» »

Vlada 2020 - ????

Vlada 2020 - ????

Temo vidijo: vsi
««
139 / 466
»»

Vazelin ::

Aha preiskavo podpisala zelo kompromtirana sodnica. :)) verjetno jo normalen ne bi na podlagi nekih besed. Klasika, imajo pač noro število jurišnikov

:D
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Miki N ::

Spet imamo ta fenomen:

- Nova vlada se letos sploh še ni en dan ukvarjala z rednimi posli in normalnim vodenjim. Samo korona, korona, boni, korona.

- Po drugi strani nihče ne pogreša njenih rednih poslov.

Lahko bi se saj vprašali kdaj kako eksistenčno vprašanje. Kaj, zakaj, čemu - ta scena.

Okapi ::

dronyx je izjavil:

Fritz je izjavil:

Pa sam nisem študiral na FDV-ju. Če ne razumeš pomembnosti družboslovja, čeprav ne gre za eksaktno znanost (ja, tudi ekonomija ni eksaktna znanost), potem kažeš izrazito nerazgledanost.

Jaz dobesedno obožujem družboslovje in na sploh antropologijo. če bi videl mojo knjižnico doma, bi se prijel za glavo. Jaz bi moral biti rektor na FDV, glede na moj knjižni opus. Sem pa odločno proti temu, da se tovrstne izobraževalne ustanove izkorišča za ideološko indoktrinacijo mladine. Tako kot bi se morala v času tranzicije transformirati RTV Slovenija, bi se morala transformirati tudi FDV in še kdo. Pa se niso.

:)) Ti bi lahko imel doma cel NUK in CTK, pa ti ne bi pomagalo čisto nič.

fikus_ ::

"Aha preiskavo podpisala zelo kompromtirana sodnica."

Če imaš probleme, da se preiskuje tvojo ljubljeno stranko, ti ne morem pomagat.

Se že ve kako se financira portal Necenzurirano ker nimajo ne reklam ne naročnine, razen da je zadaj en medijski tajkun s premoženjem na slabi banki? :)) od kje zberejo par k eur na enega mesečno? se bojim da to ne financiramo neposredno spet davkoplačevalci. Ali je zadaj korupcija?

dronyx ::

fikus_ je izjavil:

Prav je, da preverijo sume korupcije in se zadeva spelje do konca, se pokaže, ali so krivi, ali ne!

Ni malo nenavadno, da toliko časa traja do hišne preiskave? To moraš biti pa res povsem blesav, da v tem času stanovanja ne pospraviš. Kot rečeno, tu gre zgolj za predstavo za medije, ki jo je nekdo očitno naročil, ker izgublja živce. Protesti ne gredo po načrtih, čedalje več ljudi vidi, da je bila tranzicija navadna prevara, še celo predsednik države je očitno ubežal temni strani (The Dark side of The Force). Zlo pri nas izgublja na moči in ga grabi panika. Ampak to je normalno. Tako Vesolje deluje. Tu pride na vrsto še ena moja misel:

GLINASTE GOLOBE IZSTRELIJO V ZRAK ZATO,
DA JIH LAHKO POTEM SESTRELIJO!

Pri nas je tranzicijska levica mislila, da ne more iti več nič narobe in da gre za remek delo med prevarami. Samo to je bil samo prvi vtis. Zajčja luknja je mnogo globlja, kot si oni lahko v sanjah predstavljajo. Če bi hodili k verouku, bi vedeli, kaj pomeni..."ne vpelji me v skušnjavo, temveč reši me vsega hudega." Ko ljudje že mislijo, da je zlo še enkrat več zmagalo, pride filmski preobrat ali s tujo twist in zlo dobi svoje konkretne obraze. Kako pa Vi menite, da je nastalo Sveto pismo? Menite, da so takrat ljudje kadili travo in vsi po vrsti halucinirali? Vzemite si čas in si v miru preberite tole. Tu sem izdal zelo veliko. Pa mi ne bi bilo treba!

Okapi je izjavil:

:)) Ti bi lahko imel doma cel NUK in CTK, pa ti ne bi pomagalo čisto nič.

Ja, z NUK se pogajam, da bi tam postavili moj doprsni kip. Za neprebojnim pleksi steklom, da mu kdo ne odbije nosu. ;)

FREE YOUR MIND.
THE MATRIX 8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

Tu sem izdal zelo veliko. Pa mi ne bi bilo treba!

Še to v zvezi s tem. To je zgodba, ki se je začela leta 1999. Vsaj od leta 2002 naprej je to znano, ni bilo pa javno dostopno. Ampak kaj so ti smeškoti naredili? Nič! Smešili so se še in še in še...ampak oni bi še in še. Kot rečeno. Super, bo več gradiva nastalo za naslednje generacije. Tako to je. Življenje ni kar neka šala, je potrebno paziti, kaj se počne, da ne pride... ;)

Pa ne se norca delat iz stvari, ki jih ne razumete! Morda jih ne razumete, ker niso mišljene za vas, ali pa vam ni dano razumeti. kar pa še ne pomeni, da je vse čista traparija.

In ne, nočem doktorata FDV tudi če mi ga ponujajo zastonj.

Zgodovina sprememb…

Smrekar1 ::

dronyx je izjavil:

@Smrekar1: Ko te enkrat začnejo citirati veš, da si na pravi poti.

Odvisno od tipa citata. Če gre za znanstveno revijo že mogoče, če gre za forumsko objavo tipa "vidi budalo", kot je bila tale, pač ne.

Kdo bi si mislil, da imamo samo diplomo tehnične fakultete in nisem končal politologije ali filozofije na kolhozu imenovanem FDV.

Diploma Mill College, Alabama nudi tudi nabor tehničnih 'študijev'.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smrekar1 ()

Fritz ::

dronyx je izjavil:

Saj ti ga ne ponujajo. Ne zares in ne zastonj. 8-)
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

Fritz je izjavil:

dronyx je izjavil:

Saj ti ga ne ponujajo. Ne zares in ne zastonj. 8-)

Imam celo goro toaletnega papirja še iz časa začetka korona krize, tako da mi papirja trenutno ne primanjkuje. 8-)

3p ::

KAVINSKY je izjavil:

3p je izjavil:

Kučan tudi ne.

A to je oni stric, kateri se baje dobiva ponoči z komikom preden odstopi?

Ja, tisti vsemogočni stric, ki oblast vedno vodi iz ozadja.
Saj ste se vprašali, koga po vaši lastni teoriji zarote, vodi zdaj?

GregiB ::

dronyx je izjavil:

Protesti ne gredo po načrtih, čedalje več ljudi vidi, da je bila tranzicija navadna prevara, še celo predsednik države je očitno ubežal temni strani (The Dark side of The Force). Zlo pri nas izgublja na moči in ga grabi panika. Ampak to je normalno. Tako Vesolje deluje.

Sicer ne vem, ali je razumno odgovarjat nekomu, ki da zjutraj rdeče gate čez hlače... ampak... imaš verjetno celo prav. Problem je zgolj v tem, da dokler bo na drugi strani (The Other Side of the Force) Kalimero, se premik ne bo zgodil. Da vsako alternativo tranzicijski ponudbi, ki ni Norma Korošec ali Angelca Likovič poje že v štartnem bloku, pač zadevo.... parkira
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

GregiB je izjavil:

dronyx je izjavil:

Protesti ne gredo po načrtih, čedalje več ljudi vidi, da je bila tranzicija navadna prevara, še celo predsednik države je očitno ubežal temni strani (The Dark side of The Force). Zlo pri nas izgublja na moči in ga grabi panika. Ampak to je normalno. Tako Vesolje deluje.

Sicer ne vem, ali je razumno odgovarjat nekomu, ki da zjutraj rdeče gate čez hlače... ampak... imaš verjetno celo prav. Problem je zgolj v tem, da dokler bo na drugi strani (The Other Side of the Force) Kalimero, se premik ne bo zgodil. Da vsako alternativo tranzicijski ponudbi, ki ni Norma Korošec ali Angelca Likovič poje že v štartnem bloku, pač zadevo.... parkira

Ja, politika je umazan posel. Blagor tistim, ki se lahko ukvarjajo s čem drugim. Mar ne?

KAVINSKY ::

3p je izjavil:

KAVINSKY je izjavil:

3p je izjavil:

Kučan tudi ne.

Verejtno ima posvete z župančkom, kje bodo postavili kip Stanovniku :))

KAVINSKY je izjavil:

3p je izjavil:

KAVINSKY je izjavil:

3p je izjavil:

Kučan tudi ne.

Verejtno ima posvete z župančkom, kje bodo postavili kip Stanovniku :))

Biiip. Blizu. "Županček" vodi le prestolnico. Pa še tam mora precej paziti zadnje čase, da ne bo odletel, preden je nujno potrebno. Premalo vpliven.
---
Koga sedaj vodi vsemogočni stric iz ozadja?

https://siol.net/novice/slovenija/nezna...
https://www.24ur.com/novice/slovenija/n...

Politična opcija miru spet na miroljubnem izražanju mnenj.

Sumi "zastonjkarje in delomrzneže"

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Vazelin je izjavil:

A glupega naroda pa ne? :D

GregiB ::

Vazelin je izjavil:

Ne, ne... takle zgleda, ko vržeš drek v ventilator... prleti v kosih nazaj...
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

Urbano#Desno ::

Vazelin je izjavil:

Miroljuben boj za kolesarske pravice. Podobno kot rezanje gum na avtomobilih višjega cenovnega razreda, lastnike katerih kolesarji verjetno smatrajo za razredne sovražnike, ker bi bilo sredstva za avtomobile bolje nameniti za kakšno abstraktno gledališko predstavo.

D3m ::

Klasika za levičarje.

Ko jim sociale ne prinese novega Mercedes-Benz ShootingBrake pa lepo rezanje gum sosedu.
|HP EliteBook|R5 6650U|

D3m je izjavil:

Klasika za levičarje.

Ko jim sociale ne prinese novega Mercedes-Benz ShootingBrake pa lepo rezanje gum sosedu.

Pa so tega levičarja že našli ali pa le na vodi čutiš kdo je bil?

D3m ::

Verjetno je bil nekdo iz SNS. ;)
|HP EliteBook|R5 6650U|

Fritz ::

dronyx je izjavil:

Ja, politika je umazan posel. Blagor tistim, ki se lahko ukvarjajo s čem drugim. Mar ne?

Politika je ena takšna reč, ki se bo zagotovo ukvarjala s teboj, četudi se ti ne boš z njo.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

Urbano#Desno je izjavil:

Podobno kot rezanje gum na avtomobilih višjega cenovnega razreda, lastnike katerih kolesarji verjetno smatrajo za razredne sovražnike

Po objavljenih slikah so nastradali tudi shitboxi.

KAVINSKY je izjavil:

V jamo je vedno pod streli opitih levakov padel tudi kakšen prave politične usmeritve. Temu se ljubkovalno reče koleterialna škoda.

Okapi ::

Nova farsa. Hrvaška presegla mejo za rumeni seznam, ampak bo ostala zelena. Zato ker.>:D

Baje so pridni in se trudijo je rekla ena teta in kacin. :)) Vse skupaj mal spominja na retradiranega sošolca ki je naredil 5. razred samo zato ker je fotr poznal ravnatelja in so se zmenil da se bo sedaj pa res potrudil.

gruntfürmich ::

če slovenčki ne bodo smeli na hrvatijo na morje bo državljanska vojna. to pa je problem!
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Okapi je izjavil:

Zato ker.>:D

Ne nori! Dva tedna hrvaške je višek leta za večino slovenceljnov.

Če se to zapre bo v roku enega tedna gorel parlament :))

gruntfürmich ::

poleg tega bi že začeli obmejni 'podjetniki' jamrat kako nimajo delovne sile in jo je treba neumudoma uvoziti...

zaprtje meje s hrvaško pomeni samo še 1 teden te vlade... tako neumni pa niso.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

"takle zgleda, ko vržeš drek v ventilator... prleti v kosih nazaj... "

+1

"Hrvaška presegla mejo za rumeni seznam, ampak bo ostala zelena. Zato ker."

Imajo osebki pri koritu svoj interes (beri vikendice, jahte, . . .) v CRO. Svoj prosti čas pa že ne bodo ogrozili.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fikus_ ()

Na tem forumu sem med vrsticami izdal precej. Nekajkrat so me moderatorju tudi cenzurirali. Izdajam pa še eno pomembno skrivnost.

Primat vrste Homo Sapiens se bi moral najprej naučiti aktivno upravljati lastne misli! Zakaj je to tako pomembno? Vse misli niso dobre. Rodijo se tudi slabi in slabe misli, ki dostikrat povzročajo trpljenje drugih, je potrebno zatreti v kali. Temu se reče strokovno aktivno upravljalne lastnih miselnih procesov.

Primer:
Recimo da nekomu pade na misel, da bi Onyxu napisal, da je podgana, ker ne mara preveč Kučana, sam pa je njegov veliko oboževalec in vernik, hkrati pa meni, da so vsi v RKC pedofili. Ta misel je slaba. Zakaj je slaba? Avtor te misli ne ve, kaj morda ve Onyx in zakaj ima tako mnenje. Avtor tudi ne ve, kakšen dejansko je Kučan in česa vse je sposoben, pa on ne ve in se mu niti ne sanja. Avtor te misli tudi posplošeno domneva, da so vsi v RKC pedofili, na podlagi tega kar je prebral v medijih in seveda resnice ne pozna. Seveda je lahko kdo tudi pedofil, saj so tudi v RKC samo ljudje, niso pa zato posplošeno kar vsi pedofili. Tudi kakšen izmed učiteljev je že bil pedofil.

Otroci, ki hodijo k verouku, si verjetno za vse življenje zapomnijo podobo Kristusa, pribitega na križ in če že drugega ne, obstaja verjetnost, da dojamejo koncept dobrega in zla. Vsaj načelno. Dobro je dobro, zlo je slabo. Za marsikoga je tudi cerkveni pogreb mnogo lepši, kot pa partizanski z zastavami. Če drugega ne, prinaša cerkveni pogreb za svojce upanje na vstajenje, torej da ni vsega konec s smrtjo. Če obstaja reinkarnacija, potem lahko živimo enkrat, in še enkrat, in še enkrat. In vedno znova študiramo vse od začetka, vključno s konceptom DOBREGA in ZLA.

To je bila moja beseda. ;)

Zgodovina sprememb…

Ne mešat otroke sem, ker niso pokvarjeni, povedo naravnost kar mislijo in ne filozofirajo. pokvarimo jih odrasli s svojim razmišljanjem.

Gagarin ::

Hojs out, le kaj se je tovarišu tvitu zameril?

DeeJay ::

Nekej se kuha. Hojs in Travner odstopila.
https://twitter.com/STA_novice/status/1...

ripmork ::

Ne, ne... takle zgleda, ko vržeš drek v ventilator... prleti v kosih nazaj...

tako :)

D3m je izjavil:

Verjetno je bil nekdo iz SNS. ;)

Tudi možno :) Baje je za 70.000 eurov škode na fasadi. Še dobro, da ni rekel dva milijona eurov :)). V nečem pa dam Plemenitemu prav; kolektivno glup narod smo, da taki pokvarjeni populisti kot je on še lahko pridejo v parlament. Naj ga bivša in NPU obereta do gat.

Se ne bi čudil, če bi bilo tako tudi pri gumorezcih. Naci-zamaskiranci v rumenih jopičih, ki poskušajo naredit štalo na alternativni proslavi se mi zdijo pač veliko bolj verjetni storilci takih dejanj. Samo špekuliramo lahko v tej točki seveda, ker dokaz zaenkrat (kolikor vem) še ni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ripmork ()

Gagarin je izjavil:

Hojs out, le kaj se je tovarišu tvitu zameril?

Mogoče posledica mask in uhajanja informacij?
https://www.mladina.si/199512/hisne-pre...

JGandolfini ::

Počivalšku odvzeta prostost.

xx23 ::

Hojs ni uspel povsem pokvarit sistema in raje šel. Bizarno.

https://twitter.com/aleshojs/status/127...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: xx23 ()

DeeJay je izjavil:

Nekej se kuha. Hojs in Travner odstopila.
https://twitter.com/STA_novice/status/1...

Počivalšek aretiran.

Najs.

A spet pada vlada?

Ta vlada je plesala zgolj en val.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

FormerUser ::

Nikoli nisem dala kaj dosti na teze o deep state, ampak mislim, da današnja aretacija potrjuje njen obstoj in da je napovedala totalno vojno vladi. Mislim, wtf, da greš aretirati ministra in predsednika druge največje vladne stranke, brez nekih trdnih dokazov, na podlagi tračev... verjetno sta zato morala oditi Hojs in Travner, ker enostavno ne obvladujeta zadev v organizaciji, ki jo vodita.

T-h-o-r ::

Haha, Janša ma res same pičkice okrog. Nobenega jeklenega, kakršen je sam.
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Miki N je izjavil:

A spet pada vlada?

Ni še čas za kosilo pa je en minister že odstopil, drugi je aretiran.

Se ti zdi?

FormerUser je izjavil:

Nikoli nisem dala kaj dosti na teze o deep state, ampak mislim, da današnja aretacija potrjuje njen obstoj in da je napovedala totalno vojno vladi. Mislim, wtf, da greš aretirati ministra in predsednika druge največje vladne stranke, brez nekih trdnih dokazov, na podlagi tračev...

Verjetno si zgrešila, da so danes potekale hišne preiskave. Zdaj se bo pokazalo ali ima Počivalšek toliko v glavi in je nabral dokaze, da lahko implicira PTTM v zameno za milo kazen ali gre za debilusa tvojega kalibra.

verjetno sta zato morala oditi Hojs in Travner, ker enostavno ne obvladujeta zadev v organizaciji, ki jo vodita.

Če minister za notranje zadeve in vodja Policije v svoj nabor del in nalog smatrata odredbe koga se sme preiskovati in pripreti in koga ne je res najbolje, da odideta. V Venezuelo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smrekar1 ()

puginho ::

Kje ste svečkarji? Zadnji izdihi...

Utk ::

Hojsa je odstopil Janša. Zakaj točno ne vem (pustimo uradne razloge), ampak če bojo zarad tega volitve, bojo volitve zato, ker Janša tako hoče. Kar je pa za vse ostale kvečjemu slabo.

Samo vprašam.

Po mojem bo Janša zdaj zavzel BLM stališče in zahteval ukinitev policije, lol :D

T-h-o-r ::

@Smrekar: men se zdi, da je Počivavšek enostavno tolk butla, da je direkt delal in ne ob neznanih časih
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

dild0idis ::

Spremljajte sedaj naše levake in desnake kakšen bo njihov odziv na pravne sisteme v naši državi danes in čez par let, če bo tale primer Počivalšek padel, pa boste morda ugotovili zakaj ste vsi bedaki, ko podpirate ali ene ali druge, sploh na tem forumu!

Pa spremljajte še odziv naših vrlih kolesarjev in kritikov sedanje vlade, kako bodo sedaj ponosni na pravne organe in peli Kumbaja skupaj s policijo in usmerili ves fokus na Počivalška in SMC!

Pa spremljajte še odziv vseh komentatorjev v MSM, kako bodo sedaj komentirali tale proces in hvalili policijo in pravne organe, pa vam bo jasno zakaj se govori, da niso pristranski in nimajo več nobene kredibilnosti!
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!

Utk ::

Če minister za notranje zadeve in vodja Policije v svoj nabor del in nalog smatrata odredbe koga se sme preiskovati in pripreti in koga ne je res najbolje, da odideta. V Venezuelo.

Kdaj sta pa to delala? Odstopit bi moral tist, ki je obvestil Mladino.
««
139 / 466
»»