Forum » Hlajenje in modifikacije » EK-WW socket
EK-WW socket
Eddy ::
Živjo!
No takole je...
Ker sem dobil že veliko vprašanj ala:
Q: "Živjo jest bi ful kupu tvoj blok, sam je en problem. Nimam luknej okoli socketa. Kaj priporočaš?"
In mojih odgovorov:
A: "Živjo! Žal takšnaga mehanizma nimam, da bi se blok lahko pritrdil direktno na socket! Priporočam menjavo plošče;)"
Od danes naprej bo moj odgovor tak:
A: " Živjo! Temu jaz sploh nebi rekel problem, saj imam blok z mehanizmom, ki se pritrdi direktno na socket! :)"
Še slike:
Mi se ne bojimo vode! Pa vi?
No takole je...
Ker sem dobil že veliko vprašanj ala:
Q: "Živjo jest bi ful kupu tvoj blok, sam je en problem. Nimam luknej okoli socketa. Kaj priporočaš?"
In mojih odgovorov:
A: "Živjo! Žal takšnaga mehanizma nimam, da bi se blok lahko pritrdil direktno na socket! Priporočam menjavo plošče;)"
Od danes naprej bo moj odgovor tak:
A: " Živjo! Temu jaz sploh nebi rekel problem, saj imam blok z mehanizmom, ki se pritrdi direktno na socket! :)"
Še slike:
Mi se ne bojimo vode! Pa vi?
www.ekwaterblocks.com
- zavarovalo slike: OwcA ()
Jaz pa njih
Aja, pa še tole bi že neprej odgovoru... da nebo nepotrebnih vprašanj.
CPU simulator napreduje... samo trenutno imam rahle probleme z zajemanjem podatkov na računalnik...
LP!
Aja, pa še tole bi že neprej odgovoru... da nebo nepotrebnih vprašanj.
CPU simulator napreduje... samo trenutno imam rahle probleme z zajemanjem podatkov na računalnik...
LP!
www.ekwaterblocks.com
Dr_M ::
cestitke za izvedbo
primerno tudi za tiste, ki se jim ne da jemat vseh kartic in plate vn
primerno tudi za tiste, ki se jim ne da jemat vseh kartic in plate vn
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
TribesMan ::
Lepo Eddy.... res lepo... Je bil že čas da poskrbi nekdo za uporabnike ki nimajo lukenj...
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Dr_M ::
jest bi tut zase takega nabavu, ker se mi neb dal skos ceuga compa razdirat, da bi uzel blok dol
The reason why most of society hates conservatives and
Hja sej je bolj praktično.
Samo tisti ki bo dajal ta blok na procesor bo moral biti zelo pazljiv da nebo slučajno odkrušil jedro procesorja!
Saj v koklikor želim zagotoviti dovolj velik pritisk moram vzmeti kar dobro stisniti.
Samo tisti ki bo dajal ta blok na procesor bo moral biti zelo pazljiv da nebo slučajno odkrušil jedro procesorja!
Saj v koklikor želim zagotoviti dovolj velik pritisk moram vzmeti kar dobro stisniti.
www.ekwaterblocks.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sonic Tower + barton = ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1029 (931) | AndrewSmith |
» | A je lahko računalnik zunaj (problem: kondenz)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3628 (2673) | sirotka |
» | Doma narejeni vodni bloki in hladilna rebra.Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 11659 (5143) | sash |
» | katero termalno pasto?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 913 (835) | Wad@ |
» | Iwaki MD15R praktično idealna črpalka za vodno hlajenje.Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3329 (2629) | burkiburke |