Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi

Looney ::
Ja, drugi del posta je resnično ogaben. To lahko pod Bolne Fore daš.
Aja, pa overlord_tm, kebab se piše z B-jem.

"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Looney ()

iNooby ::
Tero kaj pa če bi šo v grill ranca na lepinjo(ziher še je odprto) al pa na pico..perla če še je odprta(samo nevem če še)
Haters gonna hate...

_marko ::
Tero:
Idi na kebab na Ljubljansko pri Noč in Dan ali pa na kebab na glavno avtobusno postajo. Oboje je vredu.
Ali pa na hamburger ali kaj podobnega v Hilla, Hambija...itd..
Sej se najde...
Samo v bobra ne!
Idi na kebab na Ljubljansko pri Noč in Dan ali pa na kebab na glavno avtobusno postajo. Oboje je vredu.
Ali pa na hamburger ali kaj podobnega v Hilla, Hambija...itd..
Sej se najde...
Samo v bobra ne!
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

whatever ::
Kaj je pa z Bobrom narobe? Bober je dober

Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

Ja kaj je z Bobrom narobe?žerem skor vsaki dan tam med glavnim odmorom ko sn v šoli
Haters gonna hate...

Tero ::
Ah sem že iz mcdonaldsa. Najboljša jed iz meca je itak solata. Njami.
btw. V mcdrive na tržaški dela ena huda blond punca. Sem jo že večkrat tam opazo. Mater dobro zgleda. Me zanima kaj taka punca v tkai gnili službi kot je mcdonalds???
btw. V mcdrive na tržaški dela ena huda blond punca. Sem jo že večkrat tam opazo. Mater dobro zgleda. Me zanima kaj taka punca v tkai gnili službi kot je mcdonalds???
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Ziga Dolhar ::
Zakaj pa tolk dober fant zahaja v tolk gnilo restavracijo kot je McDonalds????
https://dolhar.si/

Ziga hvala za kompliment
mcdonalds hrana je ql. Samo jaz vem nebi tam delal za nič na svetu.

mcdonalds hrana je ql. Samo jaz vem nebi tam delal za nič na svetu.

Sem že delal marsikje preg študenta. In v mecu nebi nikoli delal. Pač izkušnje znancev.

ripmork ::
kaj pa tista ko si napravljen v naperjen kostum kake kure ali česa podobnega pa moraš delit kake letake pa reklamo delat?
Kdo ve koliko je tisto plačano?
to bi šele bil štos delat ja...
Kdo ve koliko je tisto plačano?
to bi šele bil štos delat ja...

Hm kaj mislite o tem avteku.Razmišljam o nakupu.

ripmork ::
če kupuješ rabljeno robo je dobro imet kakega kolega mehankarja da gre s tabo počekirat v kakem stanju je avto pa da ga pregleda...
pa mal rezerve si pusti, če bo treba kaj naknadno menjat.
drugač pa čist soliden avto, ne bi se ga branil...
počekirej še ostale 3-jke, pa koliko približno jim cena pada preveri, ponavad se najde še kaka bolj ugodna varianta (al pa včasih tut ne)
pa mal rezerve si pusti, če bo treba kaj naknadno menjat.
drugač pa čist soliden avto, ne bi se ga branil...
počekirej še ostale 3-jke, pa koliko približno jim cena pada preveri, ponavad se najde še kaka bolj ugodna varianta (al pa včasih tut ne)

reptilia ::
glede tiste hude blond punce....
le kaj naj bi delala v mcdonaldsu hm....
pomoje ni dost pametna za kaj drugega koker hambije prodajat, če tole bere upam da mi ne zameri...
/evil on
sej veste kaj naj bi za blondinke velalo
/evil off
koker se reče...
ni vse kar se sveti zlato
le kaj naj bi delala v mcdonaldsu hm....
pomoje ni dost pametna za kaj drugega koker hambije prodajat, če tole bere upam da mi ne zameri...
/evil on
sej veste kaj naj bi za blondinke velalo

/evil off
koker se reče...
ni vse kar se sveti zlato
Forgive your enemies, but never forget their names.

overlord_tm ::
Piši kao što govoriš =)
Na glavni je kul kebaB (un alibaba) pa v domžalah mamo tud fajnga (samo dopovedat mu je treba, da kruha ni treba v olje pomakat =)).
Drgač pa od vseh kebaBov mam najraje unga v tivoliju (horse

overlord_tm ::
kaj pa tista ko si napravljen v naperjen kostum kake kure ali česa podobnega pa moraš delit kake letake pa reklamo delat?
Tole je baje dobr plačan, vsaj tak so mi rekl. Vseen pa se nebi šel napravlat v kuro =)

opeter ::
Ali je že kdo od vas pomislil na samomor?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

opeter ::
Kaj pa ostali?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l

PrimozR ::
Uzadno se pejlejm z biciklom skozi Žirovnico, sam, ob robu ceste, pa se prpele za mano ena ženska v BMWju (stara 3 serija compact). Potrobi ko zmešana, se začnem pizdit k mim pride pa mahat, in ona nazaj. Men ni jasn kaj ji je blo. 100 metrov naprej je bla pa sem jo še zmer lohk vidu kuko se je usajala. prokleta baba ljubljanska (LJ tablica...).
A če se pa en zraven druzga peljeta je pa tolk lažje mim jet? Če je promet, itak in itak ne bi mogu prehtet, če ga pa ni je pa vseen. Če ne drugega je pot krajša.
In čudno, Nemci, Avstrijci, sploh pa Italijani to komot prehtijo, ravno Slovenci trobijo kot nori...
še vedno boljš to kot pa tista ko se dva kolesarja počasi trajbata vštric da se lah pogovarjata, pa zasedeta cel pas... takrat pa prime človeka da bi nekej grešnega naredu ja...
(da bi se počasi pripeljal zadaj jima za rit in na polno zatrobil, če ne bo vsaj en zaplesal z balanco se bo pa vsaj usral po zicu na biciklu)![]()
A če se pa en zraven druzga peljeta je pa tolk lažje mim jet? Če je promet, itak in itak ne bi mogu prehtet, če ga pa ni je pa vseen. Če ne drugega je pot krajša.

In čudno, Nemci, Avstrijci, sploh pa Italijani to komot prehtijo, ravno Slovenci trobijo kot nori...

Že pa te mine tako je Vajenc reko, pol pa te spet enkrat prime, samo se da pozabit na to..
Haters gonna hate...

d0rK ::
Ahhh kje. Produktiven sm. Toj zame bols k sex.
Ob desetih sou po mojo ljubo revijo, par samponov v DM, en spil v Mantisa pa dodatke v Maxximuma za fitnes.
Pol sm se z miljon vrecami spokov dam...Matr uni lavorji za Malto in proteine so grozni...Pol pa spet v mest..
Sou en kes poslat na Cipr, na trznco po sadje...Pa dam. Pol pa se v trgovino..Kupu ceuga boga stvari za ceu tedn..
Pol pa s kolegom s kolesom na roznik pa z njem po enih opravkih..Pol pa se u colnarno na sladoljed!
Pol sm pa se sam sou na en hrib kjer je crh gol. Brez dreves...In sm se ulegu na travo, biu sm cist sam na ceumu hribu,
pa mal poslusu zvrgolenje pticov pa sumenje listov. Pa tko je lepo pihal pa soncek je biu, mmmm.
Pol sm pa se doma pokosiu travo, pa popucu neke stvari...Zdele sm biu pa se u trovini k sm sou po govedno.
Hmau bom naredu zupo, pol pa se mau ucenja pa spat.
Tralala. Produktivnost rox.
Ob desetih sou po mojo ljubo revijo, par samponov v DM, en spil v Mantisa pa dodatke v Maxximuma za fitnes.
Pol sm se z miljon vrecami spokov dam...Matr uni lavorji za Malto in proteine so grozni...Pol pa spet v mest..
Sou en kes poslat na Cipr, na trznco po sadje...Pa dam. Pol pa se v trgovino..Kupu ceuga boga stvari za ceu tedn..
Pol pa s kolegom s kolesom na roznik pa z njem po enih opravkih..Pol pa se u colnarno na sladoljed!
Pol sm pa se sam sou na en hrib kjer je crh gol. Brez dreves...In sm se ulegu na travo, biu sm cist sam na ceumu hribu,
pa mal poslusu zvrgolenje pticov pa sumenje listov. Pa tko je lepo pihal pa soncek je biu, mmmm.
Pol sm pa se doma pokosiu travo, pa popucu neke stvari...Zdele sm biu pa se u trovini k sm sou po govedno.
Hmau bom naredu zupo, pol pa se mau ucenja pa spat.
Tralala. Produktivnost rox.

Jest sem bil pa v šoli, po južni sem šel na bajk, kjer sem fasal trn v sprednjo gumo, zadno pa sem očitno nekam zapel, jo odprl na strani, malo kasneje pa mi jo je odprlo! Pa ne tam, vrglo jo je s feltne. Zračnica pa se je napihnila na 5x večjo velikost, direkt med špicami in geštelom. Začuda je zračnica 'preživela' (mogoče kaka majhna luknjica). S pomočjo duct tape-a sem tudi s tisto gumo prilezel domov. Po čakanju na kruh/mleko sem se orenk navečerjal, zdej sem tuki in odpravljam se učit. Razen šole in učenja kar kul :P

Mene je pa amortizer zajbavu. Sm sou na servis pa je sam zrk spustu...Ga je napumpu pa je kul.
Sam ga morm na servis pelat hmau. Komplet. Ketna, peste, amorziter, menjalnik, vse.
Sam ga morm na servis pelat hmau. Komplet. Ketna, peste, amorziter, menjalnik, vse.

Ali je že kdo od vas pomislil na samomor?
Uf ja večkrat. Enkrat sem tudi poskušal. Sem se "najedel" tablet, samo pol nič ni blo...
Jaz sem včasih pun optimizma in dobre volje, včasih pa padem v totalo depresijo in ni mi ni več za živet..

r5r ::
Zelo pomemben je motiv (razlog) samomora. Izvedba je zaenkrat obravnava osebnostne izbire.
Jaz tudi niham skoraj v eksreme. Ko bi bilo vsaj dušeno nihanje, a temu žal ni tako.
Jaz tudi niham skoraj v eksreme. Ko bi bilo vsaj dušeno nihanje, a temu žal ni tako.
And it makes me wonder.

gzibret ::
> Jaz sem včasih pun optimizma in dobre volje, včasih pa padem v totalo depresijo in ni mi ni več za živet.
Temu se menda reče manična depresija. Navalu evforije sledi globok padec. Gre za neke motnje v prenašanju impulzov v sinapsah. Z litijevimi tabletami se to da delno poštimat. Naj me kdo popravi, če se motim, ker nisem nevrolog ali pa psihiater.
Bipolar disorder - Wikipedia, the free encyclopedia
Temu se menda reče manična depresija. Navalu evforije sledi globok padec. Gre za neke motnje v prenašanju impulzov v sinapsah. Z litijevimi tabletami se to da delno poštimat. Naj me kdo popravi, če se motim, ker nisem nevrolog ali pa psihiater.
Bipolar disorder - Wikipedia, the free encyclopedia
Vse je za neki dobr!

Jest sem pa popolnoma v luftu, občasno rahlo tečen, zjutraj pa predvsem zaspan. Moj problem? Šola. (oz. zgodnje vstajanje zaradi le-te).

Daedalus ::
Em, "sezonska nihanja" v razpoloženju še niso manična depresija, aka bipolarna motnja. Jih marsikdo občasno doživlja in preživlja. Bolezensko stanje vključuje precej hujša nihanja od "mater sm dans c00l" do "mater mi je dans bad" počutja.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Jz mam mogoce manicno depresijo, wuhu. Jebat ga. :D
Dons je en od dobrih dni, enivej. Spet naredu ene 30km na bajku....Pa ceu dan sm biu uzun, se furou po mestu
in okoliskoh hribih, biu na fitnesu ze zjutrej...Sam jedu nism se nc. In zdele me trebuh boli. Upam da od lakote.
Dons je en od dobrih dni, enivej. Spet naredu ene 30km na bajku....Pa ceu dan sm biu uzun, se furou po mestu
in okoliskoh hribih, biu na fitnesu ze zjutrej...Sam jedu nism se nc. In zdele me trebuh boli. Upam da od lakote.

OrkAA ::
Jst sm bil prejle ful vesel, k sm si naložu polno skodelico sladoleda. Pol sm jo pa pojedu in sm bil čist žalosten. :(
Pomojem mam manično depresijo.
Pomojem mam manično depresijo.

Hahahhahaha. Fatty.
Mene pa ful zabava slikca Terota k se base z vitaminskimi tabletami med poskusom samomora. :P
Mene pa ful zabava slikca Terota k se base z vitaminskimi tabletami med poskusom samomora. :P

Looney ::
Meni gre pa na živce predvsem to, kako se nekateri delajo norca iz tega, če je kdo depresiven... seveda te potem mine še vsa preostala volja do življenja, če še tega ne moreš na glas priznati, da te kaj muči.

"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

r5r ::
Malo čudno sem se počutil, ko sem pojedel tuno in kekse in popil borovničev sok.

And it makes me wonder.

d0rK: Me veseli da te zabavam.
Pa niso bli vitamini...Dobro pustimo to, itak ni važno.

Ok resno vprašanje:
Zakaj živet če nisi srečen?
Zakaj živet če nisi srečen?

Jz vecino casa nism srecn...Pa vem da sm prevec naredu da sm prsu do kjer sm zdej da bi kr use stran fuknu.