» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
37 / 1180
»»

Microsoft ::

Jst sm pa tale vikend spet malenkostno uzival.:))

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

PrimozR ::

TOm si kej gledu? Mater je bla težka proga.

strictom ::

Zaspal sem. Keri si bil?
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

2. Štartal smo 3je :D Udeležba je bla res v pizdi (vsaj pr maljših mladincih).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

alum ::

Štartal smo 3je

kolko vas pa je prislo na cilj?;)

Vsi 3je.

Myth ::

A ste kdaj žalostni? Potrti? Ste izgubljeni? Ne vidite več poti naprej? Nikamor? Potem ste eden izmed veliko ljudi. Zelo veliko. Se sprašuješ, kaj je tvoj cilj v življenju? Kaj moraš narediti? Kaj bo zadovoljilo množice? Starše? Ženo? Otroke?

Vsak izmed nas je kakor zvezda, čeprav ena izmed mnogih, vsaka ima svojo zgodbo... tudi mi imamo svojo zgodbo. Čeprav mislimo da smo "nihče", da smo "nula", "nič". Da k ničemur ne pripomoremo, nekaj smo! Nekaj delamo, a se ne najdemo...

In spet je tukaj jutro, nov dan, nov začetek. A bomo danes počeli isto kot včeraj? A se bomo pustili ali ne? Ali bomo nasmejani ali žalostni? Čeprav si včasih rečemo, da bomo nasmejani, se zgodi en dogodek, ki nas spremeni, ki nas naredi tečne. Začnemo misliti kako smo ničvredni in se pomilovati... a bomo pustili to? Kaj pa bomo naredili? Z pretepom nič ne rešimo... če ignoriramo, tudi ne... a smo zato boljši če se stran obrnemo od pretepačev, pijancev? Ali smo manj? Ne vem... sprašujem se te stvari in razmišljam....

...razmišljam ali je vredno živeti.... se je vredno mučiti.... vredno pomilovati... zakaj enostavno nebi zmrznili? Nič več čutili.... Na svet bi gledali z mrzlimi očmi in nič nas nebi moglo več prizadeti.... a si želimo to? Verjetno ne, saj nebi več bili človeški. Pa gremo na pir, đoint, čik ali dva... saj ni vredno se sekirati... pa zakaj se vseeno sekiramo? A moramo res toliko razmišljati kaj imajo drugi od nas? Kaj drugi od nas pričakujejo? Zakaj iščemo napake pri sebi, če imajo napake drugi? Jaz na sebi ne najdem napake, a vendar sem jaz tisti ki iščem sam sebe v puščavi, v temi, v vesolju.... kje je moj dom? Kam grem? A se bom kdaj vrnil "domov"? In kaj je dom? A to je tam, kjer je ljubezen? Kjer bom jaz bil končno ljubljen? Kjer bom jaz v središču? Kje je to? Ne najdem tega kraja... čeprav vsi govorijo o tem, jaz ne najdem kraja,niti ne iščem. Kajti pravijo da kdor išče ta ljubezni ne najde. Moramo čakati....

....čakati. Čakat moram? Zakaj čakat? Dovolj imam čakanja. Rad bi bil ljubljen tukaj in zdaj. Tukaj in zdaj bi rad našel dom. Rad bi našel ponos.

Veste kje se najdem? V pesmih, v verzih... a to pomeni da nisem sam? Da nas je več? Kje so tisti torej? Zakaj jih ne najdem? Zakaj ne najdem svoje "črede"? Rad bi bil z njimi, ker v takšni družbi bom tudi jaz nekaj bil. Končno bom bil ljubljen, in me bodo ljubili....

---------------------
Lepa zgodbica, ne? Čisto nakladanje, ne? Bluženje? Nebi vedel... :)

edit: vedno zamenjam k z c =)
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tody ()

Tic ::

otroce? huh.

---

glih star wars sm pogledu. kera beda.

razen seveda

LAJTSEJBR!!!!11oneone
persona civitas ;>

Če je kaj zanimivo je to blo dans na Discovery. Darwin 4 planet. Alien Planet oddaja... pismo, sem celo mislo da planet zares obstaja. :D

U petek mam nastop, pol se pa spravim gledat DBZ. Enkrat na leto pogledam vse dele v nekaj dneh. :) Spet bo veselo.
persona civitas ;>

DBZ?

A je kaj od tega?
Dead Ball Zone (video game)
Decibels of Z
Deutsche Briefmarken-Zeitung (German newspaper stamp)
Division By Zero (error type)
Dragon Ball Zero (anime)
Dragonball Z (anime)
:D

Tazadno bo kar vredi.
persona civitas ;>

korenje_ver2 ::

jz sm pa pravkar nehu downloadat dbz, ka se ne morem ucit. pismu cist sm not padu pa cakam po ure da mi dlja vso to gmoto, medtem pa ne morem knjige prijet v roke...

a maš use dele?
persona civitas ;>

prsu sm do epizode 170.

men jih prvih cca 40 fali ;((
persona civitas ;>

zdej se bo zdanilo! grem na balkon na wacky tobacky, pol pa plate pospravt iz pojstle pol pa spat do 10ih ...

btw, zdej sm 3 ure tetrinet igral, pa sm bil zmeri premagan od nekoga z imenom Caro. In pol sva sam se mi2 ostala na serverju, pa se mal menva pa to, pa pol msn zamenjava, in pol pogruntam da ta človek k je mene zmeri premagu je 28 letna punca iz quebeca, ki komi govori anglesko (francosko pač govorijo) in ima 5 letno puncko, in 7 let igra tetrinet :)) pa še lepa je.
persona civitas ;>

bond007 ::

Ja ob 10 pa izpit... sei neki kr znam :8) rečmo ... mogoče. Uff je fain luft zdle uzun. Sploh ni vroče :) :D . Grem si še mal pogledat osnove, da ne bom čist n00b izpadu...

tic tetrinet igras? hehe.. jz ga igram ze od samega zacetka... verjetno poznas ZeLe pa Masterboya? hehe sva bla najboljsa tetrinet igralca v tistih casih... cca 6 let nazaj... ColdFire je bil tut v nasi grupi... pa acidboy :)... ah kva pogresam tiste case... zele je celo nasu zeno prek tetrineta hoh - cdvita.

ne, nisem najdu zene, mam punco trenutno, pa kr mlajso :)
persona civitas ;>

BigWhale ::

kdo je bil tisti, ki je sirino teme razsul?

Gandalfar ::

Mr|ce z minuski

To je blo bolj retoricno vprasanje...
;>

Na resoluciji 1024x768 ni nič razširjeno. Niti ko je bilo več minus, se ni razširlo, ampak šlo v spodnjo vrstico mi. Tak da mate vi monitorje malce čudne nastavlene. :)

A mas browser maximized? O jezus,.... :P

Tody ::

hip hip hip strašni trik :D

whatever ::

Jaz pa nisem nič spal ponoč, ob 12ih mam pa izpit. Upam, da ga ne bom prespal.:)
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

Velik sreče pri izpitu.

Tnx, jo bom rabu ker to je eden tistih čudnih izpitov, ko lahko dokaj dobro znaš pa vseeno ne veš ali boš naredil ali ne.

berta ::

A niso več ali manj vsi taki :\

Daedalus ::

So ja... Jaz sem mel ene tri tedne nazaj izpit - se učim in ga ne naredim. Sem šal pol pisat na drug rok, dva tedna kasneje brez učenja in sem ga naredil s 7... Zdaj mi pa to razloži - se učiš, padeš - se ne učiš - narediš.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

sam da si naredu :)

Daedalus ::

Že že, sam ni mi jasno, kje je fora. Mogoče v tem, da mi je blo na drugem roku že čisto vseeno, kaj bo0:) Pa sem kr lepo pisal odgovore... Eh, FDV:D
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

S prvega testa si se veliko naučil.

Naredu z 8/10. Hura!8-)

Pwned! :D

kva nobenga ni,... :\

ta set poslušam ze četrtič... jah če vas ni grem pa tetrinet.
persona civitas ;>

d0rK ::

I'm here...

Gledam Batmana....Resnicno kul film. Se splaca pogledat u kinu.

a je to hec?
persona civitas ;>

se mal .. pa bo svet lepsi za se en livecd :)

Tajna Policija ima kul avatarje.

T0RN4D0 ::

jst pa ne morm spat :o

pa morm vstat ob 6 da grem na popravce (svojga sm že naredu, zdej sam še support) >:D
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

Jst tud ne morn spat. Sem včeraj spal 15 ur, predvčerajšnjim bedel 33 ur, predpred(pred?)včerajšnjim spal 17 ur in predpredpred(predpred?) včerajšnjim bedel kakih 24 ur.

Bramac ^^ ::

Jst sm popravca lih naredu. :D hehe, mi je rekla pisu si 2, pa če hočem še ustno odgovarjat za boljšo oceno, jst sm mel pa tazga mačka da raj nism

Zgodovina sprememb…

SebaR ::

JAZ PA DVA!! JUPI!

ok, od zdj naprej pa samo in res samo žuranje :D
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

Jest sem ponavadi vsaj tri popravce naredil, hm, no pa potem nisem sel zurat ampak naprej programirat ;)

gre kdo tetrinet?
persona civitas ;>

Zheegec ::

Ajaj, včeraj (nekaj uric nazaj) ugotovim, da imam danes popravca (ponavadi smo jih imeli kasneje, okoli 10. v mesecu), kar vsekakor NI dobro. Prevec časa zapravim za šiht, učim se pa ne...

Nauk je: če ne znaš NIČ si veliko bolj miren pred popravcem kot pa če ful znaš in upaš na pozitivno oceno :D
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Microsoft ::

Pismo, jst pa cist ne morm spat, ker je kr neki vroc v sobi.:|

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

MTm2H37rqt7B ::

dežuje...oz lije! :'(
««
37 / 1180
»»