» »

Formula 1 2021

Formula 1 2021

««
75 / 139
»»

Tilen88 ::

Mislil sem v smilsu če bodo medium zdržale do konca ?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tilen88 ()

dild0idis ::

Morale bi, manj goriva, manj obrabe, ...
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!

BT52 ::

Bomo videli Gasley je pretty F-ed. On je na daljšem stintu na pram Ferrarijev.

Skyman ::

Tilen88 je izjavil:

Mislil sem v smilsu če bodo medium zdržale do konca ?

Ce so leclercu softke 30+ bi tud te mogle.Je pa drugo vprašanje kaksni bodo casi.

Pierre zvišuje tempo verjetno 2 stop. Ham pa verjetno po fastest lap later.

Frrarija sta trenutno na Hard ne ? A ma mogoče kdo podatek kolk krogov majo gume

8 in 10 Sai

Aha sm mel občutek da občutno več. Hvala.

Honda je pravi demon na S1 in S3

BT52 je izjavil:

8 in 10 Sai

13-16 drugace

Hamilotn pritiska, mogoče za 3stop kot pravijo?

Hamilton je res neki čarovnik. Človek res ne obupa. To mu je potrebno priznat.

Jap, samo še 1.5sec

Hmm gledano na GAS se soft kar obnesejo.

Ja mene sam tilta k ne morš vedet kdo špara/blefira :D

AWS je pa prov smešen.

Ham na medium gumah v boljšem stanju, kot pa Ver s hard gumami.

Zgodovina sprememb…

Ja in pol max z 10% nardi tako razliko,..smešni so

AWS je meme z razlogom.

Max gre v boxe v naslednjih krogih.

Kaj pa ti kadiš?

Samo v primeru, če Šunka gre v boks.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BT52 ()

Vsaj glede AWS... :))

Tudi Ham bo šel. :D

Perez solidno, glede an katastrofalno soboto.

Tilen88 je izjavil:

Solidno glede na to, da ima najhitrejši avto in se bori za 10 mesto.

Zaenkrat zelo dolgočasna dirka.

Sicer občutno boljša kot Spa!

Zgodovina sprememb…

dild0idis je izjavil:

Tilen88 je izjavil:

Solidno glede na to, da ima najhitrejši avto in se bori za 10 mesto.

Dej ne bit toliko zagrenjen ;)

Tilen88 je izjavil:

Niti ne. Če v q1 ne moreš v najhitrejšem avto na gripdu naredit dobrega "banker" kroga? Ne vem kaj naj rečem. Slabo. GAS dotd

Gasly odlično, Giovaniazzi slabo.

Se strinjam Gasly DOTD

boddah ::

Tale steza sicer izgleda super, ampak je na žalost za moderne F1 dirkalnike preozka in dirke bodo res težko spektakularne. Podoben problem kot v Imoli.

Sokomentator na SK pa je katastrofalen. Izgleda kot da dajo vsakega, ki ima 5 minut časa pred mikrofon. Ker tole pač žal ni niti približno dovolj, da bi tip lahko komentiral kvalifikacije in dirko.

+1 za Gasly DOTD

Zdej me zanima kolk se bo kadilo s tribun XD če zmaga seveda

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tilen88 ()

Perez gre na lovoriko za največ prehitevanj v sezoni.

Se je odločil, da bo vsakič zadnji štartal. :D

Bottas ups Fastest lap LOL

Maksek zasluženo, najhitrejši ves čas!

Glavn da smo gledal maxa.. zadaj pa alonso nabil sainza...

Čestitke tudi mercu ker je res poskušal vse, kapo dol.

Vesel sem da je danes bila dirka izpeljana:)) kak dez bi bil za vec akcije dobrodosel

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skyman ()

boddah ::

Tale drama z najhitrejšim krogom je samo še potrdila, da bo drugo leto Russell 120% vozil namesto Bottasa pri Mercedesu. Upam da jim bo letos do konca sezone še kaj ponagajal in ne bo zgolj ponižen wingman.

Skyman je izjavil:

Vesel sem da je danes bila dirka izpeljana:))

Samo kako, če bila oranžna zavesa kako so lahko dirkači kaj videli. :D

ja masi je sel na plazo pa ne vidi te situacije

Meizu ::

Pač še en nesposobnež več v Red Bullu in še danes nimamo realne primerjave sovoznika, da vidimo, če je Red Bull dober ali Maksek.

In kaj ti to pove? Da do danes še ni prišel voznik, ki ni niti blizu konkuriranju Maxu?

Bottas v Alfo, bojda bo juri potrjeno.

Ben Dover ::

Latifi v Merc.. #blessed

Danes je pa Lojza celotno dirko jokal, očitno mu je tista bjonda naredila pregost čokolino. Pol pa še Bottas vzel lopatko pa kanglico skoraj, katadtrofalen dan za kozico.

Zgodovina sprememb…

To bo še zanimivo spomladi...v 4 sezoni

Rosberg: Netflix je bil poklican v Wolffovo pisarno, da posname Russellov podpis
https://portal-f1.si/2021/09/rosberg-ne...

GregiB ::

boddah je izjavil:

Sokomentator na SK pa je katastrofalen. Izgleda kot da dajo vsakega, ki ima 5 minut časa pred mikrofon. Ker tole pač žal ni niti približno dovolj, da bi tip lahko komentiral kvalifikacije in dirko.

Ma ja… tip kot da že dve leti ni sline požrl…
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

billy ::

Meni pa je vsebinsko kar OK, pove kar dosti stvari, ne samo strogo dull dirkanje.

Cveto ::

Kdo pa komentira?

Jaz gledam na F1 TV in je prebavljivo, jasno pa je, da najraje in najbolj obravnavajo "svoje" voznike. Ekipa pa jasno močna (poleg Croftya še Brundle, Davidson, DiResta, ta vikend recimo še Rosberg in Button).

Ne vem kdo je to, je pa do zdaj komentiral samo petkove treninge, pa je zgleda bil povišan :)

Sky je bil vedno top, kar se tiče tehnike in dogajanja na stezi, ampak so postali bedni s favoriziranjem lujza.

springfield ::

https://twitter.com/F1/status/143452297...
Ta pa me je nasmejala :))
Mi pa res ni jasno, kaj je s tem drugim sedezem pri RB, da se vedno vozi nekje zadaj. Gasly recimo zdaj vozi odlicno pri AT, tut pred odhodom k RB je. Al je Max res tak dober, al pa ima cist drugacen slog voznje in je avto povsem njemu prilagojen.

Cveto ::

Jaz bi rekel, da vse od naštetega. Avto je gotovo 100% tunan na Verstappna. Pa Max je očitno RES tako dober. Problem je tudi sama miselnost v ekipi, ker zelo hitro hočejo zelo veliko in če kaj zafrkneš, te hitro dobi v roke Dr. Marko. In drugi vozniki so zato pod pritiskom in delajo napake.

Zanimivo bi bilo videt, kdo je boljši voznik, Bottas ali Perez. Po moje sta kar tam nekje, vseeno pa ima Bottas boljše rezultate, tako da je očitno Mercedes vseeno hitrejši avto.

Bo pa od sedaj pod pritiskom tudi Hamilton. Ve, da ima samo še to sezono "mir" z relativno poslušnim in jasno slabšim Bottasom (s katerim sicer delajo res grdo, "abort fast lap" itd...). Naslednje leto bo problem, če bo recimo Russel že v kvalifikacija boljši (kar sem zna zgoditi, ker dirkači z leti izgubijo nekaj ostrine). Težko bo potem še dalje promovirati Lewisa kot (očitnega) prvega voznika. Bo pa imel verjetno v dirki še vedno prednost Hamilton, ki ima le precej izkušenj, odlično čuva gume in zna "potegnit" ko je res treba.

Kakorkoli že, pred nami so dobri časi. Ker če bi zdaj gledali par let dominance Maxa, tudi ne bi bilo dobro.

springfield je izjavil:

https://twitter.com/F1/status/143452297...
Ta pa me je nasmejala :))
Mi pa res ni jasno, kaj je s tem drugim sedezem pri RB, da se vedno vozi nekje zadaj. Gasly recimo zdaj vozi odlicno pri AT, tut pred odhodom k RB je. Al je Max res tak dober, al pa ima cist drugacen slog voznje in je avto povsem njemu prilagojen.

Ravno to je ena od stvari, zaradi katerih ne maram Hamiltona. Jambra cel čas in se dela bogega, potem pa takoj zatem postavi najhitrejši krog. Očitno mu je lažje tako, da če rata rata, če pa ne, so itak krive gume/strategija/random stvar za katero ni kriv on.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Cveto ()

Sigurno je avto na maxa naštiman, in ob tako frekventni menjavi voznikov, tudi vprašanje koliko se lahko drugi sploh prilagodi na to.

Saj je logično, ne more rbr razvijat dveh avtov za dva različna sloga vožnje. Jim bi bilo dovolj, če bi bil drug voznik na nivoju bottas - oz ne na nivoju, ampak da bi se vozil 0.3 za maxom, tako kot se bottas za lujzom. Ampak zgleda ga še niso našli, ali pa je perez res tak bogi. Ne vem zakaj ne vzamejo recimo Hulka.

springfield ::

Mogoce zdaj, ampak tip je priso sredi sezone k RB in prvo dirko zmagal. Sicer po sreci, ker sta se Merca ven spravla, ampak vseeno je premagal Ricciarda na tisti dirki.
Mogoce bi ga mogli posadit ob kakega Norrisa ali Leclerca, da bi videli njegovo pravo vrednost.

Res je ja, saj se je definitivno dokazal. Ampak zdaj bo komurkoli težko prit zraven, imo bo to zelo nevarna kombinacija še mnogo let, ker takšna simbioza še ni bila nikoli.
««
75 / 139
»»