» »

Vlada 2020 - ????

Vlada 2020 - ????

Temo vidijo: vsi
««
149 / 466
»»

Vazelin ::

3p je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Zakaj ni slik ANTIF s palicami, ki sodelujejo na protestih v MSM s slikami in FB profili?

Ker so dovolj brihtni, da ne objavljajo selfijev po fejsbuku.

Ne, samo novinarji ne praskajo okoli pomojem:D

Zeh
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

ripmork ::

Gagarin je izjavil:

"Glupost" je kar enakomerno razporejena med oba pola, mogoče te mede ker je "glupost" res bolj skoncentrirana v sds ekipi (je pač velika)

Tako nekako, ja.

Gagarin je izjavil:

Kul, pol pravta, da ste levaki in nacisti ista pašta. Sej sem si mislil, hvala za potrdilo.

Mal prehitro sklepaš; kot prvo to, da me označuješ za levaka. Kot drugo pa mislim, da so "levaki" protestniki, ki že mesec+ mirno protestirajo potencialno precej manj nevarni kot zamaskirani nacisti v rumenih jopičih, ki so tja prišli izključno z namenom ustvarjanja konflikta. Če si že kdo zasluži izpostavitev, so to prej slednji. Kdo je začel s tem početjem izpostavljanja je pa znano.

Fak zaradi par mentalnih revežev (neotov) med njimi se še drugim več ne dovoljuje pravice do protestov.
Seveda lahko protestiraš ampak lahko izgubiš službo...
Sveta preproščina no:)

A po drugi strani je povsem normalno, da se ti sprehaja ob petkih skupina 20 totalno skrajnih antif s palicami po Ljubljani:)) Nasprotno, mediji jim dajejo potuho in reklamo.

Zgodovina sprememb…

Jarno ::

In risanke naj bi trajale do 2022?
Sicer pa je levo-sredinski opciji očitati fragmentacijo in petelinjenje.
#65W!

tone31 ::

desni pa enoumje

Gagarin ::

ripmork je izjavil:

Gagarin je izjavil:

"Glupost" je kar enakomerno razporejena med oba pola, mogoče te mede ker je "glupost" res bolj skoncentrirana v sds ekipi (je pač velika)

Tako nekako, ja.

Gagarin je izjavil:

Kul, pol pravta, da ste levaki in nacisti ista pašta. Sej sem si mislil, hvala za potrdilo.

Mal prehitro sklepaš; kot prvo to, da me označuješ za levaka. Kot drugo pa mislim, da so "levaki" protestniki, ki že mesec+ mirno protestirajo potencialno precej manj nevarni kot zamaskirani nacisti v rumenih jopičih, ki so tja prišli izključno z namenom ustvarjanja konflikta. Če si že kdo zasluži izpostavitev, so to prej slednji. Kdo je začel s tem početjem izpostavljanja je pa znano.

Kaj pa vem, tistih 40, ki so imeli po protiproslavi prerezane gume se mogoče ne strinjajo. So tudi militantni eni teli ki se igrajo antifo. Je pa res da dam sam 50/50 temu kdo je rezal gume - kretenčki antifovci ali teli kretenčki provokatorji.

kaj to kroži po twitterju:

Je ali ni šole? Kamničani, iz prve roke?8-O

Zgodovina sprememb…

Mamo pa sredinski (slovensko sredinski) res problem. Že tukaj na temle mikro eksperimentu imenovanem forum predstavniki pola vse ostale preglasijo. Na eni strani Vazelin, dronyx, Hipatija na drugi Smrekar1, Deejay, Drevesce. Tipični predstavniki enega in drugega pola...groza.

koyotee ::

A lah nekdo zrihta tablete vazelinčku?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Telbanc ()

pelajte se s kolesi na protest se za par tednov pa bodo jansekovi implodirali

spegli ::

Nima smisla. Ukint vse. Itak hodjo potem iz zapora nazaj, ker so pomebni za demokracijo :)

Pablo Escobar je imel podobne ideje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: spegli ()

saj pa jaz se strinjam da ne sme se nehati protestirati tudi ce pade jansekova vlada

politiki morajo se nas bati da ne bodo vse po starem znova

ripmork ::

Gagarin je izjavil:

Kaj pa vem, tistih 40, ki so imeli po protiproslavi prerezane gume se mogoče ne strinjajo. So tudi militantni eni teli ki se igrajo antifo. Je pa res da dam sam 50/50 temu kdo je rezal gume - kretenčki antifovci ali teli kretenčki provokatorji.

V mesecu+ protestov nikoli prerezanih gum, čim se pojavijo rumeni jopiči, pa mora 40 avtov k vulkanizerju. Morda frustracija, ker jim ni uspelo zanetit pretepa na Prešercu in s tem povleči protestnikov na svoj nivo? Bi dal večjo verjetnost nanje, čeprav trdit ne morem nič, ker vsaj zaenkrat ne vemo, kdo je bil. V vsakem primeru je pa zavržno dejanje.

jype je bil on ne mara avtev

Drevesce ::

Je RTV nekaj let nazaj napravil en dober dokumentarec o problematiki neonacizma v Sloveniji.

Koalicija sovraštva:

https://4d.rtvslo.si/arhiv/dosje/174263...

ripmork je izjavil:

Gagarin je izjavil:

V mesecu+ protestov nikoli prerezanih gum, čim se pojavijo rumeni jopiči, pa mora 40 avtov k vulkanizerju. Morda frustracija, ker jim ni uspelo zanetit pretepa na Prešercu in s tem povleči protestnikov na svoj nivo? Bi dal večjo verjetnost nanje, čeprav trdit ne morem nič, ker vsaj zaenkrat ne vemo, kdo je bil. V vsakem primeru je pa zavržno dejanje.

Ok, mogoče, ampak je rezanje gum in uničevanje "kapitalističnih dobrin" bolj v navadi antife, nacisteki raje v skupini - premoči pretepejo kakšnega posameznika, tako da sem še vedno na 50/50

Telbanc ::

https://www.index.hr/vijesti/clanak/slo...

"Slovenski ministar gospodarstva zbog privođenja ne namjerava dati ostavku"..

Počivalšek ne bo odstopil, o tem zdaj že tuji mediji.

Zeeeeh, torej vlada je izdržala udarec, gremo naprej.

LOL. Bomo vidli zaj, kok bo kolesarjev v Ljubljani ta konec tedna. Kot sem napovedal, bo ta teden konec, ker se zbirajo zadnjič, smrk, smrk, smrk...
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

dronyx ::

poweroff je izjavil:

En kolega je danes komentiral, da je lokalni vodja B&H Slovenija v bistvu Rom (neki Elvis)... :))

Saj verjetno se izkaže, da so oni najbolj avtohtoni prebivalci na tem ozemlju in so bili tu že pred koliščarji na barju.

Vazelin je izjavil:

zZanimivo, da niso diskreditirali tistih politkolesarjev zaradi skrajnežev v obliki antif, ki so bile tudi med njimi v prvih vrstah pri provociranju policajev.:D Zakaj pa tiste ne dobimo z imeni in priimki?8-)

No, realno gledano je Nova24TV tudi objavljala vse, ki so jih prepoznali na protestih. Če sem prav zasledil je tisti učitelj, ki je kazal spolni organ (rit) celo dal odpoved zaradi tega v službi. Mediji bi morali bolj pazit, ko takole lahkotno pribijajo ljudi na medijski križ. Je pa seveda res, da ima to nek učinek, saj se potem številni ne upajo na ulice, da jih ne bodo prepoznali in slikali za v medije.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

Gagarin je izjavil:

Mamo pa sredinski (slovensko sredinski) res problem. Že tukaj na temle mikro eksperimentu imenovanem forum predstavniki pola vse ostale preglasijo. Na eni strani Vazelin, dronyx, Hipatija na drugi Smrekar1, Deejay, Drevesce. Tipični predstavniki enega in drugega pola...groza.

Kaj ti mene tlačiš skupaj s Hipatijo? Njo sploh ne poznam. In še enkrat ponavljam - jaz nisem ne levi, ne desni. Je pa res, da tako kot v športu ponavadi navijam za ekipo, ki ima manj pristašev, sploh pa v primeru, če je podkupljen tudi sodnik. ;)

Cruz ::

dronyx je izjavil:

Je pa res, da tako kot v športu ponavadi navijam za ekipo, ki ima manj pristašev, sploh pa v primeru, če je podkupljen tudi sodnik. ;)
Levica torej.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

tone31 je izjavil:

jype je bil on ne mara avtev

Glede na to, da gre za kolesarske proteste je krog osumljenih precej večji. Je pa čudno, da v dobi, ko so povsod nameščene kamere ne ugotovijo, kdo je rezal gume. Po moje so že ugotovili, samo so to napačni in ne sme v javnost. ;)

D3m je izjavil:

O wow. Levičarji izdajajo osebne podatke.

Delati in celo javno objavljati take sezname je zelo nevarno. Če gre za kazniva dejanja, mora stvar preiskati policija, ne Mladina! Razen seveda, če ni sedaj pri nas Mladina neka tajna policija. Samo ni preveč tajna, saj se ve, kdo so novinarji.

Zgodovina sprememb…

naj imajo sezname antifasistov je nas dva milijona v tej drzavi

tone31 je izjavil:

naj imajo sezname antifasistov je nas dva milijona v tej drzavi

To ti bore malo pomaga, če se znajdeš na napačnem seznamu. Poglej si malo zgodovino, kaj se je zgodilo s tistimi, ki so bili na vrhu takih seznamov, ko je počilo. Tu pri nas se vse skupaj prelahko jemlje in se sovraštvo celo še podpihuje, namesto da bi dali gor na rano ledene obkladke. ;)

Zgodovina sprememb…

to vase ponavljanje kak vsi so isti prime samo pri zmaguyju

49106 ::

Ne, pa ne.

Ja, pa ja.

U.

No, U.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

link_up ::

Grozljivo kako so oskrunili zasebnost. Ce Mladina misli, da je to kul...
Fantje, a za to ste v sole hodili?
In and Out

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: link_up ()

link_up je izjavil:

Kakor sem na hitro preletel gre tu tudi za neka ugibanja, saj so bili zamaskirani, tako da niso nujno vse pravilno prepoznali. Bomo videli, kaj bo na to rekla informacijska pooblaščenka, če jo bo to seveda kaj zanimalo. Če so pa koga napačno identificirali pa upam da iztoži dobro odškodnino za storjeno škodo. Če hoče ga lahko z mojo ekipo odvetnikov zastopamo tudi pro bono.

dronyx je izjavil:

link_up je izjavil:

Kakor sem na hitro preletel gre tu tudi za neka ugibanja, saj so bili zamaskirani, tako da niso nujno vse pravilno prepoznali. Bomo videli, kaj bo na to rekla informacijska pooblaščenka, če jo bo to seveda kaj zanimalo. Če so pa koga napačno identificirali pa upam da iztoži dobro odškodnino za storjeno škodo. Če hoče ga lahko z mojo ekipo odvetnikov zastopamo tudi pro bono.

Kaj bo rekla informacijska pooblaščenka za javno linčanje protestnikov na nova24 (dekle, ki je z vodno pištolo špricala na policiste, profesor ki je kazal ogledalo vašemu vodji, itd.)? In ne gre za nobena ugibanja, nehajte se že sprenevedati.

Tudi nacizma ne boste obsodili, tako zelo ste obsedeni z oblastjo in fašizmom. Pa me res boli kurac v koga te fantje verjamejo in kakšno ideologijo gojijo, ker vem, da jih večina v teh skupinah sploh ni zaradi nacizma ampak zaradi žurk in pičk. Bolj mi gre na bruhanje tole vaše forumsko sprenevedanje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Drevesce ()

zmaugy ::

tone31 je izjavil:

Jaz ne šparam nikogar. Skrajneži pa... Sem že napisal.

Sem pred časom vprašal DeeJaya, kaj pa Zoki? Ja ne, to je pa drugače, dokler mu ni krivda dokazana, je nedolžen.
Na drugi strani so pa barabe, dokler ne dokažejo, da so nedolžni.
Seveda na desni iste fore, samo drugi akterji.

V tem so in eni in drugi isti. In oboji imajo radi davkoplačevalski denar, pri čemer so na levi bolj uspešni.
Oboji imajo radi kontrolo nad mediji, tudi tukaj so na levi bolj uspešni, imajo pod kontrolo bolj kvalitetne medije, na desni pa kontrolirajo v glavnem samo sranje.
Temu primeren je tudi čas, ki so ga na oblasti prebili eni in drugi.

Zdaj tole Orbanovanje je skrajno problematično in če so sodelovali z neonaciji, je tudi podn. Oboje bi bilo zrelo za rdeči karton. Če se še izkaže, da so se z nabavami okoriščali, bi moral kdo oditi že samo zaradi tega, glede na to, da je vlada v celoti pokrila ministra, potem bi morala, če se obtožbe izkažejo za resnične, spokat v celoti.

Škoda samo, ker jih bo zamenjala nič manj pokvarjena garnitura, edino v plus jim je, da niso Orbanovali in se pajdašili z neonaciji.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

Drevesce je izjavil:

Kaj bo rekla informacijska pooblaščenka za javno linčanje protestnikov na nova24 (dekle, ki je z vodno pištolo špricala na policiste, profesor ki je kazal ogledalo vašemu vodji, itd.)?

Zame je to ista zgodba in tu jaz ne delam nobenih razlik. Tak medijski linč po moje ni primeren način za obračunavanje. Me pa zanima, kdo je Mladini dal ta seznam in kdo je analiziral posnetke. Sami to sigurno niso. Jaz imam ene na sumu, samo ne morem napisat, dokler ne dobim potrdila...Če so res oni, se pa igrajo z ognjem in kdor se igra z ognjem, bo z ognjem pokončan. Če imate dokaze za kazniva dejanja pošljite policiji, ne vašemu najljubšemu mediju! To je čisti amaterizem! ;(;(;(8-)

Zgodovina sprememb…

zmaugy je izjavil:

tone31 je izjavil:

Jaz ne šparam nikogar. Skrajneži pa... Sem že napisal.

Sem pred časom vprašal DeeJaya, kaj pa Zoki? Ja ne, to je pa drugače, dokler mu ni krivda dokazana, je nedolžen.
Na drugi strani so pa barabe, dokler ne dokažejo, da so nedolžni.
Seveda na desni iste fore, samo drugi akterji.

V tem so in eni in drugi isti. In oboji imajo radi davkoplačevalski denar, pri čemer so na levi bolj uspešni.
Oboji imajo radi kontrolo nad mediji, tudi tukaj so na levi bolj uspešni, imajo pod kontrolo bolj kvalitetne medije, na desni pa kontrolirajo v glavnem samo sranje.
Temu primeren je tudi čas, ki so ga na oblasti prebili eni in drugi.

Zdaj tole Orbanovanje je skrajno problematično in če so sodelovali z neonaciji, je tudi podn. Oboje bi bilo zrelo za rdeči karton. Če se še izkaže, da so se z nabavami okoriščali, bi moral kdo oditi že samo zaradi tega, glede na to, da je vlada v celoti pokrila ministra, potem bi morala, če se obtožbe izkažejo za resnične, spokat v celoti.

Škoda samo, ker jih bo zamenjala nič manj pokvarjena garnitura, edino v plus jim je, da niso Orbanovali in se pajdašili z neonaciji.
zoki ne placuje skinov hoditi na proteste

Lepo. Za to, da so udeleženci nekaterih rajanj motivirani, poskrbimo kar davkoplačevalci, ki plačujemo NGOje, razne kvazi kulturnike ipd.
Biseri...
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

dronyx je izjavil:

Drevesce je izjavil:

Kaj bo rekla informacijska pooblaščenka za javno linčanje protestnikov na nova24 (dekle, ki je z vodno pištolo špricala na policiste, profesor ki je kazal ogledalo vašemu vodji, itd.)?

Zame je to ista zgodba in tu jaz ne delam nobenih razlik. Tak medijski linč po moje ni primeren način za obračunavanje. Me pa zanima, kdo je Mladini dal ta seznam in kdo je analiziral posnetke. Sami to sigurno niso. Jaz imam ene na sumu, samo ne morem napisat, dokler ne dobim potrdila...Če so res oni, se pa igrajo z ognjem in kdor se igra z ognjem, bo z ognjem pokončan.

Tale seznam verjetno res ni težko skupaj sam spraviti. Greš na facebook, na njihovo skupino rumeni jopiči, pogledaš lajke in z lahkoto identificiraš marsikoga od udeleženih. Še malo pobrskaš po starih novicah, ker nekateri so redno udeleženi pri takih zadevah in je.

Je pa res, da bo taka zadeva hitro pripeljala tudi do krepitve "antifa", torej levi ekstremizem, torej drugo skrajno glupost. Želite, da začnejo prihajati neonacisti iz Madžarske, Grčije, Poljske ter antifajevci iz Francije in Švedske, da se bodo tukaj igrali, nastradali pa naši navadni državljani, ki protestirajo proti korupciji.

Gnoj na čelu države, pa to vse vzpodbuja, ker idiot ne more ven iz svoje kože. Sicer pa je Janković lepo povedal. Rumenim jopičem je ponudil enostavno rešitev, naj v podporo vladi protestirajo kakšen drug dan. Seveda bodo ane ;) Tu se vidi kaj Janosz želi, izgrede, da lahko njegova madžarska TV nabija nove laži.

Zgodovina sprememb…

Drevesce je izjavil:

Tale seznam verjetno res ni težko skupaj sam spraviti. Greš na facebook, na njihovo skupino rumeni jopiči, pogledaš lajke in z lahkoto identificiraš marsikoga od udeleženih. Še malo pobrskaš po starih novicah, ker nekateri so redno udeleženi pri takih zadevah in je.

Kot rečeno, kakor sem videl, so bili maskirani, tako da pozitivno identificirat nekoga, brez sence dvoma, pa ni tako enostavno. Ker če se zmotiš, dobiš lahko visoko odškodninsko tožbo. SIcer Mladino bi v vsakem primeru partija reševala, ker je to njihov kronski dragulj. :))

zmaugy je izjavil:

Lepo. Za to, da so udeleženci motivirani, poskrbimo kar davkoplačevalci, ki plačujemo NGOje, razne kvazi kulturnike ipd.

je lepo videti kam centristi se posortirate

dronyx je izjavil:

Drevesce je izjavil:

Kot rečeno, kakor sem videl, so bili maskirani, tako da pozitivno identificirat nekoga, brez sence dvoma, pa ni tako enostavno. Ker če se zmotiš, dobiš lahko visoko odškodninsko tožbo. SIcer Mladino bi v vsakem primeru partija reševala, ker je to njihov kronski dragulj. :))

ti nisi nikad bil kredibilen

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tone31 ()

tone31 je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Lepo. Za to, da so udeleženci motivirani, poskrbimo kar davkoplačevalci, ki plačujemo NGOje, razne kvazi kulturnike ipd.

je lepo videti kam centristi se posortirate

Normalni, ki nismo skrajneži, ne lažemo. Skrajneži pa radi lažete. V cilju boja in promoviranja.
Biseri...
neumnosti.

tone31 je izjavil:

ti nisi nikad bil kredibilen

Pravilno slovensko se napiše nikoli. Ampak glede na to, da smo v fazi intenzivne balkanizacije je tuid nikad dobro, bre.

Svoboda govora se temu reče, nekaj kar vi želite zatreti, ugasniti :)

A niso na tem (zatiranju svobode govora) delali že pod Cmerajevo vlado, ko so uvedli glasbene kvote na radiju? Grozno!
Biseri...
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

Drevesce je izjavil:

Svoboda govora se temu reče, nekaj kar vi želite zatreti, ugasniti :)

Ne, to ni svoboda govora. To je masakriranje jezika! :|

Menda so že odkrili, kdo je Mladini poslal seznam. ;)

Povej nam. Globoka država?

Ugibam:: Nemec?

Zgodovina sprememb…

Drevesce je izjavil:

Povej nam. Globoka država?

Ugibam:: Nemec?

O ne, ne. Očitno nekdo meni, da je Policija že razpuščena in da je Mladina sedaj zadolžena za pregon. Ampak vse take manipulacije se vrnejo nazaj kot bumerang. To pa kljub svoji "neizmerni" Inteligenci (američani se hecajo, da je izraz military intelligence oxymoron) niso še poštudirali. Bo treba še na kakšen partijski piknik...8-)

Zgodovina sprememb…

Machete ::

Danes imajo junaki 5. kolesa iz kleti težak večer. Ker so pričakovali razkrinkane nacije, morajo v plenicah menjati račune in stiskati minuse in komentarati na 24ur, kako so to navadni razočarani državljani in kučan plačuje pop tv.. :D Dobro, da še ni fuzbal tekem v velikem zamahu, ker bi težko našli dežurne za nocoj.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Meni je žalostno, da tisti, ki bi morali skrbeti za varnost te države zlorabljajo medije za še večjo dozo manipulacije. Kot da še ni dovolj. Če gre za izraz nemoči pa je to še toliko bolj zaskrbljujoče.

Zlorabljajo medije, ker govorijo resnico?

Machete ::

Vazelin je izjavil:

Sporočilo mainstream medijev in gospodarjev iz Mladine:
če se udeležiš protiprotesta si avtomatsko neonacist.
8-)

jebeš tako enakost.

ko bodo še tisto sodrgo ki provocira policaje navedli z FB slikami v katere greznice od skupin na FB so včlanjeni pa bo uravnoteženo. Ne pa sedaj vse označit kot so to nardil na 24ur.

Ti nisi gladek. Avtomatsko neonacist si, če imaš polno tatujev z naci simboliko in kljukast križ na pasu, ne če, dejansko imaš kaj za povedat. Prečrtana rdeča zvezda meni pove ravno toliko kot na kol napičen telebajsek.
Čemu se sprenevedaš res ne razumem. Kaj imaš od tega, da braniš neke gnide in dilerje?
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Drevesce je izjavil:

Zlorabljajo medije, ker govorijo resnico?

Kakšno resnico? Če gre za kazniva dejanja, je za to pristojna Policija, ne Mladina. Ti medijski linči so pri nas spirala v brezno. S tem bi morali nehat na obeh straneh, ne pa da se to še podpihuje.

Ko je bil še aktualen ISIS in so tudi v Sloveniji izvajali racije proti islamskemu ekstremizmu, so bila imena pravtako javno znana. Vsak ekstremizem (levi, desni, sredni, višji, spodnji,...) je potrebno obsoditi in izkoreniniti.

"Če gre za kazniva dejanja, je za to pristojna Policija, ne Mladina. "

Zakaj nek časnik ne sme obsoditi desnega ekstremizma? So sploh kršili kakšen zakon?

Zgodovina sprememb…

Drevesce je izjavil:

Ko je bil še aktualen ISIS in so tudi v Sloveniji izvajali racije proti islamskemu ekstremizmu, so bila imena pravtako javno znana. Vsak ekstremizem (levi, desni, sredni, višji, spodnji,...) je potrebno obsoditi in izkoreniniti.

Ja, samo te racije verjetno niso izvajali novinarji Mladine. Kot rečeno, če gre za kazniva dejanja se mora s tem ukvarjat Policija. Jaz sicer razumem idejo, ki je tu v ozadju. Dajmo medijsko linčat par tako imenovanih tetoviranih skrajnežev, ki bi lahko bili potencialno nevarni in si potem ne bodo več upali v javnost. Traparija. Samo še bolje se bodo organizirali in okrepili! Potem pa zna res postati neobvladljivo nevarno. So pa ekstremisti jasno na obeh straneh, samo eni gledajo samo v eno stran, drugi pa samo v drugo. Od tega bi se morali distancirat oboji, ker ekstremizmu ni mesto v politiki.

Recimo taka konstruktivna poteza bi bila, da se levi in desni šefi stran skupaj usedejo za mizo in skupaj nastopijo proti ekstremizmu. V eni stvari se pa morda celo lahko strinjajo in če je to PROTI EKSTREMIZMU se mi zdi že nekaj.

Zgodovina sprememb…

««
149 / 466
»»