Forum » Loža » Delo vlade - PV Janez Janša
Delo vlade - PV Janez Janša
Temo vidijo: vsi
imagodei ::
Z Drnovškom smo bili levo sredinska stranka, eden najbolj fer dečkov v LDS je bil Lahovnik... in še zdaj je OK fant, za razliko od mnogih.
Velik problem je neizobraženost (oziroma raje recimo "internet izobraženost") velikega dela življa dan danes. Razlagate, kaj vse je levo, pa nimate nisi najmanjšega pojma, za kaj se leva politika tradicionalno zavzema. Verjetno niti ne, za kaj se zavzema desna politika.
LDS je bila levosredinska stranka? Od kdaj? Kaj pa so njihove značilne leve poteze?
Jasno, da se ti je Lahovnik zdel fer dečko - ni bilo zato, ker je bil levosredinsko usmerjen.
- Hoc est qui sumus -
kuall ::
no pol pa voli takega neodločneža. ga voliš pol pa puško vrže v koruzo. isto bi naredil, če bi postal predsednik vlade. umika se zato, ker vidi, da bo spet dobil 1 promil, da je golob tokrat favorit.
briga me, za kaj se zavzema oziroma kaj ima za propagando. mene zanimajo rezultati levih in desnih politik. levi so naredili več štale kot desni zato sem za desne. simple. experince wins.
pa nimate nisi najmanjšega pojma, za kaj se leva politika tradicionalno zavzema. Verjetno niti ne, za kaj se zavzema desna politika.
briga me, za kaj se zavzema oziroma kaj ima za propagando. mene zanimajo rezultati levih in desnih politik. levi so naredili več štale kot desni zato sem za desne. simple. experince wins.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kuall ()
Horas ::
dobovšek se umika ker ne pride k koritu
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
imagodei ::
no pol pa voli takega neodločneža. ga voliš pol pa puško vrže v koruzo. isto bi naredil, če bi postal predsednik vlade. umika se zato, ker vidi, da bo spet dobil 1 promil, da je golob tokrat favorit.
pa nimate nisi najmanjšega pojma, za kaj se leva politika tradicionalno zavzema. Verjetno niti ne, za kaj se zavzema desna politika.
Hja, pač si nepoučeno govedo.
Večina modernih družbenih pridobitev od francoske revolucije dalje je plod levih politik. Oziroma razmisleka filozofov, ki bi jih danes imeli za levičarje. Od družbene pogodbe, enakosti pred zakonom, delavskih in socialnih pravic, do brezplačnega/dostopnega šolstva in zdravstva za vse, organiziranosti služb, ki skrbijo za zdravje, javni red in mir, požarno varnost, do javnega dobrega (ja, voda, gobe iz gozda), do velikih infrastrukturnih projektov (ceste, železnica), itd.
Desnica se ima za pohvalit predvsem s konzervativnostjo, lojalnostjo vladajočemu razredu, privilegijem za elito... Razlogi, ki jih navaja desnica, so pa hkrati komični, tragični, bizarni, domiselni in perverzni: baje elita že ve kako se stvari streže, elita ustvarja delovna mesta in če elito vzpodbujamo k investicijam in odpiranju delovnih mest, potem imajo tudi srednji in nižji razredi kaj od tega. Saj vemo, trickle down economy. Tako kot če pes pridno varuje hišo in premoženje od gospodarja, potem mu kaj pade na tla od mize pri večerji, ko ima gospodar pojedino.
Ne slepim se sicer, da bi ti lahko razumel, kako pripravno je za podjetja, da VSI plačujemo za vzdrževanje cest, po katerih vozijo njihovi tovornjaki, da VSI plačujemo za policijo, ki varuje njihovo premoženje in tovor v tranzitu (da pač nimamo raznih Sherwoodskih gozdov, kjer bi lokalni Robin Hoodi samovoljno kradli popotnikom in jim računali mostnine), da jim za izobrazbo elitnih kadrov poskrbijo davki in prispevki VSEH državljanov, takisto ob poškodbah njihovih kadrov za njihovo zdravljenje poskrbi javno, "brezplačno" zdravstvo... Ko pa je treba participirati in vrniti družbi v obliki davkov, se denar skriva v razne davčne oaze in s kreativnim računovodstvom prikazuje pozitivno nulo...
Levica pak niso samo Stalin, Lenin, Tito in Kim Jong Un.
- Hoc est qui sumus -
Buggy ::
Kot vedno polno nesmislov @kuall
Dajte se najprej odlocit a vam je vazen predvolilni program ali dejanski rezultati. Predvolilni program in nerealne obljube SDSa res vidimo licno zapakiran v brosurah in na neokusnih jumbo plakatih a od tega nikoli nic...ker strici iz ozadja
Se enkrat. Delitve desno in levo so za omejene navijace tvojega tipa. Prave desnice po DEMOS-u pac ni, ker vam jo je ugrabil arestant in iz nje naredil nesposobno, koruptivno in ideolosko greznico, ki dela izkljucno za korist SDS veljakov ter njihovim bliznjim, Slovenijo je pa v tem procesu vzel za talko, da ne recem kaj hujsega.
Tako kot zna SDS razdvajat ljudstvo zna uspesno delat "stalo" tudi v drzavnih organizacijah. Tako stalo da jo potem naslednje vlade sanirajo se lep cas. Tudi tokrat so ze zaceli s tem, da podirajo placna razmerja v JS, ravno ko se jim zakljucuje mandat. Revolt ostalih panog bo pac priletel na pleca naslednje vlade, sposojenega denarja pa kot vemo tudi zmanjka. In ko bo potrebno stvari urejat bo arestant v vasih oceh tisti ki je "dajal" naslednja vlada pa nesposobno ker ima toliko nezadovoljnih in stavkajocih ljudi
Ja res je spososoben vas arestant kot sem ze rekel. Sposoben delati stalo v vsej svoji pokvarjenosti, z usesi ploskajoce opice z izkusnjami pa se za odtenek bolj, ker drzavi tako kaoticno, nefunkcionalno in koruptivno stanje tudi privoscite.
Ja vlada dela neverjetno dobro, sama sebi posilja metke pa se tega ne zna uresnicit kar grozi
briga me, za kaj se zavzema oziroma kaj ima za propagando.
Dajte se najprej odlocit a vam je vazen predvolilni program ali dejanski rezultati. Predvolilni program in nerealne obljube SDSa res vidimo licno zapakiran v brosurah in na neokusnih jumbo plakatih a od tega nikoli nic...ker strici iz ozadja
mene zanimajo rezultati levih in desnih politik.
Se enkrat. Delitve desno in levo so za omejene navijace tvojega tipa. Prave desnice po DEMOS-u pac ni, ker vam jo je ugrabil arestant in iz nje naredil nesposobno, koruptivno in ideolosko greznico, ki dela izkljucno za korist SDS veljakov ter njihovim bliznjim, Slovenijo je pa v tem procesu vzel za talko, da ne recem kaj hujsega.
levi so naredili več štale kot desni zato sem za desne. simple. experince wins.
Tako kot zna SDS razdvajat ljudstvo zna uspesno delat "stalo" tudi v drzavnih organizacijah. Tako stalo da jo potem naslednje vlade sanirajo se lep cas. Tudi tokrat so ze zaceli s tem, da podirajo placna razmerja v JS, ravno ko se jim zakljucuje mandat. Revolt ostalih panog bo pac priletel na pleca naslednje vlade, sposojenega denarja pa kot vemo tudi zmanjka. In ko bo potrebno stvari urejat bo arestant v vasih oceh tisti ki je "dajal" naslednja vlada pa nesposobno ker ima toliko nezadovoljnih in stavkajocih ljudi
Ja res je spososoben vas arestant kot sem ze rekel. Sposoben delati stalo v vsej svoji pokvarjenosti, z usesi ploskajoce opice z izkusnjami pa se za odtenek bolj, ker drzavi tako kaoticno, nefunkcionalno in koruptivno stanje tudi privoscite.
Ja vlada dela neverjetno dobro, sama sebi posilja metke pa se tega ne zna uresnicit kar grozi
Smrekar1 ::
Kako ste z SDS-om dogovorjeni glede plačila? Urna postavka? Dnevna? Denar v kuverti?
Večinoma imajo urno postavko, ampak je 50% v gotovini in 50% v obliki raznih kuponov za take ali onake storitve, celoletna naročnina na Domovino in podobne bedarije. Predvsem imajo polna usta obljub o dobro plačanih državnih službah kot nagrada za boj proti komunizmu. Tu in tam koga celo povišajo.
feryz ::
Predvsem imajo polna usta obljub o dobro plačanih državnih službah kot nagrada za boj proti komunizmu. Tu in tam koga celo povišajo.Niso to ravno samo prazne obljube. V javnem sektorju gnije na deset tisoče popolnoma nesposobnih ljudi, ki ne delajo absolutno nič. Zdaj se jim obeta še 25 procentno povišanje plač.
Miki N ::
Kako ste z SDS-om dogovorjeni glede plačila? Urna postavka? Dnevna? Denar v kuverti?
Večinoma imajo urno postavko, ampak je 50% v gotovini in 50% v obliki raznih kuponov za take ali onake storitve, celoletna naročnina na Domovino in podobne bedarije. Predvsem imajo polna usta obljub o dobro plačanih državnih službah kot nagrada za boj proti komunizmu. Tu in tam koga celo povišajo.
E, Jajo fura bolj sistem bližje "slaščičarjem" - na začetku delaš zastonj, brez plače - samo ko je čas, se pa familija izprsi in poskrbi zate, zrihtajo ti vse od žene do lastne "domače pekarne" na vogalu predvsem pa varnost, tako ali drugačno.
Klet je pleme.
ripmork ::
Niso to ravno samo prazne obljube. V javnem sektorju gnije na deset tisoče popolnoma nesposobnih ljudi, ki ne delajo absolutno nič. Zdaj se jim obeta še 25 procentno povišanje plač.
Eja, eden od stotih trolčkov kdaj pride do korita. Vsi mečejo naprej Andrijanića, kako mu je uspelo in je zdaj minister. Kar jim ne povedo je, da Andrijanić ni začel kot trol, ampak se je kalil v rajnki SAS, organizaciji pod neformalnim okriljem 55-80 za osnovno urjenje za člane 55-80 z diplomami. No, bil je malo predober v tem in so kmalu po njegovem odhodu razpadli, ker so njegovi malo preveč poskušali goljufati pri študentskih volitvah in jih je kar marsikdo zapustil.
Po tem je trolal je samo približno štiri mesece, kar je pogodbeni minimum.
krempelj ::
dr. Bojan Dobovsek se je umaknil iz politike, ocitno je konec tudi z bojem proti korupciji. Ocitno bo treba res volit alternativo - ki je pravzaprav ni, vse stranke na voljo so koruptivne, mogoce bo treba Sarca volit, ki se je vsaj znebil tatu sendvicev.
https://siol.net/novice/slovenija/bojan...
https://siol.net/novice/slovenija/bojan...
Praskam...
Levica pak niso samo Stalin, Lenin, Tito in Kim Jong Un.
Večioma so. Ok francoska revolucija NAJ BI uvedla neke novosti, kar je debatable ali so se samo elite borile med seboj za prestolčke ali so res hoteli spremembo. Obdoboje francoske revolucije se imenuje obdobje terorja, ko so levaki tako kot znajo zganjali teror nad nasprotniki. Spremebe bi itak prišle brez levakov ali z njimi same od sebe s časom. Edina razlika bi bila, da bi bilo manj terorja in mrtvih. Dejansko je posledica francoske revolucije komunizem, ki je človeštvu prinesel največ smrti in revščine od katerega koli sistema v novejši zgodovini.
Ps. govedo si ti
Zgodovina sprememb…
Večioma so. Ok francoska revolucija NAJ BI uvedla neke novosti, kar je debatable ali so se samo elite borile med seboj za prestolčke ali so res hoteli spremembo. Obdoboje francoske revolucije se imenuje obdobje terorja, ko so levaki tako kot znajo zganjali teror nad nasprotniki. Spremebe bi itak prišle brez levakov ali z njimi same od sebe s časom.
Tako kot so v Rusiji, ki je uspešno odbila Francosko vojsko?
Ups.
Rusi so znani po tem, da na veliko posnemajo Evropejce (capljajo za nami in nas imajo za zgled) in ne dvomim, da so ruski komunisti na veliko posnemali ravno francosko revolucijo.
Pa midva zdej oba govoriva iz različnih predpostavk, ti predpostavljaš, da je ruska revolucija bila dobra stvar. Jaz seveda mislim, da bolje, da je ne bi bilo. Milijoni mrtvih bi se najbrž strinjalo z menoj, kaj praviš?
Pa midva zdej oba govoriva iz različnih predpostavk, ti predpostavljaš, da je ruska revolucija bila dobra stvar. Jaz seveda mislim, da bolje, da je ne bi bilo. Milijoni mrtvih bi se najbrž strinjalo z menoj, kaj praviš?
Zgodovina sprememb…
Ker pod carjem pa niso umirali, kaj ne?
Jeba je, ker ne moreš probati, kako bi bilo, če bi bilo drugače. Ampak to itak velja za vsako stvar. Po bitki je lahko biti general.
Jeba je, ker ne moreš probati, kako bi bilo, če bi bilo drugače. Ampak to itak velja za vsako stvar. Po bitki je lahko biti general.
Rusi so znani po tem, da na veliko posnemajo Evropejce (capljajo za nami in nas imajo za zgled) in ne dvomim, da so ruski komunisti na veliko posnemali ravno francosko revolucijo.
Se ti kaj sanja kdo je bil Eugene Pottier?
Naj ti pomagam.
Tvoj argument je bil, da bi do sprememb Francoske revolucije prišlo tudi brez Francoske revolucije.
Okej. Rusija ni imela Francoske revolucije, ker so uspeli odbiti napad Francoske vojske. Boš rekel, da niso imeli revolucije okoli približno istih vprašanj?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smrekar1 ()
Horas ::
Torej so zate vsi, ki še vztrajajo v volilni tekmi nič drugega kot grebatorji za h koritu? Za katerega grebatorja boš sam volil?
nobenega ker ni nobenega pametnega so vsi isti k*r4c! oddam neveljavn listek, če že grem.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
Evo plešasti stvor je sprožil plaz javnosektorskih fikusov, ki bi pod nujno radi povečanje plač iz naslova viška sredstev v proračunu.
Aja, tam jih ni, radi bi zgolj mulce obremenili preko vseh meja z novimi pufi. Se pa ne sekirajo za to, očitno so vsi brez mulcev. Ali pa mislijo, da bodo pokradli dovolj, da bo tudi za pufe tamalih ostalo.
Aja, tam jih ni, radi bi zgolj mulce obremenili preko vseh meja z novimi pufi. Se pa ne sekirajo za to, očitno so vsi brez mulcev. Ali pa mislijo, da bodo pokradli dovolj, da bo tudi za pufe tamalih ostalo.
ripmork ::
Torej so zate vsi, ki še vztrajajo v volilni tekmi nič drugega kot grebatorji za h koritu? Za katerega grebatorja boš sam volil?
nobenega ker ni nobenega pametnega so vsi isti k*r4c! oddam neveljavn listek, če že grem.
Sam nisem daleč od tega mnenja, iskreno. Če bi z velikim številom neveljavnih listkov lahko kaj dosegli, bi že večkrat tako naredil...
aviator ::
Evo plešasti stvor je sprožil plaz javnosektorskih fikusov, ki bi pod nujno radi povečanje plač iz naslova viška sredstev v proračunu.
Premaknit kaj v penzijskem in predpedpenzijskem raju javnosektorskih babyboomerjev v Sloveniji je misija nemogoce.
Naj mi se eden ocita neko medgeneracijski solidarnosti in si za svoja leta pripisuje modrost. Kot mali otroci. Se slabse. Mali otroci male igrace, veliki otroci, velike igrace.
Slovenija ima res 2 svetova.
Unchancy ::
Moram priznat, da me je prijetno presenetil Kordiš v Tarči včeraj, če bo še ene parkrat takole nastopil, bom še spremenil mnenje o Levici (sploh zdaj, ko jo je Tomička zapustila)...
https://www.rtvslo.si/slovenija/smo-pri...
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Mare2 ::
Moram priznat, da me je prijetno presenetil Kordiš v Tarči včeraj, če bo še ene parkrat takole nastopil, bom še spremenil mnenje o Levici (sploh zdaj, ko jo je Tomička zapustila)...
Ni težko ugotoviti, da je zdravstvo na psu. Rešitev pa bi bila precej kompleksna, tako, da ti je sedaj v treh besedah ne morem dati. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Hypathia ::
Po dveh letih najrazličnejših skrivanj in neznanih virov financiranja so maske novinarjev portala Necenzurirano dokončno padle. Po ugotovitvah Bojana Požarja sta namreč Primož Cirman, odgovorni urednik portala Necenzurirano, in Vesna Vuković, novinarka tega portala, že od 2. decembra lani tudi formalno redno zaposlena pri smetarsko-medijskem tajkunu Martinu Odlazku. In to ne pri katerem od komercialnih podjetij, ampak pri podjetju Salamon d.o.o. V tem podjetju naj bi se sicer zaposlovalo invalide, za kar podjetje tudi prejema velike državne subvencije.
No, sedaj je postalo tudi uradno, to kar smo nekateri že dolgo slutili, pisuni iz portala cenzurirano, ki se ga tudi tukaj pogosto citira kot vir informacij, so (mentalni)invalidi. LOL.
V Levici so se pa pokakcali: "Stranka Levica bo po besedah njenega koordinatorja Luke Mesca že kmalu umaknila pobudo za razpis posvetovalnega referenduma o noveli zakona o dohodnini."
No, sedaj je postalo tudi uradno, to kar smo nekateri že dolgo slutili, pisuni iz portala cenzurirano, ki se ga tudi tukaj pogosto citira kot vir informacij, so (mentalni)invalidi. LOL.
V Levici so se pa pokakcali: "Stranka Levica bo po besedah njenega koordinatorja Luke Mesca že kmalu umaknila pobudo za razpis posvetovalnega referenduma o noveli zakona o dohodnini."
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hypathia ()
Telbanc ::
Po dveh letih najrazličnejših skrivanj in neznanih virov financiranja so maske novinarjev portala Necenzurirano dokončno padle. Po ugotovitvah Bojana Požarja sta namreč Primož Cirman, odgovorni urednik portala Necenzurirano, in Vesna Vuković, novinarka tega portala, že od 2. decembra lani tudi formalno redno zaposlena pri smetarsko-medijskem tajkunu Martinu Odlazku. In to ne pri katerem od komercialnih podjetij, ampak pri podjetju Salamon d.o.o. V tem podjetju naj bi se sicer zaposlovalo invalide, za kar podjetje tudi prejema velike državne subvencije.
Kok je men znano še iz moje bivše firme, kvota invalidov ni 100% da dobiš subvencijo. Dolžni so zaposlit pač del invalidov. Poglej si zakonodajo če ne verjameš, "ker nepoznavanje prava škoduje".
Kar se tiče referenduma, je jasno, da bo Jajo potopu finance za 199 let, sam da dobi še en mandat. Tle ni dileme.
Vedno bolj spominjaš na SDS žeton, ki ga vržeš v džubox....LOL. .
Še 78 dni.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
Hypathia ::
Vidim, da vas v Golobnjaku dobro pitajo.
Sicer pa še ena novička:
Ko se poročila o stanju pravne države očistijo tendencioznih mnenj fdv ekspertov, ki povsod vidijo elemente fašizma, po novem celo v narodno zabavni glasbi, Sloveniji, v mednarodnem merilu, sploh ne kaže slabo. Vir: World Justice Project Rule of Law Index
Sicer pa še ena novička:
Ko se poročila o stanju pravne države očistijo tendencioznih mnenj fdv ekspertov, ki povsod vidijo elemente fašizma, po novem celo v narodno zabavni glasbi, Sloveniji, v mednarodnem merilu, sploh ne kaže slabo. Vir: World Justice Project Rule of Law Index
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hypathia ()
Vidim, da vas v Golobnjaku dobro pitajo.
Svoje mnenje o ta levih nisem spremenil, le Jajota sem dal v malho neustreznih.
Mimogrede je se kdo dobil tale jeben SPAM v nabiralnik, al je samo moja obcina, kjer je v vukojebini polno SDS retardov dovzetna tega marketinga?
Bo pa slo tole nazaj na posto z dopisom, "Arestant povleci mi ga"!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
Mimogrede je se kdo dobil tale jeben SPAM v nabiralnik, al je samo moja obcina, kjer je v vukojebini polno SDS retardov dovzetna tega marketinga?
Ja smo dobili, ne rabiš pisat neumnosti, pač vržeš u koš in pamtiš na volitvah.
naredil bom tocno nasprotno! Se nikoli nisem bil clan nobene stranke, sedaj bi pa z veseljem placal 10 letno clanarino in se tudi aktiviral, kot verjetno se marsikdo, ki tega idiotizma, ki ga dela SDS drzavi s svojimi pokvarjenimi vladnimi podaniki ne privoscim zanamcem!
Tebi seveda to pase, ker si navijaska opica, brez potomcev, ki ji je vseeno kaj se dogaja z drzavo po tem, ko bos odsel na btitof. Po moznosti te bomo pa se po domu za ostarelih subvencioniral, glede na to kako dober programer si
@Telebanc... ti pa spokaj nazaj v SDS srenjo, ker tvoj modus operandi sodi tja. Ce mislis, da si koga preslepil s tvojo preobrazbo se motis. Pokvarjen enkrat, pokvarjen zmeraj. Ni tukaj prestopnikov. Gre za mindset stekas!!!!
Tebi seveda to pase, ker si navijaska opica, brez potomcev, ki ji je vseeno kaj se dogaja z drzavo po tem, ko bos odsel na btitof. Po moznosti te bomo pa se po domu za ostarelih subvencioniral, glede na to kako dober programer si
@Telebanc... ti pa spokaj nazaj v SDS srenjo, ker tvoj modus operandi sodi tja. Ce mislis, da si koga preslepil s tvojo preobrazbo se motis. Pokvarjen enkrat, pokvarjen zmeraj. Ni tukaj prestopnikov. Gre za mindset stekas!!!!
Zgodovina sprememb…
buggy je najbrž tako jezen zato, ker nima njegova komunistična partija še naprej neomejen mandat.
pa ne mi bit fovš, če imam kot programer 2x višino tvoje plače voznika tovornjaka. na koncu leta bo najbrž že za 3. itak boš kmalu na zavodu, ker bodo roboti začeli opravljati tvoje delo. sploh ne vem kaj ti kot voznik tovornjaka serješ po tem računalniškem forumu s svojimi izpadi, a ne spadaš ti bolj na forum mojdom ali kaj takega?
pa ne mi bit fovš, če imam kot programer 2x višino tvoje plače voznika tovornjaka. na koncu leta bo najbrž že za 3. itak boš kmalu na zavodu, ker bodo roboti začeli opravljati tvoje delo. sploh ne vem kaj ti kot voznik tovornjaka serješ po tem računalniškem forumu s svojimi izpadi, a ne spadaš ti bolj na forum mojdom ali kaj takega?
naredil bom tocno nasprotno! Se nikoli nisem bil clan nobene stranke, sedaj bi pa z veseljem placal 10 letno clanarino in se tudi aktiviral, kot verjetno se marsikdo, ki tega idiotizma, ki ga dela SDS drzavi s svojimi pokvarjenimi vladnimi podaniki ne privoscim zanamcem!
Ajde sine, kaj ti veš. Če misliš da bomo zaj antivakserji zavili u tvoja smer, se motiš. Ste v isti malhi z Jajotom.
Sam boste prevzeli oblast se kregali pred kamerami, za njimi pa skupaj..združno počeli to, kar že 30let. Niso na na "levem" neke nedožne ovčke, Teš 6, NKBM, Farmacevtka, afera kužki, Lepa Nataša....mate poln nahrbtnik, da glava peče.
Na volitve grem izključno za to, da Jajo pade, ker je stopu u moje dvorišče, in da izgubi na volitvah. Pol pa le, če bo še grozilo da pride na oblast,..Ne delam pa si utvar, da bo zaj kaj boljše.
Kvečjemu bo slabše, ker bo Jajo doživu velik polom. In se bo delalo kar je zaj on počel , manično se bo kadriralo, rihtalo službe napol sposobnem kadru.......trko ko do zaj.
@kuall sem tudi sam v tvoji IT branzi na mednarodnem nivoju. To kar ti mislis da strikas je zgolj to. Mogooce se sedaj pocutis pomembnega si pa prdec v globalnem smislu. Se zmeraj bos verjetno cez leta na plecih davkoplacevalcev..tako ali drugace.
@Tele(banc) to da si antivakser pove domet tvojega razmisljanja, zato se ne rabis trudit prevec. SDS falanga si in bos ostal..pac nisi material s cesa bi se dalo kej narest
Sprijazni se!
@Tele(banc) to da si antivakser pove domet tvojega razmisljanja, zato se ne rabis trudit prevec. SDS falanga si in bos ostal..pac nisi material s cesa bi se dalo kej narest
Sprijazni se!
Zgodovina sprememb…
toliko te daje fovšija, da si začel lagati. a pol nisi voznik tovornjaka? a programiraš al kaj delaš?
telebanc ti imaš vsaj en tehten praktičen ne-ideološki razlog za svojo odločitev koga (ne)volit, kar je kr za cenit. pozabimo na dejstvo, da si anticepec. ideologi-verniki so najslabši. če bi jajo delal kaj, s čimer se jaz tako ne bi strinjal kot se ti ne s cepljenjem ga tudi jaz ne bi volil. ampak stvar je taka, da se z njim strinjam večinoma v vsem.
telebanc ti imaš vsaj en tehten praktičen ne-ideološki razlog za svojo odločitev koga (ne)volit, kar je kr za cenit. pozabimo na dejstvo, da si anticepec. ideologi-verniki so najslabši. če bi jajo delal kaj, s čimer se jaz tako ne bi strinjal kot se ti ne s cepljenjem ga tudi jaz ne bi volil. ampak stvar je taka, da se z njim strinjam večinoma v vsem.
@kuall: fovsija bi me morala dotikati pa glede cesa...nekak mi je usla tvoja zgodba o uspehu
zgodba o uspehu je jype...posolal vas je vse pokvarjene idote, z znanjem naredil dober deal med drugim tudi v cryptu in se z vami vec ne ukvarja ter uziva spokojno zivljenje :D
beat that you smart ass!
zgodba o uspehu je jype...posolal vas je vse pokvarjene idote, z znanjem naredil dober deal med drugim tudi v cryptu in se z vami vec ne ukvarja ter uziva spokojno zivljenje :D
beat that you smart ass!
Zgodovina sprememb…
lejga, k s tujim kurcem mlati po koprivah. :D
jypeta so banali, ker je klatil podobne politične neumnosti kot ti. uči se od jypeta poba. ne iti po njegovih stopinjah.
jypeta so banali, ker je klatil podobne politične neumnosti kot ti. uči se od jypeta poba. ne iti po njegovih stopinjah.
jype je bil tecen v dolocenih temah, se strinjam, praviloma je pa izrazal svoje mnenje in ga za razliko od retardiranih pezdetov celo argumetiral, se vec tudi podkrepil z linki in razlagami, ki jih pac niste dojeli.
Dejansko ste res vredni arestanta, da vas od zadaj, ker samo takrat se pocutite vredni samagega sebe, s cim zakaj in kako pa ni vazno, vazno je da cutite njegovo toplino v sebi
Zrelo za terapijo?
Jaz bi rekel, da tako z jopicem okoli hrbta
Dejansko ste res vredni arestanta, da vas od zadaj, ker samo takrat se pocutite vredni samagega sebe, s cim zakaj in kako pa ni vazno, vazno je da cutite njegovo toplino v sebi
Zrelo za terapijo?
Jaz bi rekel, da tako z jopicem okoli hrbta
slabo opažaš. ravno to jype ni delal, da bi argumentiral svoje poste. napisal je "motiš se" ali prilimal en wikipedia link, zakaj se naj bi motil pa ni razložil, če pa kdaj je so bile razlage nizke kvalitete. tipičen nizkokvaliteten post, ki nima drugega namena kot žaljenje na nivoju prvega razreda OŠ.
...kot sem rekel, zadev pac nisi dojel in jim nisi dorasel, kot ne razumes da te arestant izkorisca kot ovco za svojo agendo!
ST uporabniki te imamo pac se zmer radi, vprasanje ce te bodo imele tudi institucije, ko se uresnici ureditev, ki jo zeli tvoj preljubi arestant!
Trumptardizem se dost hitro bliza, kot vedno z zamikom a je predvidljiv!
ST uporabniki te imamo pac se zmer radi, vprasanje ce te bodo imele tudi institucije, ko se uresnici ureditev, ki jo zeli tvoj preljubi arestant!
Trumptardizem se dost hitro bliza, kot vedno z zamikom a je predvidljiv!
Zgodovina sprememb…
FireSnake ::
Levaki, zakaj ste proti višjim plačam?
Jaz delam 2 šihta in imam polno rit vsega.
V splošnem pa to ne velja.
Jaz delam 2 šihta in imam polno rit vsega.
V splošnem pa to ne velja.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zato, da ti lahko delaš dva šihta. Ob višjih plačah, bi ti bil eden dovolj. To pa nikakor ne gre.
Jaz bi tudi z enim šihtom imel polno rit vsega.
Ja, tukaj je pa tvoj fail. Politika ni samo "jaz rabim" ampak je nekaj, kar mora ustrezati cimvecjemu stevilo ljudi.
Ocitno si izjema, vecina ljudi tudi nima te moznosti. Oz. ti drugace povem, jaz ze imam z enim sihtom polno rit vsega.
Pa ne zagovarjam zato desnice, ker vem, da bo na racun njihove politike, vecina ljudi imela prazno rit vsega, zato, da bo manjsina lahko imela vec kot lahko kadarkoli v zivljenju pozre in se bo na racun tega preseravala.
Praskam...
IL_DIAVOLO je izjavil:
Racuni so zaceli prihajat, me zanima kako hitro bodo skenslali pct in vse kar je povezano s korono.
Po moje se bo zaj začelo hitro odvijat. Sploh ker vsesorta prihaja na dan. Če pa ne, pa lah pričakujemo demonstracije v Ljubljani, ker folk teh moronov ne bo več dolg čakal da se zganejo.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/...
"Epidemiološka enigma u Izraelu: Zašto i pored masovnog cijepljenja 4. dozom imaju eksploziju zaraze i smrti?"
Če v enem tednu se ne dvigne PTC zna bit vsesorta.
"Izraelska iskustva ukazuju kako niti booster doze uopće ne usporavaju omikron. Što se zbiva?"
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
IL_DIAVOLO je izjavil:
Racuni so zaceli prihajat, me zanima kako hitro bodo skenslali pct in vse kar je povezano s korono.
Po moje se bo zaj začelo hitro odvijat. Sploh ker vsesorta prihaja na dan. Če pa ne, pa lah pričakujemo demonstracije v Ljubljani, ker folk teh moronov ne bo več dolg čakal da se zganejo.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/...
"Epidemiološka enigma u Izraelu: Zašto i pored masovnog cijepljenja 4. dozom imaju eksploziju zaraze i smrti?"
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/...fbclid=IwAR3Dw72B0QVP8FUQXxGUuh_ZWWv5gWk233sF7dVVQ2QVPVSjdyXzFtIGeD0
Se en bullshit, ki je prisel iz balkanskih fake newsov in seveda - preko facebooka.
Če v enem tednu se ne dvigne PTC zna bit vsesorta.
"Izraelska iskustva ukazuju kako niti booster doze uopće ne usporavaju omikron. Što se zbiva?"
Ja, ce pod vsesorta mislis, da se ne bo zgodilo nic
Vecina ljudi ima opravljen PCT in je ugotovila, da je zivljenje v Sloveniji precej lepse, ce so najmanj inteligentni izloceni iz javnega zivljenja oz. se jih lahko na dalec izognes, ker se jim vidi, da bi lahko posnifali pasjo radost.
Kar se mene tice, tudi, ce je PCT naslednjih 60 let, rade volje se grem cepit na pol leta, samo da mi ni treba prenasat cloveskega podna, ki se je razgalil pot skupnim imenom proticepilci - ki pa pomeni dosti vec, kot samo, da so proti cepljenju, je sopomenka za nerazgledani, neinteligentni, neizobrazeni, prepotentni, laznjivi, goljufi, prestraseni, lahkoverni, fejstbukovi,...
Skratka PCT je odlicen, naj cimdlje ostane, tudi, ko korone ne bo vec.
Praskam...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krempelj ()
FireSnake ::
Jaz bi tudi z enim šihtom imel polno rit vsega.
Ja, tukaj je pa tvoj fail. Politika ni samo "jaz rabim" ampak je nekaj, kar mora ustrezati cimvecjemu stevilo ljudi.
Ocitno si izjema, vecina ljudi tudi nima te moznosti. Oz. ti drugace povem, jaz ze imam z enim sihtom polno rit vsega.
Pa ne zagovarjam zato desnice, ker vem, da bo na racun njihove politike, vecina ljudi imela prazno rit vsega, zato, da bo manjsina lahko imela vec kot lahko kadarkoli v zivljenju pozre in se bo na racun tega preseravala.
Se povsem strinjam.
Ni mi jasno, zakaj bi bil nekdo proti temu, da vsi nekaj dobijo?
Res mi ni jasno.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
nagobčnik ::
Dajmo socialno podporo še bogatašem, če že nekateri revni dobijo. Zakaj ne bi vsi dobili nekaj iz tega naslova? Bogati bi lahko to vtaknili v kripto ali dodatne delnice in s tem zagotovili blaginjo celi državi. Potem pa še vsem znižat davek na dobiček za 10 %, da ne bo država kradla toliko težko prisluženih dobičkov tistim, ki jih imajo. Itak bogati plačajo že preveč davkov, 10 % od 200000 je več kot 40 % od 15000, pravzaprav potrebujemo regresivno davčno lestvico, da se spodbuja investicije in dobičke na vrhu, ne pa lenuhov na dnu, ki samo za hrano in gretje zapravljajo, revščino in lenobo obdavčit.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nagobčnik ()