» »

Trump obsojen. Volitve 2024

Trump obsojen. Volitve 2024

1 2
3
»

paradajzos ::

Scaramouche3 je izjavil:

paradajzos je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

paradajzos je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

pangro je izjavil:

scaramouche a si ti res srb?

Kriv 100%

Oh ne, a nisi 50% Slovenec? Aja, foter je Srb, patriarhat in to…

Jah to mi ni pomagalo ko sem odraščal, avtohtoni ste to vedeli, samo smo bili vsi glede na priimek razvrščeni v državljanstvo drugega reda!

Glede na tvojo današnjo trditev, so očitno avtohtoni imeli prav, ane?

Govoriš, oni!
Nekaj se tukaj skriva, prvo hočeš več Albancev, potem govoriš o avtohtonih, v tretji osebi!
Hmm zanimivo :)

Normalno, da govorim o avtohtonih s katerimi si imel ti težave v tretji osebi. A imaš bralne težave? Jaz nisem odraščal s tabo.

Scaramouche3 ::

paradajzos je izjavil:

Normalno, da govorim o avtohtonih s katerimi si imel ti težave v tretji osebi. A imaš bralne težave? Jaz nisem odraščal s tabo.

Seveda, enako uporabljaš povezavo ko se gre pa za mene, takrat sem pa povezan s tistimi ki jih ne maraš!

Aha, ti imaš rad Slovenijo. Pa na Cecinih koncertih si stalen gost.

paradajzos ::

lynxslo5 je izjavil:

paradajzos je izjavil:

Obaminega predloga za vrhovnega sodnika niso republikanci hoteli niti dati na glasovanje, z izgovorom o kratkem času do volitev. Ista republikanska kreatura se je samo nasmehnila, ko je še manj časa pred volitvami dala na glasovanje Amy Barett.
Nikjer ni prepovedano povečati števila vrhovnih sodnikov in če ena stran ne spoštuje fair playa, potem je tudi drugi strani to dovoljeno.

Obamin predlog je bil še en levo usmerjeni Žid Merrick Garland, ki je danes generalni tožilec v Bidenovi administraciji, ki ima nalogo, da ščiti Bidenovega sina.

Koliko levo usmerjenih Židov pa mora biti na vrhovnem sodišču, da potem levičarji lahko rečejo, da je sedaj zasedba tista prava?

O fair playu pa ne bi. Demokrati bi na naredili enako kot Republikanci.

Lej, kot so Republikanci zavrnili dati na glasovanje kandidaturo Obaminega kandidata (ne glede na to, kdo to je, zato pa je bil Obamin in ne McConellov kandidat), to ni v skladu s fairplayem, tudi ni v skladu s fairplayem povečati števila sodnikov. Eni so izigrali fairplay, naslednjič ga bojo morda tudi drugi. Cry me a river.

Scaramouche3 je izjavil:

paradajzos je izjavil:

Seveda, enako uporabljaš povezavo ko se gre pa za mene, takrat sem pa povezan s tistimi ki jih ne maraš!

Aha, ti imaš rad Slovenijo. Pa na Cecinih koncertih si stalen gost.

Kot rečeno, imaš bralne težave.

Zgodovina sprememb…

Scaramouche3 ::

paradajzos je izjavil:

Kot rečeno, imaš bralne težave.

Izgovori, izgovori!

bluefish ::

Vrnite se, ko boste osvojili osnove bontona in spodobnost pisanja na temo.
1 2
3
»