» »

Vlada 2020 - ????

Vlada 2020 - ????

Temo vidijo: vsi
««
203 / 466
»»

Hypathia ::

je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Aleksandra je odstopila. Škoda, sem mislila, da bo na predsedniškem stolčku vztrajala, nekako se mi zdi, da bodo sedaj tisti, ki so ji zarili nož v hrbet, začeli zavlačevati in se jim ne bo nikamor mudilo z organizacijo kongresa. https://www.rtvslo.si/slovenija/aleksan...

Lahko pa, da je naredila samo en korak nazaj, da bo naredila dva naprej. Bomo videli.

Ampak svirala ga je kot ministrica, ne kot predsednica stranke ...

Nič bolj kot Erjavc, pa ga niso nikoli šli lastni žagat. Pač, dvojni standardi, zabeljeni z dobršno mero seksizma. Aleksandra je želela stranko prenovit, če bodo prevladali stari dinozavri bo Desus pač odšel na smetišče.

Vazelin ::

Naj se boj za obvladovanje demografskega sklada začne8-)
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

nergac ::

Hypathia je izjavil:

je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Aleksandra je odstopila. Škoda, sem mislila, da bo na predsedniškem stolčku vztrajala, nekako se mi zdi, da bodo sedaj tisti, ki so ji zarili nož v hrbet, začeli zavlačevati in se jim ne bo nikamor mudilo z organizacijo kongresa. https://www.rtvslo.si/slovenija/aleksan...

Lahko pa, da je naredila samo en korak nazaj, da bo naredila dva naprej. Bomo videli.

Nič bolj kot Erjavc, pa ga niso nikoli šli lastni žagat. Pač, dvojni standardi, zabeljeni z dobršno mero seksizma. Aleksandra je želela stranko prenovit, če bodo prevladali stari dinozavri bo Desus pač odšel na smetišče.

Pa kje ti živiš.
Desus je že na smetišću.
Desus je Karlov otrok.

Ne, Karl je Desusov pritepenec, ki je pred tem zamenjal že par drugih strank.

V desusu je bilo itak potrebno nekaj nardit. Odstopljena seveda ne bo kandidirala na kongresu. Vsekakor gre za zmago deep state in fake news medijev - saj vemo katera je začela t aferico.. dvorna novinarka pač.
Predvidevam da je v igri demografski sklad in kontrola le tega. Struja okoli pivceve je zgubila. Glede na totalno blaznost in porocanje MsM je edini logični razplet da je zmagal deep state ki obvladuje slo glih slabih 30let. Sklad je nova žrtev haha. Noben drug nima moči da te 2 mesca gonijo po tv po msm

Mediji so samo ogledalo plebsa

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Hypathia je izjavil:

Ne, Karl je Desusov pritepenec, ki je pred tem zamenjal že par drugih strank.

Daj ne bluzi.
Desusu je dal moč ravno Karl.
Seveda je pritepenec, iz Toninove stranke, če smo natančni,

Skrbeli pa so samo za bogate upokojence.

Ter napadli SAB ko je hotela dati par fičnikov tistim s 300 e pokojnine.

Pa poglej kdo je vladal v Desusu, kdo so bili vodilni.

Pa kdo je vse bil v Desusu - Vajgl, Marušič ...

Potem pa vsi Janija kritizirajo (novovaščana).

Hvala bogu da je z njimi konec.

Pa še taki oksimoroni: stranka upokojencev, stranka mladih.

Dajmo še stranko srednjih in stranko otrok in dojenčkov ...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nergac ()

Val 202
@Val202
. Sep 7
"Letos prvič opažam, da otroci ob prihodu v očeh nimajo upanja. In zelo so lačni, prenajedajo se s kruhom in v torbe spravljajo namaze za svojo družino."

- prostovoljka Neža, ki je na letovanju spremljala tudi otroke iz programa @Botrstvo

https://j.mp/2ZghJIV

Here we go again. Kot sem si mislil da bo.
Otroci niso nič več predebeli.
Spet so lačni. Takoj ko kakšna Šivilja pride spet na oblast bodo spet debeli:))

Haha goebels se ne bi branil propagande nacionalnega medija.

Takoj ko je desna opcija na oblasti gredo MSM mediji nova24 na kvadrat. Haha kako pomilovanja vredno. Triggered totalno na rtv. Zanimivo kakšno propagando se gre za levo opcijo MSM

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

FireSnake ::

Hypathia je izjavil:

Je ne rabiš, ni taka strahota kot se oglašuje. Jaz sem prvič gledal 14 dni nazaj, neko ponovitev, pa še intervju z Zobcem, povsem prebavljivo, razen za težke snežinkice.

Popravljeno.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

aerie ::

Vazelin je izjavil:

Val 202
@Val202
. Sep 7
"Letos prvič opažam, da otroci ob prihodu v očeh nimajo upanja. In zelo so lačni, prenajedajo se s kruhom in v torbe spravljajo namaze za svojo družino."

- prostovoljka Neža, ki je na letovanju spremljala tudi otroke iz programa @Botrstvo

Takoj ko je desna opcija na oblasti gredo MSM mediji nova24 na kvadrat. Haha kako pomilovanja vredno. Triggered totalno na rtv. Zanimivo kakšno propagando se gre za levo opcijo MSM

A imate na Trstenjakovi še kaj tistega terana, mislim da je bil Tavčarjev, ali smo ga zadjič vse popil? Koke je pa itak v minuti zmankal.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Dimnik ()

aerie je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Val 202
@Val202
. Sep 7

A imate na Trstenjakovi še kaj tistega terana, mislim da je bil Tavčarjev, ali smo ga zadjič vse popil? Koke je pa itak v minuti zmankal.

Zeh.
Grem v "Nejc" temo.

Smrekar1 ::

Hypathia je izjavil:

Aleksandra je želela stranko prenovit, če bodo prevladali stari dinozavri bo Desus pač odšel na smetišče.

Aleksandra je predvsem hotela stolček, sposobnosti za kaj takega pa nima. Pol leta po tem ko je prevzela vodenje vladne stranke vemo kakšne rože ima doma, ne pa kakšno je njeno videnje prihodnosti zdravstvenega zavarovanja.

Če te tak politik omreži smo še enkrat več dokazali primernost oznake 55-80.

Vazelin je izjavil:

Spet so lačni.

Konkretno debelost je pogosto simptom podhranjenosti. Na voljo imamo ogromne količine poceni praznih kalorij. Če si lačen jih boš seveda jedel, lačen pa boš dokler ne zadostiš potreb po ključnih hranilih poleg kalorij. Tako boš pojedel bistveno preveč kalorij, da sploh zapolniš svojim potrebam in boš hkrati zavaljen in podhranjen.

Boljše je kot da bi umirali od lakote, ampak nič več kot to.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smrekar1 ()

Telbanc ::

V bistvu včerajšnji odstop Pivčeve preprečuje trenutni razpad Desusa.

Če smo pragmatični, bi bilo bolje da Desus razpade, tud za ceno obstoja trenutne vlade. Vidimo po vsem tem dogajanju, da je Desusu nagnjen precej v levo, in bi bilo dolgoročno bolje imeti še eno levo stranko manj, sploh Desus, aloooo. Na ta račun bi morda spet lahko oživili SLS, ki je nekakšen brend med strankami. Ki samo čaka pravega voditelja.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Telbanc je izjavil:

Če smo pragmatični, bi bilo bolje da Desus razpade, tud za ceno obstoja trenutne vlade. Vidimo po vsem tem dogajanju, da je Desusu nagnjen precej v levo, in bi bilo dolgoročno bolje imeti še eno levo stranko manj, sploh Desus, aloooo. Na ta račun bi morda spet lahko oživili SLS, ki je nekakšen brend med strankami. Ki samo čaka pravega voditelja.

Ena leva stranka manj ne pomeni šibkejše levice, prej obratno. Konsolidacija levice v manjše število močnejših strank pomeni močnejšo levico.

Menda ja ne pričakuješ, da bodo volivci DeSUS kar nehali volit?

Smrekar1 je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Ena leva stranka manj ne pomeni šibkejše levice, prej obratno. Konsolidacija levice v manjše število močnejših strank pomeni močnejšo levico.

Menda ja ne pričakuješ, da bodo volivci DeSUS kar nehali volit?

Razpad Desusa bi prej koristil desnici kot levici. Kam bo šla situacija bomo vidli čez 2 meseca. Po kongresu. V našem volilnem sistemu pomeni več malih strank, večjo moč v parlamentu, če delujejo usklajeno.

Telbanc je izjavil:

V našem volilnem sistemu pomeni več malih strank, večjo moč v parlamentu, če delujejo usklajeno.

Tudi če delujejo usklajeno ne pomeni večje moči v parlamentu. Od kje ti ta ideja? Poleg tega niti pod razno ne delujejo usklajeno, ampak to je že druga zgodba.

Telbanc je izjavil:

A misliš voditelja tipa Drnovšek?

Ali voditelja tipa Oman.

Zgodovina sprememb…

::

Smrekar1 je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Aleksandra je želela stranko prenovit, če bodo prevladali stari dinozavri bo Desus pač odšel na smetišče.

Aleksandra je predvsem hotela stolček, sposobnosti za kaj takega pa nima. Pol leta po tem ko je prevzela vodenje vladne stranke vemo kakšne rože ima doma, ne pa kakšno je njeno videnje prihodnosti zdravstvenega zavarovanja.

Stranka je bila itak na poti navzdol, ona je propad le pospešila.

Eno časovnico bi omenil:

Ta teden imamo veliko okužb s Covid-19, padla sta verjetno dva rekorda (8.9. in 10.9.).

https://www.24ur.com/novice/korona/v-ce...

V sredo se je sestal svet DeSUS, kjer je bil močno zaželen Gantar, drugi najpomembnejši v stranki in zdravstveni minister. Tik pred začetkom je bil sklican krizni sestanek vlade.

https://www.slovenskenovice.si/novice/s...

Na sestanku so ugotovili, da "jih zelo skrbi" in da je "situacija zaskrbljujoča". Ukrepov ni bilo nobenih, samo skrbi jih.
Omenjam, ker se je isto zgodilo že 15.5., ko je moral Gantar med govorom na sejo vlade, kjer so mimo stroke odpravili ukrep epidemije.

Razlika med PTTM in Trumpom je kot med Iranom in ISIS. Delajo pak isto, samo eni so malo bolj diskretni.

KAVINSKY ::

Rekordi padajo, ker je opravljenih več testov. Če malo podeliš se gibljejo cifre okoli 30-40 pozitivnih na 1000 testiranih.

PS: nisi ti kričal kako so kršene pravice, ko smo bili zaprti po občinah?

KAVINSKY je izjavil:

Rekordi padajo, ker je opravljenih več testov. Če malo podeliš se gibljejo cifre okoli 30-40 pozitivnih na 1000 testiranih.

Nak. Če drži številka 108 pozitivnih in je bilo opravljenih ~2500 testov je to ~4,3% pozitivnih testov.
Na vrhuncu epidemije, ko smo menda "blazno zamudili" in je bila situacija "katastrofalna zaradi prejšnje vlade in nesposobnega NIJZ" v nobenem tednu nismo imeli 4,3% pozitivnih testov. Tu in tam kak dan mogoče, ampak delež pozitivnih je bil enak kot sedaj.

Po lastnih kriterijih so nesposobni in zreli za odstrel.

PS: nisi ti kričal kako so kršene pravice, ko smo bili zaprti po občinah?

Ne.

Sem pa kričal, da gre za neučinkovit ukrep retardirancev, ki ga lahko podpirajo samo retardiranci.

Gregor P ::

Sem ravno hotel komentirati, da glede na številko prebivalcev (ker to je vedno vsaj približno enako) so bile zadnje številke okuženih praktično rekordne.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

A ni tule tema o vladi?
Desus pa to ...

Bičikletarji, koliko vas je bilo danes (ovce sploh še vztrajajo?)?
45 000?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

Slopek ::

Proti čemu so sploh protesti?
Proti maskam? Za lgbt+? Proti Janši? Sploh ne vem zakaj. Se pravi,če ti kaj ni všeč, greš s kolesom v lj al kako? Fak, če bi Gubec vedu...............ah sej tko ni blo koles takrat. Ampak mogoče bo pa zdaj s kolesi uspel :)))
Jure je imel prav. Kolo je prihodnost.

Machete ::

Tudi tebe bo še peklo, pa si lahko nadut kolikor hočeš.

https://reporter.si/clanek/slovenija/ma...
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

link_up ::

Machete je izjavil:

Ja Jansa je kriv za vse. Ukradel je prihodnost, ki pa so jo predniki tako izjemno zacrtali. Raje zacni kaj razmisljat....recimo s svojo glavo, ce le ne boli prevec. Bedni so ze vsi s to medijsko vojno v tri dni.
In and Out

D3m ::

Machete je izjavil:

Pa ženska ve zakaj dolg? Ali se samo dela, da ne ve?
|HP EliteBook|R5 6650U|

link_up je izjavil:

Machete je izjavil:

Ja Jansa je kriv za vse. Ukradel je prihodnost, ki pa so jo predniki tako izjemno zacrtali. Raje zacni kaj razmisljat....recimo s svojo glavo, ce le ne boli prevec. Bedni so ze vsi s to medijsko vojno v tri dni.

Nihče ne trdi, da je kriv za vse. Velika tranzicijska govna ni nikoli odsedela in nikoli ne bo. Tudi to, kar zakonodaja omogoča, da je speljal Zoran je nedopustno, če samo čeripikamo.. Ni pa JJ zaradi tega nič manj škodljiv. Sem pa absolutno stališča, da je bolj divji opustošar javnih financ JJ, ker imam sem pa tja opravka s tajkuni obeh polov. Če bi vi vedeli, kaj vse se da legalno speljati v Slo.. To so tako dovršeni posli, da kot neposvečen samo debelo gledaš, od kje toliko prefriganosti in 'domišljije'.

Machete je izjavil:

Prebral samo kako gredo okužbe v nebo in nehal.
Jaz nisem na nikogar a, da nekdo napiše, da je Janša kriv, da gredo okužbe v nebo je idiotizem največje sorte.
Enako bi bilo, če bi ta butasta kura rekla, da je Jajo kriv za slabo vreme.
Koklja, ki pač politično trobi. Nobene kredibilnosti.
Aja, pa na internetu lahko piše vsak.

Machete je izjavil:

Sem pa absolutno stališča, da je bolj divji opustošar javnih financ JJ, ker imam sem pa tja opravka s tajkuni obeh polov.

Trdiš torej, da je bolje, da kradejo pajaci samo enega pola. In samo takrat boš pomirjen?

Zgodovina sprememb…

Ne vidim, od kje in kako si prišel do tovrstnega izkrivljenega zaključka. Je pa trenutno on PV sicer.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()

Kaj pa potem ta stavek pomeni?
Bolje rečeno: kaj je rešitev tega? Da levi zajahajo?

Edit: še vedno ni nihče povedal koliko bičikleterjev je bilo včeraj.
Blebetali so, da jih bo vedno več.

Zgodovina sprememb…

Jaz ne vidim upanja za politični prostor :'(
Edino, če bi se združile marginalne stranke ala Pirati, Liberalno gospodarska stranka, pa kake tete s stranko za suhe hruške.

Ostalo je vse kontaminirano, uspešni akademiki in elita iz (nedržavnega) gospodarstva pa se v to grenizco ne bo mešala.

KAVINSKY ::

FireSnake je izjavil:

Edit: še vedno ni nihče povedal koliko bičikleterjev je bilo včeraj.
Blebetali so, da jih bo vedno več.

https://siol.net/novice/slovenija/na-tr...

Brez skrbi, za odpisanih SŁATKIH 8 miljončkov bo drugi teden več protestnikov :))

Machete je izjavil:

Jaz ne vidim upanja za politični prostor :'(
Edino, če bi se združile marginalne stranke ala Pirati, Liberalno gospodarska stranka, pa kake tete s stranko za suhe hruške.

Ostalo je vse kontaminirano, uspešni akademiki in elita iz (nedržavnega) gospodarstva pa se v to grenizco ne bo mešala.

OK, pol sva že dva, ki trdima, da bi bilo treba v parlament iti z metlo.
Sem te narobe razumel, se opravičujem.

bobi: 3000 jih je bilo? Kako to, če so pa (tudi tukaj) vpili, kako jih bo vedno več.

Zgodovina sprememb…

Cruz ::

Hypathia je izjavil:

Je ne rabiš, ni taka strahota kot se oglašuje. Jaz sem prvič gledala 14 dni nazaj, neko ponovitev, pa še intervju z Zobcem, povsem prebavljivo, razen za težke snežinkice.
Ja, zdaj vem kdo mi laže. Oni. >:D

Lepa mentalna gimnastika, ni kaj.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

Kdaj je bila ta oddaja, ki si jo gledal? Da preverim, če morda ne lažeš ti.

Hypathia je izjavil:

9.9.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Cruz ()

Konlov ::

Kaj se je takega zgodilo, da se kar naenkrat lahko toliko ljudi testira. Tabeli so še nedolgo nazaj trdili, da se ne da. A jaaa. Aplikacijo je treba tržit. Mmmmmm

Gregor P ::

Šola se je zgodila ...
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Cruz je izjavil:

Hypathia je izjavil:

9.9.

Sem pogledala in kot pričakovano, nič pretresljivega, nobene očitne laži in zdi se mi prav, da obstaja oddaja kjer se analizira medijske manipulacije, nacionalka in še posebej Tarča je s poročanjem o aferi maske in ventilatorji precej izgubila na kredibilnosti, izkazali so se za neprofesionalne šalabajzerje, bi bilo pa takšno oddajo mogoče speljati na precej višjem nivoju, ampak za kaj takega verjetno rabiš boljše kadre in več denarja kot ga ima Nova.

Hypathia je izjavil:

Cruz je izjavil:

Hypathia je izjavil:

9.9.

Sem pogledala in kot pričakovano, nič pretresljivega, nobene očitne laži in zdi se mi prav, da obstaja oddaja kjer se analizira medijske manipulacije, nacionalka in še posebej Tarča je s poročanjem o aferi maske in ventilatorji precej izgubila na kredibilnosti, izkazali so se za neprofesionalne šalabajzerje, bi bilo pa takšno oddajo mogoče speljati na precej višjem nivoju, ampak za kaj takega verjetno rabiš boljše kadre in več denarja kot ga ima Nova.
Nič pretesljivega? Kaj pa zavajanje, podtikanje in na splošno podel način izražanja? Ne vem kako lahko zagovarjaš takšno oddajo. In da se izogneš temu ne rabiš boljše kadre in več denarja.

Prav tako ne vem zakaj bi Tarča naj izgubila na kredibilnosti, saj pa samo raziskujejo politično dogajanje. Enkrat dejansko pridejo do neke afere, drugič brcnejo v prazno. Nič ni narobe, če brcnejo v prazno. Dejstvo je, da se je vlada zelo slabo zagovarjala pri aferi z maskami, zato je sum upravičen. In se delajo žrtve, ker jih prosijo za razlago.

Najboljše bi bilo, če ne bi nihče nič spraševal, ampak živimo v demokratični državi in politiki ne dobijo "free passa" za vsako stvar.

V tej oddaji nisem videla nič več zavajanja in podtikanja kot ga lahko vsak ponedeljek vidim v Studio City, je pa res, da oni to počnejo bolj sofisticirano, kar je morda še slabše, ker mnogi zaradi tega manipulacij ne opazijo.

Ne gre za to, da ne bi nihče smel ničesar vprašat ali preverjat, ampak za to, da obstaja razlika med resnim novinarstvom, katerega cilj je iskanje resnice in objektivnih dejstev, ter tendencioznim, histeričnim žurnalizmom, katerega cilj je šokiranje,prilagajanje resnice z namenom dramatičnega učinka ali celo kakšna politična agenda. V zvezi z afero maske/ventilatorji nam je nacionalka stregla predvsem s slednjim in za moje pojme to ni to za kar jih plačujemo.

A je to tema o Vladi RS ali tema o tem kaj kdo gleda na TV?

nergac je izjavil:

A je to tema o Vladi RS ali tema o tem kaj kdo gleda na TV?

Nič čudnega da vlada ne pade, na protestih protestirajo za okolje, za vse sorta pravice....za bog se ve še kaj, za vente so ene dvakrat, pol so pršli anarhisti...al kaj so že....pa so šli. Tud tle na forumu je vse drugo kot recimo kaka velika napakica vlade na tapeti, tko da ni nič čudnega da so še v sedlu. Torej RTV, pandemija, prašičja kuga....gripa, ne sodijo v to temo. Sem sodijo napake vlade, ki jih je potrebno secirat. Še posebej je potrebno razgalit kako veliko korupcijo ki se nevadno začne z kakšno kavo, pri tem je potrebno natanko vedeti, za kak kafe je šlo. Expres, navadna, podaljšana, ali bela...Še ne veste podaljšana kava je okoli 1 evra, bela pa kar 2,5 evra. Kar pomeni 250% večjo korupcijo po moje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Slopek ::

Židan pravi, da vinskega ključa ni prijavil KPK zaradi premajhne vrednosti
https://www.24ur.com/novice/slovenija/z...
to, pa je napaka :)))

FireSnake je izjavil:

Bičikletarji, koliko vas je bilo danes (ovce sploh še vztrajajo?)?
45 000?

Petelin ki se dere na kupu gnoja.
Sicer pa je bil Bezjak bolj osamljen spomladi ... Takrat ni bilo take gužve.

P.S.
Vprašaj tiste na desni strani starostne piramide RS kaj pomeni sintagma "majski hrošč".

Hja, pa borba za 30000 sendičev, pa vino za razkužilo, pa "se ne spomnim", pa ekoljubitelji ki svinjajo s plastiko sredi LJ, pa domoljubi ki ljubijo naravo (samo doma) - druge pa bi zabetonirali kot Černobil.

Zgodovina sprememb…

Hypathia je izjavil:

je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Tle se strinjam, da bo Desus z starimi kadri težko preživel. Pivčeva ma tisto nekaj kar je potrebno za vodjo stranke, vendar na žalost "Desus rajši pogine", kot da bi bil v desni vladi. Možnost je sicer da se zdrave sile "zadihajo" do kongresa in bo tam prišlo do preobrata.

Vlada pa v tej situaciji, ko je "gospodarstvo na respiratorjih", še nikoli bolj trdna. Vsi, tud poslanci se zavedajo da v gospodarstvu še lep čas novih služb ne bo na voljo. Kajti v gospodarstvu bojo najprej posrbeli zase pa še to komaj, je rekel mojemu kolegu l. 2009 nekdo, ko ga je le ta vprašal za službo.

Kake kvalitete ima Pivčeva za vodjo stranke ?

Silno me zanima, res ...

P.S. Za tiste s kratkim spominom menim, da je Desus že zdaj zgodovina.

fikus_ ::

Mogoče to, da ima rada denar?

Med drugim.
««
203 / 466
»»