» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
501 / 1180
»»

r5r ::

Nekateri komadi so dobri, ni kej. ;)
And it makes me wonder.

mtosev ::

Kaj Michael Jackson je umrl ? 8-O

Breaking NewsPop singer Michael Jackson is taken to hospital suffering a cardiac arrest, sources briefed on the situation told CNN.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

whatever ::

To Tozilla! Stari roker!8-)
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

ze 10 let je minilo od kdaj sem dobil: Celeron 466Mhz, 128MB ram, Riva TNT 16MB, Nokia 447Zi, 10,8 GB disk, Creative sound blaster, Asus P2B,.. :D

iNooby ::

tosevski ti si emo?
Haters gonna hate...

koyotee ::

ze 10 let je minilo od kdaj sem dobil

slovnica na vrhuncu
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

ze 10 let je minilo od kdaj sem dobil: Celeron 466Mhz, 128MB ram, Riva TNT 16MB, Nokia 447Zi, 10,8 GB disk, Creative sound blaster, Asus P2B,.. :D

lol, na kaj se človk spomne:D:D:)):))

In kaj trenutno poganjaš na takšnem računalniku?
And it makes me wonder.

Tody ::

Glihkar sem nenamenoma zlamu še tretji stol.

ti debelušček ti xD
Haters gonna hate...

lol. Ja, zdej počasi hujšam.

Tilen ::

Umrl kralj popa Michael Jackson
Vzrok smrti še ni znan
26. junij 2009 ob 01:02
Los Angeles - MMC RTV SLO

Los Angeles Times poroča, da je umrla pop ikona Michael Jackson. Umrl naj bi v bolnišnici, kamor so ga prepeljali v globoki komi.

CNN :

http://edition.cnn.com/2009/SHOWBIZ/Mus...

BBC :

http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainmen...

Nekaj bo že na tem.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

;-) ::

Kralj popa naj bi po poročanju nekaterih tujih medijev umrl. Vzrok smrti ni znan, pevec naj bi prenehal dihati. Uradne potrditve še ni.

Pozabo je dihat pravi 24 ur ne ga jebat:D

__Devil__ ::

Ni se mu dalo dijhat pa je nehal -.-

Alo jaz bom kupil tistega mini laptopa za 200 EUR jeseni. =)

Pa se kak klucek pa spominsko, drugace pa je poceni, pac placa nimas dosti =). Dober je za silo..

Alo jaz bom kupil tistega mini laptopa za 200 EUR jeseni. =)

Pa se kak klucek pa spominsko, drugace pa je poceni, pac placa nimas dosti =). Dober je za silo..

Katerega to misliš? Asusa eee 701 odsvetujem.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: whatever ()

Alexius Heristalski ::

slovnica na vrhuncu

Ej, ne se zajebavat, on je imel slovenščino 3 v srednji šoli, tako da ziher obvlada.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

zakaj odsvetujes whatever ??

PrimozR ::

d0rK to bo kolk, 20 kil? SIcer ,a Hint hint, Sram pogon al pa vsaj Elixirji :P

Aja pa zadej 203 rotor, nujno. Al pa 4+ batne bremze. jest mam s 185/160 pa Juicy 3 'probleme' se ustavt. Mislm gume tut v mokrem primejo več kot pa bremze dajo od sebe...

Ker je crap. Poglej za 350 € 10'' laptopi.

Kaki? Link pls.

Drugače pa grem letos poleti nekje v nemčijo in bom lahko mogoče kupil tega novega 1008ha al kak je, za 380EUR.

For a number of reasons. Sicer odvisno, za kaj ga boš uporabljal. Res, priporočam ti, da napraskaš še tistih 100 eur pa kupiš kaj boljšega.

1. Premajhen ekran in resolucija 800*480. Visual studio .NET na primer sploh ne vem, če bi delal na taki resoluciji, tudi če bi mi ga ratal nekako stlačit na tistih 4 GB.
2. 1 leto je star, pa baterija drži zgolj dobro uro, kljub pazljivemu ravnanju in venomer 100% napolnjeni bateriji.
3. Nikakor mi ni ratalo ustvariti povezave z Eduroam na faksu, še doma kjer mam wireless, se v Windows XP noče povezat drugače kot prek Atheros client utility. Če boš uspel ustvariti povezavo z wirelessom preko built-in Windows utilityja, ti lahko samo čestitam. Preko Atheros client utility in driverjev sicer gre, ampak Eduroam je zgodba zase, ker nikjer ne obstajajo navodila, kako se prek tega utilityja povezati z Eduroam. Ker je SOLE PURPOSE tega prenosnika CONNECTIVITY, je izpod vsake kritike, da so z wirelessom same težave.
4. Sicer lahko z USB ključi, SD karticami ipd. precej razširiš plac, ampak da boš recimo inštaliral Visual Studio ali kaj podobnega na USB ključ ali SD kartico, pa pozabi. Na removable drives lahk daš tono slik, mp3jev, videov, dokumentov; za inštalacijo nekaterih programov pa je mission impossible. Jaz sem mislil, bom pač nabavil en 8 giga USB ključ pa gor fliknil Visual Studio pa bo; jok, odpade. Pa tako je še z mnogimi programi - ne laufajo z removable drives. Sem Googlal za rešitve problema pod točko 3. in 4., pa nisem našel nobene rešitve.

ufff... Prepričal si me!

Bom razmislil glede ASUS 1000 HE. Kaj praviš na tega? mislim da se bo malo pocenil do konca leta.

Karkoli je boljš od eee 701/4G surf.

Sicer veliko ne mislim dat, gledam tega: http://www.bolha.com/oglas382830665/ost...

Moja velika želja pa je tale:
http://www.amazon.com/1008HA-Seashell-1...

root987 ::

EEE 1000 je kr kul. Nisem sicer izvaju blaznih vragolij, a z novim ubuntujem 9.04 dela skoraj vse out of the box, sestra, ki ga uporablja, pa tudi ne poroča o kakršnih koli problemih ali da bi bil počasen.

Če daš ubuntu na SSD, podatke pa shranjuješ na interni flash card, je stvar kr presenetljivo hitra.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

bom šel malo spat, ker mi je dolgčas. :P

pizda jaz bi lako bil celo noč pokonci brez problema, jaz sme hibrid
Haters gonna hate...

Devil Asus 1005HA al pa Lenovo Ideapad S10e. Lahko pa počakaš do septembra in kupiš Ion Ideapad S12, ampak bo dražji (~600 €), ma pa HD displej, full size tipkovnico, zaradi grafičnega čipa pa omogoča občasen špil.

tale Ideapad S12 ni nič posebnega za svojo ceno. Procesor ima tudi starejši N270, 1Gb ram ter 160Gb disk to ni nič posebno zame. Pač ma večji ekran in je zato tako drag verjetno.

PIPI zakaj si omenil Asus 1005HA ? Kaj je boljši od 1008? kolikor sem slišal ni. Razen, če je velika razlika v ceni.

;-) ::

Toti Asus mali mam doma, prodam če koga zanima. 1x sm ga prižgal dal win xp gor pa opazo da to ni zame.

Acer aspire one a110l so dosti boljši-noraln komp že.

keri model maš?

Woohoo! Ratal mi je napumpat bajk. Upam, da so zračnice še cele. Zdej se grem pa vozit.:)

ok eno vprasanj: sem 99,9% da prav mislim. ce Bios podpira boot from usb device potem verjetno podpira boot tudi boot from external usb Optical drive ne? v biosu mi pise pod boot from USB: HDD, USB storage drive a nikjer USB boot from optical al podobno.

meni prav da tudi boot iz externega opticnega pogona podpira vseeno tudi ce to v biosu ne pise?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

ja... mtosev si emo ?

Zračnice appear to be cele, prestave delajo, bremze zelo švoh primejo, motor je pa totalno zanič. Bremze moram nujno nekot popravit, sam ta mehanika mi sploh ni jasna. Čuj PIPI, lahk slikam bremze pa mi boš povedu kaj moram odšraufat pa kaj zašraufat?

tale Ideapad S12 ni nič posebnega za svojo ceno. Procesor ima tudi starejši N270, 1Gb ram ter 160Gb disk to ni nič posebno zame. Pač ma večji ekran in je zato tako drag verjetno.

PIPI zakaj si omenil Asus 1005HA ? Kaj je boljši od 1008? kolikor sem slišal ni. Razen, če je velika razlika v ceni.

1005 ima isto obliko, odstranljivo baterijo, večjo (zmogljivejšo) baterijo in nima pokrovčkov na USB in podobnih portih. pa precej cenejši je. Boljši v skoraj vsakem pogledu!

Za S12 sem pa rekel ION, ki pride septembra. Learn to read.

kaj pa procesorska moč pri 1005 in 1008? kaj razlike ?

d0rK ::

Mnjah, a ves da se nism sou tehtat komponent, PIPI. Bom dons probu vnest v Excel. Tole bo verjetno gonilka.

Sm slisu da znajo bit problemi pr zadnjem 203 rotorju. Al je blo to specificno za unga Scotta? 4+ batne bremze?

če je govor o Scottu... JA! :>

OMG; 200+ € za gonilko. Ne dam. Dej res teže v excel ker te bo pomojem na rit vrglo.

kaj pa tole: http://www.chainreactioncycles.com/Mode...
Sam pol potrebuješ še zobnika pa sredino. Pa bash. Če boš mel dual ring setup je kul, če pa razmišljaš o samo enem zobniku pa šponerju pa poglej tiste, ki imajo integriran bash (samo pod sredino).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

A so Scotti res tok problematicni? :>

Lepa gonilka, ni kej. Pa se prsparu bi kar je vedno dobrodoslo. Gre na short list. Setting bo dual ring [24/36] + bash.

Ma na nizko težo jih delajo... Men je ratal tko al pa drugač počt 3 okvirje :) Commencal zaenkrat še drži.

Azrael ::

Da se malo pohvalim, uspelo mi je popraviti in tako usposobil za normalno uporabo oldtimerja računalniške sorte, ki je bil v svojem času nekaj takega kot je danes PC z najboljšim možnim procesorjem in ostalo periferijo. Zelo redko, zelo drago, večini nedosegljivo in le redkokdo je znal izkoristiti vse potenciale takega stroja.

Govorim o Digitron 1091 SC 55 iz leta 1976:

In še ostala oprema tega računalnika:
Nekoč je bil Slo-tech.

Od tod torej ime digitron. 8-)
And it makes me wonder.

Tako je. 8-)

Sicer imam občuutek, da gre za nek HP z Digitronovimi nalepkami, saj razen kot repromaterial za proizvodnjo, takih stvari v SFRJ ni bilo možno uvoziti po legalni poti.
Nekoč je bil Slo-tech.

lol to je res podobno racunalniku. Comodore je bil moj prvi stik s pcji.

Bimbo, saj to ni računalnik. To je digitron (kalkulator).
And it makes me wonder.

ne vem, ne poznam. me se ni bilo na svetu leta 1976. :D

C64 je 6 let mlajši. Napredek v tej branži je bil takrat še hitrejši kot danes.
Nekoč je bil Slo-tech.

Ah zo, PIPI. No ja, hvala za un kul predlog. Sem se odlocu da uzamem Atlasa!
««
501 / 1180
»»