» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
216 / 1180
»»

Looney ::

Se opravičujem za vmešavanje, ampak... LOL, to je bilo skrajno butast komentar. S pojasnilom pa si ga naredil še bolj butastega.:\
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

OrkAA ::

Ahaha, @LOL ima zgleda prav tako žensko rokico kot vsi ostali =)

@LOL ::

@Looney: žal mi je da ne štekaš. Če se ne bi nanašalo na telečje razmišljanje Strictoma bi bil neumen komentar tako pač ni. Mene samo zanima kje on določi mejo do katere so ljudje družbeno spremenljivi. Denimo mene pedri ne motijo dokler se ne vsiljujejo ali celo kaj drugega. Prav tako me ne moti da ima nek ded bolj ženske roke. Vidiš point? Strictom, sprehajaš se s svojimi bedarijami po tankem ledu. Prav na vsakem posamezniku je kakšna stvar ki je morda drugačna ali kako drugače.
Al pa druga skrajnost. Povprečna dolžina penisa. Zagotovo se najde nekdo ki ga mati narava ni obdarila in je njegov tamali velikost nekaj centimetrov. Si tudi taki zaslužijo kruto smrt če ne morejo denimo .... Ah brez veze kaj govort itak ne šteka. Al pa ljudje ki so precej nižje rasti - pritlikavci - bi bilo tudi njih treba izobčiti. Dej zamisli se malo strictom pa drugič mal bolj premisli kaj govoriš, ker s takim razmišljanjem tudi druge spravljaš v slabo luč
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: @LOL ()

Pa saj sploh nima ženskih rok. Pa tudi, če jih ima se na tej sliki definitivno ne vidi. In povezave med njegovim izpadom glede gejev in nevemčesaše in tvojim komentarjem ni.:\

izpadom glede gejev in nevemčesaše in tvojim komentarjem ni

Še kako je povezava. In to precejšnja. Dej pa mi ti povej zakaj bi bili dedi z ženskimi ročicami priviligirani napram geyev, lezbijk ipd (pa ne mislim o nobenih nič slabega, ampak strictom pa očitno)?

Zgodovina sprememb…

Ah, dej dej. To je tako kot, da bi jaz rekla: Kako si pa ti upaš kaj komentirat s takim nickom? Bi to imelo kak smisel? Ne. In natančno tako je zvenela tvoje pripomba. Kako si upa nekdo z "ženskimi" rokami komentirat to kar je. In kakšna je razlika med ženskimi in moškimi rokami? Včasih je mogoče res bila, ko so mladi fantje garali na polju in povsod. Kaj je pa zdaj razlika? Če nimam vseh rok razpraskanih in otrdelih je to kvečjemu njemu v prid. Vsaj origami lahko zgiba.;) :P

Ok, ne mislim se več vmešavat. Povedala sem kar sem mislila.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Looney ()

Vsaj origami lahko zgiba.

That's a good one (dobra tolažba):))

Očitno ne veš kaj je komentiral Strictom nekaj dni nazaj. Samo zato sem to napisal da je tanka meja med njegovo namišljeno družbeno sprejemljivostjo in kaj bi on komu delal (nekdo bi drug to delal njemu in podobno).
Dovolj z moje strani:\

Zgodovina sprememb…

PrimozR ::

LOL sma je bla res butasta primerjava. Čist off. Najprej se mi je pač zdelo podjebavanje pol k si pa napisu ZAKAJ si tist napisu, sem se pa samo za glavo prjel pa si mislu 'kva temu tipu ni jasn...'.

sverde21 ::

@LOL: a zj pravš da geyi ne morjo delat na niv in majo vsi ženske roke dej ne luš bučnc no :D .

Jst bi tud kere odstranu iz tega sveta, ker so mi napot, pa kaj zdej... a sm sebičn IMO ne... človeštvo je čist uničlo zakon močnejšega in to nes še lahko tepe enkrat. V afriki in podobnih zaostalih krajih smo mi krivi, da jih tolk strada, ker smo jim podaljšali življensko dobo z našo medicino, oni pa niso nč nehal frocov bl počas delat, da bi se stvar uravnala. Poglej npr. film Idiocracy, imajo good point.

OK sej proti tistim, ki se držijo nekih norm... nimam nč sam taki, ki pa ogrožajo druge, pa tak naprej bi pa blo treba kaznovat ornk, tak da bi si zapomnal za ceu živleje.

Aja pa tudi ti si že sreču kako skupino ljudi, ki ti niso všeč, strictom je svoje mnenje pač drugače izrazil ;)
<?php echo `w`; ?>

@LOL: a zj pravš da geyi ne morjo delat na niv in majo vsi ženske roke dej ne luš bučnc no

Poglej kar sem povedal nima veze s tem stavkom. Dejstvo je da lahko nekoga motijo geyi, spet drugega moški z ženzkimi ročicami, spet tretjega ljudje ki merijo v višino 1.40 metra kot odrasla oseba. Kaj sledi iz tega? Tanka je meja med tem kaj je za nekoga kao nesprejemljivo (denimo za Strictoma so to geyi, bosanci, lezbijke itd, spet morda za nekoga drugega moški z ženskimi šapami) kar za drugega ni in obratno. Denimo za hitlerja so bili nesprejemljivi Židi, .... Razumeš sploh poanto?:\

OrkAA ::

Vse kar vidm je bla bla bla, ne upam si pokazat svoje roke :>

r5r ::

Jaz pa ne morem spati. :(

Jutri je prevelik dan. (Danes)
And it makes me wonder.

mtosev ::

Kaki?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Spet šola.
And it makes me wonder.

root987 ::

r5r: Prvi šolski dan po počitnicah je prevelik dan za spanja?

Kaj te pa čaka jutri?
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Tic ::

@LOL, tile tvoji komentarji so pa še bolj otročji, kot moji.
persona civitas ;>

LOL Sola da je tak huda. Ne vem no jaz nimam vecjih problemov. :D

Eh, ja. Nas je več takih, ki nismo mogli spati. Jaz sem tudi šele ob kakih pol treh zaspala.:( Ampak to ni posledica šole. Polna luna je.:) Približno tri četrtine ljudi s katerimi sem se danes pogovarjala ni moglo spati.:\

Jaz sn bp spal.

balocom ::

Pa sm mislu da sm edini>:D Do 3-h nism mogu zaspat;(( . Važn da mamo jutr popoldne in lahk do pol 12-ih spim>:D :D .
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man

mare_ ::

Heh, jst sem se tudi tam do treh po postelji premetaval... pol pa ob sedmih šola:(

Zaspal mal pred 02:00. Vroče mi je blo, spat nisem mogu. Je pa res da sem včeraj ustal ob pol dvanajstih.

GenZNPC ::

skibidi

Hehe. Zanimivo. :)

(Kako pripraviš kamero in računalnik do sodelovanja?!?;( ;( ;()

veteran ::

Kako pripraviš kamero in računalnik do sodelovanja?!?;(

Looney, če ne gre, uporabiš Murphyjev zakon: "Nikar s silo, uporabi večje kladivo" >:D

Ha ha ha.

če si dober gospodar te kamera in računalnik tudi ubogata

BTW- kaj mislite kateri sem jaz?? uganka dneva
skibidi

BTW- kaj mislite kateri sem jaz??
?

Mehanik? Reperček?

kteri igralec sem v svojem filmu. Na izbiro mate
Pat ali Mat ali X-zibit ali color pimper ali lepilni trak majster
skibidi

Lepilni trak majster?

Moj disk spušča klik-klik-klik zvoke. Zakaj spušča moj disk klik-klik-klik zvoke? Nočem, da moj disk spušča klik-klik-klik zvoke.

Peci slike!>:D

BRAVO! ! Looney
od kod? mislim zakaj si pomislila glih na njega?
skibidi

Logično razmišljanje in poznavanje psiholoških značilnosti naštevanja verjetnih možnosti.>:D

bond007 ::

Na kratko povedano: vsralo se ti je:P

Ok, moj disk je začel delat klik-klik-klik RES glasno. To ne bo dobr, ne?

Moji delajo tako že vrsto let. Še posebno tisti stari megabajtniki, ki ružijo koruzo. :D
And it makes me wonder.

Mare, a mi pošlješ fotko s profesorskim zborom?

Spet? :P Prideš pol na messenger?

edit: če prideš gor, me nudgen (pošlji dregljaj ;))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mare_ ()

Od takrat ko si mi poslal se mi je disk skuril, se spomneš.;) Ne, ne morem na messengerja. Ni časa. Dej na mail pošlji. Popoldne mi je kamera dokončno požrla živce, zdaj se pa s slikami za glasilo zafrkavam. Zanimivo... iz vseh tistih premalo osvetljenih posnetkov s prireditve za 260-letnico sem dejansko s parimi kliki nekaj spravila.:)

Aja, pa če imaš še kaj iz šole... tisto kar sva takrat slikala po šoli na primer... dodaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Looney ()

Ok, poglej mail

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mare_ ()

Ničesar nisem dobila. In ne, tudi pod junk mail ni. Saj si na gmail poslal, ne?

A mi loh kdo priporoča kkšen dober film. Lahko je star tudi magari 5 let, lahko je nov. Ne gledam filmov ampak na trenažerju je hudičevo dolgčas, bajkerske muvije sem pa že vse pogledal.

Ja, sem poslal na gmail.

Nikogarsnja zemnja. 8.0 IMDb. No man's Land.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Freezy ::

P|P|, a si že gledal Most na reki Kwai?

Nop.

strictom ::

@LOL: Bi ti prej odpisal ampak mi disk zajebava in se mi občasno zbriše kakšna sistemska datoteka (ampak Windowsi so carski, samo repairaš pa je problem rešen). Vsi štekamo tvojo povezavo med moji posti in sliko. Ampak biti gej in biti to kar delajo južnjaki v sloveniji (nebom povedal, ker si nebi rad še bolj utrdil naziva) v primerjavi z imetjem ženske rokice je razlika. Jaz ne gledam zdaj neke "ideje" in "podobnosti", praksa me bolj zanima. Če si pa kdaj kje videl mene kurčat čez ljudi, ki imajo razne deformacije, me pa popravi.

Ampak geji so samo bolj kot ne nadležna zadeva. Ne pa nek resen problem. Večji problem bi bli priseljenci. Te bi odpravil na "japonski" način. :-)

Ampak to so samo problemi moje idilične države. So pa tudi razne rešitve, ki se mi jih pa ne ljubi naštevat.

BTW, to glejte kot pravljico, da ne bo spet cev post v rdečem ;)

Glede moje "nežne" rokice: poleg šole delam v podjetju, ki se ukvarja z pakiranjem plastičnih in kovinskih delov in dodatkov za akvarij. Tako da so to bolj majhne zadeve, ostre, lahke. Pakiranje poteka v celoti z rokami (nič robotskega - edino kar dela mašinerija je proizvajanje raznih filtrov za vodo in cevi itd.), golimi rokami, delo je podobno tekočem traku, dnevno nataknem par sto nastavkov na cevi za dovajanje zraka, zložim par sto filtrov za pesek v škatle (v katerih dobite to potem potrošniki - en set zložim v pol ure, v setu je pa 72 filtrov,... predstavli si koliko zloženih škatel moram "razložit" in zapakirat;)), ... lahko bi nadaljevalj v nedogled. Vse je brez kakeršnih koli rokavic. Delam pa po 3-5 ur na dan. Odvisno koliko mi šola dopušča.

Tako da moje roke se daleč od "nežnih ženskih" ročic. ;)
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

d0rK ::

Pa ti si ceu Rambo!
««
216 / 1180
»»