Forum » Strojna oprema » powermac g3
powermac g3
Frgazor ::
torej dobil sem eno tako kisto, gor pise da je powermac g3 233, 4gb disk, 32 mb ram, 512kb cache, 24x cdrom.
cdrom je zaplenil clovek, ki mi je kisto senkal. upam, da pase katerikoli atapi cdrom ;) rama je ocitno vec kot 32mb, ker so vsi 3 sloti zasedeni. disk je scsi 4gb, prikljucen na pci scsi kontroler. not je se ena cudna kartica na cudnem vodilu, na njej pa sta izhoda za zvocnike in mirkofon.
seveda zraven nisem dobil ne tipkovnice, ne misa, ne monitorja. masina se zbudi in disk skrta ko masina boota. zadej so eni cudni konektorji, nekolikanj podobni ps/2, pa vendar to niso. usb portov ni.
no zdej ne vem kaj naj sz to kisto :> ce je kje dobra dusa, ki se mu valjata miska in tipkovnica za tole cudo, in bi ju odstopil se vsekakor priporocam :) monitor od enega starega maca sem si pa ze izgovoril.
vseh dodatnih informacij o tej kisti bom vesel.
tle je pa se slika drobovja.
cdrom je zaplenil clovek, ki mi je kisto senkal. upam, da pase katerikoli atapi cdrom ;) rama je ocitno vec kot 32mb, ker so vsi 3 sloti zasedeni. disk je scsi 4gb, prikljucen na pci scsi kontroler. not je se ena cudna kartica na cudnem vodilu, na njej pa sta izhoda za zvocnike in mirkofon.
seveda zraven nisem dobil ne tipkovnice, ne misa, ne monitorja. masina se zbudi in disk skrta ko masina boota. zadej so eni cudni konektorji, nekolikanj podobni ps/2, pa vendar to niso. usb portov ni.
no zdej ne vem kaj naj sz to kisto :> ce je kje dobra dusa, ki se mu valjata miska in tipkovnica za tole cudo, in bi ju odstopil se vsekakor priporocam :) monitor od enega starega maca sem si pa ze izgovoril.
vseh dodatnih informacij o tej kisti bom vesel.
tle je pa se slika drobovja.
- spremenilo: Frgazor ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen računalnik imate pa vi? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 16873 (8912) | Vlad Tepeš |
» | Ocenite računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6330 (4846) | opeter |
» | Naj Naj RačunalnikOddelek: Kaj kupiti | 1386 (1040) | fiki |
» | Anketa za vse Slo-tech-ovce (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5823 (4964) | Tiger |
» | KonfiguracijaOddelek: Loža | 2842 (2410) | msmiha |