» »

Odpoved hočejo sprememba datuma

Odpoved hočejo sprememba datuma

simnov ::

Sem poslal firmi odpoved 9.8 zdaj hočejo , da pošljem novo 5.8 vsega skupaj delal 2tedna. Zakaj to hočejo.

kancler ::

To rabijo za scan odpovedi, da te odjavijo iz obveznega zavarovanja s 5.8. namesto z 9.8. kot zadnji dan.
Najbrž prišparajo par eur pri tej odjavi če te odjavijo 4 dni prej. Jebeš, reč da ste za 9.8. zmenili kot zadnji dan.

josipdare ::

Ko izgubis sluzbo a se zmeraj rabis placevat dopolnilno zavarovanje? Sem brez prihodkov.

tikitoki ::

josipdare je izjavil:

Ko izgubis sluzbo a se zmeraj rabis placevat dopolnilno zavarovanje? Sem brez prihodkov.

V primeru, da ustrezas pogojem za denarno socilano pomoc, ti krije drzava.

Ne, to ni neposredno povezano. Ko skleneš pogodbo se datum začetka šteje kot datum začetka obveznega zavarovanja, datum o prenehanju delovnega pa kot zadnji dan.
Dopolnilno nekatere ferme plačujejo delojemalcem nekatere ne, nekatere še doodatno v penzijske ponzi fonde (ala modra zavarovalnica)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kancler ()

Spura ::

josipdare je izjavil:

Dopolnilnega zavarovanja ni treba imeti, niti ko imas sluzbo.

drvo ::

Spura je izjavil:

josipdare je izjavil:

Dopolnilnega zavarovanja ni treba imeti, niti ko imas sluzbo.

Ampak upaj, da ne boš zbolel.

simnov ::

kancler je izjavil:

To rabijo za scan odpovedi, da te odjavijo iz obveznega zavarovanja s 5.8. namesto z 9.8. kot zadnji dan.
Najbrž prišparajo par eur pri tej odjavi če te odjavijo 4 dni prej. Jebeš, reč da ste za 9.8. zmenili kot zadnji dan.

Da nebi bila kakšna fora , da bi zahtevali denar za zdravniški nazaj , ko sem bil tam samo dva tedna.

Ne, tist je bil zdravniški pred šihtom sam tok da da dohtar klukco da loh (pisarniški?) del delaš.

MadMicka ::

Zakaj ne vprašaš podjetje, zakaj rabijo novo odpoved? Dejstvo je, da nove odpovedi ne rabiš dajat, velja ta, ki si jo dal.

anketar ::

simnov je izjavil:

Sem poslal firmi odpoved 9.8 zdaj hočejo , da pošljem novo 5.8 vsega skupaj delal 2tedna. Zakaj to hočejo.

najbrž so dobil že enga za 9 delat pa te ne rabjo za un dan da gledaš v zrak

Zimonem ::

Še razlog jim spremeni. Ponižnosti ki se so si zamislili.

Miha 333 ::

Poslana odpoved je veljavna, ne rabiš ničesar spreminjati, če ne želiš.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali se splača dodatno zadravstveno zavarovati (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6310796 (7142) Invictus
»

dopolnilno zavarovanje, kje in zakaj? (strani: 1 2 )

9118654 (16419) Alien123
»

Zavarovanje

375627 (4442) paraboŁa
»

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje

162735 (2034) cortez

Več podobnih tem