Forum » Loža » Vlada 2020 - ????
Vlada 2020 - ????
Temo vidijo: vsi
floyd1 ::
FormerUser je izjavil:
Dejansko izpadeš bebasto, ko zagovarjaš Hojsa za posnetek namesto da bi obsodil/a krajo davkoplačevalskega denarja!
Ko bodo novinarji dejansko predložili kakšne dokaze o kraji davkoplačevalskega denarja, ga bom brez problema obsodila, zaenkrat pa z njihove strani ne vidim drugega od histeričnega zaletavanja v vlado "princa teme" in še posebej v počivalška, ki jo je omogočil.
Plašnice dol, pa bo šlo.
Samo za obsodbo ne boš dobila plačila od šefov, kot za tvoje ostale prispevke tukaj.
ADIJOOO ::
gtu ::
Je direktor ptujske bolnišnice že odstopil, ker je zavračal ljudi?
Gantar??
No sej Notranji Minister se je že odloču, da bo namesto korupcije pri nabavi zaščite opreme, rajš preiskoval kdo je snemal pogovore, ki to razkrivajo.
Takle mamo v naši "demokratični" Sloveniji.
Torej zagovarjaš tezo, da se lahko pogovori dveh brez vednosti in brez sodnega naloga snemajo? Saj veš, da ima to na sodišču nično vrednost? Torej točno ti, ki ceniš svobodo in si proti kakršnimkoli omejitvam? Pravilno, da se poleg preiskave mask preišče še to. Oboje je lahko kriminal.
Ni problem to, da Minister Hojs problematizira skrito snemanje... problem je dejstvo da ob vseh nečednostih ki so se znašle na očeh javnosti se on spravlja na tistega ki je snemal, namesto na dejstvo da TA OSEBA NE BI SMELA MET NIČ ZA POSNET ker se to ne bi smelo dogajat...
To je glavni problem... Če bi pa Hojs izjavil da upa da bo policija raziskala PRVO o tem kar se je snemalo NATO pa kaznovala še snemalca bi pa bilo čisto drugo
Enak je bil njegov odziv pri vožnji v opitem stanju Franca Breznika. Prej, kot je sprejel odstop, je "preveril", če je bil postopek policije pravilen.
Da je vozil z 0,44mg/l alkohola (kar je zadnja stopnička pred odvzemom) je šele drugotnega pomena.
tone31 ::
DeeJay ::
Aha torej je pustni karneval potrjen.
to pa definitivno... pionirske kapce, rdeče zvezde. Vsega bo dovolj, sam da se boste lahko čimveč zgražal.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Božja batina ()
harvey ::
Gale je dobil policijsko zaščito.
https://www.zurnal24.si/slovenija/zvizg...
In prav da jo je.
Logično, saj je kader SDS in sedaj vsi njihovi nasprotniki v podporo SDS, smešnice se pišejo same, če bi vsi tisti, ki so se danes vozili po Ljubljani to vedeli..enim pa res tale virus slabo dene.
Grafita gotovo ne dobil.
Anton Zakrajšek je dolgoletni član SDS in direktor zavoda blagovne rezerve od leta 2008. Bil je tudi župan Velikih Lašč. Ko smo se ukvarjali z zgodbami okoli nabave zaščitne opreme, nam je več virov, tudi koalicijskih, dejalo, da je ravno prek njega o vsem, kar se dogaja, obveščen premier Janez Janša. Ivan Gale, ki se je zavzel na koncu Tarče za rehabilitacijo Zakrajška, je Zakrajšakov prijatelj, sopotnik ne le na blagovnih rezervah, ampak tudi na občini Velike Lašče, kjer je bil predsednik volilne komisije.
Www.vecer.com
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
[Michael] ::
No sej drugač nas bo pa vojska tepla na protestih. Tole so dans naročil.
Policija varuje vladne prostore in ne vojska.
Takrat, dokler sem bil jaz tam niso nikogar tepli, čisto pri miru so stali.
Opremo imajo, ampak vsake toliko se je dobro posodobiti, pa če se že naroča je fajn izkoristiti priložnost, mogoče dobijo količinski popust
Se pa spominjam skupino organiziranih zamaskirancav, ki so prišli med folk z enim samim namenom - spremeniti miren protest v nasilnega, kmalu po tem so začele letiti granitne kocke, nato sem jaz šel domov.
Ni nobene potrebe, da vlečete granitne kocke v debato vsakič, ko se omeni proteste.
In do protestov imamo ljudje ustavno pravico.
Evo, slabih 7 let kasneje, "dreamteam" spet skupaj, neverjetno.
Jaz predlagam, da se volitve ukinejo in da se vlado izžreba.
"Če se pošalim, bi rekel, da bi včasih z žrebom dobili boljšo sestavo državnih organov, kot pa jo dobimo z volitvami." ~ Ciril Ribičič
Aha torej je pustni karneval potrjen.
to pa definitivno... pionirske kapce, rdeče zvezde. Vsega bo dovolj, sam da se boste lahko čimveč zgražal.
V to sploh ne dvomim saj na levičarskih shodihcše nisem opazil slovenske zastave. Večina levičarjev sploh ne ve kakšna je slovenska zastava žalostno a resnično.
Vazelin ::
https://www.rtvslo.si/slovenija/protest...
Kako udarniško in s kakšnim zanosom. Kako navijaško :D
Bodo spet kot 2012 na javni rtv reklamirali prosteste teden dni vnaprej?
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
https://www.rtvslo.si/slovenija/protest...
Komentar pod novico TineB pa zmaga...
TineB
# 24.04.2020 ob 22.21
Picasso
39
A vi sploh veste, da je g. Gale SDS-ov človek, tako kot tudi g Zakrajšek?
To bo res ironija tisočletja, da bo šel slovenski levičarski živelj na ulice v podporo SDSu in njegovemu človeku. Svašta ... rodi.
Sicer pa to, kar omenjate (revolucija), se je govorilo na "Vseslovenskih vstajah", pa se ni zgodilo - nič (Janković je še vedno tu, Kangler je še vedno tu, Janša je še vedno tu itd). Katalonci s protesti niso dosegli - nič. Grki v protestih proti trojki niso dosegli - nič. Francozi v rumenih jopičih na protestih niso dosegli - nič.
Raje pojdite z družino ali prijatelji na izlet v naravo, ko bo končno to spet mogoče.
------
------
FormerUser ::
Tale oprema in pendreki o katerih blebetate je bila kupljena za naše vojake na Kosovu.
Sicer si še nisem ogledala Tarče ampak menda so v njej med drugim povedali, da Tonin in njegova mama nista imela nič s pogodbo z Akronom, ampak verjetno boste še naprej gonili svojo lažnivo, šizofreno lajno, ane.
Kar se tiče Galeta in kako ga je strah, mene bi tudi bilo, če bi v prime timu na nacionalki takšne stvari, ki se bodo prej ali slej izkazale za močno pretiravanje, stresala.
Sicer si še nisem ogledala Tarče ampak menda so v njej med drugim povedali, da Tonin in njegova mama nista imela nič s pogodbo z Akronom, ampak verjetno boste še naprej gonili svojo lažnivo, šizofreno lajno, ane.
Kar se tiče Galeta in kako ga je strah, mene bi tudi bilo, če bi v prime timu na nacionalki takšne stvari, ki se bodo prej ali slej izkazale za močno pretiravanje, stresala.
Okapi ::
FormerUser je izjavil:
Tale oprema in pendreki o katerih blebetate je bila kupljena za naše vojake na Kosovu.Ja, 600 ščitov za 250 vojakov. Za vsak slučaj, če se jih pol polomi. Eni imate res tako zelo oprane glave, da verjamete čisto vsaki pravljici, kar vam jo servirajo.
Sorči, ampak zaenkrat se je vlada, sploh pa Tonin, izkazal za precej bolj verodostojnega od raznoraznih nakladačev.
ripmork ::
To si samo želiš slišat. Oziroma veš kaj več kot ostali? Ali bi si najprej vsaj oddajo pogledala?
Mahinacija z naročili, ignoriranje številnih (bolj primernih in kompetentnih) ponudnikov mask, pritiski, Počivalškovo laganje ujeto v mikrofon, Podobnikovo vpletanje, Peterletovi poskusi rihtanja posla hčerki... okoriščanje v teh kriznih časih, ko bi morali vsi skupaj stat, je svinjarija, pika.
Mene zanima, koliko enega sranja bi javnost izvedela, če bi bilo več Ivan Galetov (tako pri desnih, kot pri levih strankah).
Ampak glavni problem ta trenutek je nedovoljeno snemanje, ane?
gtu ::
FormerUser je izjavil:
Sorči, ampak zaenkrat se je vlada, sploh pa Tonin, izkazal za precej bolj verodostojnega od raznoraznih nakladačev.
Aja?
Minister of defence photographing slot machine tycoon with stolen medical equipment.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gtu ()
@Ripmork
Nisem gledala Tarče, sem pa prebrala tisti del, kjer je on govoril in nič takega nisem videla, kar bi lahko opravičilo to histerijo, niti enega konkretnega dokaza o velikih nepravilnostih. Še najbolj je bil videti vznemirjen ker se je Terče nesramno do njega obnašal in metal predmete po pisarni, kar sicer ni lepo, ampak vseeno daleč od tistega kar bi vi radi videli v tej zgodbi. Tudi Peterletova in Podobnikova pojasnila so me dovolj preprečila.
Nisem gledala Tarče, sem pa prebrala tisti del, kjer je on govoril in nič takega nisem videla, kar bi lahko opravičilo to histerijo, niti enega konkretnega dokaza o velikih nepravilnostih. Še najbolj je bil videti vznemirjen ker se je Terče nesramno do njega obnašal in metal predmete po pisarni, kar sicer ni lepo, ampak vseeno daleč od tistega kar bi vi radi videli v tej zgodbi. Tudi Peterletova in Podobnikova pojasnila so me dovolj preprečila.
Izgleda bomo država, kjer bo opozicija med epidemija rušila vlado. Tista opozicija, ki se je sama umaknila.
Za oblast in korito tudi čez trupla dobesedno. Židan pa v Tarčo dobesedno prišel samo, da bi rad volitve Upam na popis opreme v skladišču od Šarca, da se razjasni kdo je blefer. Da vidimo, kdo ima licenco za pametovanje o maskah - novi ali prejšnji :D.
Za oblast in korito tudi čez trupla dobesedno. Židan pa v Tarčo dobesedno prišel samo, da bi rad volitve Upam na popis opreme v skladišču od Šarca, da se razjasni kdo je blefer. Da vidimo, kdo ima licenco za pametovanje o maskah - novi ali prejšnji :D.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
rabelj5 ::
rušit je treba vlado in opozicijo, ne eni ne drugi niso dobri
malo več mrtvih je nizka cena za našo prihodnost
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: rabelj5 ()
HappyPills ::
Ne opozicija bomo kr ljudje jih vun nesli. Dost je bilo kraje. Janez že pakira kovček enga pa se ni odpakiral niti. Je že vedel lol.
kuall ::
Levičarski mediji spet zganjajo propagado, loleki pa nasedajo. Samo glejte CNN, kakšen klovnovski program imajo. Slovenski pop tv in kanal a in tv slo pa isto sranje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kuall ()
@hipatija mene sta tudi preprečila.
Taki izgovori kot je dal Peterle, da je nemško podjetje izbralo šlo rajš čez slovensko (in po naklučju izbralo podjetje od hčerke) zaradi jezika al neki? kr eno zapletanje brez osnove... lol. Če temu verjameš si pa res na nivoju kumarice.
Taki izgovori kot je dal Peterle, da je nemško podjetje izbralo šlo rajš čez slovensko (in po naklučju izbralo podjetje od hčerke) zaradi jezika al neki? kr eno zapletanje brez osnove... lol. Če temu verjameš si pa res na nivoju kumarice.
Zgodovina sprememb…
HappyPills ::
Verjameš kokr ti plačajo. Ne delajo tega SDS fan boyi kle zastonj no. Ali pa lol. To bi bla šele tragedija haha.
HappyPills je izjavil:
Ne opozicija bomo kr ljudje jih vun nesli. Dost je bilo kraje. Janez že pakira kovček enga pa se ni odpakiral niti. Je že vedel lol.
Ti se boš prej posral ne pa da boš koga ven nesel.
To ni leto 2013 te vaše pravljice so mimo.
Če rumeni jopiči niso odnesli Makaronove vlade rudi neki levi zadetki ne boste naše.
Tudi na Madzarskem so bili protesti pa so obupali enako bo pri nas Janez se vam bo pa smejal v glavo.
Vlada je demokratično izvoljena in vam to ne paše tako da vi protestirajte a tokrat odstopil ne bo nobeden to so samo vaše pobožne zelje.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Leprechaun ()
rušit je treba vlado in opozicijo, ne eni ne drugi niso dobri
...in predvsem kaos. Odlična prihodnost.
Popoln circulus vitiosus
------
------
@deejay
Jaz načeloma verjamem ljudem, dokler se ne izkaže drugače, tudi Peterletu. Ti, po drugi strani, si pa tukaj že večkrat trosil debele laži.
Jaz načeloma verjamem ljudem, dokler se ne izkaže drugače, tudi Peterletu. Ti, po drugi strani, si pa tukaj že večkrat trosil debele laži.
mulc007 ::
Ne vem ali naj vas jemljem kot vernike ki verjamete eni ali drugi strani, ali naj vas jemljem kot bivše športne navijače ki ste pomanjkanje športnih dogodkov zamenjali za politično medijske.
Pametni bodo raje počakali na rezultate raziskave organov ki so za to pristojni.
Pametni bodo raje počakali na rezultate raziskave organov ki so za to pristojni.
FormerUser je izjavil:
@deejay
slabo da si tolk naivna.
laži... naprimer?
Zgodovina sprememb…
FormerUser je izjavil:
@deejay
slabo da si tolk naivna.
laži... naprimer?
Ni ona naivna ti si slep kot kura.
Dokler nekaj ni dokazano si nedolžen. Ti bi pa kar linčal vse po vrsti.
FormerUser je izjavil:
@deejay
slabo da si tolk naivna.
laži... naprimer?
Linčal? Kje sm to napisal?
Zgodovina sprememb…
FormerUser je izjavil:
@deejay
slabo da si tolk naivna.
laži... naprimer?
Linčal? Kje sm to napisal?
Nimaš nobenoh dokazov ali pa jih imaš še pred policijo in parlamentarno komisijo da že vse veš kdo je kriv.
laži... naprimer?
Naprimer tista, da je Tonin zrihtal posel firmi, kjer je zaposlena njegova mati.
Nimaš nobenoh dokazov ali pa jih imaš še pred policijo in parlamentarno komisijo da že vse veš kdo je kriv.
Lahko mam svoje mnenje, a ne? Posluši še enkrat njegovo opravičilo oz "alibi"... res je komik.
O linčanju pa nism govoru nikjer.
Zgodovina sprememb…
V glavnem levi anarhisti, lgbtjevci, hašišarji, jurnišniki , metelkovci, skvoterji, migranti vsi tisti, ki boste protestirali če vas ne bo več kot je SDS dobil glasov na volitvah je ta protest patetičen. Pa vam ja ne bo problem nabrati to število ko vas je toliko proti...
Seveda imaš lahko svoje mnenje. Kot pravim dokler nekaj ni dokazano si nedolžen.
Šarec je pa res komik ko je odstopil in se nategnil sam sebe, da se bolj ne bi mogel.
Lahko mam svoje mnenje, a ne? Posluši še enkrat njegovo opravičilo oz "alibi"... res je komik.
O linčanju pa nism govoru nikjer.
Seveda imaš lahko svoje mnenje. Kot pravim dokler nekaj ni dokazano si nedolžen.
Šarec je pa res komik ko je odstopil in se nategnil sam sebe, da se bolj ne bi mogel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ADIJOOO ()
Pravno si "nedložen" lahko dolgo časa, etično in moralno pa kriv takoj.
Zgodovina sprememb…
Leprechaun ::
Med tem, ko se bebčki do onemoglosti delite na leve in desne pozabljate, da se v bistvu ljudje delimo samo na dve skupini - sposobne in nesposobne. Sposobni imamo lastno glavo in razumemo pomen etike in morale, nesposobni pa potrebujejo avtoriteto in pravila, ki jih prihranijo razmišljanja.
Že več let opozarjam, da v politiki sposobnih ljudi ni, ker se, izmenjujoči se obkoritniki zavedajo, da jih le ti ogrožajo. Še nekaj dni nazaj sem opozarjal, da so naši tepčki nabavili toliko mask, da bodo čez leta končala na smetišču, če ne že prej zaradi neprimernega skladiščenja. Bolje, da niti ne povedo, koliko od teh je neustreznih in brez potrebnih certifikatov. Nesposobnost brez primere.
Sicer pa, kdor pozna zgodovino ve, da si je bilo v preteklosti vse pravice in svoboščine potrebno priboriti, tudi s pretečeno nedolžno krvjo in kot kaže se, razen napredka tehnologije, ni spremenilo nič.
Morda pa se spametujete, ko bodo oblastniki še dodatno dvignili ceno OZZ in PZZ (ob krčenju pacientovih pravic) in DDV na 25%. Ko udari po denarnici bo bolelo tako "leve kot desne" ;) .
Že več let opozarjam, da v politiki sposobnih ljudi ni, ker se, izmenjujoči se obkoritniki zavedajo, da jih le ti ogrožajo. Še nekaj dni nazaj sem opozarjal, da so naši tepčki nabavili toliko mask, da bodo čez leta končala na smetišču, če ne že prej zaradi neprimernega skladiščenja. Bolje, da niti ne povedo, koliko od teh je neustreznih in brez potrebnih certifikatov. Nesposobnost brez primere.
Sicer pa, kdor pozna zgodovino ve, da si je bilo v preteklosti vse pravice in svoboščine potrebno priboriti, tudi s pretečeno nedolžno krvjo in kot kaže se, razen napredka tehnologije, ni spremenilo nič.
Morda pa se spametujete, ko bodo oblastniki še dodatno dvignili ceno OZZ in PZZ (ob krčenju pacientovih pravic) in DDV na 25%. Ko udari po denarnici bo bolelo tako "leve kot desne" ;) .
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Leprechaun ()
Etično in moralno to je samo golo ugibanje če nimaš dokazov.
Za vas leve je itak takoj kriv ker ni vaš.
Laž. To si opisal vašo vrsto, ki zagovarjate VAŠE tud če jih najdejo s prstom v marmeladi. Jaz obsojam vsakega vedno in takoj, če se pojavi kakršnakoli korupcija okoli njega.
Noben ni nedotakljiv. Nikoli.
Zgodovina sprememb…
SuperKripto ::
Ne vem ali naj vas jemljem kot vernike ki verjamete eni ali drugi strani, ali naj vas jemljem kot bivše športne navijače ki ste pomanjkanje športnih dogodkov zamenjali za politično medijske.
bodo sami sebe preiskovali?
preberi tole
v te nabave pa je bil vpet celo direktor policije, je razkrila oddaja Tarča.
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...
Leprechaun je izjavil:
Med tem, ko se bebčki do onemoglosti delite na leve in desne pozabljate, da se v bistvu ljudje delimo samo na dve skupini - sposobne in nesposobne. Sposobni imamo lastno glavo in razumemo pomen etike in morale, nesposobni pa potrebujejo avtoriteto in pravila, ki jih prihranijo razmišljanja.
Ni videti, da bi tisti, ki pljuvate po trenutni vladi, spadali v to skupino.
Etično in moralno to je samo golo ugibanje če nimaš dokazov.
Za vas leve je itak takoj kriv ker ni vaš.
Laž. To si opisal vašo vrsto, ki zagovarjate VAŠE tud če jih najdejo s prstom v marmeladi. Jaz obsojam vsakega vedno in takoj, če se pojavi kakršnakoli korupcija okoli njega.
Noben ni nedotakljiv. Nikoli.
Imaš prav opisal sem vrsto, ki je tako naša kot vaša samo, da jaz priznam ti si pa ne.
Ti si isti kot jaz samo druga plat kovanca. Jaz berem Nova 24 desna skrajnost ti bereš Necenzurirano leva skrajnost jaz verjamem desnim ti levim na koncu si točno tak kot jaz sam, da si na drugi strani. Ne rabiš zanikat.
Se že ve, kdo je nezakonito snemal pogovore v Zakrajškovi pisarni?
Danes Z. in Počivalšek. Jutri ti!
Bog pomagaj, če so to novi standardi, ko se to lahko dela. Pa nima veze komu. Deluje kot dobro organizirana akcija. Za višje cilje vse dovoljeno al kako?
Danes Z. in Počivalšek. Jutri ti!
Bog pomagaj, če so to novi standardi, ko se to lahko dela. Pa nima veze komu. Deluje kot dobro organizirana akcija. Za višje cilje vse dovoljeno al kako?
Najbolj mi je smešno kok se Janševi zagovorniki borijo proti kao komunizmu ali totalitarizmu, u bistvu pa ga z njim ustvarjajo.
To se vedno znova dokazuje na vsakem SDS shodu, ko podporniki mahajo z zastavicami, slikami JJ in vzklikajo njegovo ime, kot so to včasih počeli pri Titu ali Kim Jong-Unu. Nobena druga oseba v Sloveniji ni deležna take časti, kot jo njegovi podporniki namenjajo Janši.
Necenzurirano kritizira vse, če še nisi opazu... ravno je bil članek o Jankoviču, vašem "prijatelju". Tud njega bo srečala palca slej ko prej.
Dejansko je edino raziskovalno novinarstvo, ki ne jebe političnih polov. Je pa seveda trenutno na udaru JJ vlada.
To se vedno znova dokazuje na vsakem SDS shodu, ko podporniki mahajo z zastavicami, slikami JJ in vzklikajo njegovo ime, kot so to včasih počeli pri Titu ali Kim Jong-Unu. Nobena druga oseba v Sloveniji ni deležna take časti, kot jo njegovi podporniki namenjajo Janši.
Necenzurirano kritizira vse, če še nisi opazu... ravno je bil članek o Jankoviču, vašem "prijatelju". Tud njega bo srečala palca slej ko prej.
Dejansko je edino raziskovalno novinarstvo, ki ne jebe političnih polov. Je pa seveda trenutno na udaru JJ vlada.
Zgodovina sprememb…