Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi

Microsoft ::
Nevem, kje je lazje, ker nisem na istih smereh. Tam sem bil na elektro, tu racunalniska.
Drgace sem pa program naredil v C#. Btw, vsaj priblizno kaj delas?
by Miha
Drgace sem pa program naredil v C#. Btw, vsaj priblizno kaj delas?
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

CCfly, no way! Vsaj jaz.
by Miha
by Miha

Myth ::
Priblizno? Že malenkost me lahko izda.
No, pa recimo da ugodim. prenašal bom nekaj preko mobitelov prek wirelles al usb. Sicer pa se morm še v podatke vržt prvo kak vse točno poteka pa to.
Sem pa jaz tudi dobil eno knjigo . Namreč na MSŠD v Mariboru sem za nagrado dobil ASP.Net for mobile devices.

Sem pa jaz tudi dobil eno knjigo . Namreč na MSŠD v Mariboru sem za nagrado dobil ASP.Net for mobile devices.

¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

CCFly, tudi za uživanje potrebuješ denar. Denar pa dobiš z delom. To je začaran krog.

Kaj si bil zreban al kako?
Aja, pa zanima me, ce bos mogoce sel letos na NETS?
by Miha
Aja, pa zanima me, ce bos mogoce sel letos na NETS?
by Miha
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()

Da. Lahko bi temu tako rekli. Ali pa sem bil punci všeč, in ker je vedela da sem jaz edini prepognil tisti A4 prijavnico , jo je ven vzela, da bi dobila od mene poljub. 
Da. Ižreban sem bil in punco sn tud polubčkal tak, da je že blo mene sram, ne samo njo.
Škoda edino da se pol več ni prikazala , ker sem jo hotel povprašat po številki.
Edin bed kr sn bil trezen, čeprav sn spil štiri unione. Če bi vsaj malce bil "nalit" bi jo menda šel kar iskat.

Da. Ižreban sem bil in punco sn tud polubčkal tak, da je že blo mene sram, ne samo njo.

In potem vse tiho je bilo...
Noobs!!!
Cisto neresni ste! Nc, bom pa jst tisti, ki bo zadnji sel spat v tej kokoski.
Noc.
by Miha
Noobs!!!

Noc.
by Miha
Zgodovina sprememb…

TribesMan ::
nevone tudi ti nisi glih ekstremna zaspanka... kokr je vidt :D
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

64202 ::
Jaz zdajle postam. AMPAK, nisem se sploh sel spat od vceraj, pac nightday overflow exception

I am NaN, I am a free man!

Pismo, vceri oz. danse ponoc ste me pa izigral! Najprej se niste nic javl, kot da ste ze sli spat. Pol se pa ob neki taki cudni uri javte... To ne vela. Ker drgac bi se jst mal potegnu, tak pa nism, k nism mel kaj delat...
by Miha
by Miha

SebaR ::
Dones bo še dolga noč k se mamo velik za učit
Koncetracija pa pade okol...ne vem... sploh se tešk koncetriram, recimo da okoli 12 men tudi

Koncetracija pa pade okol...ne vem... sploh se tešk koncetriram, recimo da okoli 12 men tudi
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

Poldi112 ::
Zanimive razloge za bedenje imas, MS.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Svoje telo boš prikrajšel za mnogo ur spanja...
Si že dovolj lep da ne rabiš lepotnega spanca?
Si že dovolj lep da ne rabiš lepotnega spanca?

PrimozR ::
Vi ste čudni :D
Drgač pa opažam da sm kr precej proti vrhu lestvice nakladačev. Zanimivo. Vrtnyka govoril se je, vsaj kukr je men znan, da ma največ postov Thomas (svoje cajte se je govoril o cifri okrog 15k)
Drgač pa opažam da sm kr precej proti vrhu lestvice nakladačev. Zanimivo. Vrtnyka govoril se je, vsaj kukr je men znan, da ma največ postov Thomas (svoje cajte se je govoril o cifri okrog 15k)

Mah vceri sm bedel kr tko, ker nism mel kaj pocet pa sm mal bluzu...
by Miha
by Miha

Evo sm ži na polovici snovi, še enkrat tolko...
Prokletih 120 strani učbenika

Prokletih 120 strani učbenika

Ma ja, dans bom tudi. Spoznavam sintakos VBja. Pa se kar gre...
by Miha
by Miha

Gandalfar ::
Microsoft: a bi lahko to tvojo zgornjo sliko dal pod kaksno creativecommons licenco ali pa dal v javno dobro? Bi uporabil sliko za jutrisnjo predavanje

Gandalf: Kaj pa boš predaval? Kje in kdaj?
Microsoft: In kaj točno se zdaj učiš? Jaz pišem čez dobrih 18h Javo. Pa dvomim da bom naredo. Teorija mi gre super, praksa pa zelo zaostaja. Grrr.. Letos še nimam izpitov. Najbolš da se v prepad vržem.
Sicer pa vam povem eno tako basen.
Čeprav se dobro ne spominjam, bom pač malce po svoje povedal. To je bilo celo v filmu.
Nekje na "strehi sveta" so šli kitajci na potovanje. Mlajši brat je šel prej z eno veliko skupino, samo starejši je ostal, ker je bil dedek bolan. No, dedek je zatem ozdravel in so se tudi oni odpravili na potovanje. Ker pa so bili enako hitri kot druga skupina jih niso dobili. Bili so postavljeni pred odločitev ali bodo šli eno hujšo pot ob gorovju, kjer si lahko padel, zrušila se tla pod teboj in zgrmel v prepad v reko. Lahko pa bi šli po ravnini okoli...
Odločili so se. Šli so po tej hujši potki in kmalu jih dohiteli, ker je druga skupina ravnokar počivala. Mlajši brat in skupina so se čudili kako so tako hitri in so zvečer, ko so že vsi skupaj bili in počivali, jih vprašali, kje so šli. "Šli smo po vragovi poti (nekak tak se ji je reklo)". No, kasneje je starejši brat ki je šel z dedkom , ko sta sedela skupaj, vprašal dedeka nekaj (nevem točno). In dedek je rekel:
"Kadar si v življenju odločen pred eno odločitvijo in imaš dve možnosti, lahko in hudo, se opogumi in idi po hudi, kajti enkrat si moraš upati. Drugače nikoli ne veš kako je, če tvegaš in živiš.
-the end-
No, tega nauka se jaz držim. Ampak ne povem kje.
Microsoft: In kaj točno se zdaj učiš? Jaz pišem čez dobrih 18h Javo. Pa dvomim da bom naredo. Teorija mi gre super, praksa pa zelo zaostaja. Grrr.. Letos še nimam izpitov. Najbolš da se v prepad vržem.

Sicer pa vam povem eno tako basen.

Nekje na "strehi sveta" so šli kitajci na potovanje. Mlajši brat je šel prej z eno veliko skupino, samo starejši je ostal, ker je bil dedek bolan. No, dedek je zatem ozdravel in so se tudi oni odpravili na potovanje. Ker pa so bili enako hitri kot druga skupina jih niso dobili. Bili so postavljeni pred odločitev ali bodo šli eno hujšo pot ob gorovju, kjer si lahko padel, zrušila se tla pod teboj in zgrmel v prepad v reko. Lahko pa bi šli po ravnini okoli...
Odločili so se. Šli so po tej hujši potki in kmalu jih dohiteli, ker je druga skupina ravnokar počivala. Mlajši brat in skupina so se čudili kako so tako hitri in so zvečer, ko so že vsi skupaj bili in počivali, jih vprašali, kje so šli. "Šli smo po vragovi poti (nekak tak se ji je reklo)". No, kasneje je starejši brat ki je šel z dedkom , ko sta sedela skupaj, vprašal dedeka nekaj (nevem točno). In dedek je rekel:
"Kadar si v življenju odločen pred eno odločitvijo in imaš dve možnosti, lahko in hudo, se opogumi in idi po hudi, kajti enkrat si moraš upati. Drugače nikoli ne veš kako je, če tvegaš in živiš.
-the end-
No, tega nauka se jaz držim. Ampak ne povem kje.

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Myth ()

Katero sliko? Mize.
by Miha
by Miha

Waw tole pa je neki...
zj ne bom šel spat pet minut do enih ampak pet minut čez eno
zj ne bom šel spat pet minut do enih ampak pet minut čez eno

Ej, nism viud, da si tolko natipku. Pa se neki sm cekiru zdele...
Drgace se pa ucim sintakso v VBju. Kako naredit for, razne do while, try catch. Zdele bom se mal pogledu procedure, pa pol se malo privat, protected, public (menda je pri VBju nekaj shared), pa pol base, derived in sealed klase. Pa se bo se kaj naslo. Pac tko, da bom mal bol domac v VBju.
Me sploh matra, ker v C# napises Neki.a, pa se ti izpise metoda z zacetkom imena a, ce bostaja. Pritisnes enter, pa se le ta izpise do konca. V VBju pa mores pritisnat tab. Pa se pol skos popravlam, ker sm se C# navadu....
Btw, kaj v javi pa pisete? Da se mal pohvalm, sm dobu 10/10. Je pa res, da je blo lahko. Pa se vse si lahko mel zraven, tak da se ni blo treba neke sintakse na pamet ucit. Sicer sm mel samo en a4 list zraven, samo je blo dost. Pa tud tezko ni blo.
by Miha
Drgace se pa ucim sintakso v VBju. Kako naredit for, razne do while, try catch. Zdele bom se mal pogledu procedure, pa pol se malo privat, protected, public (menda je pri VBju nekaj shared), pa pol base, derived in sealed klase. Pa se bo se kaj naslo. Pac tko, da bom mal bol domac v VBju.
Me sploh matra, ker v C# napises Neki.a, pa se ti izpise metoda z zacetkom imena a, ce bostaja. Pritisnes enter, pa se le ta izpise do konca. V VBju pa mores pritisnat tab. Pa se pol skos popravlam, ker sm se C# navadu....
Btw, kaj v javi pa pisete? Da se mal pohvalm, sm dobu 10/10. Je pa res, da je blo lahko. Pa se vse si lahko mel zraven, tak da se ni blo treba neke sintakse na pamet ucit. Sicer sm mel samo en a4 list zraven, samo je blo dost. Pa tud tezko ni blo.
by Miha
Zgodovina sprememb…

Gandalfar, ce ne bo v kontekstu "Microsoft sux, lejte tole sliko!!! Ti usiv prasc nemarn!", pol lahka zarad mene dela, kar ces.
Al pa kar napis, v kakem kontekstu jo mislis predstavit.
by Miha
Al pa kar napis, v kakem kontekstu jo mislis predstavit.

by Miha

Daedalus ::
Ziher ne bo v kakem takem kontekstu. Gandalfar je prijazno bitje

Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Microsoft: seveda ne bo v taksnem kontekstu :)
Ampak cestitke, uspelo ti je sliko ohranit v non-free stanju :DD
Ampak cestitke, uspelo ti je sliko ohranit v non-free stanju :DD

Ha ha.
Ma, dej povej, kaj mislis naredit s sliko? Kako jo bos dal v kontekst?
Pa katere besede bi moral rect, da bi bla pol v free stanju? "Da"?
by Miha

Ma, dej povej, kaj mislis naredit s sliko? Kako jo bos dal v kontekst?
Pa katere besede bi moral rect, da bi bla pol v free stanju? "Da"?

by Miha
Zgodovina sprememb…

Pač. Sedaj si prepovedal uporabo na določen način. S tem omejuješ 'svobodno' uporabo te slike, ergo je non-free.
Samo pokazal bom na kakšen desktop mislim :)
Samo pokazal bom na kakšen desktop mislim :)

Mah, prepovedal?! Pa dej nehi. Kaj mislis, da bi kdo, recimo jst, sel zdej tozt tam ene na razstavi, ker so dal gor sliko moje mize? Sploh, ce ni omojeno, cigava je, pol skrajno skoda cajta za tako tozarjenje.
Sicer pa, da ne bos z objavo krsil Microsoftovih pravil. Baje prepovedujejo slike njihovga softvera.
Pa se kak patent pride vmes, pa CocaCola posreduje. Tako, da ce se ze mislis sekirat, pol raj prvo precekiri, da te Microsoft in CocaCola ne zmatrata.
by Miha
Sicer pa, da ne bos z objavo krsil Microsoftovih pravil. Baje prepovedujejo slike njihovga softvera.

by Miha

Microsoft, a jaz sn pa na ignore?
A je sploh možna ta funkcija na tem forumu? Se da razmislit kaj v tej smeri?? Bi blo zanimivo.
A je kdo prebral basen oz .zgodbo??
A je sploh možna ta funkcija na tem forumu? Se da razmislit kaj v tej smeri?? Bi blo zanimivo.
A je kdo prebral basen oz .zgodbo??

Mr|ce, sej sm ti napisu, kaj delam. Dej mal refreshi al pa kaj.
Enih ~10 postov visje.
Gandalfar, kje pa bos to mel predavanje?
by Miha

Gandalfar, kje pa bos to mel predavanje?
by Miha
Zgodovina sprememb…

Microsoft, kaj misliš da jaz berem za nazaj, če si post spremenil. Bemtiš ej. Že drugič si me tak zajebo.
Aha, aha. Kaj prej si v C# delal?
Khm... pišemo gui,serializacijo,nitnost, podatkovne tokove, dogodkovne modele, swing in povezovanje na baze. Ja, mi pa ne smemo met nič zravn. Sintakso moraš skoraj napamet vedet za veliko stvari. In mi imamo kar težko. Imamo 5 velikih nalog.
Zdaj pa v postlo. Ti jutri povem kak mi je šel kolokvij. Lahko noč.

Aha, aha. Kaj prej si v C# delal?
Khm... pišemo gui,serializacijo,nitnost, podatkovne tokove, dogodkovne modele, swing in povezovanje na baze. Ja, mi pa ne smemo met nič zravn. Sintakso moraš skoraj napamet vedet za veliko stvari. In mi imamo kar težko. Imamo 5 velikih nalog.
Zdaj pa v postlo. Ti jutri povem kak mi je šel kolokvij. Lahko noč.

Jaz sn reko samo to da nisn vedel, da si ti tisti. tak.
Lahko noč.
Lahko noč.

Gandalfar, mislil sem lokacijo. Vem, kje je tist plac, kjer je se boni kupjo, pa je mende Kiberpipa spodaj. Samo, pise, da bo izjemoma neka druga lokacija...
Btw, a ti nardim en hard kor posnetek namizja? Specialno za danes.
pišemo gui, serializacijo, nitnost, podatkovne tokove, dogodkovne modele, swing in povezovanje na baze
Gui smo mi mel nekaj. Si mogu nek graf narisat. Pol serializacija nevem, kaj je to. Mogoce sm ze delu. Dej mal opis, kaj je to. Potem nitnost je menda threadi, po anglesko. Ce je to, pol to ni tak tezko, vsaj cisto osnovne stvari ne. Podatkovni tokovi tud nevem, kaj je to. Se vse tak strokovno slisl. Dej mal napis, kaj je se to. Swing ma menda nekaj z grafiko... Al je to prednik AWTja... Al pa kr tko bluzim malo. Povezovanje z bazami je pa my favorite.
by Miha
Btw, a ti nardim en hard kor posnetek namizja? Specialno za danes.

pišemo gui, serializacijo, nitnost, podatkovne tokove, dogodkovne modele, swing in povezovanje na baze
Gui smo mi mel nekaj. Si mogu nek graf narisat. Pol serializacija nevem, kaj je to. Mogoce sm ze delu. Dej mal opis, kaj je to. Potem nitnost je menda threadi, po anglesko. Ce je to, pol to ni tak tezko, vsaj cisto osnovne stvari ne. Podatkovni tokovi tud nevem, kaj je to. Se vse tak strokovno slisl. Dej mal napis, kaj je se to. Swing ma menda nekaj z grafiko... Al je to prednik AWTja... Al pa kr tko bluzim malo. Povezovanje z bazami je pa my favorite.
by Miha
Zgodovina sprememb…

ja .. HEVREKA!
to da bo hevreka (kar ti tudi v novici piše in v ostalih novicah o tem) piše .. nisi opazil?
to da bo hevreka (kar ti tudi v novici piše in v ostalih novicah o tem) piše .. nisi opazil?

Ja, to sem uspel prebrat. Samo nevem, kje je ta Hevreka...
by Miha
by Miha