» »

Parlamentarne volitve 2022

Parlamentarne volitve 2022

Temo vidijo: vsi
««
88 / 126
»»

SmolWhale ::

Golub ma kovid nje.. SVOBONJE?

JANEZ 2022!! SDS 4 EVER !!

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: scipascapa ()

primoz4p ::

GregiB je izjavil:

Smrekar1 je izjavil:

primoz4p je izjavil:


"Po besedah ddr. Jakliča se vse bolj kaže, da izganjanje verskih stališč iz javne debate osiromaši javni diskurz oziroma ga napravi nepristnega. Na vprašanje, ali se lahko škof ali duhovnik javno opredeli za določeno stranko, pa odgovarja: »Če se ne bi smel, bi to pravzaprav pomenilo, da tak človek ne bi mogel izražati svojih političnih prepričanj. S tem je oropan svoje identitete kot človek in član politične skupnosti. Take prepovedi v Ustavi ni. Samo to, da si član neke cerkvene hierarhije, ne pomeni, da se moraš odreči izražanju svetovnonazorskih, političnih ali kakih drugih stališč. Z vidika Ustave absolutno ne.«"


Po besedah ustavnega sodnika, ki je želel prepovedati Levico in SD ...

Na tej točki izgubi kredibilnost.


Še enkrat.... javno opredeljevanje klerikov glede njihove političnega opredeljevanje je čisto ok, ko to delajo "civilno", torej v krogu prijateljev, za šankom, med sukanjem odojka... tako, kot vsak kleni slovencelji... Ko pa za politično agitiranje izkoriščajo verske obrede, kamor (kolikor vem) verniki hodijo po duhovno oskrbo, pa nastane problem enak tistemu, kot če bi učiteljice politično agitirale na govorilnih urah, roditeljskih sestankih, managerji na službenih kolegijih itd...

@Smrekar, o razpravljevalcih, ki me citirajo in pri tem izbrišejo vir mojega citata, imam zelo slabo mnenje; teža njih komentarjev je nična.

@GregiB, izpostavil bi tri komentarje v domovina.je pod člankom
Agitirajo na terenu, v cerkve pošiljajo vohljače: zgolj izražanje mnenja ali izigravanje pravil volilne kampanje?

1.
"Rokc5: Če to NI trenutek streznitve za slovenske duhovnike potem res ne vem kaj bo. Ljudje v komentarjih na spletnih omrežjih od duhovnikov odločno zahtevajo, da se izjasnijo in se ne skrivajo.

Duhovnik je dolžan povedati, NE za katero stranko naj se voli, AMPAK ZA to da je 1) katolik dolžan iti na volitve 2) voliti po vesti 3) ter voliti tiste stranke, ki se najbolj približajo katoliškemu družbenemu nauku.

To so duhovniki dolžni narediti in to verniki od njih pričakujejo. Do sedaj se po mojih izkušnjah tega ni počelo in ni bilo praktično nobenih usmeritev, nič.
"

2.
"BARBARA RAKUN: In katere so tiste stranke, ki se najbolj približajo katoliškemu družbenemu nauku? Kaj je to že katoliški družbeni nauk? Skrivanje pedofilov, zatiskanje oči pred najhujšimi zločini v zgodovini Cerkve? Morda pohlep cerkve, Vatikana, ki se kiti v zlatu, morda dobri avti, ki jih vozijo nekateri duhovniki, morda vzvišenost? Morda kritiziranje ljudi, da ne živijo tako kot jim cerkev narekuje? Cerkev nekaj govori, dela pa drugo?
Ravno na primeru korone se je videlo, da je ogromno katoličanov, predvsem mladih zagovarjalo prostovoljno cepljenje, dostojanstvo, ohranitev osnovnih človekovih pravic, in se ni moglo identificirati z vsem, kar je govorila cerkev, oblast.
Je to katoliški nauk, da minister s svojo ženo zapravi 800 eur za vikend v Bohinju in pozabi plačati račun, nato se spreneveda, na koncu pa zaradi pritiska javnosti odstopi?

In kot sem že zadnjič napisala, zakaj se desna stran ni tako aktivirala, pošteno, pravično, z lepimi zgledi? Zakaj, zakaj? Ker jih je strah, ker niso samozavestni, ker se delajo žrtve, ker je vedno nekdo drug kriv, enkrat komunisti, enkrat LGBT, enkrat ne vem kdo? Nehajte že enkrat igrati žrtve in prevzemite odgovornost za svoje lastno življenje, drugim pa pustite da živijo po svoje. Če kje vidite nasilje, sovražni govor, ga prijavite, ne pa samo po medijih in v komentarjih se skrivati.

Ja, jaz sem že predčasno volila. In nobene od parlamentarnih strank. Da ne bo kdo mislil, da sem levičarka in da podpiram katero od njihovih strank. Ne in ne še enkrat.
"

3.
"Mitja: Rad bi rekel da se strinjam z Rokc5, se pa bojim da to ni prava poteza. Glede na število nedeljnikov ocenjujem da bi bil rezultat praktično ničev ali celo negativen. Mislim da tisti ki obiskujemo nedeljske maše, nimamo kakšne posebne dileme koga voliti. In če je kdo, ki razmišlja drugače, ga tudi nekaj izrečenih besed župnika ne bo prepričalo. Bo pa naredilo vihar v medijih"

Miki N ::

Madona samo to je zdaj ko tista famozna scena iz Der Untergang ko Jajo v kleti razpreda načrte "Vse je v redu, imam ga obkroženega z aferami, vohunska mreža v cerkvah je razbita, v nedeljo mamo to..." :))

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Miki N ()

111111111111 ::

Miha49 je izjavil:

Na neke druge čase me spominja predusem to da država protestnikom grozi in jih terorizira če se ne strinjajo z vlado.

Ustavno sodišče je jasno povedalo kaj je s tem ta vlada pa izvedla "ne čujem dobro" manever.

KAterih protestnikov, a tistih, ki mečejo kocke ali tistih, ki proteste organizirajo preko hujskanja na fecbooku ali tisti, ki jokajo zaradi solzilca?
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

111111111111 ::

GregiB je izjavil:

Zavajaš... kar sem (GregiB) pojasnil je, da ima klerik absolutno pravico do politične opredelitve, ki jo lahko javno naznani, a z omejitvami, ki pa jih dr. Jaklič ne omenja. Ne omenja namreč, da to javno oznanjanje ni dovoljeno med opravljanjem verskih ritualov.

Kar se tiče muslimanov, budistov in drugih... Zanje se v družbi ni nikoli omenjalo, da bi pri svojih verskih obredih nagovarjali folk, koga voliti, kot se to omenja za katolike... Sicer pa povej, kaj je prava, državotvorna drža po tvojem mnenju? Da se morebitnega storilca ovadi in na mašo primaširajo preizkovalni policisti? O katerih časih bi se potem jamralo? Ali pa se pač malo zamiži na eno oko, saj vendar navijajo za Puklota? Al kaj tretjega?

Žal se iz tvojega sporočila ne da razbrati, da si se navezoval na besede Dr. Jakliča. prebral sem samo tole in s to opredelitvijo sem se strinjal.

GregiB je izjavil:


Še enkrat.... javno opredeljevanje klerikov glede njihove političnega opredeljevanje je čisto ok, ko to delajo "civilno", torej v krogu prijateljev, za šankom, med sukanjem odojka... tako, kot vsak kleni slovencelji... Ko pa za politično agitiranje izkoriščajo verske obrede, kamor (kolikor vem) verniki hodijo po duhovno oskrbo, pa nastane problem enak tistemu, kot če bi učiteljice politično agitirale na govorilnih urah, roditeljskih sestankih, managerji na službenih kolegijih itd...


Prava državotvorna drža je, da se na vse pasje procesije pošlje vohune, ne samo targetiranim skupinam, ki navijajo za nasprotnika in se prijavi vse?

To seveda radi pozabljate, ko nam vpijate floskule kot so: "Dobri pogoji za vse, ne le za peščico", obenem pa 1/8 volilnega telesa zmerjate s fašisti, ovcami, kreteni in jim pošiljate vohune.

Dejansko trenutno ni v državi politika, ki bi mu bilo mar za vse državljane, še manj pa političnim aktivistom, ki imajo poln gobec enakopravnosti in enakosti, delajo pa popolnoma drugo.

nagobčnik je izjavil:

111111111111 je izjavil:

Ne more pa se neki inštitut, ki se tudi sam financira iz javnih sredstev pošiljati civiliste vohunit za civilisti? Se vzpostavlja ponovni sistem UDBE?


Kateri inštitut, ki se financira iz javnih sredstev?

Tale se očitno ne.

Pa tale tudi ne.

Zakaj "ne more"? Kje piše, da bi s tem počeli kaj prepovedanega, kaj je sporno? Občani imajo pravico naznanjat kazniva dejanja in prekrške organom. Če je UDBA svoje podatke uporabljala samo za uveljlavljanje volilne zakonodaje, potem se s tem vzpostavlja ponovni "sistem UDBE", ja, sicer pa gre za precej veliko hiperbolo. UDBA tudi ni ravno javno povedala, katere podatke bo zbirala in s katerim legalnim namenom, to je še ena precej velika razlika.

I stand coreccted. Se ne financirajo iz javnih sredstev, ker jih ne podpirajo prave stranke. :D Torej staviva, da če se zamenja oblast, se bosta inštutua financirala iz javnega denarja. :D Drugače se bom pa opravičil zaradi natolcevanja.

Torej naj pošljejo vohune na vse pasje procesije, ki se bodo odvijale v nedeljo, ne samo v cerkve.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

111111111111 ::

Miki N je izjavil:

Po mojem je to z vohunjenjem po cerkvah bolj psihološka igra. Pač verjetno nekdo upa da bodo župniki zdaj paranoični češ "kaj pa tisti mlad prikupen fantiček... da ni VOHUN???";) Vprašanje, če se bo res kaj dogajalo sploh.

Na vasi se bo itak takoj vedelo kdo je. :D

Župniki pa bodo tako kot vsako leto rekeli: " Pejte volit ljudje božji." :D

TheBlueOne je izjavil:

Kako tocno vohunis v cerkvi?

Skriješ se v zakristijo. :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

ginekk ::

link_up je izjavil:



haha, daj bodi resen...kdo hodi na sodisce ker ena kura ni zadovoljna s svojim zrnom? :)


Ne vem, izgleda je pričakovanje da nekaterim ni treba upoštevat sodišč oziroma se lahko sami odločijo kaj je dejansko upoštevanja in obiska sodišča vredno in kaj ne.

Od tu do avtokratske diktature potem ne manjka dosti.

111111111111 ::

mirator je izjavil:

Mene pa sedaj res zanima sledeče.
Ali vsi goreči privrženci JJ oz. SDS, res zagovarjate rehabilitacijo kolaboracionizma ali gre samo za navijaštvo.
Mene nič ne moti verska opredelitev posameznika, če jo zadrži zase, nič me ne moti tudi politična opredelitev posameznika, če me z njo ne prepričuje. Nekako se mi zdi, glede na enklatantno protikomunistično usmerjenost zgoraj omenjenih gorečih zagovornikov, da niti ne poznajo filozofskega pomena komunizma in da so pač sprejeli amerikanizem. Tudi sam podpiram podjetništvo, podpiram da vsak zasluži, kolikor je sposoben in to z delom dokaže. Podpiram pa tudi socialo. In jaz vidim Slovenijo kot državo, kjer so odprte možnosti za razvoj podjetniških idej in hkrati kot državo, kjer je vsakomur zagotovljeno zdravstvo, šolanje in pokojnina torej neke vrste socialkapitalizma. Ne podpiram pa nobene avtokracije, spremembe zgodovinskih dejstev, oviranja svobode medijev, omejitve svobode govora in izražanja posameznika itd.
Na žalost je ta vlada počela ravno to, kar ne podpiram, zato sem tudi za zamenjavo.

Večina bi nas rada videla samo levičarje cvilit še naslednja 4 leta, kako so oni mislili vse narediti, sedaj pa ne morejo, da so 30 let pripravljali kar je sedaj Jajo uničil, da je res krivično ker so bili njihovi kadri odlični od Jajota so pa nastavljeni in nesposobni.

No nekaj pa ne morejo očitat sedanji vladi: zdržala je korono, proteste, levičarsko cimihanje in blatenje bivših kolegov po medijih in speljala zadevo do konca in niso se skregali med sabo. Zato letos volim desno, da bodo levičarji še malo cmihali in morda v naslednjih 4 letih sestavili koalicijo in program katere glavna točka ne bo: Dajte nas, samo da ne bo Janša. :D

Tudi leve vlade so manipulirale s protestniki, sindikati in omejevale svobodo govora. Osebno mislim, da je RTV SLO popolnoma pod vplivom leve struje politike. Najprej so promovirali Šarca sedaj pa Goloba.

GregiB je izjavil:

This... gre za to, da večina ljudstva želi parlament in vlado, ki je v "službi" narodu... torej, da se gre "service", ne pa vladarjenje...

Nobena slovenska vlada po drnovšku ni bila v službi narodu. Čisto vse do sedaj so najprej pucale stolčke in nastavljale svoje ljudi, ker levičarji menjajo obraz vsako leto in ta obraz mora zamenjati ljudi, da dobijo stolčke njegovi, ko pride pa Janša pa naredi isto. :D

TheBlueOne je izjavil:


Jaz samo upam, da nas je dovolj takih, ki SDSovanja ne toleriramo. Se 4 SDS leta in imajo pod kontrolo toliko medijev, da jim bodo taki manevri b.p. uspevali.

Jaz pa upam da nas je dovolj takih, da levičarska vlada ne bo prišla na oblast in da se bodo malo zamislili nad seboj in se spravili v red in čez 4 leta dali pravo alternativo, ne pa to sranje: "Če si proti nam si za Jajota." Kaj ko bo Jajo umrl, bodo pa zmagali? Vse težave bodo rešene? WTF?
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

111111111111 ::

eric_cartman je izjavil:

Tako da.. Tu je glavni problem.. Kako pri naslednjih volitvah ohranit visoko volilno udeležbo.. Ker za SDS bo sigurno visoka volilna udeležba.. Malo manj pa lahko spet računamo na mlade za naslednje volitve.

Če so mladi pametni ne bodo volili trenutne leve sredine.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

mtosev ::

Ne vem jaz sem še kr mlad pa bom LMŠ volil. Ne zdi se mi slaba izbira sploh. So pa centrist stranka kar meni najbolj paše.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

SmolWhale ::

mtosev je izjavil:

Ne vem jaz sem še kr mlad pa bom LMŠ volil. Ne zdi se mi slaba izbira sploh. So pa centrist stranka kar meni najbolj paše.


No lepo da si mlad tudi če samo še kar pa moraš mlada leta izkoristiti najbolje kar se da, še posebaj zadnja. V življenju je treba včasih ubrati tudi tisto drugo pot, pa četudi je malo bolj strma. Jaz ti iz srca priporočam, da nehaš blodit in se spraviš h sebi. Na volitvah obkroži SDS in stopi na pot gradnje in solidarnosti.

LP

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: SmolWhale ()

pegasus ::

SmolWhale je izjavil:

obkroži SDS in stopi na pot gradnje in solidarnosti.
Čuj, dobra šala :) Bom delil naprej ...

Miki N ::

pegasus je izjavil:

SmolWhale je izjavil:

obkroži SDS in stopi na pot gradnje in solidarnosti.
Čuj, dobra šala :) Bom delil naprej ...


Kdor se Zanj žrtvuje mu je obljubljeno 72 Irglc - sicer niso device, so pa zelo fajn.

Beli_Zajcek ::

pegasus je izjavil:

SmolWhale je izjavil:

obkroži SDS in stopi na pot gradnje in solidarnosti.
Čuj, dobra šala :) Bom delil naprej ...


Ni šala, mislil je na tvojo solidarnost do Janše in sodrge nabrane okoli njega, ne na solidarnost SDS politikov in satelitov do tebe :))

SmolWhale ::

plačanci in troli to ste vi

patetično

Gregor P ::

patétičen -čna -o prid. (é)
pretirano navdušen, pretirano vznesen: patetičen govor; patetična deklamacija / spregovoril je s patetičnim glasom; patetično vedenje / patetičen slog pisem / patetičen človek
(vir: SSKJ)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

harvey ::

A je tule na vidiku perje v zraku - nova podpredsednica Gibanja svoboda. Urška verjetno ni vesela.

Iz stranke Gibanje Svoboda so sporočili, da so zaradi bolezni predsednika stranke Roberta Goloba s sklepom sveta določili še drugo podpredsednico stranke in tako okrepili vodstvo.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/s...
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

SmolWhale ::

Gregor P je izjavil:

patétičen -čna -o prid. (é)
pretirano navdušen, pretirano vznesen: patetičen govor; patetična deklamacija / spregovoril je s patetičnim glasom; patetično vedenje / patetičen slog pisem / patetičen človek
(vir: SSKJ)


Nazi

harvey ::

SmolWhale je izjavil:

plačanci in troli to ste vi

patetično

Na tole me spomni grafit na Lutkovnem gledališču - lutke ste vi.:))
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

Mare2 ::

Tatankas je izjavil:

Glede na to, da je Golob na Furs dal povpraševanje verjetno ve on, če jih ima. FURS pa mislim, da nebo samoiniciativno objavljal podatkov o zavezancih.

Sicer pa Golob se je sam zamotal.

Naprej nima računov v tujini, nato mu ukradejo identiteto in ne more priti dokumentov, nato pokaze štiridnevni izpisek izdan že 10 januarja, itd.

Golobu še verjamejo samo oni, ki verjamejo v božička in zagovarjajo še ga samo oni iz organizacij, ki pričakujejo financiranja po volitvah.

Še nekaj. V ponedeljek po volitvah mora GENI predložit financiranje novinarke na necenzurirano. Če se izkaže, da jo je prikrito financiral ali bo odstopil?

Okoli Goloba je več mutnih poslov v dveh mesecih, kot od jajota v zadnjih dveh mandatih.


Vse te mutne posle si izmišljuje noro teve politično trobilo, sedaj sta že kar dva.

Tudi jaz imam kar nekaj računov odprtih v tujini (N26, Vivid itd). Kaj, a jaz ne morem biti predsednik? Tudi ne vem na pamet, kje vse imam račun. Dejte nabijat tu v tem forumu. Mislim, eno čisto normalno stanje pa sem včeraj gledan soočenje včeraj kako naj bi odstopil. Seveda, ker se ga pacient boji. Kaj pa če dobi več glasov.

Imajo pa pacientovi sledilci tudi enega zelo priznanega zgodovinarja. Pogruntali so, da so partizani krivi, ker so Nemci med vojno pobijali Slovence. Pazi to razlago. Če se partizani ne bi uprli in izvajali partizanske akcije, do vojne sploh ne bi prišlo, sploh, če bi bili vsi kolaboranti, kot oni, kot belogardisti. Ne pozabite, pacient je še vedno prepričan, da je v USA na volitvah zmagal Trump. Pa Ustavno sodišče je krivo, ker je on oz. njegova vlada sprejemala nezakonite odloke.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

Gregor P ::

Mare2 je izjavil:

Tudi jaz imam kar nekaj računov odprtih v tujini (N26, Vivid itd). Kaj, a jaz ne morem biti predsednik? Tudi ne vem na pamet, kje vse imam račun. Dejte nabijat tu v tem forumu...
Saj to ni problem, da imaš v tujini odprtih več bančnih računov.

Problem bi bil, če ...
Fizična oseba, ki odpre plačilni račun v tujini, mora finančni upravi ta račun prijaviti v osmih dneh od odprtja.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

SmolWhale ::

Janez je že zmagal. Golob je pokazal šibkost s korono nima tisto kar ima Janez.

LP in podprite SDS!! #GRADIM

Čestitke tudi ministru Hojsu.

lp

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: SmolWhale ()

mirator ::

Bom še enkrat na kratko vprašal goreče podpornike sedanje vlade. Ali res podpirate reviozinizem NOB zgodovine in verjamete, da so bili domobranci in belogardisti domoljubi?

tomlin ::

Da veste kaj pričakovati. Odpri oči, narod moj.
GOLOB:
SPREMENIL NAJ BI DOHODNINSKI ZAKON IN ZNIŽAL PLAČE. TAKEGA MANDATARJA NE RABIMO!!!!!!

https://twitter.com/JureColja/status/15...

tomlin ::

In kakšno vezo ima to z dobro kvalitetno vlado in vsemi visoko uspešnimi gospodarskimi kazalniki?(levičarski) Opoziciji pa res vse pride prav, sami pa v prejšnjih vladah metali puške v koruzo.

mirator je izjavil:

Bom še enkrat na kratko vprašal goreče podpornike sedanje vlade. Ali res podpirate reviozinizem NOB zgodovine in verjamete, da so bili domobranci in belogardisti domoljubi?

tomlin ::

Vračam ti bolj pomembno aktualno vprašanje glede sedanjih ukrajinskih zločinov. Ali nameravajo kulovci in golobi ponovno sprejemati in častiti ruskega vojnega zločinca pri "kapelici"?

mirator je izjavil:

Bom še enkrat na kratko vprašal goreče podpornike sedanje vlade. Ali res podpirate reviozinizem NOB zgodovine in verjamete, da so bili domobranci in belogardisti domoljubi?

mirator ::

tomlin je izjavil:

Vračam ti bolj pomembno aktualno vprašanje glede sedanjih ukrajinskih zločinov. Ali nameravajo kulovci in golobi ponovno sprejemati in častiti ruskega vojnega zločinca pri "kapelici"?

mirator je izjavil:

Bom še enkrat na kratko vprašal goreče podpornike sedanje vlade. Ali res podpirate reviozinizem NOB zgodovine in verjamete, da so bili domobranci in belogardisti domoljubi?

Najprej odgovori na moje preprosto vprašanje, potem pa razpredaj nebuloze naprej.

Mare2 ::

SmolWhale je izjavil:

Janez je že zmagal. Golob je pokazal šibkost s korono nima tisto kar ima Janez.

LP in podprite SDS!! #GRADIM

Čestitke tudi ministru Hojsu.

lp

Tu lahko vidiš, kako je tvoj priljubljeni pacient dne 15.07.2018 obljubljal skrajšanje čakalnih vrst v treh mesecih. In zagotovo jih je. Tako bo on trdil, fanatiki mu bodo pa nasedli. :)

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10...
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

link_up ::

mirator je izjavil:

tomlin je izjavil:

Vračam ti bolj pomembno aktualno vprašanje glede sedanjih ukrajinskih zločinov. Ali nameravajo kulovci in golobi ponovno sprejemati in častiti ruskega vojnega zločinca pri "kapelici"?

mirator je izjavil:

Bom še enkrat na kratko vprašal goreče podpornike sedanje vlade. Ali res podpirate reviozinizem NOB zgodovine in verjamete, da so bili domobranci in belogardisti domoljubi?

Najprej odgovori na moje preprosto vprašanje, potem pa razpredaj nebuloze naprej.


Predvidevam, da je tvoje vprasanje oznacil za provokacijo in primerno le se za zgodovinarje. Ti pa lahko komot naprej castis po svoje.
In and Out

tomlin ::

Ponavljam vprašanje, .... in zakaj tega preprostega vprašanja se noben msm novinar ne upa vprašati kulce in golobčke?!

Ali nameravajo kulovci in golobi ponovno sprejemati in častiti ruskega vojnega zločinca pri "kapelici"?

fikus_ ::

Ne skrbi, Putin ne bo več šel iz Rusije.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

mirator ::

link_up je izjavil:

mirator je izjavil:

tomlin je izjavil:

Vračam ti bolj pomembno aktualno vprašanje glede sedanjih ukrajinskih zločinov. Ali nameravajo kulovci in golobi ponovno sprejemati in častiti ruskega vojnega zločinca pri "kapelici"?

mirator je izjavil:

Bom še enkrat na kratko vprašal goreče podpornike sedanje vlade. Ali res podpirate reviozinizem NOB zgodovine in verjamete, da so bili domobranci in belogardisti domoljubi?

Najprej odgovori na moje preprosto vprašanje, potem pa razpredaj nebuloze naprej.


Predvidevam, da je tvoje vprasanje oznacil za provokacijo in primerno le se za zgodovinarje. Ti pa lahko komot naprej castis po svoje.

Se mi je zdelo, da bo to pretežko vprašanje. Pa nič zato. Če parafraziram Kučana: Do 24. aprila so vam dovoljene sanje, potem pa bo nov dan.

tomlin ::

EU ter Svet so se "slučajno" spomnili, da je vojni zločinec Putin začel vojno že 2014. In njega ter russke kriminalce od leta 2014 sprejema slo levica z velikimi častmi in celo na Prešernovem trgu so že marširali ruski vojaki. Logično je torej vprašanje ali še namerava levica vabiti ruske vojne zločince?

tomlin ::

IN TO RUSKO SVINJARIJO ČASTIJO MNOGI KULCI IN GOLIOBI



link_up ::

mirator je izjavil:

link_up je izjavil:

mirator je izjavil:

tomlin je izjavil:

Vračam ti bolj pomembno aktualno vprašanje glede sedanjih ukrajinskih zločinov. Ali nameravajo kulovci in golobi ponovno sprejemati in častiti ruskega vojnega zločinca pri "kapelici"?

mirator je izjavil:

Bom še enkrat na kratko vprašal goreče podpornike sedanje vlade. Ali res podpirate reviozinizem NOB zgodovine in verjamete, da so bili domobranci in belogardisti domoljubi?

Najprej odgovori na moje preprosto vprašanje, potem pa razpredaj nebuloze naprej.


Predvidevam, da je tvoje vprasanje oznacil za provokacijo in primerno le se za zgodovinarje. Ti pa lahko komot naprej castis po svoje.

Se mi je zdelo, da bo to pretežko vprašanje. Pa nič zato. Če parafraziram Kučana: Do 24. aprila so vam dovoljene sanje, potem pa bo nov dan.


Tudi, ce ni ne tic ne mis, mi je vsec, da uporabljas mozgane in mozgas tudi tezja vprasanja. :)
In and Out

feryz ::

Edino cilj 24 aprila je, da gre pozicijska kamarila v smeti.
Edini cilj po 24. aprilu bo, da bo šla nova pozicijska kamarila v smeti.
Inntako dalje.

Miki N ::

Hej, kletni borci Vzhodne fronte... kaj če bi se speljali v sosednjo Uki temo?

Tukaj je govora o pred po in med volilnih rabotah.

Prosim.

Telbanc ::

Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

floyd1 ::

tomlin je izjavil:

EU ter Svet so se "slučajno" spomnili, da je vojni zločinec Putin začel vojno že 2014. In njega ter russke kriminalce od leta 2014 sprejema slo levica z velikimi častmi in celo na Prešernovem trgu so že marširali ruski vojaki. Logično je torej vprašanje ali še namerava levica vabiti ruske vojne zločince?

Janša je hvalil zločinsko Rusijo in Putina pri ruski kapelici že l. 2012, kar je ohoho let po Gruzijski in Čečenski vojni. Your point?
Ko boš snel plašnice in ugotovil, da svet ni črno-bel, pa bomo spet kako rekli.

tomlin ::

Leto 2016 pod Vršičem, že dve leti divjanja vojne v Ukrajini. In slovenska levica z vsemi častmi sprejema vojnega zločinca! PREMISLI KOGA BOŠ VOLIL!

primoz4p ::

mirator je izjavil:

Bom še enkrat na kratko vprašal goreče podpornike sedanje vlade. Ali res podpirate reviozinizem NOB zgodovine in verjamete, da so bili domobranci in belogardisti domoljubi?

Nisem podpornik sedanje vlade.

Na tvoje vprašanje bom zato odgovoril s kontra vpašanjema.

1. Ali je po tvojem svet črno-bel?
Npr. kot stalinizacija - destalinizacija - stalinizacija .... (v kateri fazi smo sedaj?)

Josif Stalin @ Wikipedia
"Kmalu po njegovi smrti je Sovjetska zveza doživela obdobje destalinizacije. Malenkov je obsodil Stalinov kult osebnosti,[888] ki so ga poslej kritizirali v Pravdi. Leta 1956 je Hruščov na zaprti seji partijskega 20. kongresa imel »tajni govor« z naslovom O kultu osebnosti in njegovih posledicah. V njem je obsodil Stalina tako zaradi množične represije kot zaradi kulta osebnosti. Svoje obtožbe je ponovil na 22. kongresu partije oktobra 1962. Oktobra 1961 so Stalinovo truplo odstranili iz mavzoleja in ga pokopali v nekropoli ob kremeljskem obzidju, kjer so grob označili samo s preprostim doprsnim kipom. Stalingrad so preimenovali v Volgograd.

Hruščovova destalinizacija sovjetske družbe se je ustavila, ko ga je na mestu voditelja leta 1964 zamenjal Leonid Brežnjev, ki je v Sovjetski zvezi uvedel stopnjo ponovne stalinizacije...
"

2. Ali je bil "graditelj jugoslovanskih cest", Saloth Sar, samo osvoboditelj in ne tudi "osvoboditelj" svojega naroda.

Pol Pot @ Wikipedia
"Kot velik občudovalec francoske revolucije je kmalu prišel v stik z marksističnimi ideali Jean-Paula Sartra, ki je bil njegov mentor in navdih, in se leta 1950 celo pridružil mednarodni brigadi delavcev, ki so odšli v Titovo Jugoslavijo gradit ceste. Leta 1951, potem ko se je pridružil kmerskemu marksističnemu krogu, ki je medtem monopoliziral združenje kmerskih študentov, se je pridružil francoski komunistični stranki (ki je tako kot Saloth Sâr podpirala protikolonialni boj Viet Minha v Francoski Indokini). Januarja 1953 se je po treh letih katastrofalnega študija - zaradi politične angažiranosti - vrnil v domovino, prvi med člane Kroga."

Mislim, da se iz zgodovine lahko kaj naučimo, samo če jo kritično ovrednotimo iz več strani.

floyd1 ::

tomlin je izjavil:

Leto 2016 pod Vršičem, že dve leti divjanja vojne v Ukrajini. In slovenska levica z vsemi častmi sprejema vojnega zločinca! PREMISLI KOGA BOŠ VOLIL!


Še enkrat, za tiste z bolj kratko pametjo -popolnoma enako je tudi janša ravnal z zločinsko rusijo, ko jo je hvalil pri ruski kapelici l. 2012, 2008 in 2006. Ampak če koljejo čečene in gruzijce je to za nekatere očitno sprejemljivo. SDS pomočniki klavcev torej, če gremo na ta nivo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: floyd1 ()

Miki N ::

Nedeljske volitve bodo kot napad na Azovstal - tudi če bodo "Rusi" zmagali na površju, niso zmagali, če ne bodo popucali Kleti. :))

puginho ::

Pingo sok že prijemlje, še dva dni pa boste rešeni, pol pa boste 4 leta brezposelni, razen če bo veliki vodja zrihtal kredit v bosni.

floyd1 ::

Medtem pa za Dikaučiča ugotavljajo, da je (malo karikiram) zjutraj s kolegom soustanovil firmo, dopoldne so na njo nabavili čim več robe, popoldne jo je dal kolega v stečaj, zvečer pa dikaučič kot stečajni upravitelj zaključil mafijski posel. Denarja kolikor hočeš, pa še delat ne rabiš.
In ko to narediš kakih 20-30x, je že kak evro v žepu. Ali malo več.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: floyd1 ()

Janez-22 ::

mirator je izjavil:

Bom še enkrat na kratko vprašal goreče podpornike sedanje vlade. Ali res podpirate reviozinizem NOB zgodovine in verjamete, da so bili domobranci in belogardisti domoljubi?


Iskrena narodno osvobodilna borba ima svojo čast, ki se jo ne da vzeti. Drugo so tisti, ki so se šli krvavo revolucijo in ustvarjali mite tipa Dražgoše. Stvar zgodovinarjev, ne politikov.

Kebo ::

A kdo gleda soočenje na RTV. Kere bruke si dela ta Pirkovič, to je že nerealno.

link_up ::

Kebo je izjavil:

A kdo gleda soočenje na RTV. Kere bruke si dela ta Pirkovič, to je že nerealno.


Kako lahko burek pece na soocenju?!?
In and Out

Polda ::

Težko gledat tole soočenje samo skaknje v besedo brezveze.

Gale pa obtožuje potem je pa nazaj obtožen enakega sranja začne pa žalit pa tisti njegov cinični nasmešek.

Kebo ::

Tole je prvo soočenje, ki ga gledam. Tako je, ko povabijo vsakega kekca, ki ima 5 min časa na soočenje, vodenje pa predajo "novinarju" taprave barve. Realno nas zanima samo mnenje SDS, SD, Levice, Nsi in Goloba, vsi ostali samo smetijo debato.
««
88 / 126
»»