» »

Vlada 2020 - ????

Vlada 2020 - ????

Temo vidijo: vsi
««
304 / 466
»»

Uizi ::

Kreteni pač težko razumejo statistiko in kaj vse nanjo vpliva. Tanke pa rabimo zaradi NATA, Stoltenberg zahteva višje izdatke za obrambo, pojdi njemu jokat.

Buggy ::

Vlada dela dobro :))

Aja, je kdo poslusal patoloskega laznjivca vceraj na RTV. Za vse so drugi krivi in vse je naredil super, ce pa slucajno ne, je pa stroka zatajila :))

https://4d.rtvslo.si/arhiv/pogovori-s-p...

Pa se pogovor s trenutno opozicijo

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

Ste poslušali analitike v Tarči? Veliko komentiranja, nič predlogov, to mi rabimo ja... Vlada dela dobro.
Opozicija nima za burek.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Uizi ()

DeeJay ::

Buggy je izjavil:

Aja, je kdo poslusal patoloskega laznjivca vceraj na RTV. Za vse so drugi krivi in vse je naredil super, ce pa slucajno ne, je pa stroka zatajila :))

Pa se pogovor s trenutno opozicijo

Ne nisem, ker sem si hotu pršparat živce in v želodcu ohrant dnevno hrano.

Ne nisem, ker sem si hotu pršparat živce in v želodcu ohrant dnevno hrano.

Jaz sem pa zjutraj ob 5-ih gledal za nazaj. Kavo sem rabil spit sele po kosilu >:D

111111111111 ::

DeeJay je izjavil:

Pa zdravnikov ... Aja samo takih, ki znajo slovenski jezik, ker naš virus govori samo slovensko.

Se samo vidi da nimate pojma. ČE bo zdravnik pregledoval paciente, jih mora razumeti. Ogromno težav je po zdravstvenih domovih, ko k zdravniku prihajajo priseljenci in se sporazumevajo preko tolmača.

Podpiram slovenščino v zdravstvu.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Ko si v umetni komi in primanjkuje kadra je prakticno vseeno, ce te v skafandru oskrbuje in zdravi usposobljen alien...sicer pa sem preprican, da sam ves v katerem grmu se skriva zajec. Naslednja faza ozdravitve je zgolj, da si to priznate.

Zgodovina sprememb…

Urbano#Desno ::

DeeJay je izjavil:

Madona, pa le nismo 1. na svetu (no, smo, če štejemo države kot celote)

Dej rojakom še malo časa se bodo potrudili da jih ne bo neka Dakota šišala.:))

Buggy je izjavil:

Ko si v umetni komi in primanjkuje kadra je prakticno vseeno, ce te v skafandru oskrbuje in zdravi usposobljen alien...sicer pa sem preprican, da sam ves v katerem grmu se skriva zajec. Naslednja faza ozdravitve je zgolj, da si to priznate.

Večinoma dohtarji vseeno delajo z ljudmi ki so zmožni kaj povedat. Bi pa seveda zahtevani nivo lahko bil nižji, ker C1 pomojem 90% rojenih slovencev ne naredi brez priprav.

Zgodovina sprememb…

Večinoma dohtarji vseeno delajo z ljudmi ki so zmožni kaj povedat. Bi pa seveda zahtevani nivo lahko bil nižji, ker C1 pomojem 90% rojenih slovencev ne naredi brez priprav.

Se strinjam. Sem sel zgolj v ekstrem. Naceloma je pa to stvar organizacije kam in kako razporedis dolocen kader in trenutno poslusamo zgolj to, da kadra primanjkuje in da je preobremenjen. Za oboje obstaja resitev, ce ni v ozadju "domoljubnih" razlogov.

Fantje, pokritizirite ukrepe, dokler še lahko, ker z novim PKP pride uredba 15k€ kazni za vsakega, ki jih kritizira po spletu.
Have fun!
https://www.strankalms.si/tina-heferle-...

DeeJay je izjavil:

Fantje, pokritizirite ukrepe, dokler še lahko, ker z novim PKP pride uredba 15k€ kazni za vsakega, ki jih kritizira po spletu.
Have fun!

EPIC shit! Torej za vzgled ne moremo imeti vec svobodomiselnega twitota, ki svojo idiotizme projecira na drzavo?
Vlada dela dobro...jaz sem krit :))

Utk ::

Ko to dela fejsbuk "antivaxerjem", ploskate, ko to dela google, ploskate, ko to naredi twiter s Trumpom, ploskate, ko to naredi Janša, je pa narobe. Zame je to fašizem. Pri fb in pri Janši. Nekateri imate pa dvojna merila.

Kdo od na naštetih ti da 15k€ kazni?

Lahko kritiziranje obcega delovnja vlade kategoriziras kot kritiko protikorna ukrepa? Kje se protikorona ukrep zacne in kje konca. V casu epidemije to pomeni zgolj STFU!

Gospa 'moj oblaček je velik' se kot kaže poslavlja

https://www.rtvslo.si/slovenija/gantar-...

:))

Buggy je izjavil:

Lahko kritiziranje obcega delovnja vlade kategoriziras kot kritiko protikorna ukrepa? Kje se protikorona ukrep zacne in kje konca. V casu epidemije to pomeni zgolj STFU!

Nekako bi rekel da če nisi ravno kategorija 'Potrč' se nimaš česa bati.

Zgodovina sprememb…

Najprej so prišli po komuniste, vendar nisem spregovoril, ker nisem bil komunist.
Nato so prišli po sindikaliste, vendar nisem spregovoril, ker sam nisem bil sindikalist.
Nato so prišli po antikoronarje in nisem spregovoril, ker nisem bil antikoronar.
Potem so prišli pome, vendar ni bilo več nikogar, ki bi v mojem imenu sploh lahko protestiral.

ADIJOOO ::

Buggy je izjavil:

Najprej so prišli po komuniste, vendar nisem spregovoril, ker nisem bil komunist.
Nato so prišli po sindikaliste, vendar nisem spregovoril, ker sam nisem bil sindikalist.
Nato so prišli po antikoronarje in nisem spregovoril, ker nisem bil antikoronar.
Potem so prišli pome, vendar ni bilo več nikogar, ki bi v mojem imenu sploh lahko protestiral.

Seveda si komunist kaj lažeš.

Se pa strinjam s tabo VLADA DELA DOBRO !!!!

Buggy je izjavil:

Spoštujem tvoj strah pred vlado. :)) V primeru da bi želeli na polno kaznovati vse zaradi raznih corona zadev bi lahko že sedaj bolj brezkompromisno pisali kazni vsem ki kršijo ukrepe, pa tega ne počnejo. Je dovolj samo sprehod čez Ljubljano pa lahko nabereš ene 100 jurjev. :D

Okapi ::

Jekleni Kaco od vsega hudega prestopil v islam.;)
Ujeli so ga pri molitvi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

Cruz ::

Zakaj bi pomagali podjetnikom, ki ležijo doma, aja: vlada dela nadure in vse super. - Ivan

Okapi je izjavil:

Jekleni Kaco od vsega hudega prestopil v islam.;)
Ujeli so ga pri molitvi.

Kačo se je full pomladil na tej sliki. Tko za ne 15 let. :))

Buggy je izjavil:

Najprej so prišli po "antivaxerje". Ampak po njih prav, da so prišli, a ne da.

DeeJay je izjavil:

Kdo od na naštetih ti da 15k€ kazni?

Ja, ker v višini kazni, tudi če bi 15k držala, je problem. Ne pa že v sami ideji.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

sbawe64 ::

DeeJay je izjavil:

Have fun!

Zadeva spominja na enoumje v islamskem svetu, kjer je vsaka debata/dvom v svete resnice ali drugačna ideja prepovedana.

Urbano#Desno je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Madona, pa le nismo 1. na svetu (no, smo, če štejemo države kot celote)

Dej rojakom še malo časa se bodo potrudili da jih ne bo neka Dakota šišala.:))

Buggy je izjavil:

Tukaj imajo vzorčni C1 test
https://centerslo.si/izpiti/izpiti-iz-z...

Tega izpita imho 3/4 SŠ (native speakerjev) ne naredi.

Urbano#Desno je izjavil:

Gospa 'moj oblaček je velik' se kot kaže poslavlja

https://www.rtvslo.si/slovenija/gantar-...

:))

Buggy je izjavil:

Potrč samo nastavlja ogledalo brez dlake na jeziku.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

Potrc je IMO idiot prve klase in isce svoj medijski prostor.

harvey ::

Buggy je izjavil:

Potrc je IMO idiot prve klase in isce svoj medijski prostor.

Potrč na fino podrkava in nič drugega, ter pravi, da samo postavlja vprašanja.Nič ni pri njem z dodano vrednostjo, žal samo popoln korona idiot, ki monetizira IG in FB. Spomni me na nesojenega kandidata za predsednika RS, ki je imel veliko podporo takratne ministrice za kulturo, po njeno bi on moral biti kandidat, ker odpira pomembna vprašanja8-O; ni bil pa niti v stanju zbrati potrebnega števila podpisov, za vložitev kandidature, a je odpiral vprašanja...
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

luli ::

Jao, pekel je zmrznu. Mislim da bi zdaj levičarji vzeli tudi Peterleta za predsednika vlade.

w0mbat ::

hej folk a bo sedaj potrč dobil 15k kazni?

w0mbat je izjavil:

Za nazaj mu ne morejo dati, ker zakoni ne veljajo retrospektivno, če bo pa še neumnosti bluzil po morebitnem sprejetju tega zakona ga pa lahko doleti. Osebno sicer dvomim, ker v Sloveniji predvsem samo opozarjamo na kršitve.

w0mbat je izjavil:

Ja. Samo ker bomo uvedli joškokojn, bo inflacija naredila svoje. Enako bo profitiral tudi Joško, ki je vzel kredit v frankih.

Končno bodo kaznovali prodajalce megle, THUMBS UP! JJ ALPHA AS FUCK!

w0mbat ::

Uizi je izjavil:

this

Uizi je izjavil:

Je SDS jugend je dobil novo zalogo praha? Se bivsi SDS memeber Andrej Čuš, bi se vas sramoval.

dons mora bit tezka v kleti na Trstenjakovi ROFL

Zgodovina sprememb…

Tiho, pa molit. Tvoji so že začeli.

Komunajzarji druagce mislece kaznujemo in zapiramo. Aja, caki...

Zgodovina sprememb…

lotar123 ::

Hudiča ali je konec večerne malice na Trstenjakovi?

Drugače pa takole povem, za vsako kazen, ki sem jo do sedaj dobil nisem plačal niti €, vse je bilo ovrženo! Vse kar človek mora narediti je vložiti zahtevo za varstvo zakonitosti.

Pa, da ne bo pomote, se držim vseh pametnih ukrepov (maske v zaprtih prostorih, razkuževanje, ne druženje....), noben debil na vladi pa mi ne bo omejil gibaja. Tako pač je!

Samo žalit znate? Super ste! Pravi nestrpneži, ki blatijo vsakega, ki ni na njihovi strani.

Zgodovina sprememb…

Buggy je izjavil:

Pa dajte si dopovedat, da so respiratorna obolenja specifika, dejansko moraš vedet kaj delaš. Ne more kar kardiolog prevzet respiratornega bolnika na intenzivni. Lepo vas prosim malo kmečke pameti. Tudi pri operaciji ne more kar anesteziolog operirat, če se ga je glavni kirurg napil ali napohal.

Ravno tako pa je tudi pomembna komunikacija v ekipi, prevzem pcientov, vizita...

Skratka sanja se vam ne. Pustite vsaj zdej dohtarje pri miru, boste potem spet šinfali.

Uizi je izjavil:

Samo žalit znate? Super ste! Pravi nestrpneži, ki blatijo vsakega, ki ni na njihovi strani.

Če sem te užalil je vse jasno :))

lotar123 je izjavil:

Uizi je izjavil:

Sem ateist in še nikoli nisem niti volil, le podpiram delovanje vlade. Ti pa me blatiš s plačancem in ne nisem užaljen, razočaran sem nad nivojem vašega primitivnega obnašanja.

Zgodovina sprememb…

Vlada dela dobro. Skratka super.

sbawe64 je izjavil:

Potrč je idiot, ki ga ostali idioti poslušajo.

Utk je izjavil:

Ko to dela fejsbuk "antivaxerjem", ploskate, ko to dela google, ploskate, ko to naredi twiter s Trumpom, ploskate, ko to naredi Janša, je pa narobe. Zame je to fašizem. Pri fb in pri Janši. Nekateri imate pa dvojna merila.

Škoda se trudit jim dopovedat. Tega miselnega preskoka ne zmorejo. Če bi isto povedal Šarec bi ploskali, sedaj pa šinfajo.

111111111111 je izjavil:

Buggy je izjavil:

Pa dajte si dopovedat, da so respiratorna obolenja specifika, dejansko moraš vedet kaj delaš. Ne more kar kardiolog prevzet respiratornega bolnika na intenzivni. Lepo vas prosim malo kmečke pameti. Tudi pri operaciji ne more kar anesteziolog operirat, če se ga je glavni kirurg napil ali napohal.

Ravno tako pa je tudi pomembna komunikacija v ekipi, prevzem pcientov, vizita...

Skratka sanja se vam ne. Pustite vsaj zdej dohtarje pri miru, boste potem spet šinfali.

beri morda se naprej kar sem pisdal, sej bo slo, ce se malce potrudis.

Se strinjam. Sem sel zgolj v ekstrem. Naceloma je pa to stvar organizacije kam in kako razporedis dolocen kader in trenutno poslusamo zgolj to, da kadra primanjkuje in da je preobremenjen. Za oboje obstaja resitev, ce ni v ozadju "domoljubnih" razlogov.

Vlada dela dobro ROFL

Zgodovina sprememb…

Uizi je izjavil:

lotar123 je izjavil:

Uizi je izjavil:

Sem ateist in še nikoli nisem niti volil, le podpiram delovanje vlade. Ti pa me blatiš s plačancem in ne nisem užaljen, razočaran sem nad nivojem vašega primitivnega obnašanja.

Dobro, sem danes pomoje se vsaj 2x strinjal s tabo, tako da moje kritične objave zgolj sledijo tvojim. Nisem ne levak, ne JJ-lover, samo glede na razpravo na tem forumu, je to težko to nekaterim razumeti.

Pa brez zamere.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: lotar123 ()

Buggy je izjavil:

Še enkrat. Ne veš o čem govoriš. Pojdi kot slovenski dohtar na Norveško, se sploh zavedaš da mora dohtar narediti praktično še eno leto faksa in se naučiti jezika, da dobi licenco?

Tu ni nobenega domoljubja, je čisto praktičnost. V našem imamo bosanskega družinskega zdravnika (slovensko govori bolje od večine lokalcev), se sploh zavedaš kolikorat ima probleme z interpretacijo lokalnih starejših? Kolikokrat mu morajo kolegi priskočit na pomoč? Kolikorat je delal strokovni izpit? Še enkrat. Nimaš pojma v kaj se spuščaš. Zdravnike iz balkana k nam mamijo dobre plače in to ni dovolj.

Tu ni nobenega domoljubja, je čisto praktičnost. V našem imamo bosanskega družinskega zdravnika (slovensko govori bolje od večine lokalcev), se sploh zavedaš kolikorat ima probleme z interpretacijo lokalnih starejših? Kolikokrat mu morajo kolegi priskočit na pomoč? Kolikorat je delal strokovni izpit? Še enkrat. Nimaš pojma v kaj se spuščaš. Zdravnike iz balkana k nam mamijo dobre plače in to ni dovolj.

kolega, jaz te cist razumem kaj zelis predstaviti in po svoje imas prav. Ne gre za permanentni status in stalez takih ljudi z znanjem ki ga imajo, ce te to skrbi.
Gre za priloznost, kjer so na voljo kadri, ki se v tem kanfuznem casu ponujajo in jih vlada ne zna izkoristiti. Smesno in tezko razumet, vem!
Taksne malenkosti delajo razliko med istimi ukrepi, ki jih uvajajo druge drzave, po katerih neuspesno kopiramo ukrepe in nami...skratka nismo sposobni operirati z resursi, ki so na voljo, poleg tega imamo to nesreco da smo sedaj primat v EU po umrljivosti in smo mi tisti, ki orjemo ledino.
Hudic pa se vedno skriva v detajlih...vsekakor!

Vlada dela najboljse, klanjamo se :))

BTW: A kdo ilegalno pobira stave kdaj bo arestant spet v arestu, kamor spada? Imam nekaj cekina odvec in me mika ena stava..sej ves kaj pravijo "put your money where your mouth is" :))
Ob tem idiotskem folku, bi znal konkretno zalsuzit..razmerje pa to...

Zgodovina sprememb…

Težka bo. Mislim da boš popušil, ker zapora ne bo videl morda zaprti oddelek psihiatrije zapora pa definitivno ne. Tko da rajš marca organiziri eno žurko ko bodo lokali spet odprti.

Urbano#Desno je izjavil:

Težka bo. Mislim da boš popušil, ker zapora ne bo videl morda zaprti oddelek psihiatrije zapora pa definitivno ne. Tko da rajš marca organiziri eno žurko ko bodo lokali spet odprti.

No, psihiatrija mu je sicer itaq domaca, jaz vseeno upam na epilog in katarzo!

"Je osebnost, ki hoče obvladovati situacijo in ne prenese nasprotovanja ali drugačnih pogledov od njegovih. V takih primerih postane nemiren, negotov in tudi sumničav, na njih se odzove z ironijo, posmehom, podcenjevanjem in še čim. To ga omejuje pri demokratičnem dialogu - ljudi sicer posluša, a jih ne sliši."

Buggy je izjavil:

BTW: A kdo ilegalno pobira stave kdaj bo arestant spet v arestu, kamor spada? Imam nekaj cekina odvec in me mika ena stava..sej ves kaj pravijo "put your money where your mouth is" :))
Ob tem idiotskem folku, bi znal konkretno zalsuzit..razmerje pa to...

Levičarjem še oblasti ne rata prevzet ali jo obdržat za 4 leta. PA bi radi kerlca kot je JJ v keho strpal. :D

Bote pa mogli še nekaj žgančkov pojest. Predvsem ti. :D
««
304 / 466
»»