Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi

Tero ::
ah bicikl
najboij neumna igrača
najboij neumna igrača
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

mtosev ::
ah bicikl
najboij neumna igrača
I agree.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

BozidarB ::
bicikel najbolša igrača ever, skoda samo ker so vsi taki k bi jih jst hotu predragi. bo treba ksn biznis najprej obrnt, pol pa bo
@dork:
ce nism prevec radoveden... kolk pride tale tvoj kolo prblizn (vrjetn je po delih)?

@dork:
ce nism prevec radoveden... kolk pride tale tvoj kolo prblizn (vrjetn je po delih)?

d0rK ::
Joj mtosev, ti si pa res neka avtoriteta ko pride so sportov. Najbols da kr prodam zadevo pa postanem en mtosev.
Smreduh a ves da ne vem... Okvir imam ze ulala let (skoraj 7) zadnji mesec sem pa samo vecino komponent zamenjal.
Upgrade me je kostal 850EUR in zajema novo vilco, nov wheelset, novi gumi, nove bremze, nov zic, novi shifterj. Bajk
nov mislim da me je kostal takrat 1500-1600EUR (preracunano). Danes nimam pojma kolk je vreden, meni je neprecenljiv. :P
PIPI ma pomoje bolj up2date cene kar se tice koles.
Smreduh a ves da ne vem... Okvir imam ze ulala let (skoraj 7) zadnji mesec sem pa samo vecino komponent zamenjal.
Upgrade me je kostal 850EUR in zajema novo vilco, nov wheelset, novi gumi, nove bremze, nov zic, novi shifterj. Bajk
nov mislim da me je kostal takrat 1500-1600EUR (preracunano). Danes nimam pojma kolk je vreden, meni je neprecenljiv. :P
PIPI ma pomoje bolj up2date cene kar se tice koles.

PrimozR ::
ah bicikl
najboij neumna igrača
I agree.
Who are you to judge.
smrduh kakšen bicikel te zanima? pri biciklih se DALEČ najbolj splača kupiti kompletnega in mogoče zamenjati komponento ali dve. Sestavljanje iz nule se splača samo, če bicikle prodajaš in dobiš opremo brez marže. Pa že pol imaš komplet bicikel cenejši. Druga opcija je pa, da imaš preveč denarja.

Kakšne čudne sanje sem danes jaz imel. Da me skoz lovi nekdo. Najprej sem mislil da so policaji, ampak sem se pol zavzel da so bli poštarji.

PacificBlue ::
Kakšne čudne sanje sem danes jaz imel. Da me skoz lovi nekdo. Najprej sem mislil da so policaji, ampak sem se pol zavzel da so bli poštarji.
Mogoče spet prehitra vožnja?;)
VČeraj sem se peljal z avtom v snežnem viharju,bliskalo je in grmelo ter še deževalo.Poleg tega je bila še zelo gosta megla. Vreme je res nenavadno...

I’m out.
:3
:3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()

mare_ ::
Slikaš knjigo/CD/DVD in pošlješ na fun@snaptell.com, pa ti nazaj pošlje, katera knjiga/CD/DVD je na sliki. Kul :))

hm kje dobiš ob tej uri kaj poceni alkohola?

g'day

OK sobo sem malo pospravljal pa sem našel za posteljo nekaj mesecev star sendviš kateri je tako zaplesnil da je bil čist zeleni :D

vceraj "znancem" popravil povezavo na net in dobil 10eur. I'm rich now.

BozidarB ::
ravnokar smo mel pozarno vajo v šoli. so ns spravl vn pr minus 5 pa noben oblecen, jako modro

d0rK ::
Sej ce bi biu taprav pozar bi se lahka pol grel ob goreci soli!
Those silly firemen think of everything! Bring hotdogs next time! :P
Those silly firemen think of everything! Bring hotdogs next time! :P

tx-z ::
Kva je to noo. Že spet se ne morm spravt da bi pršu do 10ih u šolo. Že tretji pondelk pridm šele ob 11ih :) Pa še sneg je zapadu zdej :)
tx-z

Looney kake ma pa to veze z biločem?

PrimozR ::
To da tut če dobiš punco, je en boš imel tisti moment, ko stopi v sobo, oz., god forbid, najde še kak tak sendvič.

strictom ::
Punce morajo jest te zelene sendviče, bilokake ostanke ki jih moški pusti pri njegovem obedu. Nižje razvita bitja, počakajo na glavo družine (moškega) in šele potem lahko pristopi k hrani (vendar le ob dovoljenju moškega). Če je bila delovna čez dan se ji lahko tudi dovoli jesti pri mizi, drugače pa pri tleh, zraven hčer in psa/mačke/hrčka/manbearpiga...
Po obedu mora opravite svoje ženitne dolžnosti in zadovoljiti moškega, če le ta tako želi in na kakeršen koli način ta želi. Postreže ga z hladno pijačo in sprostitveno masažo. Potem se odpravi pospravljat oz. če je to storila že zjutraj preden je moški vstal, lahko to spusti in nadaljuje z sprostitveno masažo.
Puncam je prepovedano kakeršnokoli spraševanje v hiši in mora vedno delovati po navodilih moškega, sama ne sme razmišljati, saj lahko s tem povzroči denarno škodo.
Če povzroči bilokako škodo, se lahko moški odloči in jo kaznuje na njemu primeren način. Fizično se sme moški znašat nad žensko le dvakrat dnevno in to samo z predmetom ki ni težji od dveh kilogramov in ne more povzročit težjih poškodb, kar bi se lahko končalo z nedelovno žensko, ki jo moraš potem dat uspavat in kupit novo.
Hehe :P
Po obedu mora opravite svoje ženitne dolžnosti in zadovoljiti moškega, če le ta tako želi in na kakeršen koli način ta želi. Postreže ga z hladno pijačo in sprostitveno masažo. Potem se odpravi pospravljat oz. če je to storila že zjutraj preden je moški vstal, lahko to spusti in nadaljuje z sprostitveno masažo.
Puncam je prepovedano kakeršnokoli spraševanje v hiši in mora vedno delovati po navodilih moškega, sama ne sme razmišljati, saj lahko s tem povzroči denarno škodo.
Če povzroči bilokako škodo, se lahko moški odloči in jo kaznuje na njemu primeren način. Fizično se sme moški znašat nad žensko le dvakrat dnevno in to samo z predmetom ki ni težji od dveh kilogramov in ne more povzročit težjih poškodb, kar bi se lahko končalo z nedelovno žensko, ki jo moraš potem dat uspavat in kupit novo.
Hehe :P
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Azrael ::
Že, v varnem okolju šanka ali (pogojno) foruma to štima.
Problem pa nastane, ko za tak verbalni delikt izve boljša polovica...
Problem pa nastane, ko za tak verbalni delikt izve boljša polovica...
Nekoč je bil Slo-tech.

r5r ::
Če bi bilo še bolj mrzlo, da se ne bi talilo ...

And it makes me wonder.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: r5r ()

Azrael ::
>A bi kdo poskrbel, da tole vid tomovoa boljša polovica?
Mogoče je že izvedela, potem pa bo tom padel po stopnicah.
Tako kot en moj sodelavec, ko je njegova po enem mesecu prišla iz bolnice. Ampak en mesec se je tip imel fino fajn (zakuril par kastrol v kuhinji, traktor parkiral pod cesto, naučil se je vleči čike in ves denar znosil tja ker bog roko ven moli). In ker je bil tako priden, si je po hitrem postopku prislužil še gorenjske toplice, pa še čikov so ga odvadili.
Mogoče je že izvedela, potem pa bo tom padel po stopnicah.
Tako kot en moj sodelavec, ko je njegova po enem mesecu prišla iz bolnice. Ampak en mesec se je tip imel fino fajn (zakuril par kastrol v kuhinji, traktor parkiral pod cesto, naučil se je vleči čike in ves denar znosil tja ker bog roko ven moli). In ker je bil tako priden, si je po hitrem postopku prislužil še gorenjske toplice, pa še čikov so ga odvadili.
Nekoč je bil Slo-tech.

hehe
verjamem :)
Nekako takole tudi sam razmišljam:
verjamem :)
Nekako takole tudi sam razmišljam:

strictom ::
t3h b0rk3n!
Moja boljša polovica bo že zvohala to. Vedno zvoha vse. Jebemptiš. Treba skup zlamat počasi.
Moja boljša polovica bo že zvohala to. Vedno zvoha vse. Jebemptiš. Treba skup zlamat počasi.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

reptilia ::
pipi: bomji poslal :D
strictom: a izvoha ona ali jaz? :D:D zaka pa misliš da je brez keša...
strictom: a izvoha ona ali jaz? :D:D zaka pa misliš da je brez keša...
Forgive your enemies, but never forget their names.