Forum » Loža » Odpoved hočejo sprememba datuma
Odpoved hočejo sprememba datuma
simnov ::
Sem poslal firmi odpoved 9.8 zdaj hočejo , da pošljem novo 5.8 vsega skupaj delal 2tedna. Zakaj to hočejo.
kancler ::
To rabijo za scan odpovedi, da te odjavijo iz obveznega zavarovanja s 5.8. namesto z 9.8. kot zadnji dan.
Najbrž prišparajo par eur pri tej odjavi če te odjavijo 4 dni prej. Jebeš, reč da ste za 9.8. zmenili kot zadnji dan.
Najbrž prišparajo par eur pri tej odjavi če te odjavijo 4 dni prej. Jebeš, reč da ste za 9.8. zmenili kot zadnji dan.
josipdare ::
Ko izgubis sluzbo a se zmeraj rabis placevat dopolnilno zavarovanje? Sem brez prihodkov.
tikitoki ::
Ne, to ni neposredno povezano. Ko skleneš pogodbo se datum začetka šteje kot datum začetka obveznega zavarovanja, datum o prenehanju delovnega pa kot zadnji dan.
Dopolnilno nekatere ferme plačujejo delojemalcem nekatere ne, nekatere še doodatno v penzijske ponzi fonde (ala modra zavarovalnica)
Dopolnilno nekatere ferme plačujejo delojemalcem nekatere ne, nekatere še doodatno v penzijske ponzi fonde (ala modra zavarovalnica)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kancler ()
Spura ::
drvo ::
simnov ::
To rabijo za scan odpovedi, da te odjavijo iz obveznega zavarovanja s 5.8. namesto z 9.8. kot zadnji dan.
Da nebi bila kakšna fora , da bi zahtevali denar za zdravniški nazaj , ko sem bil tam samo dva tedna.
Ne, tist je bil zdravniški pred šihtom sam tok da da dohtar klukco da loh (pisarniški?) del delaš.
MadMicka ::
Zakaj ne vprašaš podjetje, zakaj rabijo novo odpoved? Dejstvo je, da nove odpovedi ne rabiš dajat, velja ta, ki si jo dal.

anketar ::
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Ali se splača dodatno zadravstveno zavarovati (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10796 (7142) | Invictus |
| » | dopolnilno zavarovanje, kje in zakaj? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18654 (16419) | Alien123 |
| » | ZavarovanjeOddelek: Loža | 5627 (4442) | paraboŁa |
| » | Dopolnilno zdravstveno zavarovanjeOddelek: Loža | 2735 (2034) | cortez |