» »

Vlada 2020 - ????

Vlada 2020 - ????

Temo vidijo: vsi
««
275 / 466
»»

::

jest10 je izjavil:

Jajo že joka kako ga napadajo ekstremisti

Ne samo domači, tudi tuji mediji so se zarotili proti njemu.

Utk ::

itak z Desusom ne bo težav, ker se je poslanska skupina distancirala od Pivčeve že poleti

Naivnež. Ravno zarad poslanske skupine je šel Desus k Janši. Desus bo sicer šel kamorkoli, kjer bo mogoče sestavit vlado, ampak če ne bo mogoče, bo pa ostal tam kjer je. No, mogoče se premisli 3 mesce pred rednimi volitvami, ampak takrat je že vseeno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Urbano#Desno ::

Pravi mučenik. Razdaja se za narod a narod ga ne mara. :D Še kolcalo se nam bo po njemu. :))

zmaugy ::

GregiB je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Me zanima kaj si o tem, da "njen Janez" podpira pussgraberja, misli njegova Urška.

Si že bil kdaj v "Šentilu pr Veleju"? Tam ma folk "drugačne" miselne vzorce...

:)) Tam pa res še nisem bil... Zveni kot kakšni Apalači (Appalachia)...

Utk je izjavil:

itak z Desusom ne bo težav, ker se je poslanska skupina distancirala od Pivčeve že poleti

Naivnež. Ravno zarad poslanske skupine je šel Desus k Janši. Desus bo sicer šel kamorkoli, kjer bo mogoče sestavit vlado, ampak če ne bo mogoče, bo pa ostal tam kjer je. No, mogoče se premisli 3 mesce pred rednimi volitvami, ampak takrat je že vseeno.

Mislil sem glede kompromitiranosti - imajo alibi, poleg tega, da so stara stranka, za katero se ve, v katero sfero sodijo - načeloma (OK, to na koncu je malce smešno v kombinaciji z besedo Desus).
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

Utk je izjavil:

Karel bi rad v svoj CV dodal še točko kjer bi bil PM. Tak da če mu to ponudijo bo gas na poršheju skoz v podnu ko bo šel podpisat v Ljubljano. :D Res pa da potem izvisi naš valutni genij.

Ja najboljše, s 5 poslanci (al kolk že), s tem da sam ni niti v parlament prišel, bo predsednik vlade. Ni šans.

Urbano#Desno je izjavil:

Pravi mučenik. Razdaja se za narod a narod ga ne mara. :D Še kolcalo se nam bo po njemu. :))

Čas da se vrne na Hišico v Preriji in tam kmetuje, jaha konje in skrbi za družinico. Pa Twitter mu mora ukiniti račun. Razen če objavlja samo kmetijske nasvete.
Biseri...
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

sunshine403 ::

Smrekar1 je izjavil:

Sloveniji s tem dela ogromno škodo. Eno je če to dela nek privat državljan, to meče slabo luč samo nanj. Ko pa to dela predsednik vlade se zavedaj, da gleda cela Evropa, zdaj morda že ves svet, in se sprašuje kam gre Slovenija? Ali bo čez 5 let država še vedno demokratična in ali ni morda smotrno denarja naložiti kam, kjer ne volijo totalnih debilov na položaj.

Tale serija čivkov nas je bržkone stala vsaj 1 milijardo evrov izgubljenih investicij v naslednjih letih.

Sramota je eno, skoda je drugo. In o tem se strinjam. To sem rekel ze ob njegovem prvem izpadu, da je Biden idiot Trump pa car. Kaj ce Biden zmaga, kako bo gledal na drzavo, kjer predsednik vlade misli da je idiot? In ja gospodarska skoda bo ogromna. Sramote se pa ne bojim, ker vseeno sramoti sebe ne mene.

Utk je izjavil:

Ja najboljše, s 5 poslanci (al kolk že), s tem da sam ni niti v parlament prišel, bo predsednik vlade. Ni šans.

Se je govorilo da so mu to že ponudili, če je pa res pa ve samo Karel in izbranci. Sicer pa tudi prfoks na ekonomski nima ravno dokazljive podpore ljudstva tako da to ni nek faktor.

nergac ::

Še kolcalo se vam bo po Noriškemu kraljestvu (ali drugi republiki), ko vam bo vladal absolut Karl I. >:D

Urbano#Desno je izjavil:

Utk je izjavil:

Se je govorilo da so mu to že ponudili, če je pa res pa ve samo Karel in izbranci. Sicer pa tudi prfoks na ekonomski nima ravno dokazljive podpore ljudstva tako da to ni nek faktor.

Jaz tudi tebi lahko ponudim mesto PV nekje v gostilni, ali pa sebe predlagam. Dobit 46 glasov in da se ti ne smejijo v faco vsi normalni, je pa nekaj drugega.

Smrekar1 ::

nergac je izjavil:

Še kolcalo se vam bo po Noriškemu kraljestvu (ali drugi republiki), ko vam bo vladal absolut Karl I. >:D

Primernejši izraz za trenutno stanje je "Tretji Rajh".

Osebno menim, da je Karl I manjše zlo.

Jaz tudi nimam nič proti bedastim komedijam. Če niso predolge.

Utk je izjavil:

Jaz tudi tebi lahko ponudim mesto PV nekje v gostilni, ali pa sebe predlagam. Dobit 46 glasov in da se ti ne smejijo v faco vsi normalni, je pa nekaj drugega.

Bili živi in videli. Jaz glede na splošno norost političnega prostora in glede na ološ ki se tu napaja, ne bom iz stola padel od presenečenja, če Karel res postane PM.

stjean ::

sunshine403 je izjavil:

Smrekar1 je izjavil:

Sloveniji s tem dela ogromno škodo. Eno je če to dela nek privat državljan, to meče slabo luč samo nanj. Ko pa to dela predsednik vlade se zavedaj, da gleda cela Evropa, zdaj morda že ves svet, in se sprašuje kam gre Slovenija? Ali bo čez 5 let država še vedno demokratična in ali ni morda smotrno denarja naložiti kam, kjer ne volijo totalnih debilov na položaj.

Tale serija čivkov nas je bržkone stala vsaj 1 milijardo evrov izgubljenih investicij v naslednjih letih.

Sramota je eno, skoda je drugo. In o tem se strinjam. To sem rekel ze ob njegovem prvem izpadu, da je Biden idiot Trump pa car. Kaj ce Biden zmaga, kako bo gledal na drzavo, kjer predsednik vlade misli da je idiot? In ja gospodarska skoda bo ogromna. Sramote se pa ne bojim, ker vseeno sramoti sebe ne mene.

Men to sam to pove da ga mormo zamenat?

je izjavil:

jest10 je izjavil:

Jajo že joka kako ga napadajo ekstremisti

Ne samo domači, tudi tuji mediji so se zarotili proti njemu.

Medtem pa isti straniščni medij napada Fajonko, ker nima lepih besed za Trumpeljna:

https://nova24tv.si/slovenija/politika/...

S tem da Fajonka je predsednica opozicijske stranke, Jajšek Kalimero pa predsednik vlade.
In da je Trump nagnusni pokvarjeni psihopatski crazy uncle, Biden pa precej simpatičen starejši gospod, ki pa seveda ni popoln.
Biseri...
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

D3m ::

Mene tretji rajh ne bi motil.

Bi imeli zrihtane avtoceste in toplarne na biomaso.;)
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: zmaugy ()

Urbano#Desno je izjavil:

Utk je izjavil:

Bili živi in videli. Jaz glede na splošno norost političnega prostora in glede na ološ ki se tu napaja, ne bom iz stola padel od presenečenja, če Karel res postane PM.

...... Luka Mesec pa gospodarski minister. :))

nergac je izjavil:

Jaz sem že dal pralni stroj na hodnik, da mi ga poservisira.
Biseri...
neumnosti.

Machete ::

D3m je izjavil:

Tvoj humor je za kozlat. Verjetno se te še pes sramuje. Psihopat. Morili so otroke in ženske. Tudi tebe bi, slovanska uš.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Hmm, a danes potem je vseslovensko prekuževanje khmmm sem želel reči vseslovenski protesti, ker mediji so nekam sumljivo tiho. Morda so pa le ugotovili da podpora skupinskemu 'kolesarjenju' okoli parlamenta v teh časih ni najbolj modra.

CoolBits ::

Meh kot kaže je tudi kolesarjenje bilo organizirano kot pesek v oči.

CoolBits je izjavil:

No ja mogoče pa res niso tko fuknjeni da bi se danes gužvali pred parlamentom.

zmaugy je izjavil:

nergac je izjavil:

Jaz sem že dal pralni stroj na hodnik, da mi ga poservisira.

Ah ja, ti nehvaležni otroci ...
Vse je zrihtal, pa je morala žehto prati na hodniku.

Kolesari se samo ob petkih v Ljubljani masovno.

To so osnove in to bi lahko že zdavnaj osvojili.

Ne veste kaj je četrtek, kaj petek, kaj je na sredi ...

Kaj je sobota in ne šestek in kaj je nedel(j)a.

Machete je izjavil:

D3m je izjavil:

Tvoj humor je za kozlat. Verjetno se te še pes sramuje. Psihopat. Morili so otroke in ženske. Tudi tebe bi, slovanska uš.

Črni humor je najboljši humor.

Nimam pesa. Se pa maček strinja z menoj.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Machete ::

Ja, mačku je važno samo da dobi za žret, zato pa še ni pobegnil od takega gnoja.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Moj maček je loyal ass fuck.

Če te humor moti ti pa ne morem pomagati.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

MisterM ::

Hehe, od mačk pričakovati lojalnost je hujša zabloda kot voliti Desus in SMC. Pa napiše se "as fuck", "ass fuck" zveni kot huda zloraba živali.

Smrekar1 ::

MisterM je izjavil:

Hehe, od mačk pričakovati lojalnost je hujša zabloda kot voliti Desus in SMC. Pa napiše se "as fuck", "ass fuck" zveni kot huda zloraba živali.

V eni konfiguraciji definitivno. V drugi je mačku mogoče samo malo čudno, ampak čisto nič hudega.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smrekar1 ()

voditelj ::

CoolBits je izjavil:

jaz bom šel malo pogledat okoli 16, upam da bo kaj akcije

od mirnih protestov ne bo koristi, ko pa se politiki začnejo bolj bat ljudstva kot korone smo na pravi poti

Raptor F16 ::

D3m je izjavil:

Ze gut point

Ze gut point

Pa vsak delavc bi imel Volkswagna
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

Zgodovina sprememb…

Buggy ::

V eni konfiguraciji definitivno. V drugi je mačku mogoče samo malo čudno, ampak čisto nič hudega.

haha.. verjetno je res glede na vse kar trosi po forumu, tudi tam tako kratek in ozek :))

MisterM je izjavil:

Ja "as fuck" :)
|HP EliteBook|R5 6650U|

hr_natakar ::

Kdaj boste nehal ocenjevat stranko ali predsednika po tistem, za kar se bori le na papirju? Kdaj boste zacel ocenjevat po tistem , kar se naredi? A se vedno niste nic naucili do zdaj iz politike? Eno se govori, drugo misli in tretje dela. Ni levih, desnih, nasih, vasih. Vse se upravlja iz istega ozadja. Arhiv rtvslo Dr. Brecelj, zvizgac.

Vitamia ::

Zadnja novica:
Predsednik TwITO čestital zmagovalcu Vuelte.

sunshine403 ::

Vitamia je izjavil:

Zadnja novica:
Predsednik TwITO čestital zmagovalcu Vuelte.

In to ze Vuelte 2021, ker za 2020 je precej bolj verjetno (pa se zdalec ne odloceno) kot pa kdo bo zmagal volitve v ZDA. Pa neprimerno prej se bo prav tako vedelo za Vuelto kot za ZDA... mogoce celo za Vuelto 2021 :))

Nekaj je govora o mačku.
Imam premalo podatkov.
Črn? Bel? Tigrast? Rumen?
Možna tudi kombinacija gornjih.
Zagotovo rdeči mački ne obstajajo.

hr_natakar je izjavil:

Kdaj boste nehal ocenjevat stranko ali predsednika po tistem, za kar se bori le na papirju? Kdaj boste zacel ocenjevat po tistem , kar se naredi? A se vedno niste nic naucili do zdaj iz politike? Eno se govori, drugo misli in tretje dela. Ni levih, desnih, nasih, vasih. Vse se upravlja iz istega ozadja. Arhiv rtvslo Dr. Brecelj, zvizgac.

Poslušanje, razumevanje bi moralo biti vodilo. Zanesljivo so uporabne neke stvari z "leve" kot tudi z "desne" in s tem tudi skupni interes, ki ne more biti prepoznaven če je vsa energija in razmišljanje usmerjeno samo v nasprotovanje drugemu.
Avtoritarnost, v kateri smo bili lahko samo "levi", smo že imeli, obstaja tveganje, da zavozimo v novo dobo, v kateri bo prostor samo za "desne".

Suuuure, da niste. :)
|HP EliteBook|R5 6650U|

DeeJay je izjavil:

Še par lepih od naših vladnikov.

Ob zgoraj prebranem bi napisal, da je Hojskač idiot, toda to bi bila huda žalitev idiotov.
Telo moje mame ob mojem rojstvu, po spletu okoliščin, ni bilo fizično na ozemlju Slovenije. Posledično rojstni list ni bil izdan v Sloveniji. Na rojstnem listu je vpisano, da sta starša državljana Slovenije. Manj kot teden dni po rojstvu sem bil vpisan v državljansko knjigo v Sloveniji - državljan Slovenije, rojen slovenskima državljanoma, katerih starši, stari starši, prastarši....vsi Slovenci. Ob vpisu v državljansko knjigo je pristojna upravna enota Republike Slovenije izdala lastnoročno od uradnika podpisano in žigosano potrdilo, da sem državljan Republike Slovenije. Originalno potrdilo še vedno hranim. Celo življenje prebivam izključno v Sloveniji. Vsi uradni dokumenti, ki sem jih v življenju dobil, razen navedenega rojstnega lista, so označeni z "Republika Slovenija".
Leta 1996 je bila moja osebna izkaznica tik pred potekom veljavnosti. Odpravil sem se na upravno enoto, da to uredim. Uradnica, je ob vpogledu v moje podatke v bazi postala zelo neprijazna in mi skoraj histerično pojasnila, da mi osebna izkaznica ne pripada, ker nisem državljan Republike Slovenije!! Po nekem čudnem nagibu sem ji jo pred tem s pulta vzel in jo nisem hotel vrniti, ko je zahtevala da jo vrnem, ker jo mora uničiti.
Bil sem izbrisan!
Končalo se je tako, da sem nekaj tednov potem dobil novo osebno izkaznico. Postopek je bil ponižujoč in ne bi bil možen, če na upravni enoti ne bi naletel na razumnega uradnika. Pomagalo mi je tudi to, da je bila ob začetku postopka osebna izkaznica še nekaj dni veljavna. Ponovno sem se moral vpisati v državljansko knjigo, ker uradni vpis ob mojem rojstvu in potrdilo o vpisu, ki ga je izdala ta ista Republika Slovenija ni bilo veljavno! Zgodba o tem je dolga. Na kratko: moral sem pridobiti ponovno originalni rojstni list, s svežim datumom, ker tisti izdan ob rojstvu ni bil več veljaven (zakaj ne ni znal nihče pojasniti), na osnovi tega dokumenta sem dobil nov rojstni list izdan v Sloveniji. Kraj rojstva, datum, podatki o starših so ostali nespremenjeni. Z novoizdanim rojstnim listom mi je bilo že drugič potrjeno državljanstvo Repubike Slovenije, kar je bil pogoj za obnovitev osebne izkaznice. Ostali dokumenti so ostali nespremenjeni do konca veljavnosti.
Vseh izbrisanih nas je bilo 25.671. Nikoli ne bo znano, koliko med temi nas je, ki nismo priseljeni, temveč smo bili zaradi političnih kriterijev administrativno "premeščenih" med nedržavljane.

Hvala ker ste me brali.

Nedasemiveč ::

Hajmoooo akcija je na trgu republike. Kaj zdej sedite doma?!

Policija neve kam bi se usmerila hahaha

Zgodovina sprememb…

poweroff ::

Smrekar1 je izjavil:

To je cena vlade 55-80. Niti jaz si nisem mislil, da bo tako uničujoča.

Toliko verjetno ne, ampak nekaj pa zagotovo.

Samo večina ljudi tega ne bo videla.
sudo poweroff

KAVINSKY ::

Nedasemiveč je izjavil:

Hajmoooo akcija je na trgu republike. Kaj zdej sedite doma?!

Policija neve kam bi se usmerila hahaha

Vodni top že segreva motor, kaseta je v stereotu:

Stream:

w0mbat ::

na TV tepejo policaje, pa kaj enim dela...

Konlov ::

Hojs izgrede napovedal pred dnevi (plačanci očitno). Vidim, da tile pa ne bodo preveč demokratično odšli iz oblasti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Konlov ()

DeeJay ::

Oboji so bli. Naciji in antifa.
Najprej so se med sabo stepl. Pol je policija posegla vmes je blo pa konc.

DeeJay ::

Prsl so na protest izivat. Rumeni jopici. Tud napovedano da bodo prsl provocirat.

Protest je pa prvi napovedal Anonymous Slovenija v sklopu #millionMaskMarch2020
Pol je OPS napovedal protest na isti datum (itak) sam njih je blo sam 10 s Troho na celu in so jih hitr dam poslal.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DeeJay ()

PersonaRuda ::

Million Mask March underway in London as UK enters second coronavirus Lockdown
https://www.facebook.com/SputnikNews/vi...

CoolBits ::

Tako se to dela sam kaj ko je pri nas narod naceloma glup. Je imel Jelincic prav kot kaze.
««
275 / 466
»»