» »

Vlada 2020 - ????

Vlada 2020 - ????

Temo vidijo: vsi
««
326 / 466
»»

Cruz ::

ADIJOOO je izjavil:

Janez vsaj ne davi žensk tako kot jih Marjan Šarec.
Ivan samo misijonarca šiba kot vzoren kristjan?
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

lotar123 ::

ADIJOOO je izjavil:

Jebemu a vam gre za nohte?

floyd1 ::

Cruz je izjavil:

ADIJOOO je izjavil:

Samo takrat, ko povabi na obisk... ...Kurza, brez pa menda ne more.

ADIJOOO ::

Cruz je izjavil:

ADIJOOO je izjavil:

Ne bi vedel :))

Johnny QJ ::

ADIJOOO je izjavil:

Johnny QJ je izjavil:

kje ste SDSovci dobli to frazo "vlada dela dobro, glede na to s kakšnimi ljudmi ima opravka", ??

verjetno kak blog na nova24 predvidevam.

Mimogrede, to je vbistvu grda žalitev in če jo že primerjate s covid statistiko, potem smo očitno najslabši narod v EU.

To ni fraza ampak realno stanje. Vlada pač dela dobro.

feryz je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Johnny QJ je izjavil:

lol a ti prebereš kaj napišeš :) Včasih se mi je zdelo da na slo-tech forumu ni takih pajacov

Kaj točno ne razumeš, bom dala še podnapise.
Upam da se zavedaš, da Janez in feminizem nista združljiva.
Ok, razen v primeru ko mu feminizem rabljenega Volvota z gotovino kupi. To še nekako tolerira.

zdaj pa že iz dna soda pobiraš

ADIJOOO ::

Johnny QJ je izjavil:

zdaj pa že iz dna soda pobiraš

TRUE STORY

Kako se je začelo, še ne razkrita zgodba: Šarec kričal, Šabedra ustreliti, davil njegovo svetovalko, Šabeder pa je planil ...

https://pozareport.si/post/564198/kako-...

Šarec je nevaren jaz priznam, da se ga kar malo bojim :))

PrimoZ_ ::

Hypathia je izjavil:

Johnny QJ je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Johnny QJ je izjavil:

Dejstvo pa je, da trenutna vlada dela zelo slabo.

Trenutna vlada dela odlično, sploh ob dejstvu s kakšnim folkom ima opravka.

to si hrani in poglej čez kakšne pol leta. Bomo pogledali statistiko - brezposelnost, oboleli, umrli, zaprtje podjetij, samomori itd. itd.

Zakaj bi čakali pol leta, lahko ocenimo kako se je ta vlada odrezala od kar je v sedlu. Dokler je ona vse vodila, nam je šlo odlično, tako v smislu epidemije kot gospodarstva, ko je poskusila s "švedskim modelom" in šla na zaupanje in odgovornost ljudi, smo pa zdrsnili v drek. Tako da meni je povsem jasno, kdo je tu najšibkejši člen in to so korona bedaki, ki ne upoštevajo pravil.

Birmanci v železnikih so raznašali korono.
Birma tik pred zaprtjem vsega, ker korona je itak hoax. Čez dva tedna pa eksplozija primerov okužbe.

In ne mi zdaj rečt, da se birmajo levičarji :)

ADIJOOO je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Ko ne boste več v vladi se boste lahko mirno udeleževali takih gey orgij ;)

DeeJay je izjavil:

Kdo pravi, da sej ih že zdaj ne ?

Nič narobe, če se jih.
Samo kako se že reče tistemu ki govori eno, dela pa drugo.. ? Aja se res HIPOKRIT.
V vladi dela proti gejem, v resnici je pa sam gej. Seveda prikriti. Ker je pri koritu pač računa, da zanj zakoni ne veljajo, enaki pa bolj enaki in te fore :)

DeeJay ::

Neki se govori, da je bil na zabavi tudi Zver. Baje sta zelo dobra prijatelja.

111111111111 ::

Bwaze6 je izjavil:

Se pa zagotovo manj govori o tem, da smo že več kot pol meseca najslabša država NA SVETU po številu umrlih za Covid glede na delež prebivalstva. In to je morda celo resnični namen tele idiotske akcije gnusnega napada na STA.

Zakaj točno nočejo dati finančnega poročila? :D

Nazaj v naslonjač pa kokice.

Johnny QJ je izjavil:

kdaj bi naj bile naslednje volitve, da se že enkrat rešimo te vlade?

Baje ne rabite volitev. Damijan ima 46 glasov, boste vlado kar odnesli iz parlamenta. :D

Johnny QJ je izjavil:

V tem obdobju imam samo en velik problem, za katerega pa so direkt krive slabe odločitve vlade. Moja firma ima prepoved obratovanja že od 25.10. zaradi pandemije., nikjer v EU pa naša dejavnost, kot še kar nekaj drugih ni prepovedana!, enako je bilo spomladi. Obrtna zbornica Slo. je naredila že nekajkrat analizo podobnih dejavnosti v EU in pozvala našo vlado naj ukrepa in nam dovoli poslovati, ampak nobenega posluha. Sam sem kontaktiral vsaj 15 ljudi na vladi pa vedno samo prazne obljube, da bomo lahko delali takoj, ko bo to možno...

Povsem po nepotrebnem nas počasi uničujejo..., nam jemljejo to, kar smo deset let ustvarjali.

Kaj pa delate, če ni skrivnost?
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

111111111111 je izjavil:

Bwaze6 je izjavil:

Se pa zagotovo manj govori o tem, da smo že več kot pol meseca najslabša država NA SVETU po številu umrlih za Covid glede na delež prebivalstva. In to je morda celo resnični namen tele idiotske akcije gnusnega napada na STA.

Zakaj točno nočejo dati finančnega poročila? :D

Imaš že vse napisano.

Tody je izjavil:

Kako bipolarni so odgovori v tej temi. Nočejo razkrit bilanc... Sej so vse bilance javne imate jih na AJPESU. Tudi od STA. To da jih nočejo pokazat je za ovce, ki ne znajo druzga brat kot facebooka pa twitterja.

Kot so povedal so zahtevali podatke, ki jih po zakonu ne smejo dati. Zahtevajo jih lahko pač inštitucije, ki so za to pristojne. Zadaj so tudi pogodbe, ki se bodo uveljavljale na sodiščih... Seveda za NAŠ denar!

Sej itak preveč pričakujem, da bi razumel.

Cruz je izjavil:

S SDS se ne da normalno pogovarjati ali sodelovati, to je njihov poslovni model namreč. Z drugimi strankami se da.

Naštej eno, ki je v opoziciji in se da z njo normalno pogovarjat.

qwertyy je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Men se pa bruha od prascev, ki so zaradi kontriranja Janši, sposobni cel narod vreči pod avtobus.

Hahaha ovca po smrtih zaradi covid smo PRVI na svetu, nevem kdo je tukaj vrgel narod pod avtobus. Ampak dej najdi hitro nek nov izgovor, da poližeš jajčka kosovarju.

Ti jaz povem. V prvem valu je vlada delala predobro in ste cvilili, kako so nemogoči ukrepi in da jih Janša ne bo nikoli umaknil. Jesenske žrtve so na vaš rovaš.

Zgodovina sprememb…

PrimoZ_ je izjavil:

Levičarji smo fit od kolesarjenja, tisti starejši pa še iz časov ko so harali po gozdovih.
Bolj je problem za desničarske kolaborante, ki so bli mevže in so se greli na toplem pri okupatorju... >:D

Desničarski kolaboranti ne obstajajo, saj so ji tvoji predniki pospravili, vkljujčno z otroci in ženami. Janša je pravzaprav iz vaših vrst. :D Niste preveč veseli lastnega sranja a?

Cruz je izjavil:

Stranka SD tukaj ne paše zraven. Prav tako dvomim, da sta Zlatko in Potč levičarja, bolj (desna) liberalca, sploh Potrč.

Tole pa je šala dneva.

Zgodovina sprememb…

111111111111 je izjavil:

Ti jaz povem. V prvem valu je vlada delala predobro in ste cvilili, kako so nemogoči ukrepi in da jih Janša ne bo nikoli umaknil. Jesenske žrtve so na vaš rovaš.

Točno tako, vidiš krivi so ljudje, ne vlada! :D Vlada pač samo nima časa za epidemijo, ima več drugih obeznosti, menjave, twitter, pisma, pesmice, priprava na oklepnike..... Sigurno pa vlada dela dobro, vendar so malo zamešali, pri denarju je fletno imeti + pri epidemiji pač ne!

PrimoZ_ je izjavil:

Si mislu rečt zaradi SDS/RKC ovc ?
Recimo železniki, kjer so imeli birmo tik preden se je zares vse zaprlo. In to kljub temu da je par treznih glav podalo pomisleke, če je to res pametno pa so bli takoj utišani, da ni je korona samo hoax.

Pa dajte mi že nek vir, da se je to res zgodilo. Tole slišim šele drugič na tem foruimu. Žlahta iz škofje loke nič ne ve o tem. Tako da po moje si zmišljujete.

111111111111 je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Levičarji smo fit od kolesarjenja, tisti starejši pa še iz časov ko so harali po gozdovih.
Bolj je problem za desničarske kolaborante, ki so bli mevže in so se greli na toplem pri okupatorju... >:D

Desničarski kolaboranti ne obstajajo, saj so ji tvoji predniki pospravili, vkljujčno z otroci in ženami. Janša je pravzaprav iz vaših vrst. :D Niste preveč veseli lastnega sranja a?

JJ tukaj sploh ni bil nikoli vštet, jaz ga imam od nekdaj za komunista.
Je pa lepo da ste tudi v SDS priznali da je komunist, le zakaj potem tako pljuva po ostalih komunistih ? Niso dovolj komunistični ?

Jaz sem imel v mislih bolj razne trenutne nazi/fašistične podmladke. Ti so me res zabavni ko navijajo za Nacizem in zagovarjajo Hitlerja, pri čemer se ne zavedajo da bi jih prav ta njim ljubi režim strpal v taborišča ali pod zemljo. Slovani in manj vredna rasa pa tko naprej...

sbawe64 ::

Koliko držav je nato že tožil, ker niso zagotavljale 2% ?
2020 is new 1984
Corona World order

lotar123 je izjavil:

Točno tako, vidiš krivi so ljudje, ne vlada!

Lepo da se strinjaš z mano.

Cruz ::

Če kot vlada kriviš ljudi, v bistvu priznavaš lastno nesposobnost. Sam tolk'
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

sbawe64 ::

Sem prepričan da je nato že videl tole, tako da nam lahko pogledajo skozi prste.

0:44

111111111111 je izjavil:

lotar123 je izjavil:

Točno tako, vidiš krivi so ljudje, ne vlada!

Lepo da se strinjaš z mano.

Ljudje na vladi so vsekakor odgovorni, zatorej tudi krivi.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

PrimoZ_ je izjavil:

Je pa lepo da ste tudi v SDS priznali da je komunist, le zakaj potem tako pljuva po ostalih komunistih ? Niso dovolj komunistični ?

Jaz sem imel v mislih bolj razne trenutne nazi/fašistične podmladke. Ti so me res zabavni ko navijajo za Nacizem in zagovarjajo Hitlerja, pri čemer se ne zavedajo da bi jih prav ta njim ljubi režim strpal v taborišča ali pod zemljo. Slovani in manj vredna rasa pa tko naprej...

Nimam nobenega problema s tem da je Janša komunist. Njegovi gulagi bi imeli notri muslimane in komuniste, vaši gulagi pa kristjane in domobrance.

Torej lahko mirno priznaš, da komunisti v naši državi delate štalo. Vedno je eden vaših na oblasti in nas jebe. Me pa veseli, da sedaj joakte da je na oblasti napačen komunist in da jebe napačne ljudi. :D To me pri vsem tem šmornu NAJBOLJ veseli.

Škoda da je uperjen samo proti Alahu, mirno bi lahko vključil še RKC, da te institucije pozapremeo. Zdaj pa bodo vsi ti šamani, mamani in župniki dobili denar. Prekleti komunisti na oblasti.

Bwaze6 ::

111111111111 je izjavil:

Čakaj, kdaj točno je vlada kapitulirala in prepustila pripravo ukrepov opoziciji? Ni, ne? Torej nehajte s temi idiotizmi. Popolnoma vsi ukrepi, ki so se zgodili, so bili požegnani s strani vladne politike. Ja, tudi "Šole brez mask", pa vlada takrat ni govorila o "ukrepu, ki ga je pripravila SD" - ker ga ni, šolniki so ga, stroka je soglašala.

Ne moreš prevzeti le zaslug, ko se prvi val konča in jo odnesemo dobro (predvsem zaradi konca hladnejšega vremena, ne zaradi uspešne vlade). Še pomnite, celo ubijalska lovska letala so s krili mahala vsem bolničarjem, ki so dobivali obljubljene dodatke za nevarno delo s precejšnjo zamudo.

LightBit ::

111111111111 je izjavil:

Nimam nobenega problema s tem da je Janša komunist. Njegovi gulagi bi imeli notri muslimane in komuniste, vaši gulagi pa kristjane in domobrance.

Ali bo sebe tudi poslal v gulag?
Da pa kakšen norec preganja kristjane in domobrance v Sloveniji pa prvič slišim.

111111111111 je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Torej lahko mirno priznaš, da komunisti v naši državi delate štalo. Vedno je eden vaših na oblasti in nas jebe. Me pa veseli, da sedaj joakte da je na oblasti napačen komunist in da jebe napačne ljudi. :D To me pri vsem tem šmornu NAJBOLJ veseli.

Škoda da je uperjen samo proti Alahu, mirno bi lahko vključil še RKC, da te institucije pozapremeo. Zdaj pa bodo vsi ti šamani, mamani in župniki dobili denar. Prekleti komunisti na oblasti.

Ti in tebi podobni stalno opletate s komunisti.
Jaz in ostali pametni smo to že davno pustili za sabo. Vidimo samo škodo, ki jo SDS povzroča ne glede pod katerm -izem jo zares klasificiramo.

In lepo da priznavaš da podpiraš gulage.
Jaz in normalni ljudje jih namreč ne in ne bi v njih imeli nikogar. Nikjer nisem napisal da me motijo kristjani, moti me zlizanoszt vlade z RKC, ker naj bi bila država ločena od cerke, kakterkoli pač že.
In tudi domobranci me ne motijo, žal so nasedli lažni propagandi ali pa so jih prisili v izdajo. Motijo me spet samo današnji podmladki, ki poveličujejo ideje, ki bi efektivno uniččile naš narod, ker smo bili kot slovani klasificirani kot manj vredni ljudje.

TLDR; lajaš na napačno drevo in delaš budalo iz sebe.

111111111111 je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Ko zmanjka idej, oziroma se ladja potaplja pa gremo nazaj v zgodovino, tokrat še malo bolj nazaj. Vidneno, doživeto in podoživeto ponovno. Ko boš počasi pozabil Kučana, Janšo in ostalo pol preteklo zgodovino, boš pa mogoče tudi ti lahko zadihal. Žal se ne vrti vse okoli JJ-ja in komunistov, čeprav on pač to je, in to še najbolj zaveden!

PrimoZ_ je izjavil:

Ti in tebi podobni stalno opletate s komunisti.
Jaz in ostali pametni smo to že davno pustili za sabo. Vidimo samo škodo, ki jo SDS povzroča ne glede pod katerm -izem jo zares klasificiramo.

In lepo da priznavaš da podpiraš gulage.
Jaz in normalni ljudje jih namreč ne in ne bi v njih imeli nikogar. Nikjer nisem napisal da me motijo kristjani, moti me zlizanoszt vlade z RKC, ker naj bi bila država ločena od cerke, kakterkoli pač že.
In tudi domobranci me ne motijo, žal so nasedli lažni propagandi ali pa so jih prisili v izdajo. Motijo me spet samo današnji podmladki, ki poveličujejo ideje, ki bi efektivno uniččile naš narod, ker smo bili kot slovani klasificirani kot manj vredni ljudje.

TLDR; lajaš na napačno drevo in delaš budalo iz sebe.

Se strinjam ti in ostali ste pustili to za sabo v množičnih grobiščih, sedaj pa kolesarite po Ljubljani proti enemu od svojih. O ideoloških temah pa si začel ti. Jaz sem ti samo odgovoril. KAr trenutno slovenija je in kakšno vlado ima, ste si krivi sami komuinisti.

Kar naenkrat pa se distancirate od levice in desnice in rinete proti sredini. Ne maramo vas. Še tu nam boste vse posrali. Zgrizite se med sabo in dajte Sloveniji MIR.

lotar123 je izjavil:

Ko zmanjka idej, oziroma se ladja potaplja pa gremo nazaj v zgodovino, tokrat še malo bolj nazaj. Vidneno, doživeto in podoživeto ponovno. Ko boš počasi pozabil Kučana, Janšo in ostalo pol preteklo zgodovino, boš pa mogoče tudi ti lahko zadihal. Žal se ne vrti vse okoli JJ-ja in komunistov, čeprav on pač to je, in to še najbolj zaveden!

Ne zmanjka mi idej. Ravnokar sem vam dal prav, da so za težave v Sloveniji krivi komunisti in Janša je prvi med njimi, pa spet niste zadovoljni.

Kako naj pozabim polpreteklo zgodovino, če vsaka vlada, ki je v sloveniji izhaja iz nje? Lustracije pa nočete.

Levi bodo tepli po hrbtu kristjane, desni pa muslimane. V čem je točno že razlika med enimi in drugimi?

Zgodovina sprememb…

111111111111 je izjavil:

Levi bodo tepli po hrbtu kristjane, desni pa muslimane. V čem je točno že razlika med enimi in drugimi?

Da levi ne bodo po hrbtu kristjane, ne muslimane, desni bodo pa oboje (se vidi že pri Papežu, kako ga obravnavajo).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DeeJay ()

s1m0n ::

Nič vam ne pomaga, če ste na levi ali na desni, če pa lahko izgled leve in desne pokvari en sam akter!

111111111111 je izjavil:

Se strinjam ti in ostali ste pustili to za sabo v množičnih grobiščih, sedaj pa kolesarite po Ljubljani proti enemu od svojih. O ideoloških temah pa si začel ti. Jaz sem ti samo odgovoril. KAr trenutno slovenija je in kakšno vlado ima, ste si krivi sami komuinisti.

Kar naenkrat pa se distancirate od levice in desnice in rinete proti sredini. Ne maramo vas. Še tu nam boste vse posrali. Zgrizite se med sabo in dajte Sloveniji MIR.

Haha, samo smejem se ti lahko.
Jaz nisem za JJ in SDS, jaz ga podpiram samo za to da jezim komuniste, jaz sem ubistvu za sredino, jaz sem razume, ... jadaj jada jadaj...
Kaj bo porekel veliki vodja, ko ga takole zanikaš ?
In še preden bo petelin zapel me boš trikrat zatajil, ...

lotar123 je izjavil:

Ne zmanjka mi idej. Ravnokar sem vam dal prav, da so za težave v Sloveniji krivi komunisti in Janša je prvi med njimi, pa spet niste zadovoljni.

Kako naj pozabim polpreteklo zgodovino, če vsaka vlada, ki je v sloveniji izhaja iz nje? Lustracije pa nočete.

Kdo noče lustracije ?
Pridi z kakimi viri na plano.

111111111111 je izjavil:

Jaz v nobenem komentarju, razen citiranem ali v odgovoru na njega nisem uporabil besede komunisti in domobranci!

Večina ljudi starih do 50 let, v današnjem času, se noče ozirati v polpreteklo zgodovino, temveč želi imeti vlado, ki zre v prihodnost.

Recimo Kurz je zame neka nova smer, pa čeprav sem bolj levo usmerjen, mi je njegov odnos, drža, komunikacija in umirjenost zelo po godu. Če mi pokažeš takega človeka v SLO, pa naj bo levi ali desni, brez priseskova, ki so v parlamentu že 30 let, prej pa še v skupščini, z veseljem oddam glas!

Ne tepem po hrbtu ne kristjane ne muslimane, ne jehove priče ali kogar koli drugega... Enostavno si želim, da je država od religij ločena. Zato tlačenje dodatkov za svete uslužbence v PKP7 enostavno ne morem prezreti!

Če država lahko daje UTD verskim uslužbencem, pol jim lahko tud zaračuna davke.

Keri hinavci so teli fašisti.
https://twitter.com/panyiszabolcs/statu...

PrimoZ_ je izjavil:

ADIJOOO je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Ko ne boste več v vladi se boste lahko mirno udeleževali takih gey orgij ;)

DeeJay je izjavil:

Kdo pravi, da sej ih že zdaj ne ?

Nič narobe, če se jih.
Samo kako se že reče tistemu ki govori eno, dela pa drugo.. ? Aja se res HIPOKRIT.
V vladi dela proti gejem, v resnici je pa sam gej. Seveda prikriti. Ker je pri koritu pač računa, da zanj zakoni ne veljajo, enaki pa bolj enaki in te fore :)

Slikovna ponazoritev licemerstva.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PrimoZ_ ()

nejcek74 ::

Kako si upa MMC pisati o tem.
Jih bomo nehali financirati tako kot STA! Naj jim bo to v opomin.

ADIJOOO je izjavil:

Bwaze6 je izjavil:

ADIJOOO je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Janševi topli prijatelji.

Lej ga lej še en HOMOFOB.

Stvar je ZA CRKNIT smešna, ker gre za ljudi, ki se delajo precej bolj papeške od samega Papeža (kateremu itak očitajo, da je levičarski antikrist)... :))

Ne gre za random politike, za katere nam je vseeno, kaj počnejo v svojem prostem času in za lastno zabavo. Če se celo svojo politično kariero bojiš proti pravicam istospolnih, potem te pa zalotijo na ilegalni gejevski gangbang orgiji (ilegalna je zaradi tega, ker je trenutno tudi v Bruslju prepovedano druženje, ne, ker je gejevska orgija), je to material za vrhunsko komedijo.

Predvsem pa jasno pokaže vso to hinavščino desnuharskih strank, ki se oh tako zelo borijo za moralo in duhovno zdravje ovčic...

A na stran pedofila se pa še ne boš postavil? Aja, to pa delate na skrivaj.

Men je vseeno kaj počnejo v prostem času. Važno mi je kakšne zakone pišejo in tisti na sliki zgoraj pišejo pametne zakone.

Tile zgoraj se vtikajo v prvatna življenja vseh, ki niso po desničarskih merilih.

Ampak v resnici so pa takili

Dobili so jih s kurcem v riti. Dobesedno :D

Zgodovina sprememb…

A pa bodo dobil UTD samo RKC uslužbenci, al vsi?
Ker pri Čezvesoljski Zombi cerkvi blaženega zvonjenja, smo vsi verniki tudi verski uslužbenci in mormo zato tud vsi dobit UTD.

Zgleda imajo spet krizni sestanek, ko so vsi naenkrat nehal pisat.
Danes mora biti res pestro tam v kleti, upam da bo plačano vsaj dvojno običajne tarife >:D

Uizi ::

Urbano#Desno je izjavil:

Ok sej vem da sem glupi desničar, a mi zna kdo razložiti kulturniško noto v telem protestu

Vsak ponovi n krat isto besedo pa še to morajo imeti pločkič.

Nč ne štekam???? :))

Lol, zdej sem se pa nasmejal, kakšni debili. :))

LightBit ::

Entartete Kunst

Telbanc ::

https://www.rtvslo.si/slovenija/veselin...

"Vlada oziroma njen urad za komuniciranje tiskovni agenciji očita, da ni posredovala dokumentov, iz katerih bi bilo razvidno njihovo poslovanje, in da ji zato vlada ne more več odobriti izplačil.

Na STA-ju očitke zavračajo in opozarjajo, da zahteve po posredovanju niso bile vložene v skladu z veljavno zakonodajo. V odzivu so opozorili, da odločitev ogroža poslovno stabilnost agencije in zmožnost zakonsko predpisane dejavnosti opravljanja javne službe obveščanja."

Ne vem, zakaj ne dajo zahtevane dokumentacije. Če je vse v redu. Na proceduro in ostale zadeve no...se sklicujejo. Sem gledal soočenje na TV ju, en govori eno, drugi odgovarja drugo.

Ob takih štosih, pol človek rata še bolj radoveden in bi še "bolj rad videl tisto dokumentacijo". Še mene je začelo zanimat kolk zaslužijo in podobni heci.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Hypathia ::

Johnny QJ je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Johnny QJ je izjavil:

lol a ti prebereš kaj napišeš :) Včasih se mi je zdelo da na slo-tech forumu ni takih pajacov

Kaj točno ne razumeš, bom dala še podnapise.

Švedski model????? haha, tebi ni pomoči, žal. Verjetno ena tistih, ki ji paše, da je med epidemijo doma, najbrž celo v kakšni varni državni službi.

Ja, švedski model smo imeli praktično celo poletje in še malo v jesen, ampak se je izkazalo, tako kot tudi na Švedskem, da ni primeren za balkance.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

Telbanc je izjavil:

"Vlada oziroma njen urad za komuniciranje tiskovni agenciji očita, da ni posredovala dokumentov, iz katerih bi bilo razvidno njihovo poslovanje, in da ji zato vlada ne more več odobriti izplačil.

Na STA-ju očitke zavračajo in opozarjajo, da zahteve po posredovanju niso bile vložene v skladu z veljavno zakonodajo. V odzivu so opozorili, da odločitev ogroža poslovno stabilnost agencije in zmožnost zakonsko predpisane dejavnosti opravljanja javne službe obveščanja."

Ne vem, zakaj ne dajo zahtevane dokumentacije. Če je vse v redu. Na proceduro in ostale zadeve no...se sklicujejo. Sem gledal soočenje na TV ju, en govori eno, drugi odgovarja drugo.

Ob takih štosih, pol človek rata še bolj radoveden in bi še "bolj rad videl tisto dokumentacijo". Še mene je začelo zanimat kolk zaslužijo in podobni heci.

Imaš že vse napisano.

Tody je izjavil:

Kako bipolarni so odgovori v tej temi. Nočejo razkrit bilanc... Sej so vse bilance javne imate jih na AJPESU. Tudi od STA. To da jih nočejo pokazat je za ovce, ki ne znajo druzga brat kot facebooka pa twitterja.

Kot so povedal so zahtevali podatke, ki jih po zakonu ne smejo dati. Zahtevajo jih lahko pač inštitucije, ki so za to pristojne. Zadaj so tudi pogodbe, ki se bodo uveljavljale na sodiščih... Seveda za NAŠ denar!

Sicer pa vidim, da je sestanek končan, spet vsi v kompletu nazaj.
Kako potem z postavko za danes, bo dvojna ?

Zgodovina sprememb…

Telbanc ::

PrimoZ_ je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Imaš že vse napisano.

Tody je izjavil:

Sicer pa vidim, da je sestanek končan, spet vsi v kompletu nazaj.
Kako potem z postavko za danes, bo dvojna ?

Ne ne, ne zastopiš, tako ko je kdo na desnem polu sumljiv ko začne mutit z proceduralnimi napakami, je tole men mal čudn. Seveda na ajpesu verjetno tud piše kako so se odvijali javni raspisi in podobno, no dej no. Pa plače posameznikov, pa zaposlovanje....
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

feryz je izjavil:

Upam da se zavedaš, da Janez in feminizem nista združljiva.
Ok, razen v primeru ko mu feminizem rabljenega Volvota z gotovino kupi. To še nekako tolerira.

Ti se pa očitno ne zavedaš, da podpora vladi ne pomeni avtomatično glas za SDS. Pivčeva je napovedala novo stranko, neideološko, sredinsko in z ženskami za krmilom, povsem po mojem okusu.
https://www.24ur.com/novice/slovenija/p...

Johnny QJ je izjavil:

kje ste SDSovci dobli to frazo "vlada dela dobro, glede na to s kakšnimi ljudmi ima opravka", ??

verjetno kak blog na nova24 predvidevam.

Mimogrede, to je vbistvu grda žalitev in če jo že primerjate s covid statistiko, potem smo očitno najslabši narod v EU.

Malo smo posebni, kar nas v teh časih tepe. Med tistimi, ki najbolj verjamejo v kemtraile in škodljivost cepiv, v vrhu po samodestruktivnosti/samomorih, po izigravanju sistema...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hypathia ()

PrimoZ_ je izjavil:

Birmanci v železnikih so raznašali korono.
Birma tik pred zaprtjem vsega, ker korona je itak hoax. Čez dva tedna pa eksplozija primerov okužbe.

In ne mi zdaj rečt, da se birmajo levičarji :)

Kakor je povedal lokalni zdravnik je bila tudi dvorana za rekreacijo dan na dan na polno zasedena, ampak seveda je bolje krivdo valiti na razredne sovražnike, knede.

In ravno ti poznaš ravno tistega lokalnega zravnika, dej dej farbej ti koga drugega.

Za razliko od tebe smo eni iz tistih koncev.

Telbanc je izjavil:

Tudi jaz sem gledala soočenje v Odmevih in ugotavljam, da so običajni histerični osumljenci (opozicija, osrednji mediji in medijski "strokovnjaki"), zagnali še en vihar v kozarcu vode, tisti, ki so jih polna usta pravne države, pa spet pokazali, da bi sami bili radi nad zakoni. Lastnik ima pravico do vpogleda v katerikoli dokument, dostop do katerekoli informacije družbe, ki je v njegovi lasti. Pika.

PrimoZ_ je izjavil:

In ravno ti poznaš ravno tistega lokalnega zravnika, dej dej farbej ti koga drugega.

Ja, ga poznam, je bil na tv, v prvih minutah dnevnika.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hypathia ()

Hypathia je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Tudi jaz sem gledala soočenje v Odmevih in ugotavljam, da so običajni histerični osumljenci (opozicija, osrednji mediji in medijski "strokovnjaki"), zagnali še en vihar v kozarcu vode, tisti, ki so jih polna usta pravne države, pa spet pokazali, da bi sami bili radi nad zakoni. Lastnik ima pravico do vpogleda v katerikoli dokument, dostop do katerekoli informacije družbe, ki je v njegovi lasti. Pika.

PrimoZ_ je izjavil:

Ja, ga poznam, je bil na tv, v prvih minutah dnevnika.

Pač če gledaš kot fijakarski konj potem je vse jasno in začrtano. In to pri tebi je!

DeeJay je izjavil:

Da levi ne bodo po hrbtu kristjane, ne muslimane, desni bodo pa oboje (se vidi že pri Papežu, kako ga obravnavajo).

Tebi je Levica resno oprala možgane...

PrimoZ_ je izjavil:

Haha, samo smejem se ti lahko.
Jaz nisem za JJ in SDS, jaz ga podpiram samo za to da jezim komuniste, jaz sem ubistvu za sredino, jaz sem razume, ... jadaj jada jadaj...
Kaj bo porekel veliki vodja, ko ga takole zanikaš ?
In še preden bo petelin zapel me boš trikrat zatajil, ...

Ojoj, sem prizadel vaš pogled na svet. Ste sedaj jezni, ker ste ugotovili da je Janša vaš? :D

V čem je fora petelina?

Zgodovina sprememb…

««
326 / 466
»»