» »

Formula 1 2021

Formula 1 2021

««
102 / 139
»»

endelin ::

Gambino je izjavil:

Opaaaaaaaa Ham pokazal narciskotu. Kaj so jih odpihnili. Če bi Ham štartal s prve vrste bi imel prednost večjo kot pol minute za šalo. Kapo dol 101 in nov rekord.
Zadnje tri dirke Merc dobi za šalo, pa tudi če menjajo motor za vsako dirko ali pa pustijo tega.
Ham bo prvak!!!

Seveda bo prvak če je mercedes spet v svoji ligi.

Ironično bo hamster prvak zaradi tistega umazanega trcenja ko je max izgubil praktično vso. prednost takrat

Hamilton = lucky one že celo kariero

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

BT52 ::

Tilen88 je izjavil:

BT52 je izjavil:

glej ga :D LMAO

Ta je pomoje na kakih tabletah :D

Heh reče se jim BDE tablete

zenith1 ::

springfield je izjavil:

broken/link je izjavil:

Crofty pa "and against the odds, Hamilton win GP". Anglež.

Ne mogoce jih je poslusat na trenutke. Ko ni bilo preiskave, sem mislo, da bodo do konca dirke jokali. Na sreco je Hamilton potem prehitel Maxa, da se je nehalo to jokanje, je bilo naenkrat vse ok. Veckrat so celo rekli, da je prisel iz zdanjega mesta do zmage. Sploh niso fanboyi :))

So pozabil, da je štartal z 10tega grida.

zenith1 je izjavil:

springfield je izjavil:

broken/link je izjavil:

Crofty pa "and against the odds, Hamilton win GP". Anglež.

Ne mogoce jih je poslusat na trenutke. Ko ni bilo preiskave, sem mislo, da bodo do konca dirke jokali. Na sreco je Hamilton potem prehitel Maxa, da se je nehalo to jokanje, je bilo naenkrat vse ok. Veckrat so celo rekli, da je prisel iz zdanjega mesta do zmage. Sploh niso fanboyi :))

So pozabil, da je štartal z 10tega grida.

Po njihovem je štartal iz Marsa.

broken/link ::

Ja, RB bo moral neki naredit, če se hočejo borit zadnje dirke.

In ja, gambino je prvič celo neki točnega povedal - Če bi HAM startal kot 1., Ki imel več kot 30sec prednosti na koncu. Po moje bi bila prednost bližje minuti. Ker to dirko je bila Merc hitrost v čisto svojem svetu.

Je bilo smešno, kako je Krof utihnil, ko ni bilo preiskave je imel Martin vsaj mir.

Ham pa z tole zastavo come on. bandwagon much?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BT52 ()

Skyman ::

mal offtopic

katar bo pod reflektorji kot moto gp?

uff čaki ne vem.

dirka je ob 17h localnem času

Zgodovina sprememb…

springfield ::

Skyman je izjavil:

mal offtopic

katar bo pod reflektorji kot moto gp?

Ob 17h po lokalnem se zacne dirka, tak da ne bi reko. Mogoce proti koncu?

Me res zanima kaj je Mercedes naredil v teh nekaj dneh, da imajo spet dirkalnik kot iz dvojih najboljših dni

Ja zato ker mislim da moto 3 majo glih tm tm soncni zahod,ostale pa ze v temi.Je pa res da je takrat zacetek leta sedaj pa konec leta.

Tilen88 ::

endelin je izjavil:

Me res zanima kaj je Mercedes naredil v teh nekaj dneh, da imajo spet dirkalnik kot iz dvojih najboljših dni

navil motor in boljše nastavil dirkalnik?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tilen88 ()

To so ga fix nabil do konca,kar na 1x ne mislim da so tako prednost dobili.

AvtoR ::

Kot sem napovedal, lahka zmaga za Hamiltona8-)

gambino ma podmladek?:))

no comment ::

Rezultat tak kot so razmerja moči. Pravično.

Pa Max in Lewis vsaj dajeta vtis na podiumu, da nista smrtna sovražnika.

scythe ::

Dobra dirka Hamiltona! Sem pa mnenja, da ima premalo časa da premaga Maxa v skupnem seštevku, edino če je Max kdaj slabši kot drugo mesto.
X670F | 7700X | 2x16Gb | 6000Mhz/CL30 | RTX3090FTW3 | HP X27i | Phanteks NV7|

Lahko je hamilton 3x prvi pa ma WDC.

Zgodovina sprememb…

Skyman je izjavil:

Ja zato ker mislim da moto 3 majo glih tm tm soncni zahod,ostale pa ze v temi.Je pa res da je takrat zacetek leta sedaj pa konec leta.

Obe dirki letos 28C temp air in asfalta

More pa merc tudi paziti glede materijala danes je imel RIC loss of power.

BT52 je izjavil:

Skyman je izjavil:

Obe dirki letos 28C temp air in asfalta

Thx :)

Srednji del Katarja je kar Mickey Mouse. Merc bo navil mašino 110 % pa navil krila do daske pa upal na najboljše.

Vmes pa upali na rikardo sindorm

TOP ::

Ja lahka stakim dirkalnikom zmagat je pa žalostna tale F1 Lojzek in Vestapen daleč hitrejša od vseh ostalih,kam gre ta F1,res žalost.Sam na koncu dirke pa Lojze obleče Brazilsko zastavo,tale je pa res mal mimo.

Netflix is gonna have field day with this season.

Skyman je izjavil:

Vmes pa upali na rikardo sindorm

PTSD iz RB dnevov, ko tip ni mogel končat pol sezone lol

Zgodovina sprememb…

Si zdej predstavljate(malo mogoče), da je kar RBR za 0.3 hitrejši v Qatarju :D pol pa ravno kontra spet naslednjo dirko

AvtoR ::

Skyman je izjavil:

gambino ma podmladek?:))

Jaz upam da zmaga Verstspen.

Jaz pa upam, da zmaga Max Hamilton.

Jst upam da zmaga Sir Luis Von Max Hamersten

Spet... Itak nic ne bo tresla se gora rodila mis.Vrjetno bo 50.000EUR vrnil RED BULU za vecerjo.

Komisarji po zmagi preiskujejo Hamiltona
https://portal-f1.si/2021/11/komisarji-...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skyman ()

Fak kolk so na F1 avtomaniji hamilton fanbojčki, kličejo maxa pizda in podgana(komentarji in uporabniki ostanejo), rečem pol jst da sej hamilton tudi kdaj zma pojokat mi pobrišejo komentar in profil :>

springfield ::

Uf, ne hodit na Hamiltonmanijo. Moderatorji ne prenesejo kakrsnekoli kritike Hamiltona. Tudi clanke pisejo pod vsakim nivojem.

broken/link ::

AichiTM. Jaz sem bil tudi parkrat brisan, pa daleč od tega da bi žalil... Sem samo izpostavil napake v člankih :v ki se niso popravile...
In od takrat jih niti ne berem več.

Tilen88 je izjavil:

Fak kolk so na F1 avtomaniji hamilton fanbojčki, kličejo maxa pizda in podgana(komentarji in uporabniki ostanejo), rečem pol jst da sej hamilton tudi kdaj zma pojokat mi pobrišejo komentar in profil :>

Če si on, ko je Aichiu pisal glede Hamiltona in da naj briše komentar in ACC. Potem si čisti klovn oz. huliganček, druga nimam rečit. Ni mi jasno, kak lahk en normalni navijač govori, da je Hamilton ******* ali pa Max**** .

Jaz sem samo napisal da tudi "hamilton zna jokat ko ne zmaga in zna metat to na ekipo" in sem bil zbrisan ;) Drugače pa gruča fanbojčku na Hamiltonmanija še vedno maksa označi za podgano(aichi) in pizdo ;)

Tudi moj kometar kjer sem čestital hamlitonu je bil pobrisam, pač garbage forum/spletna

Zgodovina sprememb…

Tilen88 je izjavil:

Jaz sem samo napisal da tudi "hamilton zna jokat ko ne zmaga in zna metat to na ekipo" in sem bil zbrisan ;) Drugače pa gruča fanbojčku na Hamiltonmanija še vedno maksa označi za podgano(aichi) in pizdo ;)

Potem nisi pravi, se oproščam :D Je pa dost huligančkov tam, se ne znajo kontrolirati pri komentarjih.

Je že bolš tle :p tle lohku rečem hamiltonu Lujz pa nisem banan :D

Tilen88 je izjavil:

Je že bolš tle :p tle lohku rečem hamiltonu Lujz pa nisem banan :D

Ja, ampak zakaj? A ti katera tipka izmed 'E', 'W', 'I', 'S' ne dela?

Sej to je bilo mišljeno malo v šali, lahko pogledaš nazaj zmeraj pišem imena pravilno.

No, pol pa vprašanje za druge. Se bodo že prepoznali... ;)

Zakaj se obremenjujete z aichijem in avtomanijo?:D še sam prizna da brišejo uporabnike.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Meizu ::

no comment je izjavil:

No, pol pa vprašanje za druge. Se bodo že prepoznali... ;)

Kaj? Itak je čisto v slogu slovenistanščine, da podomačujemo neke izraze vsepovprek. Npr. Džul

D%C5%BEul @ Wikipedia

Torej Lojze štima. Lojze!

Al pa Lujis.

Kratko Lujs.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Meizu ()

Horner spet joka, da Mercedesova hitrost na ravnini ni normalna :D Zbirajo dokaze za možni protest proti Mercedesu.

Kje si pa tole prebral? :D

billy ::

Hitrost merca tukaj je bila brutalna, in točno se je vidlo da je na ravnini toliko hitrejši, proti maxu je imel cca 1sec, pa ga je vseeno zlahka dobil na koncu glavne ravnine.

Tole je skrb vzbujajoče in dejansko ne vidim načina, kako ne bo isto do konca sezone, ter da lujz zlahka dobi prvenstvo.

Če je res razlog v motorju, lahko pred vsako dirko menjajo, dobijo +5, pa bo komot zmagoval.

scythe je izjavil:

Horner spet joka, da Mercedesova hitrost na ravnini ni normalna.

Sej ni. Na ciljni ravnini ravnini se je zdelo, kot da se Mercedes pelje, drugi dirkalniki pa stojijo na mestu. Ko je Mercedes odprl DRS pa kot da drugi peljejo rikverc.

Nihče ne more zanikat, da njihova aerodinamika zelo lepo "preklaplja" med nizko in visoko hitrostjo. Ampak če ostali ne znajo pokazat, da Mercedes dela kaj mimo pravil, jebiga.

codeMonkey ::

Mercedes je bil res brutalen po hitrosti. Ce bi clovek pogledal samo tocke pred in po vikendu, bi si mislil, da je Max v relativno udobnem polozaju, pa ni. Niti priblizno.

Čas bi že bil, da FIA pregleda RBR do 0.01mm natančno. :D Vedno jočejo, ko jih kdo premaga, ko zmagujejo je pa vedno vse legalno pri RBR-ju. A je tak težko priznati poraz in iti naprej? Upam da čimprej Toto in Horner spokajo iz F1, drugače bo skoz španska nadaljevanka.....

billy ::

Ne pozabimo, kako je merc jokal na začetku, da je rbr nelegalen, ker so imeli baje na ravnini višjo hitrost in to z "hondo".

zdaj so pa vloge obrnjene :)

driver_x ::

Za katero moštvo pa vozita Toto in Horner?
««
102 / 139
»»