» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
156 / 468
»»

Aquafriend ::

eos pa tiho iz 1,56 proti 6?

PrihajaNodi ::

Aquafriend je izjavil:

eos pa tiho iz 1,56 proti 6?

Tezoos pa tiho nazaj na ico ceno.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Nodi, ti porednez. Ali pa je bil Vazelin. Sej ne vem. Ko je/sta me skusal/a zvabit naj kupim njegov/ihov sell pri vrhu. :)

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda ::

Spet samo eno moje mnenje, nisem noben samooklicani jasnovidec, prerok, kot se ima za to Aquafriend.

Ponavadi je tak, da ko se nekaj najbolj govori, se potem čisto kontra razplete. Sedaj vsi pričakujejo korekcijo, padec tja do -20% ( že jutri ali pojutrišnjem ), kar je realni padec, morda celo do -25%, seveda ne v enem dnevu, ampak parih dnevih. Drznil bi bom ugibati, da se to nebo zgodilo in da gremo še par dni gor in da bo BTC prebil 6k in prvi padec bo nekje med 6k-6,5k na nekje 4,8k do 5,2k, ter potem spet počasi gor z nekaj dnevnimi stagnacijami na mestu. Še eno napoved si drznem izreči. Mi se več pod vrednost BTC 3,5k nebomo spustili, kar bo samo potrditev, da smo v novem ciklusu rasti in da bodo zmes tudi realni padci tja nekje od -10% do -25%. Pišem samo za BTC. In v kratkem lahko pričakujemo nove vlagatelje.

In tisti pravi bullrun bo najbolj nori v zgodovini. BTC bo naredil po moji oceni minimum x30 do maksimum x80 od najnižje vrednosti tega leta, to je cirka 3,2k. Torej v številkah bo to zneslo od 95k do 250k. Alt coini pa bodo dosegali pri nesrečni izbiri od x80 do x120, pri malo več srečni izbiri od x300 do x500, pri zelo srečni izbiri pa od x700 do x1500 od najnižje vrednost tega leta.

Moje mnenje seveda, katero pa ni nujno, da bo držalo.

Sej jaz se tudi nimam za jasnovidca, zato sem pisal v navednicah. Povedal sem, da sem navaden drzavljan. Mam pa jajca vcasih kaj drznem povedat svoje mnenje.

evo btc 5300

Zgodovina sprememb…

kow ::

Market cap cez 180 milijard, ogromno tega v shitkojnih... Kriptoscena je res zabavna rec.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Zeitgeist daj dokupi xtz da se malo popravi. Tole ni nic. V satosijih je krepko v minusu.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Namest bitcoina bi lahko bil tezos ali kaksen drug kovanc
kdo si zeli biti milijonar

Da mal trigeram kakoba. Kabob je lep primer, da ti milijoni ne prinesejo srece v zivljenju. Vsaj ne nujno. Deluje mi kot zagrenjen clovek. Morda se motim a taksne komentarje tezko dobis od resnicno srecnega clovecka. Model, priporocam ti, da gres v hare krisno. Bos bolj vesel. Pa malo mar ti bo za enega aquafrienda in za nepomembne stvari.

:)

Vazelin ::

Tezus lepo napreduje ... proti 0.9:))
Jaz ga imo dokupujem danes!

dokupil 50x t ezus

opa to je bil pa sedaj bbbig dddip
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

PersonaRuda je izjavil:

Spet samo eno moje mnenje, nisem noben samooklicani jasnovidec, prerok, kot se ima za to Aquafriend.

Ponavadi je tak, da ko se nekaj najbolj govori, se potem čisto kontra razplete. Sedaj vsi pričakujejo korekcijo, padec tja do -20% ( že jutri ali pojutrišnjem ), kar je realni padec, morda celo do -25%, seveda ne v enem dnevu, ampak parih dnevih. Drznil bi bom ugibati, da se to nebo zgodilo in da gremo še par dni gor in da bo BTC prebil 6k in prvi padec bo nekje med 6k-6,5k na nekje 4,8k do 5,2k, ter potem spet počasi gor z nekaj dnevnimi stagnacijami na mestu. Še eno napoved si drznem izreči. Mi se več pod vrednost BTC 3,5k nebomo spustili, kar bo samo potrditev, da smo v novem ciklusu rasti in da bodo zmes tudi realni padci tja nekje od -10% do -25%. Pišem samo za BTC. In v kratkem lahko pričakujemo nove vlagatelje.

In tisti pravi bullrun bo najbolj nori v zgodovini. BTC bo naredil po moji oceni minimum x30 do maksimum x80 od najnižje vrednosti tega leta, to je cirka 3,2k. Torej v številkah bo to zneslo od 95k do 250k. Alt coini pa bodo dosegali pri nesrečni izbiri od x80 do x120, pri malo več srečni izbiri od x300 do x500, pri zelo srečni izbiri pa od x700 do x1500 od najnižje vrednost tega leta.

spet si se zmotil, ugibanje ti ne gre ravno. Pa zanima me kdo je to "vsi"? Vsi so bili fomo

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

Lepo nas je tale bull pojebal... Ce zdaj bitcoin pade alucajno nazaj dol na 4k smo spusili vse gaine satoshi values na vecini coinov zadnjih par tednov z morda kako izjemo...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

neverlucky ::

Upam da ste pobrali profite. Sedaj pa gremo nazaj na comfortable teritorij, kjer smo bli zadnje 3 mesece.

Crossfire ::

neverlucky je izjavil:

Upam da ste pobrali profite. Sedaj pa gremo nazaj na comfortable teritorij, kjer smo bli zadnje 3 mesece.

Trendne špure si nariši, mogoče se motiš :)

mile ::

Mato989 je izjavil:

Lepo nas je tale bull pojebal... Ce zdaj bitcoin pade alucajno nazaj dol na 4k smo spusili vse gaine satoshi values na vecini coinov zadnjih par tednov z morda kako izjemo...

Prevec altov imate

neverlucky je izjavil:

Mesec je se dolg, zna se izrisat rdeče sveča za april ja..sedaj pa dvomim da bomo sli tako hitro nazaj dol,malo popravka bo, potem pa se en zelen dildo proti 6K

bluesands ::

Kot sem napovedal, Kitajci so spet pobirali dobičke. Včeraj sem vam dobronamerno povedal, pa so me razni bajeslovci in njemu podobni še zmerjali s 4 črkovnimi kraticami.

Zgodovina sprememb…

bluesands je izjavil:

Kot sem napovedal, Kitajci so spet pobirali dobičke. Včeraj sem vam dobronamerno povedal, pa so me razni bajeslovci in njemu podobni še zmerjali s 4 črkovnimi kraticami.

Kako kaj 3.200 in konec crypta ker kitajci pobirajo dobičke? Takrat si namreč napisal skoraj copy paste

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Ta zgodba se bo še odvila, morda ne še v tem letu, bolj verjetno v naslednjih 2. Tudi tu se nisem zmotil.

Zgodovina sprememb…

bluesands je izjavil:

Ta zgodba se bo še odvila, morda ne še v tem letu, bolj verjetno v naslednjih 2.

Ampak ti si takrat pravil da je konec =) Ker ti je fajn strašit =)

Ti si tako razumel, ker ti je fajn zmerjati in žaliti pametnejše. Poleg tega povem, da je mogoče napovedati možnosti. Če je zadeva preveč tvegana, se na dolgi rok ne splača. Tudi o problemu short trgovanja sem že razložil na forumu, pa sem bil spet tarča žaljivk

Zgodovina sprememb…

bluesands je izjavil:

Ti si tako razumel, ker ti je fajn zmerjati in žaliti pametnejše

Aha, lahko citiraš kje si takrat napisal čez 2 leti? Ti si napisal kot da bo zdaj zdaj =)

Če si pametnejši pokaži SHORT takrat pri 3.200 ko si strašil one fore o kitajcih, če si bil ziher da maš prav je FIX dobiček.. seveda nisi shortal =)

Zgodovina sprememb…

Baja ::

bluesands je izjavil:

BTC je se vedno 5k. dva dni kasneje. GTFO

Točno, težava je, da ste včeraj ko je bil že preko 5000 nagovarjali ljudi naj vložijo za strašne dobičke - v eni noči pa so izgubili 10%.

kdo je koga kaj nagovarjo? nagovarjas ti da naj prodamo, po malih oglasih pa bi rad btc s 50% popusta. marš u tri pičke materne!

bluesands je izjavil:

Točno, težava je, da ste včeraj ko je bil že preko 5000 nagovarjali ljudi naj vložijo za strašne dobičke - v eni noči pa so izgubili 10%.

Kako, kdaj je bil 5.500$+ Zdaj je namreč 5k! To je zate 10%? Bravo... pametnejši od mene LOLZ

Zgodovina sprememb…

K0l1br1 ::

bluesands je izjavil:

Glede na to, da konec noči ni bil konec sveta, je tvoja panika odveč. Morda na borzah trguje te brez pameti in samo za eno noč.

Gospoda dokler se ne opravičita, ne mislim več pisati v tej temi.

bluesands je izjavil:

Gospoda dokler se ne opravičita, ne mislim več pisati v tej temi.

Odlično!

+1

Prodal TNCje... delist na Kucoin(malo presenečen) k sreči je zrastel toliko da čeprav sem prodal (pre)pozno, sem dobil v NEOtih + (vložil 15 dobil ven 20 NEO) v FIATu pa globok minus 80%... glede na vrednost dneva ko sem vložil.

Če pa gledam napram nakupu NEO po dober $ pa še vedno fajni dobiček =)

XTZ se priblizuje ico ceni.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Naj dumpam tezose pa kupim NEO ta? Imam obcutek da se bo neo dvignil
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

lamborđini ::

Mato čestitam. A si včeraj kaj skočil na MultiVac, si bi dovolj hiter, a so te tud zbotirali?

Nodi, men se konstantno dviga ... ampak ne neo.

Zgodovina sprememb…

Nodi, men se konstantno dviga ... ampak ne neo.

Jst hodlam
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

lamborđini ::

Stay strong.

Haha ja nodi prestavi v neo:))

zeitgest: jaz sem ATOM kupil na Hotbit.

Zgodovina sprememb…

Zeitgeist ::

Mene tile IOU malo skrbijo. Da nebo sell off ob enablanju ATOM transferjev

PersonaRuda ::

Aquafriend je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

spet si se zmotil, ugibanje ti ne gre ravno. Pa zanima me kdo je to "vsi"? Vsi so bili fomo

Kaj ti si gustek ali gustek na kvadrat?? Napišem svojo napoved, ti pa meni čez 3 ure odgovoriš, da sem se zmotil. ;(( Pa to lahko samo debil skupaj spravi. Sem kje napisal, da se bo vse to zgodilo v roku 2-3 ur ?? Ne, nebo se tak hitro, to traja vsaj 2-3 dni, če ne že 4 dni, da do takih sprememb pride. BTW. BTC še je vedno v zelenem glede zadnjih 24ur, kar pomeni rast in BTC še je vedno nad 5k. Torej je moje ugibanje še v igri. Ko pa bo BTC padel pod vrednost 4,8k, pa lahko napišeš, da sem se zmotil v napovedi, hkrati pa tudi, da sem se zmotil, če v 2-4 dneh ne prebijemo 6k.

Dokupiujete?

Ali vas za nakupovanje triggera samo še meja 100mlrd cmc?

Zgodovina sprememb…

xtz bo cez par dni na ico ceni. Vidis zeitgeist da bi morala litecoin nabavt!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

neverlucky ::

Meh, pomoje se splaca pocakat se nekaj dni.

Maximine coin medtem tone se globlje. Samo se 60c po kosu.

Nodi, ce jaz zdele svoje tezose prodam, ti spravim na ico ceno ;)

Zgodovina sprememb…

neverlucky je izjavil:

Meh, pomoje se splaca pocakat se nekaj dni.

Maximine coin medtem tone se globlje. Samo se 60c po kosu.

Nodi, ce jaz zdele svoje tezose prodam, ti spravim na ico ceno ;)

Kar prodaj. Tak ne bo nic. Zajebali so nas. Maxim coina pa itak nben nima.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

haha

nodi depresija mode is back on?:))

mile ::

Kovanec mu naredi skoraj 3x, sledi korekcija in depra je nazaj :)

chucki ::

Neo prebija :)
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Zeitgeist je izjavil:

haha

nodi depresija mode is back on?:))

Ja, ker vidim da gre sam dol in so early adoterji postali pozeruhi in dumpajo.Jezen sem.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

hja pol pa prodaj in se posveti drugim projektom za katere menis da bodo bolj uspesni na dolgi rok.
lahko pa tudi daytrejdas :)

Ali kdo ve kaj vec o binance chain? Eden izmed ustanoviteljev enega kovanca je dal en hint.

Zgodovina sprememb…

Aquafriend je izjavil:

Ali kdo ve kaj vec o binance chain? Eden izmed ustanoviteljev enega kovanca je dal en hint.

Ja ni tako lahko ker so custva vpletena notri. Pa jure mi je obljubil garsonjero ne dacije.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

K0l1br1 ::

Čez 10 let garsonjera, je menda rekel
««
156 / 468
»»