Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi

Aquafriend ::
Ali ste vedeli, da ima povprecen clovek toliko dnk verig, da teoreticno lahko seze od sonca do plutona in nazaj 17x krat? Sem vedel, da imamo dost junk dnk, ampak nisem si mislil da toliko.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aquafriend ()

lamborđini ::

PrihajaNodi ::
Govorim o novicah, ki jih lahko kupi generalna množica. Frizerke, vodovodarji itd.
Saj sem jo nalepil. Kaj je bilo narobe z njo?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

perci ::
PrihajaNodi je izjavil:
Govorim o novicah, ki jih lahko kupi generalna množica. Frizerke, vodovodarji itd.
Saj sem jo nalepil. Kaj je bilo narobe z njo?
Nič se ne govori o njej.

Vazelin ::
Nisem je sploh prebral - Nodijevih linkov ne berem.
Velika napaka. V enem od linkov je omenil, da bo COSMOS next big thing
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

daa
si predstavljas koliko profdoktorjevih profilov je se neodkritih?
si predstavljas koliko profdoktorjevih profilov je se neodkritih?
Zgodovina sprememb…

https://www.ccn.com/bitcoin-plunge-to-1...

to je ta feeling. lahko gremo na 1000usd ampak smo še vedno bullish
Asset Manager Warns of 'New Lows', Predicts Bitcoin Price Crash to $1,000

$BTC can fall nearly $1,000 right now and still have a bullish structure in tact.
to je ta feeling. lahko gremo na 1000usd ampak smo še vedno bullish
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

hipatija je profdoktor?
Ja, ima dva nicka. Eden je za kriptovalute drugi pa za bitke o zenskih pravicah.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Evo jype in ostali zdolgocaseni programerji, ki cele dneve trolajo. Viberate vam ponuja sluzbo. Manj boste imel casa za trolanje pa zraven boste dobili kak dinarcek.
Poleg izjemno razvejanega delovnega okolja bo novi sodelavec soustvarjal prihodnost glasbene industrije v prijetnih pisarnah, ki nudijo obilico kotičkov za sprostitev. V prostorih se nahaja tudi glasbeni oder in DJ booth, strelišče in ročni nogomet.
pa dekline majo fajn za pogledat. sluzba, ki to ni
https://www.viberate.io/en/spletni-razv...
Zgodovina sprememb…

jype lahko kupi Viberate
V prostorih se nahaja tudi glasbeni oder in DJ booth, strelišče in ročni nogomet.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

Qrctegleda ::
Spletni razvijalec za kripto gradbeno podjetje - mokre sanje programerjev.
IQ 180 (ni moj)

neverlucky ::
Osebno bi imel moralne zadržke delati za 95% od kripto scam podjetij.
Viberate sodi zraven.
Viberate sodi zraven.

jype ::
Aquafriend je izjavil:
Viberate vam ponuja sluzbo.Meni zdaj službo ponuja že praktično cel svet, tako da res ne vidim, čemu bi se odločil ravno za podjetje, ki aktivno ustvarja patriarhalno družbo.
neverlucky je izjavil:
Osebno bi imel moralne zadržke delati za 95% od kripto scam podjetij.Moraš poizkusit, da vidiš, kako dejansko operirajo.

V modernem svetu ni pomembno koliko zaslužiš ali koliko služb furaš sočasno, da bi dobil potrditev in občutek izpolnjenosti. Kar šteje, so sledilci na Instagramu. - Dan Bilzerian
IQ 180 (ni moj)

V resnici šteje razmerje med sledilci in sledenimi. Ker ne sledim nikomur, je moje razmerje neskončno in sem torej enak kot Einstein, ki tudi ni nikomur sledil na Instagramu.

Ej, vzemi katerokoli sluzbo zelis. Samo vzemi in si zafilaj cas, da bo manj trolanja in lova na carovnice. Drugac pa tale sluzba je ena sama sprostitev, ni kot ostale sluzbe.

Se strinjam. Rabimo več postov od Aquafrienda in podobnih strokovnjakov, ki nas navdihujejo. Aquefriend, koliko je socialna te dni? 480€?
IQ 180 (ni moj)
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Vazelin ()

Perci nisi postavil neka nova, moderna pravila?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Qrctegleda je izjavil:
Se strinjam. Rabimo več postov od Aquafrienda in podobnih strokovnjakov, ki nas navdihujejo. Aquefriend, koliko je socialna te dni? 480EUR?
koliko si popusil na tezus vrhu, bch vrhu? Kaj je slo zdej vecmesecni trud s hipatijo po gobe in si malo nejevoljen?
Zgodovina sprememb…

Aquafriend je izjavil:
Samo vzemi in si zafilaj cas, da bo manj trolanja in lova na carovnice.Moja služba je razkrivanje bullshit artistov.
V tej temi trenutno vodiš.

Jype, ti si specializiran za podrocja leve polovice mozganov, na racun desne polovice. Jaz pa obratno. Zato me ne bos nikoli razumel, medtem ko jaz tebe bom.

spegli ::
PrihajaNodi je izjavil:
Pozitivna novica za bika je, da na Kitajskem hočejo prepovedat miniranje BTC lol
Ne, je pa to pozitivna novica za POS kovance.
Nisem videl tvojo objavo pred svojo :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: spegli ()

Aquafriend je izjavil:
Jype, ti si specializiran za podrocja leve polovice mozganov, na racun desne polovice. Jaz pa obratno. Zato me ne bos nikoli razumel, medtem ko jaz tebe bom.Zdi se mi, da si ti specializiran za bullshitanje, jaz pa za povedat, da je tvoje pisanje bullshit.

Kreativni misleci oz. misleci z desno polovico možganov zbirajo informacije s čustvi in intuicijo. To informacijo ohranijo s podobami in vzorci in so sposobni vizualizirati celotno idejo v teku raziskovanja. Miselni procesi se zdijo nelogični in raztreseni na vse strani, ker so čustveni, intuitivni, abstraktni in na prvi pogled slabo povezani. Analiza informacij ali reševanje problemov pri kreativnih mislecih pogosto vključuje prosto asociacijo in medtem ko so lahko rešitve precej inovativne, je lahko pot do teh odločitev nemogoča za bolj racionalnega misleca, ki večinoma uporablja levo polovico možganov.
preberi in se uci

Aquafriend je izjavil:
Qrctegleda je izjavil:
Se strinjam. Rabimo več postov od Aquafrienda in podobnih strokovnjakov, ki nas navdihujejo. Aquefriend, koliko je socialna te dni? 480EUR?
koliko si popusil na tezus vrhu, bch vrhu? Kaj je slo zdej vecmesecni trud s hipatijo po gobe in si malo nejevoljen?
Mešaš osebe. Jaz imam s Profdoktorjem le toliko skupnega, da mi je všeč njegovo trolanje. Sva pa različni osebi. Na menjavi iz Tezos na BCH in nazaj sem izgubil 15€.

Aquafriend je izjavil:
preberi in se uciNi mi treba, ker vem, da gre za bullshit.
ja sej pise, da nas clovek, kot si ti ne razume, zato ker ni logicno. Ampak ti povem, ni vse logika
Zgodovina sprememb…

Aquafriend je izjavil:
ja sej pise, da nas clovek, kot si ti ne razume, zato ker ni logicno. Ampak ti povem, ni vse logikaTi kar jaz povem, da ni vse bullshit, boš pa moral nehat nonstop utrujat z njim, preden boš to lahko spoznal.
sparovcek2 je izjavil:
Kaj mislite glede Rippla. Bo še šlo to kaj gor ali je mrtvo?Mrtvo ni, je pa precejšen BS.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()

Ves kaj. Mi bos mogel to narisat, ker slabo dojemam besede in stevilke. Raje vidim vizualno, kot grafe naprimer.
Zgodovina sprememb…

16.12.2017 sem prodal 0.0030681 BTC po ceni 17.905 USD.
Jan 2018 sem kupil za 500 usd CanyaCoin pri 4usd

Aquafriend je izjavil:
Ves kaj. Mi bos mogel to narisat, ker slabo dojemam besede in stevilke. Raje vidim vizualno, kot grafe naprimer.💩
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()

Kar mislis to privlacis. Jaz rad mislim na lepe stvari
jype, ga prevec serjes po slotechu

Zgodovina sprememb…

Še en kupček govna. Mislim, da bi te s tehničnega foruma že zdavnaj morali odstraniti, a jim očitno več pomeni zaslužek od reklam, kot kvaliteta vsebine.

K0l1br1 ::
neverlucky je izjavil:
24.11.2017 sem kupil 0.0022 BTC po ceni 7.881,86 USD.
A 0.001 BTC si pa vmes nabejkal?
Najbrž je bil že od prej tam.