Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi

Vazelin ::
Jaz sem dal v delegacijo že zato, da ne trejdam tiste tezuse.
Tudi btc sem si prenesel na hardware wallet, da ne prekladam kot leta 2017!
Tudi btc sem si prenesel na hardware wallet, da ne prekladam kot leta 2017!
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Aquafriend ::
valvoline in nodi zadolzena za strasenje oziroma fomo xtz-ja na redditu, aqua za grafe, jype, kakob, zeitgeist pa pumpi dumpi

PrihajaNodi ::
https://twitter.com/hodl_report/status/...
Glejte kako so nas pokradli s Tezusom. Banditi
Karma bo svoje naredila
Bejz ti stran. Tezus mi je v satoshijih mocno padel. Vsake 2 minuti osvezim cmc pa samo dol.
Bi kupil ltc x3...groza no
Glejte kako so nas pokradli s Tezusom. Banditi
Karma bo svoje naredila
Nizek volume je super.
Bejz ti stran. Tezus mi je v satoshijih mocno padel. Vsake 2 minuti osvezim cmc pa samo dol.
Bi kupil ltc x3...groza no
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

stoj tolko osvežvat CMC

JJS2 ::

Če namreč prodaš malo večje število kovancev ti bo 100% še kdo sledil. Nakar jih lepo pokupiš po načrtovani nižji ceni.
Taktika, ki pali v večini primerov.

Nodi: maybe pa bolgari sploh ne prevzamejo EUR in gredo direkt na XTZ

23-24 APRIL
SINGAPORE, MARINA BAY
Blockchain Life 2019 Asia
SINGAPORE, MARINA BAY
Blockchain Life 2019 Asia

lukass ::

Prisepetovalkin target za ltc je 0.0247 btc. V primeru, ce ostane nad 0.01589, ki je support. Trenutno ni za trejdat ker je vmes
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aquafriend ()

neverlucky ::

Mato989 ::
Kaj pravite glede TRON, sem dobil namig da zna blestet v 2020?
Nobenega komentarja na TRON?
Tron si samo pogledaš tisti Tesla fail giveaway sleparjenje Suna in ti je vse jasno, greznica leader =)
Na kripto trgu se letos dogajajo tektonski premiki.
Kdor je tvegal novembra, decembra 2018 lahko sedaj mirno spi in nazdravlja s šampanjcem saj je na varni strani
Kdor je tvegal januarja 2017 tudi... in kaj zdaj :D
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()

Perci zakaj podjebavas? Xtz mi pada v satosijih ti me pa zajebavas? Resno?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

lukass ::
Tron si samo pogledaš tisti Tesla fail giveaway sleparjenje Suna in ti je vse jasno, greznica leader =)
Kdor je tvegal novembra, decembra 2018 lahko sedaj mirno spi in nazdravlja s šampanjcem saj je na varni strani
Zakaj se mi zdi da gledaš na vse zelo pesimistično?

lamborđini ::
Tisti, ki sedaj nekaj kupujete, dajte premislit in mogoče nekaj dni počakat ... očekujem, da bomo kmalu obrnili na dole.

Mato989 ::
Zakaj se mi zdi da gledaš na vse zelo pesimistično?
Zdi se ti morda tako, resnica pa je da je zaenkrat še zmeraj vse skup en velik drek... še zmeraj čakam dapp ki ga bo želel met in bo uproaben za vsako drugo gospodinstvo! In kar ne dočakam... morda pa bo, 2019... ali 20, ali 21 :P
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!

PersonaRuda ::
lamborđini je izjavil:
Tisti, ki sedaj nekaj kupujete, dajte premislit in mogoče nekaj dni počakat ... očekujem, da bomo kmalu obrnili na dole.
Odloči se že ali boš pisal samo slovensko ali pa srbsko-hrvaško. Ta tvoja troll mešanica več ni niti smešna.

Jacksmav ::
ko bodo...ampak resno začeli vn letet pravi rezultati...bo evforija....žal večini se jebe...sam keš... :)

lamborđini ::
PersonaRuda je izjavil:
Odloči se že ali boš pisal samo slovensko ali pa srbsko-hrvaško. Ta tvoja troll mešanica več ni niti smešna.
In ta tvoja nestrpnost?

lamborđini je izjavil:
PersonaRuda je izjavil:
In ta tvoja nestrpnost?
Od kod pa sedaj to?? Iz česa si to razbral?

Ej, Nodi, tezos ti pada. Zdej si še v plusu, hitr prodej.
Prevarant. Bi dal v ltc pa neb bil v minusu v satosijih!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

No ravno to, kar se sedaj dogaja, sem jaz pričakoval, da se bo zgodilo v obratni smeri. Zdaj bomo torej zategnili dol. Upam, da ne preveč, tam do 4900, 4800, dobro za do 4500$ še dam roko, nižje pa si ne želim. Torej moja napoved pred parimi dnevi je bila totalno zgrešena, ker sem mislil, da bo dan ali dva na mestu z minimalnimi premiki v plus ali minus, potem pa gasa proti 6000+.

Nodi, ne se sekirat. Sem za svoj kovanec pogledal. V $ sem +50%, v satoshijih pa -5%. Ampak meni je na koncu važno koliko $ bom ven dobil, ker s tem si bom na koncu kupil stanovanje ali morda celo hišo, pa mogoče bo za avto ostalo ali pa bom zadel sam jackpot s kovancem in odšel v penzijo

a v maju zavrtimo kolo sreče... :)
testiram samsung s10 128 gb......se je ful kul...sam sam bom ostal na nokii 6310
testiram samsung s10 128 gb......se je ful kul...sam sam bom ostal na nokii 6310
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Jacksmav ()

Brez panike. Čaka nas še dolg maraton, preden cmc prebije 5000b. Takrat se bo splačalo prodajat. Trenutno pa smo v zadnjih 10 minutah šli na cmc iz 181b na 175b. Sam sem mnenja, da se bo potrpežljivo čakanje izplačalo. Vsako sekiranje zmes, pa bo par let življenja manj. Zakaj se pol sekirat? Vplivat tak nemoreš s svojim sekiranjem. Bo kar bo, neglede kako si boš nohte grizel vsak dan in gledal te vzpone in padce. Posledice tega pa se bodo na koncu na zdravju poznale. Kaj ti bo potem denar, če boš zbolel? Pustiš, počakaš in ko zraste, prodaš. Simple kot pasulj. Zmes pa osvežuješ cmc, da slučajno ne zaspiš ali prespiš preboj cmc 5000b in se zbudiš, ko pade pod 1000b ali pa 100b.

2 bull runa sem doživel...itak, da bom tud tretjega...preje posel zdaj pa upam na tretjega kripto :) tam do 2021, če ne prej... :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Jacksmav ()

Nodi, mi ti zelimo dobro. Zato smo ti svetovali marsikaj. Od tega, da ne gres all in do tega, da razprsis nalozbe in ne gres fomo pri vrhovih.
Ocitno si v xtz vec kot si pripravljen zgubiti. Zato si custven na vsak manjsi premik. Ko gre navzgor si v ekstazi, ko gre navzdol si pa skorajda za zjokat. Drugi imajo tezose za dolgi rok in niso prevec custveni na cenovne valove. En del pa mogoce trejdajo. Kupijo dip in prodajo na vrhovcih. Upam, da ne zameris malo heca.
Ocitno si v xtz vec kot si pripravljen zgubiti. Zato si custven na vsak manjsi premik. Ko gre navzgor si v ekstazi, ko gre navzdol si pa skorajda za zjokat. Drugi imajo tezose za dolgi rok in niso prevec custveni na cenovne valove. En del pa mogoce trejdajo. Kupijo dip in prodajo na vrhovcih. Upam, da ne zameris malo heca.
Zgodovina sprememb…

PersonaRuda je izjavil:
Pustiš, počakaš in ko zraste, prodaš. Simple kot pasulj. Zmes pa osvežuješ cmc, da slučajno ne zaspiš ali prespiš preboj cmc 5000b in se zbudiš, ko pade pod 1000b ali pa 100b.
Sej si lahko nastavis alarm na tradingview

ah mal Nodi heca robota,,, zato tolk o XTZ....drugač pa po moje hodla... :)

Aquafriend je izjavil:
PersonaRuda je izjavil:
Pustiš, počakaš in ko zraste, prodaš. Simple kot pasulj. Zmes pa osvežuješ cmc, da slučajno ne zaspiš ali prespiš preboj cmc 5000b in se zbudiš, ko pade pod 1000b ali pa 100b.
Sej si lahko nastavis alarm na tradingview
ah mal Nodi heca robota,,, zato tolk o XTZ....drugač pa po moje hodla... :)
![]()
Veš to je zajeban , ko si na off...tud tradingview ti ne pomaga... :)

Vazelin je 5. apr 2022 ob 11:22:14 izjavil:
Ne rabim nic na TRRju trenutno, vazno da imam vec tezusov.
Meanwhile Tezus prebija 49USD!

perci je kul. Market cap gre like 85% gor od nižine novembra, a on hladen kot špricer nič ne vloži.
Še grunta je zagrabilo in je izbral nekaj shitcoinov par dni nazaj :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

Se spomnete ko sem spraseval za huobi? Tist dan je en zanimiv kovanc padel za 40%. Ker je bil bliz trend linije in z narascujocim volumnom sem se ga odlocil kupit. Dokler sem se jaz registriral sem ze malo zamudil. Kupil malenkost in upal, da se enkrat pade na srednjerocno trend linijo in vam ga priporocam. Na zalost je potegnil iz 400 na 650 btc. kratkorocna Trend linija je zdaj na prib 560
Zgodovina sprememb…

hamez66 ::
Huobi je bil včasih ok, ko so imeli še CNY, po prepovedi trgovanja na Kitajskem pa so zamenjali valuto v usdt, od takrat jih ne uporabljam več. Je pa to kitajska borza in ne korejska. Verjetno so še vedno ok.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hamez66 ()

perci ::

perci je kul. Market cap gre like 85% gor od nižine novembra, a on hladen kot špricer nič ne vloži.
sem ti napisal, da sem kupoval ob dipih
Kaj si kupil? Vidos ti si bil pameten in nisi kupoval bitconnecta 3.0
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Vazelin porkamadona fdaj ze vkup vrzi ta kalkulator za xtz da se grem v plus v satosijih...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi