Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi

iNooby ::
pa ne no zdaj sn glih pr onem delu ko te odpelejo z helikopterom...pa ne da umreš...zdaj pa grem gledat dalje
Haters gonna hate...

strictom ::
d0rk: Navajam se. Več bom tako pisal boljše mi bo šlo pri esejih v šoli (redkokerga pišem nad 2). Sicer pa blog pa bi bral, ker bi že v samem naslovu skril subliminalna sporočila v stilu "Posexaj svojo lastno mater" in pa "Preberi blog 5x skozi". Seveda brez vsakeršnih moralnih zadržkov bi ti kot suženj tudi to naredil.
Mupets.
Mupets.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

mavec ::
A v LJ kej velik dež pada slučajn?
Ker grem spet nazaj v stanovanje, pa mam en mini dežnik. Sprašujem, da ne bom moker ko cucek.
Ker grem spet nazaj v stanovanje, pa mam en mini dežnik. Sprašujem, da ne bom moker ko cucek.

mtosev ::
Kere cool strani sn nasel
smashmyxbox
smashmywii
smashmyipod
smashmyps3
WAtch and laugh
smashmyxbox
smashmywii
smashmyipod
smashmyps3

Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()

Gr0unD Zer0 ::
ce mi kdo krije škodo, grem jaz še mojega razbit z macolo, povozim z avtom, napolnim z par megicami, polijem z benzom in zažgem ^_^

glih kaj sn z atejovim copatom cilal sosedovega mačka ki se je tepo z našim...slabo sn cilal, preko ograje je letel, jutri pa grem po njega

Haters gonna hate...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: iNooby ()

overlord_tm ::
Si človek nebi mislil, da bo v linuxu urihtal vse bližnice na tipkovnici ki v windowsih niso delale =)

Resno =)
Zaidem v en gnome shortcut menu, pa začnem klikat une (ne)funcijske tipke na tipkovnici. Sicer izpiše eno čudno ime, kak X86 pa veliko random črk, ampak zadeva dela :)
PS: Vsaj za silo, pavza ne dela v mplayeru :S
Zaidem v en gnome shortcut menu, pa začnem klikat une (ne)funcijske tipke na tipkovnici. Sicer izpiše eno čudno ime, kak X86 pa veliko random črk, ampak zadeva dela :)
PS: Vsaj za silo, pavza ne dela v mplayeru :S

r5r ::
Tiho, meni včasih v določenih primerih še brisalka (backspace) ne deluje ... ena napaka pomeni pisanje na novo!

And it makes me wonder.

mtosev ::
Odlicno 2 dni stari kruh bom rabil jest

Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()

Alexius Heristalski ::
"Rabil". Ej, mogoče pa ne boš "rabil" jesti kruha, mogoče boš "rabil" jesti kaj drugega. rabil rabin raca riba rak rubin robil
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Looney ::
Ah, imeti Tuš nekaj metrov stran ima pa včasih tudi nekaj prednosti.

"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

d0rK ::
Sej jz mam tut merkator bliz...Ampak rabm se druge stvari. Meu cau plan kako bom sou po nakupih.

Kolikor jaz vem ja. Ob praznikih in nedeljah do 12h oz tisti pri avtobusni do 13h.

Tam nekje ko so objavili anketo o sneženju.

Ni za kaj.
Spet tvojo lenobo podpiram! :P
Spet tvojo lenobo podpiram! :P

Ziga Dolhar ::
Ahh, rolanje po Bledu je res nekaj lepšega.
Razen ... del poti moram it po cesti. Zdej,
Italjani grejo lepo mem.
Nemci grejo lepo mem.
Avstrijci grejo lepo mem.
Celo Slovenci grejo lepo mem.
Ampak ne, Kranjci mi morjo pa prou grdo trobit, grdo gledat, njihove žene mi morjo sporočat lepe misli z rokami.
Folk, greste zganjat romantiko na bled na Bled, nakar poskušate sebi in drugim uničit tak lep dan? Zdej ... men vam ga ni uspel. Mi je pa žal za vas.
Razen ... del poti moram it po cesti. Zdej,
Italjani grejo lepo mem.
Nemci grejo lepo mem.
Avstrijci grejo lepo mem.
Celo Slovenci grejo lepo mem.
Ampak ne, Kranjci mi morjo pa prou grdo trobit, grdo gledat, njihove žene mi morjo sporočat lepe misli z rokami.
Folk, greste zganjat romantiko na bled na Bled, nakar poskušate sebi in drugim uničit tak lep dan? Zdej ... men vam ga ni uspel. Mi je pa žal za vas.
https://dolhar.si/

St@jler ::
Eh roleraši na cesti so pizdarija
Si cel pas vzame, k gre mal levooo pa mal desn pa levooooo pa desnooooo pa levo pa desnooooo....
Lažje je za traktorjem vozt...vsaj veš da ne bo šu levo ali desno v naslednje pol minute...

Si cel pas vzame, k gre mal levooo pa mal desn pa levooooo pa desnooooo pa levo pa desnooooo....
Lažje je za traktorjem vozt...vsaj veš da ne bo šu levo ali desno v naslednje pol minute...

John Abruzzi ::
A to si biu ti? Me je prjel da bi neki naredu.
Pol pa enga zbiješ je pa pizdarija.

Pol pa enga zbiješ je pa pizdarija.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: John Abruzzi ()

ripmork ::
še vedno boljš to kot pa tista ko se dva kolesarja počasi trajbata vštric da se lah pogovarjata, pa zasedeta cel pas... takrat pa prime človeka da bi nekej grešnega naredu ja...
(da bi se počasi pripeljal zadaj jima za rit in na polno zatrobil, če ne bo vsaj en zaplesal z balanco se bo pa vsaj usral po zicu na biciklu)
Je pa Bled druga scena (turistično območje), govorim bolj tko na splošno...
(da bi se počasi pripeljal zadaj jima za rit in na polno zatrobil, če ne bo vsaj en zaplesal z balanco se bo pa vsaj usral po zicu na biciklu)

Je pa Bled druga scena (turistično območje), govorim bolj tko na splošno...

Tero ::
Mogoče ve kdo če je zdaj mcdonalds odprt? Na njihovi strani piše da naj bi bil ob nedeljah in praznikih od 09.00 do 24.00, ampak vem da sem se enkrat že nasral pa je bil zaprt.

Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

kaj ti še znaš sploh kaj druga jest ko toto staro kravjo meso pa plastični kruh?
Haters gonna hate...

ripmork ::
bolj ga sede kak kebab na Trubarjevi...+ baklava, to pa je veselje žret.
al pa doma kaka čarovnija...pomfirt še vroč in masten preliješ z marmelado, stenstaš vse skupej z mlekom in fejst pocukraš...njam!

al pa doma kaka čarovnija...pomfirt še vroč in masten preliješ z marmelado, stenstaš vse skupej z mlekom in fejst pocukraš...njam!

Tero ::
Nooby: Kje v Mariboru pa je še kaj dobrega za pojest? oz. nekaj da si lahko domov vzamem..
Če ma kdo kako idejo ker na dan z njo.
Če ma kdo kako idejo ker na dan z njo.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.

d0rK ::
Mah ene znamke zbiram....In ne vam zakaj ne morm na totalno nic razn tega mislt.
Mam en kup setov k morm kupt pred koncem leta. Zdele nimam dovol kesa da bi use kupu...Ampak
use na kar mislm je katere morm se kupt, kok kostajo, kje jih dobit, etc. Ob ziuce me spravla.
Mam en kup setov k morm kupt pred koncem leta. Zdele nimam dovol kesa da bi use kupu...Ampak
use na kar mislm je katere morm se kupt, kok kostajo, kje jih dobit, etc. Ob ziuce me spravla.

RIPMORK, zakaj mi je slabo ratal ko sem tvoj post bral =)
Kebap na trubarjevi ... če misleva istega (unega ko je nekam stran odmaknjen) ... fuj, najbol zanič kebap kar sem jih jedel.
Una z pomfrijem pa :S
Kebap na trubarjevi ... če misleva istega (unega ko je nekam stran odmaknjen) ... fuj, najbol zanič kebap kar sem jih jedel.
Una z pomfrijem pa :S