Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi

Microsoft ::
Men je to prov fajn. Da se mal shladi, ane. Pa sploh zdej, ko mam marelo, dez ni vec tak problem.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Myth ::
Meni (nam) pa ni fajn. Lih streho odkrivamo, ker jo bomo na novo pokrili. Prokleti dež. Zadnič prišla taka nevihta, da smo bli mokri ko krave na dežju, zatem pa še toča, da smo ja tisti polivinil tak držali da nas je skor odpihnilo.

¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Pa ne rečt da spite. Saj ste lahk celi dan spali, ko taki dež bil.
Aja, vi ste raje slončke šteli pa ste zdaj komaj zravn zaspali .
Aja, vi ste raje slončke šteli pa ste zdaj komaj zravn zaspali .

Evo mene, malce sn podalšal spanec.
Tak, zdaj pa se grem špilat. Bye bye

GTA:SA 
no, počasi bom končal za danes. Pa šel delat... treba zdaj vso kramo v keson spravit... homefitnes, yes

no, počasi bom končal za danes. Pa šel delat... treba zdaj vso kramo v keson spravit... homefitnes, yes

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Myth ()

BigWhale ::
Matr je hecn, k geek wannabeju reces, s kom/cim se gres igrat in zabavat, potem pa vedno v odgovor dobis nek prilicno random skupek bytov, ki se kiti z nekim naslovom... Recimo GTA ;>

Geek wannabe? ROFLMAO
BW, lepo si me nasmejal. Moram te razočarati, nisem jaz eden izmed vaše geekovske populacije. Sem pač bolj inteligenten na kakšnem računalniškem področju in se tudi poskušam izobraziti čimbolje na tem področju. Tak čist za info tole.
Če te pa zanima kaj vse počenjam , pa uporabi iskanje.
BW, lepo si me nasmejal. Moram te razočarati, nisem jaz eden izmed vaše geekovske populacije. Sem pač bolj inteligenten na kakšnem računalniškem področju in se tudi poskušam izobraziti čimbolje na tem področju. Tak čist za info tole.

strictom ::
Neki malega programiraš v Javi. A še kaj? Suprise us :)
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

root987 ::
Se vračam v to temo po doooooolgem času. Čeprav letos pa NE smem in NE bom celo noč pred računalnikom, tko kot lani ko sem ob 0600, 0700 hodu spat. :)
No, ura je že 0200. Pa ne da se je spet začelo... :D
No, ura je že 0200. Pa ne da se je spet začelo... :D
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell

Ravno se spomnu - a morda kdo ve kolk stane vstopnina za muzej voščenih lutk? Potujem v začetku avgusta za 3 dni v london pa potem naprej za 14 dni v dublin, pa moram mal začet ugotavlat kaj je potrebno pogledat. Pa cene za to ugotovit, se ve.
--- George Orwell
--- George Orwell
Zgodovina sprememb…
- spremenil: root987 ()

korenje_ver2 ::
jz sm si pa lansko leto vsak dan podaljsu za 3 ure... spanje se mi je zdelo izguba casa...

64202 ::
A je ze kdaj koga zgrablo, da mora ob 0200 CEST nemudoma spit kak vrcek guinessa? No jaz sem to ravnokar nardil 
Samo potem bo pa spet trajalo, da se mi bo dalo it v shitty park po novo zalogo crnega zlata.

Samo potem bo pa spet trajalo, da se mi bo dalo it v shitty park po novo zalogo crnega zlata.
I am NaN, I am a free man!

Tilen ::
A se da guinessa dobit v kakem shopu pri nas? :)
Namrec to pivo rox :)
Namrec to pivo rox :)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

StricTom, samo zate kratek opis. Delam vse kar sem zmožen. Štriham, pomagam gradit, zidat. Sem funkcionar na raznih prireditvah. Vidiš me včasih na TV
Programiram v Javi (začetniško), C++(medium) , C (medium), TP 7.0 (medium). Špreham zelo dobro nemško in angleško. Na splošno se še zelo veliko ukvarjam z različnimi športi.
en LP

en LP

Poldi112 ::
In se aktiven clan v Intel fan clubu si. :)
Cisto tako, mimogrede, vsi tisti ki ste ponosti na svoje nocne podvige, ali se zavedate da niso ravno zdravi?
Cisto tako, mimogrede, vsi tisti ki ste ponosti na svoje nocne podvige, ali se zavedate da niso ravno zdravi?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Poldi112 ()

Intel fan club? LoL, očitno ne bereš ravno dosti mojih postov. Fan sem, da, ampak starih procov. Za nove sem končno našel čas in začel brat teste (svojo zmoto sem celo v eni temi izpovedal, ter povprašal kako in kaj, ampak ker nekateri ne znajo brati med vrsticami, so/ste me takoj napadli da sem butl, idiot, etc.... v glavnem svašta) . 
Da, jaz se zavedam. Zato običajno takrat ko sem ponoči tukaj, sem zato, ker sem čez dan nekaj ur že spal.
btw, danes sem ravno ves dan delal, tako da me že čez nekaj minut ne bo več med glasnimi.

Da, jaz se zavedam. Zato običajno takrat ko sem ponoči tukaj, sem zato, ker sem čez dan nekaj ur že spal.

btw, danes sem ravno ves dan delal, tako da me že čez nekaj minut ne bo več med glasnimi.

Zgodovina sprememb…

Sorry, narobe sem se izrazil.
Intel P2 fan club.
Ce mi zrihtas risanega avatarja ti podarim enega Intela (p2). Stabilen kot strela. Za rezervo, ce ti zdajsen crkne.
In zakaj se ne usmeris v en sam jezik?
Intel P2 fan club.
Ce mi zrihtas risanega avatarja ti podarim enega Intela (p2). Stabilen kot strela. Za rezervo, ce ti zdajsen crkne.
In zakaj se ne usmeris v en sam jezik?

Omg. Sm prišel iz enega pet dnevnega lana ko že grem ju3 na drugega malo krajšega. Omfg. Pa če bo še kaj z nesto bom pa itak cele počitnice preživel na lanih. Bolj ko ne pwnal masterje

Am... Kaj?? Zdaj študiram en programski jezik... Javo.
Ali pa misliš tuj jezik?
Medium pa sem napisal zato, ker sem nekaj stvari pozabil oz. ker extremno dobrih programov nisem rad pisal. 2much thinking for me.
Imam nekaj odličnih programov delno narejenih in upam, da bom čimprej si lahko vzel čas in dokončal. Kajti če naredim te 3 programe da bodo tisti za katere pišem , dovolj dobri , jim jih prodam. Upam seveda za veliko denarja. Kajti tudi firme so kar velike. 
aja, sicer pa itak morem si kmalu vzeti čas in obnovit večino znanja, kajti ne vem če bom še študiral v slo... vleče me na tujo... pa tudi vez imam kar nekaj odzunaj... no, ja ... bomo vidli kaj bo čas pokazal in kako se bom še spremenil...

Medium pa sem napisal zato, ker sem nekaj stvari pozabil oz. ker extremno dobrih programov nisem rad pisal. 2much thinking for me.

aja, sicer pa itak morem si kmalu vzeti čas in obnovit večino znanja, kajti ne vem če bom še študiral v slo... vleče me na tujo... pa tudi vez imam kar nekaj odzunaj... no, ja ... bomo vidli kaj bo čas pokazal in kako se bom še spremenil...
Zgodovina sprememb…

BigWhale ::
In zakaj ti jaz ne bi smel rect Geek Wannabe? Ker programiras v Javi? :P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigWhale ()

Pa kaj to kar tko, sam nekaj programiras, ali vsaj je to vec skupaj, pa delas v kaki frimi al kako? Pa dej mal opis, kake programe to delas.
by Miha
by Miha

SebaR ::
Mene je pravkar sestrič prepričal da se začnem učit, pa malo delat
1. HTML - ponovit
2. Java
3. bomo videli

1. HTML - ponovit
2. Java
3. bomo videli
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

Tilen ::
Ce je to ponocevanje zelo skodljivo me kmalu nebo vec.

413120536c6f76656e696a612c20642e642e

TylerDurden ::
pravkan sem končal s compilanjem DVDja :) Samo da bodo slovenske knjižnice v ponedeljek vesele
Dosta za danas, gremo spat.

Let\'s make some soap ...

SebaR ::
Kak je zanimiv tale Live8, škoda da sm ga zamudil ko je bil na sporedu podnevi.
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...

Jst sm pa zdele po dolgem casu sel spet malo v hosto, pa celo tri lisicke (gobe) nasu.
by Miha

by Miha

Uros!no ::
Aaaaaaaaaaaaaaa 4h se trudim da bi zaspal, pa mi ni uspelo -
. Spet sem pristal na slo-techu ob čudni uri
.

mare_ ::
Evo, moja draga mati je lepo odprla vsa okna v moji sobi in mi tega seveda ni povedala, jst sem imel pa potem prižgane luči in sedaj je tukaj noter en tak velik lep roj komarjev. Ah, ni lepšega kot je lovljenje komarjev s sesalcem sredi noči...
btw: I spy with my little eye ... something like ... nov članek? :D

btw: I spy with my little eye ... something like ... nov članek? :D

Proti komarjam je vedno dobro imeti: težke copate (za velike komarje, za ta male so bolš lahki copati), bananini olupki, 200 watna žarnica ki jih speče, World of Warcraft manual, mobitel, knjige in Življenje in Tehnika revije. Odkar imam vse to v mojem življenju ni več komarjev

bond007 ::
Jst uporabljam za komarje, pajke in podobne grde reči samo sesalec. Res je užitek se z 1700W sesalcem spravit na nemočno žužko

Naj uganem. S tem jih pobijaš oz . s temle mahaš? Mobitel?
Kaj pa z njim delaš?
Mene komarji niti ne prebudijo. Še tank me nebi sprve.
Pa še to... če je človek navajen narave, bo pustil naravo pri miru. Jaz celo večini muham, komarjem, vešam, etc. pomagam ven z bajte...

Mene komarji niti ne prebudijo. Še tank me nebi sprve.

Pa še to... če je človek navajen narave, bo pustil naravo pri miru. Jaz celo večini muham, komarjem, vešam, etc. pomagam ven z bajte...

mare_: A ti si pa tako fejst zaposlen z slo-techom da še odprtih oken nisi vidu?
STRiCtom: Zakaj bananini olupki? Za vabo? 200W žarnica je dost da jih speče?
STRiCtom: Zakaj bananini olupki? Za vabo? 200W žarnica je dost da jih speče?
--- George Orwell
--- George Orwell

Na slo-tech-u bi pricakoval kaksne bolj tehnicne resitve kot bananin olupek... :)

CCfly ::
Nič ne deluje bolje kot doma narejen rail gun ;)
http://www.everything2.com/index.pl?node_id=1272253
http://www.everything2.com/index.pl?node_id=1272253
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev

Tody ::
Hmm je kdo od vas slišal za kak bajgon ali podobne zadeve, ki se zatežijo matki/fotru da se kupijo in jih potem vključite v elektriko in to celo pri odprtem oknu deluje ??

Banin olupek, mobitel, 200W žarnica, ... Vse te stvari lepo letijo pa še lep zvok nardijo ko prileti ob zid

Daedalus ::
Najboljš je anti-komarac ™ mrežo nabavit pa jo pripneš čez okno. Pol pa lahko komarjem ven osle kažeš (pa upaš, da ne najdejo kakega drugega vhoda in se krvavo maščujejo)

Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Daedalus ()

mare_ ::
@Mr|ce: saj mene tudi ne zbudijo, ampak me fajn popikajo in potem te pike prav nesramno srbijo
@root789: seveda
@Tody: samo menda teh stvari ni ravno najbolj priporočljivo uporabljati v prostoru, v katerem spiš
@Daedalus: samo potem se pa rož ne da zalivati ;)
@root789: seveda

@Tody: samo menda teh stvari ni ravno najbolj priporočljivo uporabljati v prostoru, v katerem spiš
@Daedalus: samo potem se pa rož ne da zalivati ;)