajala 5 čez 5 tako kot jaz.

To še ni sile, malce večji problemček je, ko moraš vsak dan vstati od 4:00, da ujameš avtobus ali vlak ob 5:00. Sem prakticiral precej let.

Res pa potem nisi kandidat, da bi pisal v Nakladalnico enkrat tam nekje med polnočjo in tretjo uro zjutraj, ko so včasih prav simpatične debate.
Nekoč je bil Slo-tech.

Mja jaz mam ob pol šestih bus, pol pa še 60 km do faksa. Na srečo me pripelje 50 m stran, pa si lahk zjutri še kavico privoščim. So dnevi, ko te mal sfuka, pa so dnevi, ko je fajn, tak da skupaj vzeto je, da je kar znosno. Zaenkrat še mam toliko energije in volje za 120 km dnevno. Izpit za avto in avto pa po končanem faksu.

bravo
Hey, you're fat!

ehehe tnx:P

PrimozR ::

Mja jaz mam ob pol šestih bus, pol pa še 60 km do faksa. Na srečo me pripelje 50 m stran, pa si lahk zjutri še kavico privoščim. So dnevi, ko te mal sfuka, pa so dnevi, ko je fajn, tak da skupaj vzeto je, da je kar znosno. Zaenkrat še mam toliko energije in volje za 120 km dnevno. Izpit za avto in avto pa po končanem faksu.

Why?!? Sicer ne furam jest (thank god, loh potegnem zjutrej), ampak furanje z avtom je najboljša stvar po anrezanem kruhu. Dostava do doma, 10 minut hoje namesto pol ure (z vlaka), pol cenejše od vlaka, vzame le pol časa v eno smer, bl udobno, itd. itd.

Ker deodorant je dober? (moški seveda) naveličan sm teh adidasov, pa axetov, meu sm enkrt enga od esprit pa je bil dobr... old spice mi pa smrdijo.. prav tako malicia, brut ipd.. nekak nevtralenejši vonj, če bi mel... ne nek močan prehudo... Izkušnje kake?

Prej sem dolgo uporabljal Adidas, pred rkatkim pa zamenjal na Old Spice. Ne grem nazaj, za razliko od Adidasa Old Spice vsaj naredi to, kar mora.

pipi, pa si ti že kdaj poskusil registrerati, tankati, in mogoče celo kupit avto? :)
Hey, you're fat!

mare_ ::

whatever, zakaj si pa pač ne najdeš, ne vem, ene pojstle v tistem mestu, kjer študiraš? :)

Poleg tega, kar je že iggy omenil, je še ene 3 mesce jajcanja za to, da dobiš izpit + 1000 eur stroškov + vsi stroški, ki jih je iggy omenil, plus tega pa nimam nobene posebne želje po vožnji avtomobila. Se rajši z bajkom spustim po kakšnem strmem klancu, če mam kdaj željo po hitrosti, kot da bi v nevarnost spravljal še koga drugega razen samega sebe. V MB študiram - FERI. Rajš sem doma pa se vozim pač.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: whatever ()

@mare_

Učinkovitost.

Sinkotu enega mojih sodelavcev, so najprej tudi zrihtali stanovanje v LJ, da bo študiral. Zelo hitro se je izkazalo, da pridni sinko bolj ali manj študira samo tehnologijo žura, pri kateri bo v kratkem najmanj doktoriral.

Ata navdušen nad uspehi, ga je preluftal, sedaj se sinko z javnim prevoznimi sredstvi vozi tistih 60km v eno smer vsak dan in fax mu kar uspeva.
Nekoč je bil Slo-tech.

Looney ::

Do NOT use oldspice!!! To je pa res najbol smrdeč deodorant ever. Me je en dobesedno zalil z njim ta teden. Sem mislila, da bom crknila! Adidas je kul, Nivea še bol... vzami kako punco s sabo v šoping :D
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

DAMN. Jaz pa vedno oldspice uporabljam.:))

Tero ::

Mah jaz pa vzamem kar je najbližje. :) Itak vedno dobim neke deodorante od sorodnikov za rojstne dneve in podobno.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

mtosev ::

ps vem da sem lep

ps vem da sem lep

Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

http://med.over.net/forum5/read.php?69,...

Re: Namesto deodoranta....
Napisal: Jasna
Datum: 18.07.2002 14:55

Meni OldSpice:)

Re: Namesto deodoranta....
Napisal: Demie
Datum: 19.07.2002 12:37

Tudi sama imam doma več vrst kristalov in ogromno vrst deodorantov. Vendar sama kljub vsemu bolj zaupam deodorantu. So seveda tudi taki, ki res držijo 24 ur!

Moški deodorant: Old spice, City man, Givenchy, Harley Davidson, Unisex,... Meni moški deodoranti veliko bolj dišijo kot ženski - ob nekaterih se kar stopim;))))

Mnenja so torej različna. Bo treba tako zahaklat, ki ji diši oldspice.:))

OrkAA ::

hm, na tej fotki si pa skorej bolš od PIPIja.

mare_ ::

Azrael: aja, na to se pa niti nisem spomnil... ker recimo meni je edino logično, da pred začetkom izpitnega obdobja pobegnem v ljubljano, ker se pač potem ne rabim kregat s fotrom, da mogoče en teden pred izpitom pa res nimam časa, da bi cel vikend foršprung barval/vinograd kosil/bil taksist za celo familijo... pa take fore... ;)

Looney: Tu parlais francais?

mtosev si pušča mal jebačke bradice, nice one
Hey, you're fat!

Do NOT use oldspice!!! To je pa res najbol smrdeč deodorant ever. Me je en dobesedno zalil z njim ta teden. Sem mislila, da bom crknila! Adidas je kul, Nivea še bol... vzami kako punco s sabo v šoping :D

Na izbiro je Adidas, ki je neuporaben in posledično smrdim, al pa Old Spice, ki deluje in po katerem ne smrdim. Izbira je očitna.

Z uporabo Adidasa sem grdo zašvical sredi zime, tako močno, da sem imel flekasto majco. Ja, švicam fuŁ :P

Sicer pa ne, nisem kupoval, registriral, itd. avta, neki časa sem ga delno tankal, je pa res strošek, ja. Ampak če vržeš vse na kup, če ti pomagajo starci in če pelješ še ene dva, si že tam tam z javnimi rpevozi, sploh bus. Kot sem rekel, mene pride prevoz pol ceneje z avtom (vozimo se štirje) kot pa vlak.

What's that supposed to mean?!?

recimo old-spice ftw, se ne zašvicaš spljoh, sicer pa ne bi vedu ker imam dvakrat na dan trening pa smo itak skoz pod tušem :P
Hey, you're fat!

What's that supposed to mean?!?

good morning captain obvious
Hey, you're fat!

whatever, un peu. C'est une langue magnifique, mais J'ai detesté ma professeur.

iNooby ::

mtosev sem mislil da si bil pri frizerju :D hecanje
Haters gonna hate...

not
Hey, you're fat!

od Microsofta maile mi gMail mece v spam z razlago: Warning: This message may not be from whom it claims to be. Beware of following any links in it or of providing the sender with any personal information. Learn more ;((

whatever, un peu. C'est une langue magnifique, mais J'ai detesté ma professeur.

Oui, oui. Ma jst znam za vzorc, sem mel 1 leto v gimnaziji. Mi je pa žal, da ne znam bolj, ker mi je bolj všeč ko nemščina. Moram priznat, da sem si moral pomagat z google translate glede tistega komentarja o cigaretah na fejsbuku. Če tist znaš iz glave, pol za moje pojme kr dobr obvladaš.

@mtosev:

Zakaj pa pravim, da je Google največji spamer na svetu.

Gmail je podobno s*anje kot umrli email.si. Je zastonj in raj za spamerje, pomembno pošto čezenj ni pošiljjati.

Imam 2 gmail maila, dolgo časa sem jih uporabljal samo za neke sorte arhiv stveri, ki bi bile povsem lahko javne, če bi se mi ljubilo postaviti spletno stran. In kljub temu, da teh dveh mailov nisem uporabljal za nič drugega, (nobena registracija, nikomur jih sporočil), se je notri nabiral Nigerijski spam, ki ga še na email.si ni bilo!

Kdo jim je sporočil naslove? Rahlo dvomim, da so jih uganili, sploh, ker je prej začel prihajati na mail s kupom cifer.
Nekoč je bil Slo-tech.

Ja ampak je bil spam v spam folderju. Dokler je tam se ne sekiram :>

OK jaz sem se komaj po 14 dnevih obril, sem že res grozno zgledal :D
Before
After
Huda razlika :D

dve blank sliki sta nekaj ja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

whatever cigaretah?

Sori, samo zaradi res hudega vremena sem izklopil dol vse. Bo delalo kasneje. Zdaj sem na internetu preko mobitela.

Baterija v laptopu ftw!

whatever cigaretah?

Ja, na fejsbooku si neki komentirala...blo vse v french.. češ da kajenje ni brezveze, ker dim odkrije skrite laserske pasti. Tak je bil vsaj google translation.

O_o sem mislila, da lahko vidi kaj kdo piše komu samo tisti, ki ima oba sogovornika med prijatelji.

r5r ::

Dream on :D

In kakšen je uspeh?
And it makes me wonder.

O_o sem mislila, da lahko vidi kaj kdo piše komu samo tisti, ki ima oba sogovornika med prijatelji.

Mislim, da je tako le v primeru, če ne komentiraš foto albumov. Fotoalbumi in komentarji nanje se pa zgleda vsaj po defaultu sharajo kar vsepovprek (oziroma vidiš fotoalbume vseh, katerih vsaj 1 tvoj prijatelj je njegov fotoalbum komentiral).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: whatever ()

__Devil__ ::

kaka nevihta pri nas v mb -.- :S

Fiju končno končala poročilo za tabor. Sam Latex me ne uboga čist :(

roli ::

Oh ja na Braču je pa kar lepo. Sicer zapravil že 300kn za net. Najprej si od lastnikov apartmana sposodil T-Mobileov Web'n'walk USB stick z 100kn na računu in je po mojem mnenju jajc. Zadeva UMTS signala ne najde in čez dan flikne dol vsake pet minut (verjetno zaradi preobremenjenega omrežja ker je zvečer bolje). Seveda sploh ne veš da te je fliknilo dol (piše kao connected). No predvčerajšnjem nabavil Vipov Vodafone Mobile Connect USB stick za 175kn in dobil 200MB prenosa podatkov zraven. Zdajle ga uporabljam in sicer skače med HSDPA in EDGE ampak zaenkrat še ni fliknil dol. Da ne omenjam boljši software - moram pa poizkusit kako bo stabilna povezava jutri popoldne.
http://www.r00li.com

se en dober mesec pa mam 22 let. 9/11 :D

Sucks to be you then.

najboljsi datum za b-day. i win.

koyotee ::

najboljši datum za smrt. i win

fixed
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

fixed

FIXED
««
523 / 1180
»»