Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi

Blum ::
d0rK, ne upam da je kdo na moji strani.
Looney, prepametna si ti zamene.. Plačaj ti celo kazen, če/ko boš naredila napako... meni je vseeno zate, jaz je ne nameravam, če so odprte možnosti da je ne. dooh končajmo s to temo, očitno ste vsi (večina) popolni...
Looney, prepametna si ti zamene.. Plačaj ti celo kazen, če/ko boš naredila napako... meni je vseeno zate, jaz je ne nameravam, če so odprte možnosti da je ne. dooh končajmo s to temo, očitno ste vsi (večina) popolni...

Looney ::
Jap, jap. Vsi smo popolni. A ti nisi?? Weirdo!! Pravim samo, da ni fora v kazni. Zarad mene ne rabiš plačat centa, moti me dejstvo, (če te citiram):
da si khm prehiteval kamion pri taki hitrosti in se ti to sploh ne zdi nič narobe. Zdej pa I rest my case.
(že vnaprej da me ne bo kdo napadal, tu ni nobene hiše, ravna pregledna cesta, pa še prehiteval sem kamijon)
da si khm prehiteval kamion pri taki hitrosti in se ti to sploh ne zdi nič narobe. Zdej pa I rest my case.
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

Kamion je imel hitrost manj kot 50kmh (naselje). Jaz sem ga prehiteval in v polni hitrosti prehitevanja je bilo 105kmh - to je normalno. Potem sem pričel z zaviranjem na 50kmh, in v tistem momentu, ko sem imel največjo prehitevalno hitrost, so me ujeli policisti, ki jih nisem videl. Beri Nina, beri...
Pohvalno, ker znaš angleško... *rolleye*
Pohvalno, ker znaš angleško... *rolleye*

Ti ti policaji. Misliš, da bi jih moral tožit, ker te niso prej pisno obvestili, da bodo tam?

Spet nisi ujela.. Fora je v tem, da sem legalno prehiteval, in legalno upočasnjeval. Zato sledi tudi pritožba z vsemi dokazili in pričo (oseba, ki sem jo prehiteval). Bistvo je, da so me policisti, na radar dobili ravno v tem momentu, ko sem imel največ na števcu.. in ne govorim o tem, da bi me moral kdo obveščat o biločem... ne obračaj.. sicer pa lahko nehamo o tem, ker nikamor ne pelje.. komaj čakam, ko boš ti "slučajno" malo preveč šla v naselju (in ne reci da ne boš šla nikoli) pa ti bo kazen pisal za 5kmh preveč.. ne vleci me za besedo - veš kaj mislim.. noč

Azrael ::
@Blum
Če imaš v zagovor samo to kar si tu z ihto napisal, boš pri sodniku pogorel.
Resno se priipravi, išči možne napake v meritvah (kako so te lahko pomerili, ko si bil vštric?) in podobno. Tako imaš nekaj možnosti, v nasprotnem je stvar precej klavrna.
Če imaš v zagovor samo to kar si tu z ihto napisal, boš pri sodniku pogorel.
Resno se priipravi, išči možne napake v meritvah (kako so te lahko pomerili, ko si bil vštric?) in podobno. Tako imaš nekaj možnosti, v nasprotnem je stvar precej klavrna.
Nekoč je bil Slo-tech.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Azrael ()

PaX_MaN ::
Fora je v tem, da sem legalno prehiteval, in legalno upočasnjeval.
55 km/h nad omejitvijo je legalno početje?!

iggy ::
Stari sam ker avto ma imaš ti, da v dolžini tovornjaka iz 50km/h pospeši na 105km/h?
Hey, you're fat!

citroen c4 vts(od očeta) - nema veze,
azrael tnx :/ smo se s fotrom pozanimali pr odvetniku pa pr enih policajih k so nam pomagali sestavit pritožbo pa tko naprej.. od nepodpisanega poročila, meritve, neslikanja... hja, upajmo na najboljše.. :/
PaX_MaN, je legalno, kako ga boš ti prehitel če gre (npr) on 45 in ti 50? boš porabil kilometer da ga prehitiš :P
azrael tnx :/ smo se s fotrom pozanimali pr odvetniku pa pr enih policajih k so nam pomagali sestavit pritožbo pa tko naprej.. od nepodpisanega poročila, meritve, neslikanja... hja, upajmo na najboljše.. :/
PaX_MaN, je legalno, kako ga boš ti prehitel če gre (npr) on 45 in ti 50? boš porabil kilometer da ga prehitiš :P

Em kaj pa recimo, če ga NE prehitiš, ker 5 km/h se ne pozna skoraj nič??

PacificBlue ::
Em kaj pa recimo, če ga NE prehitiš, ker 5 km/h se ne pozna skoraj nič??
Pa ti mogoče zakriva lep pogled na pokrajino?:)
P.S
Res ne vem kako so lahko pametni nekateri, ki niti vozniškega izpita nimajo.
I’m out.
:3

PacificBlue, če nimam še papirjev to še ne pomeni, da nisem še bila na cesti. Delam izpit in vem kako so nevarne ceste.

hvala, PacificBlue :)
Hm ma sj ne zagovarjam divje vožnje, da ne bo kdo slučajno mislil.:)..Verjamem, da si drugače zlo soliden voznik, da voziš dokaj po omejitvah. Kot jaz recimo. Se pa seveda zgodi, da me kdaj zagrabi mal bolj stopit po gasu. Ampak to samo ko se vozim sam in še to na takih odsekih, kjer vem, da ne bo policajev in kjer je situacija pregledna...vse skupaj pa pride tudi z izkušnjami...eni so mal boljši vozniki, eni slabši. To je dejstvo.
I’m out.

killer, lahko, vendar moraš potem varno in čimprej pribremzat na omejitev.
looney, če si 2x oprala avto še ne pomeni da veš kako so nevarne ceste.
pustmo to...
Iščem osebo na slo-tech z imenom Miha Turk iz semiča? se javiš, miha? :)
looney, če si 2x oprala avto še ne pomeni da veš kako so nevarne ceste.
pustmo to...
Iščem osebo na slo-tech z imenom Miha Turk iz semiča? se javiš, miha? :)

PacificBlue, če nimam še papirjev to še ne pomeni, da nisem še bila na cesti. Delam izpit in vem kako so nevarne ceste.
Ceste v bistvu niso nevarne. Nevarni so nekateri vozniki, ki na cesti doživljajo ego tripe(plus kakšen alkohol).
Ti pa želim drugače velik sreče(predvsem znanja) pri opravljanju izpita.
I’m out.

Hvala. Raje znanje kot srečo tokrat, ja. (Tudi ceste so nevarne. ;) - sicer pa imaš prav, večina krivde leži na voznikih.)

Tero ::
hmja meni se pa ful lušta da bi šel tekat
samo če dežuje :(
samo če dežuje :(
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

mtosev ::
praznik

Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

mtosev ::
demn, vbistvu je 9kazenskih točk + 1000€ + sodni stroški (če računaš z toleranco - pol sm šou majn ko 50več v naselju) :(
:D you win Sir!
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,

koyotee ::
Jaz pa bom, če me kdaj slučajno ustavijo zaradi prehitre vožnje, prilepil kar link od te teme pa upal na najboljše, ker če tebi ni treba plačati, tudi meni ne bo!
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!

Azrael ::
Možje postave ti bodo potem najbrž povedali, da ime teme "Nakladalnica", pomeni nekaj takega, kot:
"...slike in opisi so simbolni in lahko odstopajo od dejanskega stanja. Tiskarske napake niso izključene.".
Nekoč je bil Slo-tech.

strictom ::
"Onebeerpipiassrapedrunkandneverknowaboutit".
Heehee.
Heehee.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

ZdravkoČolič ::
Blum a voziš ferarija al aston martina, da ti je v dveh sekundah pospešu iz 50 na 105?

100% laže. vrjetno so ga dobil ko je vozu 70 pa se je hotu pohvalt, al pa kej tazga.

eh, sej sm reku da končajmo to temo k nikamor ne pelje, kaj se bom zdej tle dokazoval koliko kaj gre pa koliko sem dobil kazni, povedal sem, mogoče sem pričakoval kakšen nasvet za na sodišče.. malo mi je mar kdo vrjame ali ne... vaša stvar

koyotee ::
Blum, upam, da boš plačal pošteno kazen, drugič pejt pa na poligon sproščat svoje hormončke
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!

d0rK ::
Kaksna glupa stvar za rect... A moralizira cel forum? Moralizira nas kolk, 5? Kdo prav da mi nismo posteni?

Tilen ::
Da rabiš več kot 1x večjo hitrost da prehitiš enega, ki vozi 50 je bluz. Upam, da na avtocesti ne prehitevaš.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

BozidarB ::
dork, tudi sam sem načeloma proti prekrskom, ampak nekoga prehitet na ravni pregledni cesti? mislm da si tut ti vcasih naredil kaksen vecji prekrsek. mislim, da bi se vsak na nek nacin probal izognit kazni. blum je pa tut v svojih kilometrih mal pretiravu.

Men je vsen če je vozu 190 in je pri tem zgaziv še lokalni vrtec. Sam pač to je nemogoče z navadnim avtom iz 50 na 105 pospešt v enmu prehitevanju...

Men je vsen če je vozu 190 in je pri tem zgaziv še lokalni vrtec. Sam pač to je nemogoče z navadnim avtom iz 50 na 105 pospešt v enmu prehitevanju...
Veš da se da. Moj mondeo 1.8(90kW) zmore to kr z lahkoto. Zdaj vprašanje je kako dolg je ta tovornjak. Mogoče je bil celo šlepar?:)
Edit:typo
I’m out.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()