Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi

Vazelin ::
Še slab mesec do consensusa
Perci: kaj praviš na korekciji po Consensusu?

I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

PersonaRuda ::
Meni je fascinantno, da v zadnjih dneh nismo šli pod 4,9k in se skozi držimo okoli 5,0-5,2k. Vse to je voda na mlin kriptu in zunanjim opozovalcem, kateri imajo pripravljen cash, da ko bodo ziher, da bo nastopil trend za veliki gor (sedaj je komaj mali gor) bodo začeli kupovat. Še to: cikel prešjnega poka balona in potem novi bullrun je trajal 4 leta. Predprešnji cikel poka balona in novega bull runa pa le 2 leti. In če bo tudi tukaj cikel samo 2 leti (slučajno) pomeni da smo oddaljeni do pozimi 2019 ali pomladi 2020 od novega vrha in ponovnega poka balona.
Imam neko upanje, da ni nujno da bomo tudi tokrat čakali 4 leta ali pa še več, ampak mislim, da manj. In zna se res zgodit, da se bo tisti pravi bull run začel jeseni 2019, kateri bo trajal par mesecev, dokler se nebo balon spet napihnil in počil. Pustimo se presenetit.
Imam neko upanje, da ni nujno da bomo tudi tokrat čakali 4 leta ali pa še več, ampak mislim, da manj. In zna se res zgodit, da se bo tisti pravi bull run začel jeseni 2019, kateri bo trajal par mesecev, dokler se nebo balon spet napihnil in počil. Pustimo se presenetit.

PrihajaNodi ::
Še slab mesec do consensusa
Vazelin zakaj consensus? Resno vprasam.
A se nisi dost opekel ze z cosmosom?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

Aquafriend je izjavil:
jst sam vem, da bo tko, da bo vecino zajebal![]()
Lahko pojasniš v kakšnem smislu misliš? Recimo, da bodo prepozno prodali ali kaj drugega? Hvala za odgovor.

Aquafriend ::
roboti delajo na tem, da strizejo trejdarje. Ko trejdarji prodajo, roboti zacnejo zvisevat ceno. Potem trejdarje zgrabi fomo in kupijo drazje. Potem jim roboti prodajajo drazje in dumpnejo ceno. Potem trejdarje zacne panika in prodajo. Potem spet roboti uletijo kupit pocen in ciklus se ponavlja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aquafriend ()

Dobro, če to drži ali ne, se nebom spuščal. Sem pa holder in takšnih posledic nemorem čutit. Tako da tvoja trditev nebo držala za mene.

Qrctegleda ::
Niste me poslušali in kupili BCH pri 70$ pred novim letom. Zdaj bi imeli že skor za penzijo gnara.

IQ 180 (ni moj)

Bo treba v fabrko, če bi pred novim letom dal jaz bumbar v BCH 500€, bi zdaj lahko kupil najboljši iPhone iz dobička.
IQ 180 (ni moj)

neverlucky ::
Tole pomoje kar bo, ker bo BCHSV letel ven :)
Sem pa dobro zadel dno za Tezos. Sem prav ponosen nase, kako se mi je posrecilo.
Sem pa dobro zadel dno za Tezos. Sem prav ponosen nase, kako se mi je posrecilo.

Danes sem dobro zadel sonček in sem zelo ponosen nase. Prav mi je dvignilo samozavest na novi ATH.
IQ 180 (ni moj)

neverlucky je izjavil:
Kdo ve, ali bo Tezos tudi na Consensusu?
Resno kaj je consensus in zakaj bi bil to “best buy”
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Aquafriend ::
u fabrko po dnar, da ga bomo lahk v kripto metal
enjin iz 3550 na 2800 sats
enjin iz 3550 na 2800 sats
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aquafriend ()

PrihajaNodi je izjavil:
neverlucky je izjavil:
Najvecja kripto konferenca, ki se kjerkoli organizira. Sem pridejo med drugim tudi investitorji in predstavniki kripto podjetij. Po tem, ko predstavijo svoje revolucionarne blockchain X.0 ideje, se investitorji kar grebejo, kdo bo vlozil vec denarja v kak prpjekt in s tem tudi cene narastejo.
Tako je bilo vse do lani. Lani pa se je ta vzorec prekinil.

neverlucky je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
neverlucky je izjavil:
Najvecja kripto konferenca, ki se kjerkoli organizira. Sem pridejo med drugim tudi investitorji in predstavniki kripto podjetij. Po tem, ko predstavijo svoje revolucionarne blockchain X.0 ideje, se investitorji kar grebejo, kdo bo vlozil vec denarja v kak prpjekt in s tem tudi cene narastejo.
Tako je bilo vse do lani. Lani pa se je ta vzorec prekinil.
Hvala
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Weird Flex: OKEx Refuses to #DelistBSV, SBI Holdings Delists Bitcoin Cash Instead

#JE_SUIS_CW :P
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

Ja, bolj nikakav. To se lahko JakobK sam igra :)

Narobe razmisljas. Nekdo kupuje na zalogo, trejda se pa ne:)
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

saj pri tezusu na tezboxu samodejno doda v delegiranje če na račun ki ga mam za delegiranje pošljem dodatne tezuse al moram ročno klikat update delegate!??? Verjetno samodejno ko bo nov cikel a ne?
Zgodovina sprememb…

Samodejno gre. Naslednji cikel se ti bo povecalo. Je pa tako da vec folka ko no delegiralo/bejkalo manjse bodo nagrade.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Kdo od vas tekmuje na lovu za zakladom (200 BTC)?
https://satoshistreasure.xyz
Kljuc dp bitcoin denarnice je razdeljen na 1000 kosov. Z dobljenimi 400 kosi lahko ugotovis celoten kljuc. Kdor torej prvi uspe pridobiti 400 kosov kljuca, bo dobil nagrado. Na vsake toliko bodo na strani zgoraj obljavljeni namigi kje so deli kljuca.
https://satoshistreasure.xyz
Kljuc dp bitcoin denarnice je razdeljen na 1000 kosov. Z dobljenimi 400 kosi lahko ugotovis celoten kljuc. Kdor torej prvi uspe pridobiti 400 kosov kljuca, bo dobil nagrado. Na vsake toliko bodo na strani zgoraj obljavljeni namigi kje so deli kljuca.

A gremo v skupinsko reševanje?
Tezus medtem prebija 1.2
Tezus medtem prebija 1.2
Zgodovina sprememb…

Problem je, ker bodo namigi po celem svetu, tega si pa mi ne moremo privoscit :/ Jype bi lahko pokril recimo Svedsko, pa Kakob Miami.

Gustek celo Azijo, Nodi vzhodno evropo in balkan.

Nodi, Jype, Kakob, Gustek in ostali, ste za?
Prvi 3je kosi kljuca, so ze pobrani. Je na redditu writeup, kako jih je tisti dobil.
Prvi 3je kosi kljuca, so ze pobrani. Je na redditu writeup, kako jih je tisti dobil.

ja, jaz upam x100 za cosmos. ampak zna biti hud dump prej

ja, jaz upam x100 za cosmos. ampak zna biti hud dump prej
Kaj je cosmos boljsi od xtzja? Tendermint bo imel tudi xtz.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Nodi: ti samo hodlaj vrečo tezusov ;)
Zanimivost: kdor je dal v Tezus pri 0.4 pol mio ima sedaj 1.2mio.
Zanimivost: kdor je dal v Tezus pri 0.4 pol mio ima sedaj 1.2mio.
Zgodovina sprememb…

Ja ker ma toliko folka tolk kesa...gustek je le gustek...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

MoonSoon ::
0,5mio-mio,2,3 ma tist k se voz v ksnmu renoju, hyundaiu,škodi vw do 20k, pol pa posoja naokol šmekerom v audi/bmw. Važn je imidž!
XTZ MoonVerySoon
XTZ MoonVerySoon

Pa to je noro. Tezus je champ 2019!
S tistimi "buy back" tezusi sem že ene 500eur v minusu
S tistimi "buy back" tezusi sem že ene 500eur v minusu

Noro. Nodi, kmalu boš v penziji s tvojo zalogo tezus