Forum » Loža » Vlada 2020 - ????
Vlada 2020 - ????
Temo vidijo: vsi
kotanyi ::
Ti bi o dejstvih?
zagovarjaš pa levake, ki so bili na oblasti večino časa in nas pripeljali do tu, kjer smo!
Ti bi o dejstvih?
Če bi bil, potem bi zagovarjal to, da levakarji nikoli več ne pridejo na oblast.
Nehaj se obnašat kot čustveno dete. Če bi kaj bral moje poste, bi dobro vedel katerih strank nikoli več ne želim videti v parlamentu.
Seveda delajo napake! Tudi grobe in zaradi tega bi jih bilo treba nabrcati v rit.
Ampak ti in tebi podobna teleta jih na volitvah seveda ne boste kaznovali, ker kakršnokoli terjanje odgovornosti pri vas zaslepijo jajca tipa "da levakarji nikoli več ne pridejo na oblast". Kdo je levakar, pa za vas seveda odločata noraTV in twitter.
Kot taki ste krivi točno tega, kar ti tule obtožuješ druge - slepega sovraštva.
In to je dejstvo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kotanyi ()
FireSnake ::
NoroTV spremljajo levakarji (da lažje pizdijo, ker imajo tam dovolj materiala) ne jaz.
Twitter prav tako, beri kaj sem napisal glede twitterja: pleško lahko piše kar ga je volja me ne gane.
Ker tega ne berem.
Jaz komentiram zgolj na podalgi tega, kar vidim/berem tukaj.
Pa še to je preveč (ker se sicer politike ogibam kot hudič križa).
Zato se oglasim samo občasno.
Podprl bi idejo, da bi bile politične debate na slo-tech prepovedane.
Twitter prav tako, beri kaj sem napisal glede twitterja: pleško lahko piše kar ga je volja me ne gane.
Ker tega ne berem.
Jaz komentiram zgolj na podalgi tega, kar vidim/berem tukaj.
Pa še to je preveč (ker se sicer politike ogibam kot hudič križa).
Zato se oglasim samo občasno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
sunshine403 ::
Razlog za Kranj je lahko škartna serija, nestrokoven odvzem brisa, kontaminacija po odvzemu...nič od tega ne spremeni dejstva, da je več kot 99% hitrih testiranj ustreznih, da če želimo imeti odprte šole, se mora testiranje nadaljevati, zatorej se naj neha jamrat ampak iskat rešitve kako se bo proces optimiziral.
Razen ce jih ni. Pac parafrazina izjava tvojega sefa in njegovih podrejenih. In vse cool, razen ce ni, da bodo ti false positive testi kot kaze vplivali na to, da bodo po Gorenjski spet zaprli sole. Ja saj bodo te stevilke izlocili iz statistike, razen ce jih ne bodo. In zaenkrat smo v "razen ce jih ne bodo". Tako da ja cim vec testirat ker to full pomaga... ce ne pri cem drugem pa pri tem da bomo cim dlje zaprti in da bodo kreteni (kamor sodis tudi ti) lahko se naprej razlagali, da Slovenija sploh nima kaksnih posebnih ukrepov, ki bi kaj dosti vplivali na normalno zivljenje.
shmandi ::
Ja kje so boš pa potem še sploh lahko informiral o politiki?
Pa ne se preveč razburjat. Moraš razumet, da imajo mnogi že poln kufer tega korona sranja, epidemije, ukrepov in seveda vlade.
Forum je pač najboljša možnost, da si dajo mal duška. Kje drugje jih verjetno tako noben noče več poslušat.
Smrekar1 ::
Razlog za Kranj je lahko škartna serija, nestrokoven odvzem brisa, kontaminacija po odvzemu...nič od tega ne spremeni dejstva, da je več kot 99% hitrih testiranj ustreznih,
Ne. Vemo samo to, da je bilo od 18 preizkušenih s PCR 17 neustreznih in 1 ustrezen.
Med preizkušenimi je bilo torej 94% neustreznih in 6% ustreznih. Kakšni so bili rezultati drugje ne vemo, ker 'vrhunski geniji' niso spoštovali lastnih minimalnih standardov uvajanja nove preiskave. To je lahko rezultat povsod ali nikjer, česar ne moremo vedeti, ker se zadevo vodi na balkanski način.
Nestrokoven odvzem brisa in kontaminacija pri odvzemu bi dala tudi pozitiven rezultat na PCR in to še bistveno prej kot na HAGT.
To so dejstva, kar ti okoli tega napletejo dreserji na Trstenjakovi je pa nabijanje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smrekar1 ()
shmandi ::
Vitamia ::
...., ker ne razumejo, da bi bilo popolnoma isto, če bi v sedlu sedel kdo drugi ............
Dvomim da bi (med drugimi bedarijami), kdo drug uvedel univerzalni temeljni dohodek za duhovnike, gozdarjem dal dodatek zaradi epidemije (svež zrak ubija!), plačal dodatek zaposlenim na občinah, kjer obisk občanov ni mogoč, itd. Dodatek so recimo dobili vojni veterani. Kakšna kasta ljudi je to, da so v večji nevarnosti kot kdo drug.
Bo treba brati še kaj drugega, ne samo partijske medije in objave na forumih.
Smrekar1 ::
S čim bi pa ti kontaminiral bris, da bi dobil pozitiven PCR?
Podrgneš ga ob pozitiven bris. Ker ne veš kateri brisi so pozitivni in kateri ne si vzameš čas in vsakega podrgneš ob vsakega.
Ni moja ideja, Hipatijeva je.
Dvomim da bi (med drugimi bedarijami), kdo drug uvedel univerzalni temeljni dohodek za duhovnike, gozdarjem dal dodatek zaradi epidemije (svež zrak ubija!), plačal dodatek zaposlenim na občinah, kjer obisk občanov ni mogoč, itd. Dodatek so recimo dobili vojni veterani. Kakšna kasta ljudi je to, da so v večji nevarnosti kot kdo drug.
... dal dva solidarnostna dodatka in izredno povišanje dohodka v epidemiji najmanj prizadeti populaciji ...
Če bi bil kdorkoli drugi bi bilo manj slabo, to je gotovo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smrekar1 ()
jernejl ::
Nestrokoven odvzem brisa in kontaminacija pri odvzemu bi dala tudi pozitiven rezultat na PCR in to še bistveno prej kot na HAGT.
Brez skrbi, da se ponovnega testiranja niso lotili tako diletantsko, kot bi se ga ti.
Če zapreš oči, jih odpreš in ponovno pogledaš rezultat testa, je logično, da bo rezultat najverjetneje enak kot prvikrat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jernejl ()
Hypathia ::
Poziv k družbenemu premirju in sodelovanju https://vega.siol.net/media/files/2021-...
Po predsedniku Pahorju še desno centrični razumniki pozivajo k premirju. Na žalost levica kaj takšnega ni sposobna, zato bo ta država tonila še naprej.
Stvari se bodo počasi razčistile in postavile na svoje mesto:
PDZ @IgorZorcic ocenjuje, da ima aktualna koalicija celo več od 47 glasov, kar je po njegovem pokazalo sinočnje glasovanje o #PKP8. Vodja PS @stranka_DeSUS Franc Jurša potrdil, da je govoril z @JJansaSDS
in namignil, da je PV pripravljen počakati do glasovanja o nezaupnici.
Po predsedniku Pahorju še desno centrični razumniki pozivajo k premirju. Na žalost levica kaj takšnega ni sposobna, zato bo ta država tonila še naprej.
PDZ @IgorZorcic ocenjuje, da ima aktualna koalicija celo več od 47 glasov, kar je po njegovem pokazalo sinočnje glasovanje o #PKP8. Vodja PS @stranka_DeSUS Franc Jurša potrdil, da je govoril z @JJansaSDS
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hypathia ()
Telbanc ::
AB je dosegla svoje in je sedaj v parlamentu, tko da njo lah komot odštejemo od KUL.
Če bojo ponovno volitve, vprašanje če bo spet not.
Tako pa lahko sedaj v parlamentu pove svoje.....
Če bojo ponovno volitve, vprašanje če bo spet not.
Tako pa lahko sedaj v parlamentu pove svoje.....
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Ja kje so boš pa potem še sploh lahko informiral o politiki?
Pa ne se preveč razburjat. Moraš razumet, da imajo mnogi že poln kufer tega korona sranja, epidemije, ukrepov in seveda vlade.
Forum je pač najboljša možnost, da si dajo mal duška. Kje drugje jih verjetno tako noben noče več poslušat.
Jaz sem prvi, ki ima poln K vsega!
Ne morem v telovadnico, v dnevni sobi moram trenirati - ko se bo tole končalo bom lahko kupil novo dnevno sobo.
AMPAK: v času krize pač moramo stisniti zobe (in levaki so extra destruktivni v tem času).
Ko se bo pa tole sranje končalo, potem pa BO čas, da se reče bobu bob.
In, če bo treba koga brcniti v rit bomo to tudi storili.
Upam pa, da se bodo to spomnili tudi volivci na naslednjih volitvah.
Menim da bo udeležba malo višja, kot je bila do sedaj.
Malo off topic: jaz sem že pred korono govoril, da svet po naslednji krizi ne bo več isti (jaz sem mislil, da bo drugačna). Danes pa zasledim, da že Merklčka govori, da svet ne bo več isti.
Zgodovina sprememb…
feryz ::
Pozivajo k premirju in dovoljenju, da lahko še naprej neovirano kradejo in goljufajo.
Jaz sem prvi za. Premirje. Ko zakopljemo pod zemljo 100 procentov teh, ki se trenutno pasejo po politiki, lahko takoj sklenemo premirje.
Do naslednjega kopanja.
Jaz sem prvi za. Premirje. Ko zakopljemo pod zemljo 100 procentov teh, ki se trenutno pasejo po politiki, lahko takoj sklenemo premirje.
Do naslednjega kopanja.
...., ker ne razumejo, da bi bilo popolnoma isto, če bi v sedlu sedel kdo drugi ............
Bo treba brati še kaj drugega, ne samo partijske medije in objave na forumih.
V tem smislu ne bi bilo isto, seveda.
Isto pa bi bilo, da bi denar poniknil. Še več: menim, da bi ga poniknilo še več (ker so levakarji imeli več časa za raztezanje svojih lovk - samo zato).
Jaz mislim da ne. Toliko brez sramu in vsem na očeh, si levaki ne morejo privoščiti.
Kakšen spodrsljaj le, toliko pa ne.
Pozivajo k premirju in dovoljenju, da lahko še naprej neovirano kradejo in goljufajo.
Do naslednjega kopanja.
Ampak čisto vse.
Tudi tiste, ki so sedaj pod radarjem.
In nepošteno na državnem sesku.
lotar123 ::
Sedaj o destruktivnosti bi se dalo razglabljati v nedogled. A so levaki destruktivni, ali je to zgolj posledica nesposobne vlade, bi se dalo tudi razglabljati.
Je pa na splošno takole v demokraciji. Če misliš, da nekdo v vladi ne dela dobro imaš vso pravico in konec koncev tudi dolžnost sprožiti ustrezne mehanizme, da se to odpravi. V kolikor to ni dovoljeno, potem pač ne živimo v demokraciji temveč diktaturi. Demokracija je vedno, ne samo v časih ko je vse lepo, tudi v časih pandemije.
Drugače si lahko vsak zapis razlagate takole. Ni važno če krade, ni važno če laže, ni važno konec koncev če mori, sedaj so težki časi, bomo to že reševali čez eno leto! Kar je čista bedarija!
Ko boste to nekako razumeli, pa gremo lahko dalje.
Je pa na splošno takole v demokraciji. Če misliš, da nekdo v vladi ne dela dobro imaš vso pravico in konec koncev tudi dolžnost sprožiti ustrezne mehanizme, da se to odpravi. V kolikor to ni dovoljeno, potem pač ne živimo v demokraciji temveč diktaturi. Demokracija je vedno, ne samo v časih ko je vse lepo, tudi v časih pandemije.
Drugače si lahko vsak zapis razlagate takole. Ni važno če krade, ni važno če laže, ni važno konec koncev če mori, sedaj so težki časi, bomo to že reševali čez eno leto! Kar je čista bedarija!
Ko boste to nekako razumeli, pa gremo lahko dalje.
Jaz mislim da ne. Toliko brez sramu in vsem na očeh, si levaki ne morejo privoščiti.
Ta gamad ima toliko ljudi na položaju, da to utečeno teče (brez kakršnega koli pompa).
V zdravstvi vsak mesec izgine na desetine milijonov. Nihče se ne vpraša zakaj.
MILIJONOV!!! Tu bi takoj moralo nekaj deset ljudi obeseti za jajce!
Tu pa levo desni fanatiki zagovarjajo vsak svoje. pa to je za bruhat!
Sedaj o destruktivnosti bi se dalo razglabljati v nedogled. A so levaki destruktivni, ali je to zgolj posledica nesposobne vlade, bi se dalo tudi razglabljati.
To je evidentno. Samo slepec tega ne vidi.
Lepo napisano; ustrezne mehanizme.
Levakarji pa trenutno ne znajo drugega, kot groziti. Ker je vse drugo odpovedalo in se še kar ne morejo sprijazniti, da ne morejo več krasti (začasno, na naslednjih volitvah se bodo spet polizali med sabo in začelo polniti žepe).
Jaz mislim, da vem zakaj se jim tako mudi na oblast (tega ovce ne vidijo): ker Evropa trenutno tiska OGROMNE količine denarja, da ublažijo gospodarsko krizo.
Tega denarja je RES veliko (tako veliko, da del tega zaide v delnice in kriptovalute - zato gre vse še kar gor).
In levakarji norijo, ker trenutno ne morejo dobiti deleža (beri: na debelo krasti).
Zgodovina sprememb…
Lepo napisano.
Pa še ena stvar je zanimiva: ko jim nastavimo ogledalo (enih par nas je takih) potem se potuhnejo kot podgane.
Začne se lahko normalna debata.
Nakar spet napadejo s svojimi blodnjami (jaz se, ponavadi, potem umaknem - imam pametnejše delo, kot ovci vseskozi praviti, da je ovca).
Pa še ena stvar je zanimiva: ko jim nastavimo ogledalo (enih par nas je takih) potem se potuhnejo kot podgane.
Začne se lahko normalna debata.
Nakar spet napadejo s svojimi blodnjami (jaz se, ponavadi, potem umaknem - imam pametnejše delo, kot ovci vseskozi praviti, da je ovca).
Zgodovina sprememb…
Ta gamad ima toliko ljudi na položaju, da to utečeno teče (brez kakršnega koli pompa).Ja, res je, ampak ali ne razumeš poante?
Recimo, da so vsi kradljivci levaki, kot posledica dolgoletnega visenja na položajih.
Logično bi bilo pričakovati, da ko uleti desnjak, v tem primeru puklavec, začne instantno streljati vse levo, kar krade.
Ampak, zgodi se točno nič ne. Edino kradljivim levakom se pridružijo novi kradljivi desnjaki, s čimer se obseg kraje le poveča.
Ta gamad ima toliko ljudi na položaju, da to utečeno teče (brez kakršnega koli pompa).Ja, res je, ampak ali ne razumeš poante?
Recimo, da so vsi kradljivci levaki, kot posledica dolgoletnega visenja na položajih.
Logično bi bilo pričakovati, da ko uleti desnjak, v tem primeru puklavec, začne instantno streljati vse levo, kar krade.
Ampak, zgodi se točno nič ne. Edino kradljivim levakom se pridružijo novi kradljivi desnjaki, s čimer se obseg kraje le poveča.
Se popolnoma strinjam.
Dodam lahko še: kakemu levaku "odreže glavo" in nastavi svojega.
Preveč pa ne smejo, ker drugače se raja zbuni.
Vsa politična gamad svoje notri tišči.
In to je tudi del problema. Ampak ovce spet tega ne vidijo (pajaci tu na forumu so tipični primerki), samo slepo navijajo za svoje.
Zgodovina sprememb…
kotanyi ::
NIJZ glede vodenja statistike:
"iz stališča epidemiološkega ukrepanja, ki mora biti takojšnje, ne moremo upoštevati nadaljnje individualne obravnave bolnika. Npr. oseba bi lahko bila pozitivna na HAT testu, potem negativna na PCR testu, ampak ima simptome in zato lahko lečeči zdravnik preceni, da gre v resnici za okužbo. Ampak tukaj gre že za nadaljnjo individualno obravnavo specifičnega primera in to je zunaj obsega samega spremljanja epidemije s stališča javnega zdravja. Zato v statistiki ostane zaveden originalen pozitivni test."
Lažne pozitivne torej štejemo v skupno statistiko. Na podlagi tega menda nato vlada ocenjuje učinke ukrepov in tveganja, kar je precej očiten fail. Za to pa niso odgovorni vaši ljubi levaki, niti ne narod, še manj martinovanje, odgovorni so (kot že tolikokrat do sedaj) NIJZ in vlada.
Ampak enim tule vam je za to, ali vlada operira na crap dati ali ne, povsem vseeno, ker - levaki. Taki bi se morali vprašati do kam bi skakali, če bi tole delala npr. Cmerarjeva, Pahorjeva ali klovnova vlada?
Vsi ostali odgovor itak že poznamo - we'd have a Mars landing by now.
"iz stališča epidemiološkega ukrepanja, ki mora biti takojšnje, ne moremo upoštevati nadaljnje individualne obravnave bolnika. Npr. oseba bi lahko bila pozitivna na HAT testu, potem negativna na PCR testu, ampak ima simptome in zato lahko lečeči zdravnik preceni, da gre v resnici za okužbo. Ampak tukaj gre že za nadaljnjo individualno obravnavo specifičnega primera in to je zunaj obsega samega spremljanja epidemije s stališča javnega zdravja. Zato v statistiki ostane zaveden originalen pozitivni test."
Lažne pozitivne torej štejemo v skupno statistiko. Na podlagi tega menda nato vlada ocenjuje učinke ukrepov in tveganja, kar je precej očiten fail. Za to pa niso odgovorni vaši ljubi levaki, niti ne narod, še manj martinovanje, odgovorni so (kot že tolikokrat do sedaj) NIJZ in vlada.
Ampak enim tule vam je za to, ali vlada operira na crap dati ali ne, povsem vseeno, ker - levaki. Taki bi se morali vprašati do kam bi skakali, če bi tole delala npr. Cmerarjeva, Pahorjeva ali klovnova vlada?
Vsi ostali odgovor itak že poznamo - we'd have a Mars landing by now.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kotanyi ()
HitraSperma ::
Samo imamo res top politiko - divide and conquer, folk se med sabo bije, oni pa lepo naprej kradejo... Stara, toda učinkovita metoda
fgdsfjk
WizzardOfOZ ::
HitraSperma je izjavil:
Samo imamo res top politiko - divide and conquer, folk se med sabo bije, oni pa lepo naprej kradejo... Stara, toda učinkovita metoda
V bistvu neumna raja, ki ne sprevidi tega.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
Že od vsega začetka vemo da so teli testi čisti fail, v vseh pogledih. Opozarjala je stroka, mediji, pisalo se je povsod. Se je kaj spremenilo? Nič! Zato ni pričakovati, da bi tako enostaven problem, kot je beleženje okužb bil rešen v naslednje pol leta. Ne vem, če ne drugega bi vsaj od opozicije pričakoval, neko resno razpravo od testov, pa je tudi ni... Ni je pa zato ker je vse samo predstava za butast narod.
Samo tega se ne da dopovedati vernikom, pa so lahko levi, desni...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: lotar123 ()
Massacra ::
Poziv k družbenemu premirju in sodelovanju https://vega.siol.net/media/files/2021-...
Šur šur. Za trenutno stanje so spet krivi tisti na levi.
PA DAJTE VI NA DESNI, POJDITE ŽE ENKRAT U KURAC. SVOJEGA DELA NA OBLASTI NE OPRAVLJATE NITI PBL. USTREZNO.
Dejansko lahko pričakujete kar nekaj kazenskih ovadb.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Massacra ()
Datadog ::
PA DAJTE VI NA DESNI, POJDITE ŽE ENKRAT U KURAC. SVOJEGA DELA NA OBLASTI NE OPRAVLJATE NITI PBL. USTREZNO.
Mentatliteta žrtve in neskončna lahkotnost bivanja ko ne prevzemaš odgovornosti za nič.
Ne samo to, ampak tudi kazniva dejanja zoper čast in svobodo slovenskega naroda!
(o kriminalu in oškodovanjih se mi niti ne da ničesar zapisati, tega je preveč).
(o kriminalu in oškodovanjih se mi niti ne da ničesar zapisati, tega je preveč).
Na vprašanje, ali Janša z odločitvijo glede DeSUS-a v vladi vseeno čaka na glasovanje o konstruktivni nezaupnici, je Jurša novinarjem odgovoril: "Nič ne bo narobe, če boste razumeli tako, kot mislite." "Predvsem vam moram povedati, da je Janša prijeten sogovornik," je dodal.
Uf, tale je pa morala zaboleti kulklanovce, ki JJ stalno prikazujejo v luči samopašnega, zoprnega težaka.
Uf, tale je pa morala zaboleti kulklanovce, ki JJ stalno prikazujejo v luči samopašnega, zoprnega težaka.
Na vprašanje, ali Janša z odločitvijo glede DeSUS-a v vladi vseeno čaka na glasovanje o konstruktivni nezaupnici, je Jurša novinarjem odgovoril: "Nič ne bo narobe, če boste razumeli tako, kot mislite." "Predvsem vam moram povedati, da je Janša prijeten sogovornik," je dodal.
To, kar razlagajo politični mrtvaki ala Zorčič, Jurša itd., je irelevantno v perspektivi!
Normalno da je prijeten sogovornik, ki mu bo še eno leto zagotavljal plačo v parlamentu :) Drugače pa izjave propalih politikov brez hrbtenici so brezpredmetne. Politik, ki nategne svoje volivce in potopi lastno stranko za doseganje svojega cilja, ni vreden niti besede, kaj šele branja izjav! Edino kar me veseli, da se DESUS po 30 letih končno poslavlja iz parlamenta. Vedno je mešal drek, tako na levi kot desni strani.
Zgodovina sprememb…
Se strinjam. Dopusti mi le, da te še dopolnim:
PA DAJTE VI NA LEVI, POJDITE ŽE ENKRAT U KURAC. SVOJEGA DELA NA OBLASTI NIKOLI NE OPRAVLJATE NITI PBL. USTREZNO.
Tako, zdaj je uravnoteženo.
Zgodovina sprememb…
Politik, ki nategne svoje volivce in potopi lastno stranko za doseganje svojega cilja, ni vreden niti besede, kaj šele branja izjav!
Potem pa res hecno, da takšnega politika podpirate za novega premierja. Erjavc je nategnil svoje poslance, ki so mislili, da se je vrnil, da bi rešil stranko, jo bo pa potopil zaradi lastnih ambicij. Sedaj bodo poslanci vrnili uslugo in Erjavca nategnili pri tajnem glasovanju destruktivne zaupnice, vse skupaj pa bo na naslednjih volitvah nategnila Aleksandra, ki jim bo pobrala pol volilcev in se uvrstila v parlament, medtem ko bo Desus ostal pred vrati. Gospa Karma bo izstavila in poravnala odprte račune.
Ovca je ovca, se strinjam.
Sprintaj si nejgovo sliko, pa si jo obesi v spalnici.
Malikuj ga doma. Ni ga treba tukaj po forumu.
Zgodovina sprememb…
Se strinjam. Dopusti mi le, da te še dopolnim:
PA DAJTE VI NA LEVI, POJDITE ŽE ENKRAT U KURAC. SVOJEGA DELA NA OBLASTI NIKOLI NE OPRAVLJATE NITI PBL. USTREZNO.
Tako, zdaj je uravnoteženo.
2008-2012, največji primankljaj v državni blagajno.
2010-2012 še večji primankljaj.
A veš svoj dolg?
Politik, ki nategne svoje volivce in potopi lastno stranko za doseganje svojega cilja, ni vreden niti besede, kaj šele branja izjav!
Potem pa res hecno, da takšnega politika podpirate za novega premierja. Erjavc je nategnil svoje poslance, ki so mislili, da se je vrnil, da bi rešil stranko, jo bo pa potopil zaradi lastnih ambicij. Sedaj bodo poslanci vrnili uslugo in Erjavca nategnili pri tajnem glasovanju destruktivne zaupnice, vse skupaj pa bo na naslednjih volitvah nategnila Aleksandra, ki jim bo pobrala pol volilcev in se uvrstila v parlament, medtem ko bo Desus ostal pred vrati. Gospa Karma bo izstavila in poravnala odprte račune.
Jaz podpiram? Si na glavo padla? Jaz od začetka zagovarjam predčasne volitve. Da bi pa podpiral DESUS haha
Drugače je pa tako, če si pozabila, poslanci so odpikali Pivčevo, poslanci so podprli Erjavca....
Pivčeva, je toliko v parlamentu kot pa Jurša, Erjavec, Podobnik, Počivalšek, Zorčič, Bratuškova, Jelinčič ...
Kot se je izkazalo, je bilo odpikanje Pivčeve huda napaka, za katero bo Desus plačal ceno na volitvah. Podpora Erjavcu se bo pa izkazala na glasovanju, zaenkrat mu kljub drugačnemu zatrjevanju, bolj slabo kaže.
Kot se je izkazalo, je bilo odpikanje Pivčeve huda napaka, za katero bo Desus plačal ceno na volitvah. Podpora Erjavcu se bo pa izkazala na glasovanju, zaenkrat mu kljub drugačnemu zatrjevanju, bolj slabo kaže.
Koga brigajo ti obsoletneži? Zgolj IJJ še morda 1 leto. Po tem pa konec, in Zorčičev in Jurš (pa če tudi Erjavcev). Nihče jih ne bo pogrešal.
2008-2012, največji primankljaj v državni blagajno.
2010-2012 še večji primankljaj.
A veš svoj dolg?
Malikuj ta tvoj gnoj po mili volji. Mi je vseeno.
Ne pa mene s tem posiljevati.
Bo šlo? Ker ovce ste malo trde v glavo, zato posebej poudarim.
Sem se zmotil pri letnicah, 8. vlada 2004-2008 in ta zadnja, 2020-2022!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Massacra ()
Sem se zmotil pri letnicah, 8. vlada 2004-2008 in ta zadnja, 2020-2022!
Da malo pomagam:
1. Vlada Republike Slovenije (16. 5. 1990 - 14. 5. 1992)
predsednik vlade Lojze Peterle
2. Vlada Republike Slovenije (14. 5. 1992 - 25. 1. 1993)
predsednik vlade dr. Janez Drnovšek
3. Vlada Republike Slovenije (25. 1. 1993 - 27. 2. 1997)
4. Vlada Republike Slovenije (27. 2. 1997 - 7. 6. 2000)
5. Vlada Republike Slovenije (7. 6. 2000 - 30. 11. 2000)
predsednik vlade dr. Andrej Bajuk
6. Vlada Republike Slovenije (30. 11. 2000 - 19. 12. 2002)
7. Vlada Republike Slovenije (19. 12. 2002 - 3. 12. 2004)
predsednik vlade mag. Anton Rop
8. Vlada Republike Slovenije (3. 12. 2004 - 21. 11. 2008)
predsednik vlade Janez Janša
9. Vlada Republike Slovenije (21. 11. 2008 - 10. 2. 2012)
predsednik vlade Borut Pahor
10. Vlada Republike Slovenije (10. 2. 2012 - 20. 3. 2013)
predsednik vlade Janez Janša
11. Vlada Republike Slovenije (20. 3. 2013 - 18. 9. 2014)
predsednica vlade mag. Alenka Bratušek
12. Vlada Republike Slovenije (18. 9. 2014 - 13. 9. 2018)
predsednik vlade dr. Miro Cerar
13. Vlada Republike Slovenije (13. 9. 2018 - 13. 3. 2020)
predsednik vlade Marjan Šarec
In sedaj Janez
Zgodovina sprememb…
puginho ::
Haha pivčeva se bo uvrstila v parlament haha eni nimate stika z realnostjo. Kaj je ona naredila v tem mandatu razen da se da kupit že od 100 eur na noč?
Desus pa gre v pozabo zaradi diletantskih poslancev, edina njihova rešitev je izglasovana nezaupnica pa še te je velik ?
Premirja na levi noben nebo podpisal, nekaj podobnega kot je jj klical eu trojko v slo. Pa zdaj ko je vse v kurcu bi vi podpisovali, da si delijo krivdo a ne?
Kakor za koga, za nekoga, ki ne zagovarja korupcije, pa naj bo za 100€, čisto logična poteza in odločitev, za nekoga, ki zagovarja zgolj svojo barvo pa seveda huda napaka.
BorutO ::
Ko tega janševca vidim ali slišim, mi gre kar na kozlanje ... a kdo ve kdaj so volitve? Ta človek nam je v njegovem prejšnjem mandatu kvaril voljo do življenje, v tem mandatu pa se mu je čisto utrgalo. Ne morem verjeti, da živijo okoli mene ljudje, ki podpirajo tega psihopata in mafijoza. Na FBju sem imel do par mesecev nazaj enega "frenda", ki je celih par let postal vse, kar je njihov firih rekel. Ko pa je do maja ali junija še začel komentirati zraven in se s svojim bratrancem in še par njegovimi kolegi kregat, potem vidiš, da se je nekaterim ljudem čisto zmešalo. S svojim bratrancem sta stalno hodila skupaj ven na žure itd ... na zadnje mu je napisal, da je kreten, in da se z njim več ne misli pogovarjati ker je komaj zdaj opazil, da je ozkogled ... mislim ... Ko ti Janša pomeni več kot sorodniki in prijatelji ... bedaki.
Telbanc ::
Treba je dodat da je bilo glasov včeraj 51 za ta PKP8.
Če pol obrnemo, ane, kar je treba, ker vem da znajo uni štet sam do 42, pride pol ene 39 za KUL.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Z mnenjem zakonodajno-pravne službe pa se ni strinjal Branko Grims, predsednik odbora iz vrst SDS. Sejo je nadaljeval z navzočimi koalicijskimi poslanci, zahteval pa celo razrešitev avtorja mnenja. "Predsedniku državnega zbora sem dal uradni predlog, naj razreši tiste gospe, ki so podpisane pod ta, za moje pojme, za parlament popolnoma nesprejemljiv papir."
Tako zgleda pravna država za SDS, če se strinjaš z mnenjem, je ok, če se ne, pa ga razreši!
Kaj bi mi tu brez tvojega štetja :)
Tako zgleda pravna država za SDS, če se strinjaš z mnenjem, je ok, če se ne, pa ga razreši!
Treba je dodat da je bilo glasov včeraj 51 za ta PKP8.
Če pol obrnemo, ane, kar je treba, ker vem da znajo uni štet sam do 42, pride pol ene 39 za KUL.
Kaj bi mi tu brez tvojega štetja :)
Zgodovina sprememb…
Kakor za koga, za nekoga, ki ne zagovarja korupcije, pa naj bo za 100€, čisto logična poteza in odločitev, za nekoga, ki zagovarja zgolj svojo barvo pa seveda huda napaka.
Če je nekdo proti korupciji, potem ne gre izvolit za predsednika Erjavca, ki ima na glavi še precej več masla od Pivčeve, tko da je tam šlo za druge zadeve, tudi klasični šovinizem, so pa potem poslanci dobili nazaj svojo porcijo.
Ko tega janševca vidim ali slišim, mi gre kar na kozlanje ... a kdo ve kdaj so volitve? Ta človek nam je v njegovem prejšnjem mandatu kvaril voljo do življenje, v tem mandatu pa se mu je čisto utrgalo. Ne morem verjeti, da živijo okoli mene ljudje, ki podpirajo tega psihopata in mafijoza. Na FBju sem imel do par mesecev nazaj enega "frenda", ki je celih par let postal vse, kar je njihov firih rekel. Ko pa je do maja ali junija še začel komentirati zraven in se s svojim bratrancem in še par njegovimi kolegi kregat, potem vidiš, da se je nekaterim ljudem čisto zmešalo. S svojim bratrancem sta stalno hodila skupaj ven na žure itd ... na zadnje mu je napisal, da je kreten, in da se z njim več ne misli pogovarjati ker je komaj zdaj opazil, da je ozkogled ... mislim ... Ko ti Janša pomeni več kot sorodniki in prijatelji ... bedaki.
Po moje ne gre za to, da bi komu Janša pomenil več kot sorodniki ampak bolj za to, da je zagrizen antijanšizem znak zmedenih, ne prav brihtnih in precej nestrpnih ljudi, ki pa sem ji želiš v življenju izogniti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hypathia ()
Če je nekdo proti korupciji, potem ne gre izvolit za predsednika Erjavca, ki ima na glavi še precej več masla od Pivčeve, tko da je tam šlo za druge zadeve, tudi klasični šovinizem, so pa potem poslanci dobili
Se strinjam, da tudi Erjavec nima kaj iskati več v slo politiki, tako kot Janša, Jelinčič, Bratuškova, Židan, Kordiš, Mesec, Grims...
Opravičevanje nekoga, ki je dejasnko prodal rit za 100€, za dosego strankaskega cilja(druge stranke) pa je vsaj bolano, če ne še kaj drugega.
O tem kdo ima kaj iskati v politiki in kdo ne, odločajo volilci, kdo je predsednik stranke pa člani stranke. Ne oporekam temu, da so člani Desusa izvolili Erjavca, samo potem je problematiziranje parih rezin pršuta in kozarec vina Pivčeve, hinavsko. Kdo se je prodal za 100 evrov, veš pa samo ti.
O tem kdo ima kaj iskati v politiki in kdo ne, odločajo volilci, kdo je predsednik stranke pa člani stranke. Ne oporekam temu, da so člani Desusa izvolili Erjavca, samo potem je problematiziranje parih rezin pršuta in kozarec vina Pivčeve, hinavsko. Kdo se je prodal za 100 evrov, veš pa samo ti.
Po tvojih zapisih, ti vsak dan :)