» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
503 / 1180
»»

;-) ::

do kdaj je svetlo?

jamiroq ::

par filmckov in nekaj slik z vcerajsnjega airpowerja v zeltwegu:

eurofighter 2000

turkish stars

Zgodovina sprememb…

r5r ::

Sem mislil, da so to kakšni dodatki za FF.
And it makes me wonder.

root987 ::

jamiroq:Dej še večje slike no, pa po možnosti še na s-tjev frontpage...
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

r5r ::

Sedaj pa so opisi slik izginili, joj!
And it makes me wonder.

OmegaBlue ::

Jebiga.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Tilen ::

Tole sem pa moral slikat.

Muca :D

Muca :D

Haha.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

PrimozR ::

Aaaaaaaah, When the Levee Breaks :>

d0rK ::

Omega je pojedu opise slik. Bad Omy, bad!

Kolo je pa zaenkrat na standby... Ocitno je da bo kostal vec kot sem mislil [3500] in nimam dost kesa. Upam da bo zadeva stekla julija! TG tiem.

Sba ::

No sej, čez ene dva dni ga bom pa tud jst gledu. :|
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!

*cough*Trek Remedy*cough* :>

whatever ::

lasagna

lasagna

Po d0rkovem receptu. Vmes sem probal bešamel pa nadev, pa se mi je oboje zdelo kar okusno, tak da najbrž bo kar dobro vse skupaj na konc - še nisem probal, zdle grem jest.:) Raje sem jo spekel malo manj, kot pa preveč. Ziher je ziher, ker sem se prej 1 dobro uro matral, je škoda da bi se mi vse zažgalo.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

iggy ::

cheezzy
Hey, you're fat!

iNooby ::

d0rk kaj ti ni škoda dat za bicikl 3500€?raje si avto kupi za tak dnar :|
Haters gonna hate...

Premal unih Barilla listov sem dal pa so mi ostal na konc, pa mal premal sem jo zapekel. Vem za drugič. Naslednji bo golaž s kruhovimi cmoki.

mare_ ::

Kdaj se boste vi slo-tech kuharji organiziral za eno kosilo in povabil sodelujoče iz nakladalnice? :D

Sam to pa je ideja... Se dobimo, vsak nardi eno stvari v neki mičken večji količini, pa potem vsak mal poje.

Ima kdo doma dovolj veliko kuhinjo? :>
--- George Orwell

Eh, jaz bi raje žur organiziral, kot kulinarične degustacije.

DJ-Tozilla bo muzko vrtel, d0rk pa jst boma kej skuhala, jst prnesem hektoliter vina, Looney nam bo na violino zašpilala Randajad pa nas slikala, za nadzorovanje delovanja temeljnih življenjskih funkcij po spitem hektolitru bo pa skrbel bodoči medicinc mare.:))

On bo mel top spec bullet proof bajk. Za 3500 e pa dobiš podrtijo. Primerljivo? I think not! Pa prov na kurac mi gre to 'KAJ, 2/3/4 jurje boš dal za bajk?? A si ne bi rajš kupu motorja?'. Ne, ne bi si, ker so motorji v primerjavi z bajki utter crap. Okej, matraš se k greš v klanc. Ampak tisto uro al pa dve matranja TOTALNO poplača 20 minut čiste uživancije med teroriziranjem gozdne podrasti in koreninja (ter skalovja) :D

Hehe PIPI, ne gre razlagati teh zadev ljudem ki ne kolesarijo. Problem je da bicikel ni 3500 ampak malo vec kot 4000. S 3500 bi se prezivel ampak 4000 pa tezko opravicim. Najvecji problem je vilica ki predstavlja za okvirjem najvecji strosek. Pa dvig funta v zadnjih dveh mesecih ter podrazitev okvirja [skupaj je okvir drazji za 300€]. Razmisljm da bi crankset in se nekaj delov kupil mesec pozneje.

Whatever, par opazk. Liste bi moral lepse zloziti. Po vrhu si pozabil naliti nadev in besamel. Se ena plast mesa torej manjka. Pa tisto po vrhu, kaj je to? :] Ne mi rect da si gor dal tiste kvadratne sircke. Kupiti moras kroglice mozarelle ki jih nato nacufas po celotni povrsini, precej vec sira. Za tak pekac bi rekel da okol 250g verjetno. Si pekac namazal preden si spodaj nalimal prvo plast listov? Kaj vec pa ni za reci, ce si sledil receptu bo najverjetneje uredu. Men prvi poskus ni uspel.

Glede na velikost/pomembnost/whatever komponente je vila še poceni. bremze recimo te pridejo skoraj 300 €, pol manj ampak ni vse skupaj nič materiala :D

Ne sej okvir pa vila je res največji problem. Obačsno malo pogledam v smeri mete 6 pa bi prišlo dobra 2 jurja, da bi zamenjal, obenem pa obdržal trenutne komponente (razen okvirja in vile valda)... V primerjavi z 200 € za ene bremze... :D

Ja, true! Najcenejso sem pa celo pr ns najdu, Lyrike za 650€.

Whatever, par opazk. Liste bi moral lepse zloziti. Po vrhu si pozabil naliti nadev in besamel. Se ena plast mesa torej manjka. Pa tisto po vrhu, kaj je to? :] Ne mi rect da si gor dal tiste kvadratne sircke. Kupiti moras kroglice mozarelle ki jih nato nacufas po celotni povrsini, precej vec sira. Za tak pekac bi rekel da okol 250g verjetno. Si pekac namazal preden si spodaj nalimal prvo plast listov? Kaj vec pa ni za reci, ce si sledil receptu bo najverjetneje uredu. Men prvi poskus ni uspel.

Ja, liste sem kuhal na max power 15 minut v soljeni vreli vodi. Pa so se mi mal razkuhali in sprijeli, pol jih je bil, četudi že ohlajene, enmal problem spravit narazen, ker so bili že preveč krhki in mestoma natrgani. Pa slabo sem ocenil količino listov, zato sem jih že od začetka dal premalo in mi jih je nekaj ostalo. Zaradi tega sem dal na vrh še eno plast testa namesto nadeva in bešamela. Tisti sir po vrhu pa seveda ni topljen sir, ampak Mercatorjeva Mozzarella v kosu v slanici 100g - se dobi v taki mali plastični vrečki. Tisto sem enostavno narezal na šnite kot posebno klobaso in razporedil po vrhu. Tist je kr v redu izpadlo. Z mazanjem pekača sem zaposlil 9 letno sestro, ki jasno, rada paca, zato ji ni bil problem. Even I couldn't do it any better, lepo enakomerno in temeljito. Je pa namazala kar s surovim maslom, ki sem ga nabavil 250g in cirka 50 porabil za bešamel, 50 za nadev, 50 pa za mazanje pekača. Drugače pa, za prvič presenetljivo okusno, not bad, not bad at all. Od začetka se mi je sicer zdelo, da nadev ne bo dobro izpadel, ker je imel precej kiselkast vonj in sem bil prepričan, da bo preveč kislo vse skup, ampak ni blo. Drugače sem pa sledil receptu 100%, edino vina nisem dal. Zato, ker če bi mel vin, bi se ga napil.:)):))

Kul pol.

PIPI, lihkar sem vidu na knolly.com da bo Delirium sale. Govori se o 30% znizanju cene. HURA! :>

And the crowd yells 'Endorphin, Endorphin!!' :>

A bo samo delirium znižan?

Precej manjse znizanje, se ne splaca. DT iz Kanade bi me prisel 1750€. S carino in davkom. Brez odiranja je 1200, ne mors verjet!

Tody ::

na knolly.com ne prodajajo koles :S

Bjz stran, ne bo zdej meu usak Knollya. Get your own bike. :>

Na blogu je obvestilo.

1750... TO je pa že dost normalna cena.

PIPI kaj so zdej neki izzumili trail kolesa?

On bo mel top spec bullet proof bajk. Za 3500 e pa dobiš podrtijo. Primerljivo? I think not! Pa prov na kurac mi gre to 'KAJ, 2/3/4 jurje boš dal za bajk?? A si ne bi rajš kupu motorja?'. Ne, ne bi si, ker so motorji v primerjavi z bajki utter crap. Okej, matraš se k greš v klanc. Ampak tisto uro al pa dve matranja TOTALNO poplača 20 minut čiste uživancije med teroriziranjem gozdne podrasti in koreninja (ter skalovja) :D

No pa goni vsako jutro ob 5 v službo pa nazaj kdo ti pa brani
Haters gonna hate...

PIPI kaj so zdej neki izzumili trail kolesa?

To so simpl dolgonogi maratonci/lahki AM. XC so 100, maraton tam 110-120ish, trail 120-130, AM in Enduro 140-160, naprej pa FR/DH bicikli. Tko da luknje ni več spljoh! :>

EDIT: IMO je idealna garaža Enduro bajk s 160 pa trail bajk s 120 mm hoda. Slednji se čist lepo pelje navzdol (ne tolk slabše od endura), geometrija in teža pa dopuščata tut bl XC fure.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

Predalčki ftw! Zdej pa sam še dnar rabmo.

Jst pa ne vem zakaj si nisem street bicikla nabavu ...

Tody ::

Vrjetno zato ker maš dobro torbo

8-)

iggy ::

sam en nej še napiše da se bo zašvical ful....
Hey, you're fat!

Aja d0rK a si kej Nicolaie gledu? uporaben Helius AM je 2k + feder (dobiš neki na eBay, tko k sm jest RP2 FOXa za 130 € :D)

Nicolai mi ne potegne.. Trenutno cakam na odgovor androwa. Ce je carina res 5% ga narocim iz Kanade se ta tedn mogoce. :P

mtosev bo reko da se bo zašvicu ful

Kdo upa en poker na facebooku??
Haters gonna hate...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: iNooby ()

mtosev ::

eh dolgcas... :))
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

sam en nej še napiše da se bo zašvical ful....

Sem laufu glih pa zašvicu ful.
--- George Orwell

Nicolai mi ne potegne.. Trenutno cakam na odgovor androwa. Ce je carina res 5% ga narocim iz Kanade se ta tedn mogoce. :P

Pol pa na to še 20 % davka.

Sej ni vazn, 5% je carina. Osnova je pa 1250eur. Z davkom in carino pride zadeva 1575EUR! WOOOO!

M-XXXX ::

Soseda je zelo prizadela recesija. Tako zelo da mu stari BMW ni bil več dost in si je ubodel M6:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: M-XXXX ()

Soseda je zelo prizadela recesija. Tako zelo da mu stati BMW ni bil več dost in si je ubodel M6:D

vam tudi nic ne fali verjetno.

M-XXXX

smo cigani z dolenjskega (dela nobeden sluzimo vsi)

PacificBlue ::

Soseda je zelo prizadela recesija. Tako zelo da mu stati BMW ni bil več dost in si je ubodel M6

Ala mu vera. Ziher je tajkun.:))
I’m out.
:3

M-XXXX ::

Mtosev: wrong as usually:D

Ravno dans jebe*** 8h sobo belil:D Potem pa še 2 ure da sem ščistil tisto, kar se ne beli + pol ure da sem še iz sebe spravil:)

PacificBlue bo pa čisto pošten podjetnik. Ne zmeraj po sebi sodit:P

to si ti napisal v eni temi. se vec ne spomnis? :)

PacificBlue ::

PacificBlue bo pa čisto pošten podjetnik. Ne zmeraj po sebi sodit

No saj jaz tudi nisem tako nedolžen kot izgleda.:D;((
I’m out.
:3

premalo nakladate, zaklepam.
Haters gonna hate...
««