Forum » Programska oprema » Iščem Android app za dostop do določenih map na PCju preko interneta
Iščem Android app za dostop do določenih map na PCju preko interneta
bastadu ::
Iščem nek program, ki ga namestim na PC (server), v tem programu določim določene mape za deljenje ter nastavim prijavne podatke. Potem na Android telefon namestim app (klient), v katerega vnesem na PCju nastavljene prijavne podatke in mi potem omogoča dostop do teh map iz PCja kjerkoli imam dostop do interneta. Torej deljene mape/datoteke se ne bi nikamor posebej nalagale (recimo na cloud), ampak samo, da imam iz telefona direkten dostop do teh map/datotek ... Če PC ni prižgan potem dostopa do map seveda ni.
DamijanD ::
Kar rabiš je VPN do mreže, kjer imaš PC. VPN clienta na telefonu in isto aplikacijo, kot jo uporabiš, ko si v lokalni mreži
bastadu ::
To mi je jasno, ampak za VPN je potrebno potem postaviti še VPN server, zaradi dinamičnega IPja urediti DDNS storitev in dodatno povezovati na VPN pred vsakim vpogledom v to remote mapo itd ... v mislih sem imel eno bolj enostavno varianto, ki ima to vse v paketu, da je primerna tudi za manj izkušenega uporabnika ...
111111111111 ::
Kaj takega? https://joaoapps.com/join/
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Ales78 je levi fašist.
Ales78 je levi fašist.